עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש למישהו מושג מה הבעייה? זה רושם לי במסך הכחול BAD_POOL_CALLER למעלה. ביטלתי את האתחול האוטומטי בשביל לראות מה זה רשם.. אם מישהו יודע תודה... הבאתי פה את הקבצי דאמפ שאולי מישהו יוכל לדעת כי אני לא מבין בזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום התקנתי מחדש את הוינדוס במחשב שלי ויש בעיה מוזרה ששמתי לב אליה, הלוח asus maximus vii ranger מותקן בו כרטיס קול של אסוס שבא עם הלוח, התקנתי את הדרייברים המתאימים לו מהאתר של אסוס ומשום מה אחרי השמעה של שיר אחד אני מקבל את ההודעה המצורפת והכרטיס קול קורס, אותו הדבר קורה גם בדרייברים שהמערכת מורידה לבד, איך יוצאים מזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בבעיה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. אני צורב על גבי דיסיקים של DVD של Silverline, והכל פועל כמו שצריך. אני רוצה לבדוק את תוכן הדיסק, אם הכל באמת נצרב, ולהפתעתי הצורב מזהה את הדיסק כדיסק ריק. הדבר היטעה אותי כמה פעמים וצרבתי שוב, על דיסק חדש ושוב אותו הדבר. ניסיתי להכניס את הדיסק ל DVD-ROM שלי, ושם הוא עבד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? הצורב: NEC-2510A הדיסקים: DVD-R X8 אה ואם מדברים על זה כבר, הדיסקים X8 והמקסימום שאני יכול לצרוב עליהם הוא X4. אני יכול לפעמים לצרוב X8 אבל לא עם הדיסקים הללו. האם הצורב שלי יכול לצרוב רק על DVD+R במהירות X8? ואולי הוא יכול לקרוא רק DVD+R ובגלל זה אני לא מצליח לקרוא מה שאני כותב? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GWeizman,

אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Oran Galili,

יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shira Enzal,

שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by izir,

חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KaPuT,

נעלם לי הקול במחשב של קומפאק מדגם EVO N115,ניסיתי להתקין דרייברים מגרסאות שונות למחוק את ההתקן ולהתקין ידנית ושום דבר לא עובד,במנהל התקנים לא מצויינת שום בעיה פשוט אין קול דרך הרמקולים הפנימיים ולא דרך יציאת האוזניות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bar Lugassi,

שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by WarMachine,

היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפני שבוע התחילה בעיה חדשה במחשב ! לפעמים כשאני רוצה להדליק את המחשב הוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של ההדלקה (מאווררים ונורות לא פועלים) ואחרי כמה דקות/שעות נדלק לבד. ומה שכל הזמן קורה הוא שהשעון כל פעם מפגר כשאני מדליק את המחשב מחדש. ופעם אחת אפילו המחשב נכבה לבד.. מה לעשות כדי לפתור את זה? האם זו בעיה בספק/בבטריה של הלוח אם? נ.ב.- המחשב בן 3 שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eliranf,

היי רכשתי לפני 3 חודשים דל 5379, עם מעבד ה-I7 . המחשב נוטה להתחמם הרבה פעמים גם מסתם גלישה באינטרנט הוא מגיע ל70 מעלות לפעמים והמאוורר עובד חזק ורועש יחסית. בנוסף יש לי תקלה עם המסך טאץ' לעיתים יש לי מה שנקרא ghost touch. שהמחשב פותח וסוגר חלונות בעצמו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by steveS3,

העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?

19. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי מחשב נייד שנקנה בארה"ב לפני כמה שנים. מדובר ב hp pavilion dv6707us עם מערכת הפעלה win 7 ultimate 64 bit. למען האמת קניתי אותו ביד2 ממישהו שנראה לי שהתקין את הווינדווס לבד ולא ידע כ"כ איך להתעסק כי לא היה מנהל התקנים למתאמי תצוגה . בעצם אף פעם לא השתמשתי במיקרופון עד שאתמול התקנתי סקייפ וגיליתי שהמיקרופון הפנימי (ויש כזה) לא עובד (המצלמה כן עובדת). יש איזה בקר קול nvudia mcp67 high definition audio ניסיתי לעדכן את מנהל ההתקנים שלו ללא הועיל (hp נותננים את המנהל התקנים של vista 64 bit ואין של win7 וניסיתי ויש עם זה בעיות). הבעייה שמערכת ההפעלה מתכחשת לקיומו של המיקרופון ואין לי מיקרופון מוצג בשום מקום (גם לא במיקסר של ווינדווס). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by igal_nazar,

שלום רב! יש לי מחשב בן 5 שנים אשר התחיל לעשות לי בעיות בתקופה האחרונה. הבעיה שלי כעת היא שאני לא יכול לבצע פירמוט של המחשב. בעת עליית המחשב, המחשב לא מנסה לעשות BOOT של ה CDROM, אלא נכנס ישר ל HD. נכנסתי ל BIOS וזה מה שמופיע לי HARD DRIVE BOOT PRIORITY FIRST BOOT DEVICE - CD ROM SECOND BOOT DEVICE - HARD DISK THRID BOOT DEVICE - CD ROM ב- standard CMOS features ide channel 0 master - none . . . ide channel 2 master - wdc-wd80..... אני מקווה שאתם מצליחים להבין את ההגדרות שקיימות נכון לעכשיו ב BIOS. בכל אופן, הכונן דיסקים עובד בוודאות כי כאשר החלונות עולים ואני מכניס דיסק לתקליטור אז הדיסק עולה. איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהתקליטור? תודה מראש, יגאל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by מאור247,

משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by WhiskEY,

שלום היום הדלקתי את המחשב והמחשב עלה והכול בסדר כשה המסך נדלק אני רואה WINDOS 7 BUILD 7601 THIS COPY OF WINDOWS IS NOT GENUINE ואני לא יודע מזה ואיך פותרים את זה והמסך שלי שחוק ואני לא יכול לשים כלום מישהו יכול לעזור לי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים