עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PuppEDogg,

יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mon6ooSe,

שלום לכולם. לפני כחודש קנו לי ליומולדת את כרטיס הקול החיצוני ASUS XONAR, שאותו התקנתי בהצלחה ע"פ הוראות יצרן, הכול עובד פיקס יש לי כבר פריסטים הכול מעולה ונשמע פשוט פצצה, אני משחק מלא משחקים מביניהם BF4 BF 3 CS GO וכו... ואני שומע מצויין, אך ישנם כמה משחקים שפשוט מתחילים ללא סאונד ואני בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס קול, בוודאות הגדרות לא נכונות, ניסיתי לבטל את ה DOLBY ואת ה PHOEBUS אבל זה לא עזר... ניסיתי לבטל הגדרות מיוחדות דרך SOUNDS בלוח הבקרה וזה גם לא עזר, משחק לדוגמא שאני נכנס אליו ועבד עם סאונד לפני התקנת הכרטיס "LOADOUT" עבד עם הכרטיס אונבורד הרגיל ולא עובד עם הכרטיס XONAR... ממש מוזר אם אני שואל האם הכול עובד כשורה? הכרטיס בסדר גמור ללא שום פגם או בעיה פשוט לפי דעתי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

4. שלום לכם יש לי בעיה במחשב הוא פעם נדלק ופעם לא נדלק. לפעמים הוא נדלק ואין תצוגה על המסך. לפעמים נדלק והתצוגה לא טובה במסך. לפעמים לא נדלק ויש צפצוץ יחיד ואחרי שניה עוד 3 צפצופים. מה יכולה ליהיות הבעיה? המפרט הוא intel pntium 4 1.5GHZ ASUS P4TE rdram 800 256 MB 40gb ide mx440-כרטיס מסך תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e-d-a,

;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Supra Man,

שלום, יש לי בעיה במחשב שמעצבנת אותי כבר המון זמן. היה לי כרטיס קול מזמן שיום אחד התחיל לעשות בעיה כזו: כל פעם שהמחשב רצה לעשות צפצוף הכי מסכן, הוא פשוט היה עוצר את המחשב עד שהצליח לעשות אותו חשבתי שהבעיה שם, והחלפתי אותו, עכשיו יש לי כרטיס באיזה 300 שקל. והבעיה עדיין קיימת!! כל צפצוף של ווינדוס, המחשב פשוט עוצר לכמה שניות, עושה את הצפצוף, וממשיך לעבוד וזה פשוט הגיע למצב שזה בלתי נסבל!! מישהו יודע להגיד לי מאיפה נובעת הבעיה??? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The_overclocker,

חזר אלי הלוח, המתח שאני שמתי (יותר נכון מה שהיה בDefault) הוא 1.500, מה שאני רואה בביוס זה 1.65. WTF ?? זה תקין בכלל ? לא יהרס לי שוב ? KSP יחליפו לי ? תודה ל ET" על הברת התראד.

8. אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ferrari,

בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia עם כבל חשמל שמתחבר לכרטיס מהספק כוח בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל מהלוח אם. לפני כחודשיים כשקניתי את המחשב שלי - בעת הפעלת המחשב קפץ חלון שמודיע לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל - זה היה כי בהתחלה כבל החשמל הנוסף לא היה מחובר. אחרי שחיברתי הבעיה הסתדרה והמחשב עבד בלי בעיות עד היום. היום בזמן שהשתמשתי במחשב קפץ לי שוב אותו חלון מלפני חודשיים שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שכבלי החשמל מחוברים כמו שצריך. הדלקתי את המחשב וההודעה לא הופיעה. בסך הכל ההודעה הזאת הופיעה לי פעם אחת מאז שחיברתי את הכבל חשמל. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שמא זאת יכולה להיות סתם "קפיצה" בחשמל בבית שגרמה לכך? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gromeck,

חבר שלי בטעות התקין את התוכנה הנ''ל בצרפתית (במחשב אחר) אחרי שהוא הסתבך שהוא חיפש אותה במחשב, (כי הוא שכח את הסיומת שצריך להכניס .msc) האם ניתן להחזיר אותה בחזרה לעברית או שחייב פורמט מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xshlomix,

קניתי מסך Samsung S24B370H שבוע שעבר. כל המשחקים והסרטים שהרצתי עד עכשיו עבדו בסדר גמור (Bf3, Hitman4 Max Payne3 etc..). 1920x1080 כרזולוציה מקסימלית ונוכחית, וקצב הרענון עומד על 60Hz יש לי GTA IV מותקן, במסך הקודם Grundig 22 הייתה בעיה בהרצת המשחק, שעלה רק עם סאונד ומסך שחור. כעת במסך ה-Samsung מופיע מסך שחור והודעת שגיאה מרחפת: Not optimum mode recommended mode 1920x1080 60hz דפדפתי בגוגל והבנתי שהבעיה שכיחה בקרב מסכי סמסונג אך לא מצאתי לה פתרון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Oran Galili,

יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Teknik,

שלום יש לי תקלה מוזרה: ספק כח antec hcg 850m 80+ bronze - מחשב קורס ומרסט עצמו ברגע הפעלת furmark (גם ברזולוציה נמוכה) אבל עובד מעולה ב superposition benchmark. (עם ספק אחר ה FURMARK עובד מצויין). בדקתי עם GTX760 (חיבור 6+8 פין) על 2 באנדלים ליתר ביטחון : i5 3470 + intel dz68db & i7 2600 + h77-d3h אך אותה תופעה. - ניסתי גם עם GTX960 (חיבור 6פין) והוא כן עבד ב FURMARK על 720 ,אבל ב 1080p רק התוכנה קורסת\נסגרת (המחשב נשאר דלוק). -גם שמתי את הקונקטור pci e בחיבור אחר הספק אך זה לא עזר. אז עושה רושם שהספק לא תקין ? למרות שה superposition גם מאמאץ ב 100% (ככה זה מראה לפחות) אבל לא קורס.. יש רעיונות ?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yuval Dabah,

קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל

20. Started by zag_zag,

יש לי HD של חברת MAXTOR מדגם 6L040J2. אני צריך לעשות עליו כמה פעולות שדורשות הרבה כוח עיבוד וזיכרון, ואת זה אין לי על המחשב שלי (P2-350, ASUS P2B, 256MB RAM), אז החלטתי להעביר אותו למערכת יותר חזקה רק לצורך הביצוע של הפעולות האלה. המערכת: P4-2.4C (עם hyper-threading), לוח אם - ASUS P4P800, זיכרון - 512MB DDR 400. הכונן עצמו קצת בעייתי - אני לא מצליח להפעיל בו DMA. אבל בכל מקרה, אני מצליח לעשות לו boot על המערכת החלשה. כשאני מנסה להפעיל אותו על המערכת החזקה, אני לא מצליח לעשות לו boot, ואני מקבל הודעה שאין bootable devices במחשב. הכונן מזוהה ע"י ה-bios. יש למישהו רעיון? נ.ב. ב-MBR של הכונן נמצאת הפניה ל-GRUB (שהוא boot loader של לינוקס). בעצם, לא נראה לי שזה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FireStar,

שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by WarMachine,

יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gshoshan,

איך אני בודק טמפרטורה של המעבד? התקנתי תוכנית של לוח האם שם אמורה להופיע הטמפרטורה - אך אין ערכים. כמו כן גם בביוס אין ערכים בשורת הטמפרטורה. מה עושים? אני צריך את זה כי המחשב נתקע לי (קופא) כל פעם בזמן אחר, לפעמים אחרי 5 דקות ולפעמים אחרי שעתיים. אני משתגע - לא מבין למה!!! החלפתי כרטיס מסך והוספתי 512 מגה זכרון (סה"כ 1024) - ומאז התוספות הללו יש לי את התקיעות. עזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.