עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by day-walk34,

טוב אז המסך כאשר אני משחק משחקים מסוימים פשוט נהיה כחול ואני לא יכול לעשות כלום, חוץ מריסט עכשיו יש לכם הצעות לפתרון (אגב עשיתי UPDATE לדריברים של כרטיס המסך) ATI RADEON 9800 P P4 3.0 פרסקוט 1K RAM אממ מה עוד? WIN XP PRO SP2 INSTALLED אגב מה שקורה לי אני חושש שזה בגלל החום יש מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shortboarder,

אז ככה....מידי פעם יש לי איזה בעיה מין קראש כזה שקורה לי מידי פעם,גם במחשקים וגם בווינדוס אני מקבל מסך BSOD ומה שכתוב בו הוא כזה IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL מי שהיה לו את זה מכיר את זה,ומי שלא ,אז ספק. איך פתרתם את זה(למי שהיה את זה אם בכלל)???? קודם כל עשיתי פוררמט,לא עזר,שיניתי דריבירים לכרטיס מסך,בוא נגיד אני חושב עזר קצת,אבל לא ממש. תודה מראש נתי. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yaron@,

שלום , לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה. טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות. המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor. במחשב לא נעשה האצת חומרה. למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד. 1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב. 2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד. תודה רבה מראש לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amirhe,

היי לכולם, מקווה שמישהו יוכל לתת לי רעיון לגבי הבעיה שמיד אפרט. יש לי מחשב שנרכש בשנה האחרונה. בחודש האחרון התחילו רעשים שנשמעים כמו "קליק" והם מופיעים אחת לכמה זמן. הזמן בין קליק לקליק משתנה אבל הם לא רצופים מאד. אלו לא המאווררים מכיוון שהקליקים האלו מופיעים גם כשהמחשב כביכול סגור. בהתחלה חשבתי שאולי זה הספק (ספק של LIBERTY 500) ואז ביצעתי את הפעולות הבאות : 1. העברתי את שקע החשמל של המחשב לתקע אחר 2. כיבית את הספק מהמפסק שיש על הספק עצמו. למרות זאת עדיין הופיע אותו קליק. חשבתי אולי יש משהו נוסף שמזין את המחשב כמו שקעי USB . יש לי כרטיס קול חיצוני איתו אני עובד להקלטות מוזיקה ומקלדת מידי, נתקתי את מקלדת המידי כי חשבתי שאולי היא שולחת פקודות כלשהן למחשב אבל זה לא עזר. נשמ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ZXY1,

בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sheva,

שלום לכולם! יש בעיה עם דרייברים של הסורק. החלפתי מערכת הפעלה מ-xp ל7 ולא מוצא את דרייברים. סורק מסוג של Mustec דגם 1200 CU Plus לא Bear Paw בבקשה אולי מישהו יוכל לעזור לי למצא את הדרייברים? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xDa,

אהלן חברה, כרגע שאני משחק Fortnite המחשב שלי עושה רעש של קיטור. ( לא יחסתי לזה חשיבות כי הייתי עם אוזניות.) אז בדקתי את ה Task Manager והנתונים שם ממש גבוהים. https://imgur.com/a/p9Mgt מה עושים במצב שכזה? המחשב חלש יש סיכוי? זה המפרט : https://imgur.com/ngamtM0 אף פעם לא חוויתי דבר כזה במשחק.. חשוב לציין שמבחינת משחק הוא רץ לי מעולה..

10. Started by steveS3,

העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?

11. Started by daniel11ryan,

experiencing

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?

13. Started by law89,

היי חברה האם מחשב נייח מגיע עם כרטיס רשת מובנה (על הלוח אם או על חלק אחר?). במידה ולא, יש לי מכשיר של TPLINK שמתחבר עם כבל USB למחשב ורשום עליו 300mbps high gain wireless USB adapter. האם זה כרטיס רשת? אם כן, יש כאלה שמגיעים למהירות של 1 ג'יגה? עריכה: הוא מאוד דומה למה שמופיע לקישור למטה אבל לא זהה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524

14. Started by eliezer,

הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 56223225,

רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by drdan,

1. על גבי P-4 עם 256 RDRAM ו-XP PRO, עם מה עדיף לעבוד: FAT32 או NTFS? 2. האם בהמרה של מחיצת FAT32 ל-NTFS ב-PARTITION MAGIC 8 יווצרו בעיות? (התוכנה מצהירה על בעיה אפשרית בשמות קבצים) תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by N N C,

בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה... היה לחבר שלי מלא מסכים כחולים לפני כמה ימים, בדקתי דאמפים וזה הצביע על מלא קבצי סימנטק. הורדתי את הנורטון עדכנתי לכל החלקים את הדרייברים למעודכנים ביותר ו... עדיין עושה מסכים כחולים. הדאמפים מהיום (3) מראים ככה (קו מפריד בין אחד לשני): ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for tcpip.sys Unable to load image NDIS.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NDIS.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NDIS.sys Unable to lo…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מנסה להוסיף שירים חדשים שהורדתי (MP3 חוקיים) והאפליקצייה לא קולטת אותם למרות שהם בתיקיות שמסומנות לה למעקב. ניסיתי להוריד את כל התיקיות ולהחזיר אבל זה פשוט לא קולט שום מוזיקה כרגע. כאשר אני מפעיל את השיר דרך סייר הקבצים הוא מתנגן בלי בעיה באפליקציית groove אבל אי אפשר לשמור את זה לפלייליסטים. תודה לכל העוזרים והעונים.

23. Started by Iko89,

מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ch33,

כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by o.b.d,

שלום לכולם שבוע טוב. האם ניתן להשתמש באופיס שקניתי עם רשיון בכמה במחשבים ולהתקין אותו בכמה מחשבים? תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.