עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. :'( יש לי 128 DDR של חברת SAMSUNG מסוג 2100 ו 256DDR מסוג 2100 של חברת LD שקניתי שלשום ב 450 שקל! עכשיו עשיתי בדיקה וקבלו יש לי 128 מגה פנוים והמחשב לא רוצה להפעיל ייותר שום דבר ושום דבר לא עובד! רק אם אני סוגר דפדפן אחד או שניים אז רק משהו עובד! אך על פי שכותב לי שיש לי 128 פנוי!!! תראו בתמונה המצורפת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kenny,

יש לי Epox8rda+ ואני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח , בהתחלה הוא פועל כמו שצריך , רק שאחרי שעה של משחק בערך פתאום הסאונד ניהיה על הפנים... ויש המון רעשים והפרעות.. זה לא בעיה ברמקולים , כי זה קורה גם באוזניות... ושחברתי Sound blaster live זה לא קרה.. בכל מקרה , הלוח כרגע באובר קלוק 166fsb למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shaielgali12,

הורדתי את התכנה prime 95 בשביל oc אבל זה מראה כתב חרטומים אין לי מושג למה זה לא מראה לי באנגלית

6. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך ati xpert 2000 32mb די ישן עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד כל פעם שאני שם את הרזולציה 800X600 המסך קופץ וחוזר לעצמו כמו שמחליפים רזולציה בזמנים משוערים(זה יכול לקרות תוך 5 דקות או 30 שניות) עכשיו זה רק ברזולציה הזאת הורדתי את הדריבר הכי חדש לכרטיס 3279 וזה עדיין קופץ. וזה לא עוזר להתקין XP מחדש כי ניסתי וזה קורה בWINXP ב98 עובד חלק אז אני בטוח שזה הדריבר אז ניסתי גם את של WIN2000 ואותה בעיה. ניסתי לשנות את ההיבובים במסך וגם זה לא עזר אין לי מושג למה זה קורה וזה ממש מעצבן ומה שהכי מוזר שזה רק ברזולציה הזאת אז אם לימשהו יש מושג איך פותרים את זה עוד יש רעיונת בבקשה נמאס לי מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by LiranUdi,

המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by falukky,

חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by saarxee,

היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by okfir,

שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Garbil,

שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ORrrr,

אז ככה אני בלי קשר לזה שזה נתקע כל כמה זמן כאילו המשחק ולפעמים אפילו המסך הופך לשחור ואי אפשר לעשדות שום דבר חוץ מלכבות ת המחשב ידנית, הדעתי לשלב שאני מתחיל בתוך הסירה בשביל לצלול כנראה, ושלוש פעמים אני כבר מנסה וזה נתקע. אנא עזרו לי? מפרט+דריברים 3.9... דרך אגב זה קורה רק במשחק הזה, והחום של המעבד הוא 36 מעלות עכשיו אז אני לא חושב שזה קשור לחום. תודה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by X_Dror,

הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GodLike,

שלום. קניתי CD ROM של ASUS , אבל הוא לא מזהה דיסקים. חיברתי אותו למארז. ג'ימפרתי אותו במאסטר. חיברתי כבלים והכל טוב יש זיהוי בביוס. אני מפעיל את המחשב יש גם זיהוי ב וינדוס. אני שם דיסק של מוזיקה, מפעיל את המדיה פלייר או כל נגן אחר, והוא אומר לי שאין דיסק בכונן. שמתי דיסק מידע אחר עם תוכנות וגם אין זיהוי של הדיסק. שמתי את הדיסק בצורב ויש זיהוי בצורב והכל עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lidor Abu,

חברים יש לי מחשב נייד שקניתי השבוע Dell Inspiron 3537 והwindows כל הזמן שואף ל 100 אחוז (windows 8) עשיתי בדיקת חומרה למחשב והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, יש לי בעיה ואני מתקשה להבין האם הבעיה היא בכרטיס מסך, ספק או לוח אם. תאור הבעיה: לפעמים המסך נדלק ולפעמים לא ברגע שמפעילים את המחשב, עושה רושם כאילו הוא לא מקבל סיגנל מכרטיס המסך. יש לציין שבזמן קורת הבעיה אני לא בטוח שהמחשב בכלל מתחיל להפעיל את המערכת הפעלה (זה נראה כאילו לא קורה כלום חוץ מלשמוע את המאוורירים), רק לאחר שאני עושה כיבוי ובפעלה מספר פעמים המסך בסוף נדלק והכל עובד כרגיל .... אני אשמח לעזרתכם אני פשוט לא יודע מה עשוי להיות החלק התקול ... כרטיס מסך או ספק או לוח אם :\ יש רעיונות... במידה וצריך זה המפרט שלי : [table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td]CASE CM|RC-922M-KKN1-GP BK RT[/td][/tr][/table][table][tr][td]MB GIGABYTE GA-P55A-UD4P P55 RT [/td]…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by smalery,

בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by azaz,

חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

23. Started by Pesah,

נתקע בכל פעם שאני נכנס למשחקים בדקתי טמפרטורות, ניקיתי את המחשב http://img530.imageshack.us/img530/6219/sfdasfasbd8.png עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. any ideas?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אמיר גולן,

אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?

25. את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים