תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי האם אוכל לבצע סטרימינג של משחקים ממחשב חזק לטלוויזיה באמצעות הרשת האלחוטית הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד... הווינדוס לא משנה את השם של הסידירום (משאיר אותו כ'כונן תקליטורים'), לא משנה את האייקון שלו ולא מפעיל אותו אוטומטית (לא מראה לי את ההודעה של ההדלקה האוטומטית שצריך לבחור משהו ולא מפעיל את הautorun שקבוע בדיסק) יש לי ווינדוס XP SP2 וצורב DVD של LG (HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים) תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה וגם כרטיס בנפרד שאני מפעיל משחק הוא אומר לי שחסר דרייבר אבל שאני מרכיב את הצג על הכרטיס מסך שנשלף הכול עובד השאלה שלי כזאת ממה שאני יודע ברגע שמרכיבים על לוח אם כרטיס מסך נשלף הוא מבטל את המובנה לחלוטין לא? גם אם אני יחבר למובנה מסך אני לא אמור לראות כלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם משהו נתקל היום בבעיה עדכון בוינדוס 11 שעדכונים תקועים על 0 אחוז הורדה? אני אחרי פרמוט מחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ובוקר טוב. אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה, והדלקתי אותו שוב בבוקר, גיליתי שמשהו הסתבך לי במחשב, והרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color quality ירד מ-32bit ל-4bit, בלי אפשרות להחזיר... איתחלתי את המחשב והעברתי לסייף מוד, כשבסייף מוד הרזולוציה והצבעים עובדים בסדר. אחרי ששאלתי בפורום "תצוגה וגרפיקה" על העניין, הציעו לי להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך (Asus Geforce 7300GT) שוב. כאשר איתחלתי את המחשב שוב, כדי להכנס למצב רגיל ולהתקין את הדרייבר (כי הדרייבר מסרב להיות מותקן דרך סייף מוד), מסך בחירת המשתמש לא עלה, ופשוט נשאר מסך שחור. בכל הזמן הזה, הסייף מוד עובד כמו שצריך. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזל ביש מכה בי לאחרונה. החלפתי מארז מחשב לSONATA III מלפני שבוע ומאז הבעיות באות בצרורות. הכרטיס מסך Leadtek 8800gts 320MB שבק חיים (כרגע בהחלפה בחנותת אני עם כרטיס חלופי בינתיים) עכשיו הפסיק לעבוד לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם. מדובר בלוח אם של אינטל DP35DP. ניסיתי להתקין את הדרייברים של SIGMATEL שמגיעים עם הCD של הMOTHERBOARD לא עזר, ניסיתי גם דרייברSIGMATEL חדש מהאתר של אינטל לא עזר. שידרגתי BIOS ושידרגתי CHIPSET דרייברים - לא עזר. הוצאתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר עשיתי DISABLE ואח"כ ENABLE לAUDIO דרך הBIOS - לא עזר דרך DEVICE MANAGER לא רואים שום התקן עם סימן קריאה, פשוט כאילו הוא לא קיים ולא שחסר דרייבר. שאני מנסה להתקין את הדרייבר של SIGMATEL אני מקבל ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם הFPS שלי. אז היום חבר נתן לי לשחק מהסטים שלו במשחק החדש call of duty black ops 2.וגיליתי שהFPS שם ממש בלתי נסבל. אז בערך רוב הזמן זה 90 אבל לא יציב ועם הרבה נפילות..וכל נפילה מרגישים שהמשחק לא זורם חלק כמו cod4 לדוגמא. המפרט שלי : gtx 560ti(דריבר מעודכן) q6600 4 g ram אל תגידו לי לנסות להוריד הגדרות ורזולוציה כי ניסיתי וזה לא עוזר ל FPS בגלל שיש לי כרטיס מצויין .. אבל בכל מקרה אני משחק על נמוך וזה עדיין בלתי נסבל. ניסתי להשתמש ב CCLEANER ו smartdefragment וזה לא עזר. HELP PLEASE ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-