תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה. עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל. עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט. עשיתי סריקה ואין שום וירוס. האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנהל שיחות טלפון מהמחשב אבל דרך הקו של בזק (לא שיחות Voip). פשוט לחבר איכשהו את המחשב לקו הטלפון ולהוציא שיחות דרך אוזניית בלוטוט. חשוב לציין שהחיבור שלי לאינטרנט מתבצע דרך קו אחר מזה שדרכו אני רוצה לבצע את השיחות. אין לי בעיה לקנות עוד כרטיס רשת או כרטיס קול או משהו כזה כדי שאני אוכל לחבר איכשהו גם את הקו השני. בסך הכל בסופו של דבר המטרה היא לבצע שיחות רגילות פשוט דרך המחשב ולהשתמש באוזניית בלוטוט. אשמח לכל עזרה בנושא (חומרה,תוכנה וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב הנ"ל ולפי כל מה שראיתי אין אפשרות רשמית להוסיף זיכרון ram מעבר ל-8 gb. האם מישהו יודע דרך כלשהי בכל זאת לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם ! המפרט שלי הוא: לוח אם Abit AN7 512 ראם גייל אולטרא פלטיניום DDR 433 כרטיס מסך ראדון 9700 לא פרו מעבד AXP 2100@9.5*200 אם תצטרכו עוד פרטים אני אנדב אותם בשמחה בכל אופן לבעיה שלשמע פתחתנו את הת'ארד הנ'ל, אני לא מרוצה מביצועי המחשב, מקרטע בקטעים מסויימים במשחקים שהוא אמור לטוס בהם זמני טעינה יחסית ארוכים ממחשבים אחרים וזה בגדול הבעיות, המחשב מקרטע איפה שהוא אמור לטוס יש לציין שאני מריץ משחקים בלי פילטרים וכ'ו, הזיכרון הממוצע שמנוצל על ידי המחשב במצב רגיל הוא ב170-180 מגה האפשרות היחידיה שאני חושב עליה היא שזה הזמן להחליף מעבד אנא תנו הצעות למה לעזאזל קורה כאן ולמה ומה ניתן לעשות בנידון, יש תקציב (תודה לאל על העבודה),יש אפשרות לאוברקלוקינג תודה על העזרה, לירן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?
-
יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וצלמתי מספר תמונות במצלמה הבעיה היא שאני מחבר את המצלמה למחשב דרך ה- USB והמחשב מזהה שיש לי DV Camera אבל חסר לו DRIVE כדי שיעבוד. הבעיה שגם אין לי את הדיסק של התוכנה לקחת ממנו את ה- DRIVE וזה בעיה. תוכלו בבקשה לתת לי איזה אתר של DRIVE של סוג של המצלמה שלי - JVC DVP3 . תודה רבה זאביק 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:'( יש לי 128 DDR של חברת SAMSUNG מסוג 2100 ו 256DDR מסוג 2100 של חברת LD שקניתי שלשום ב 450 שקל! עכשיו עשיתי בדיקה וקבלו יש לי 128 מגה פנוים והמחשב לא רוצה להפעיל ייותר שום דבר ושום דבר לא עובד! רק אם אני סוגר דפדפן אחד או שניים אז רק משהו עובד! אך על פי שכותב לי שיש לי 128 פנוי!!! תראו בתמונה המצורפת
-
כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה הבעיה היא במעבד amd athlon xp 1800..... הורדתי תתכונה speed fan 4.11 מי שמכיר אותה זה עוד יותר טוב מי שלא הינה לינק http://www.almico.com/speedfan411.exe קיצר הטמפרטורות שרשומות לי שם הם temp1: -55 temp2: 46 temp3: 68-70 hdo 36 ונראה לי שהבעיה המרכזית היא במאורר מכיוון שהמהירות שלו היא בערך 2000 אז כמה שאלות... האם באמת הבעיה היא במאורר? אם כן איך אני מתקין חדש ועוד עצות ועוד תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-