עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 6847761,

שלום וברכה, נגנב לי המחשב הנייד לפני כמה שעות, המשטרה שאלה אם אני יודע מה הIP של המחשב.. אין לי. מה שיש לי זה teamviewer מותקן על המחשב הגנוב, בהנחה שהגנב מספיק טיפש לפתוח את המחשב ושאני יהיה מספיק זריז להתקין לו תוכנה קטנה מבלי שישים לב , אני מחפש תוכנה שבמינימום תשלח לי מייל עם כל הפרטים המזהים של המחשב IP, MAC ADRESS. ובמקסימום גם תשלח לי תמונה של הברנש... יש למישהו רעיון? ניסיתי לשוטט ברשת ודי נאבדתי... ובאופן כללי, יש דרכים אחרות? לאבד תקווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by babu,

יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. בגללו קורס לי המחשב. פעלתי לפי המדריך של Milk-Inc מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635 הינה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eyalratzon,

שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DORAZABI,

הוחלף לי ssd בנייד והותקן ווינדוס חדש... האינטרנט עובד כרגיל אבל כשאני מנסה להוריד את גוגל כרום הוא תקוע על מסך 'ממתין להורדה' למרות שאת פיירפורס כן הצלחתי להוריד... הבעיה אצלי או בגוגל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקים לקחתי את המאורר שיש לו שם ואני רוצה לחבר אותו אצלי אבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין) ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3 וחיבור לספק אין לי כזה גם.... יש מה לעשות עם זה? כי חבל לי זה 2 מאוררים!!! בעצם 3 אבל אחד חיברתי 2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ניסן מזרחי,

שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by izir,

חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by T3,

לפני שבועיים בארך המחשב התחיל לעשות לי בעיות לא אבנתי למה עשיתי format הכול כלום לא עזר הבעיה כזאת שיש תמונות זזות (כול מיני משחקים) המחשב מתחיל להיות איטי אחרי שהתמונה עוצרת זה חוזר לפעול טוב אני לא מבין למה זה קרא.. עכשיו אני בודק בתוכנה everest את המעלות של המחשב אולי זה הכרטיס מסך אבל לא הכרטיס על 37 מעלות והלוח אם הכול בסדר.. אבל המעבד על 72 מעלות אני לא יודע מה לעשות. אמרו לי זה יכול להיות עבק או שאולי המאורר לא טוב .. בבקשה אני צריך עזרה דחוף זה מעצבן מאוד אני לא יכול לעשות כלום ??? :-[ נ.ב אמרו לי לנקות את המאורר של המעבד אני לא יודע איך מוצאים אותו זה מאורר שקיבלתי אם המעבד והוא לא יוצא לחברים שלי יש מאוררים אחרים ואותם כן הצלחתי להוציא .. תודה לעוזרים ועוד…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by v_man,

אני מחפש דרייברים למחשב שציינתי למעלה נכנסתי לאתר של acer יש שם דרייברים הורדתי אחד אחרי השני התקנתי ועדיין המחשב לא חזר להיות כמו לפני הפורמט נאבד לי הדיסק של הדרייברים הוא עושה לי בעיות בטאץ פד (אי אפשר לגעת בו ב 2 אצבעות) המחשב הזה זה 3D ואין לי את התוכנה שמריצה 3D אם למשהו יש אותו מחשב יש לו את הדיסק ויכל להעתיק את הדיסק ולעלות לי לאינטרנט אני מאוד מאוד ישמח אני כבר מיואש הורדתי כ"כ הרבה דרייברים וכלום לא עזר לי תודה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פירמטתי לבן דוד שלי את המחשב ולאחר מכן התקנתי וויןXP בהתקנה של הווינדוס בשלב שההתקנה מעתיקה את קבצי ההתקנה להרדיסק (עוד במסך הדוס הכחול) הופיעה הודעת ארור שהוא לא מצליח להעתיק קובץ כלשהו להרדיסק. החלפתי לדיסק התקנה אחר , וצצה אותה בעיה (יש לציין ש2 הדיסקים פעלו על מחשבים אחרים מצויין). לאחר שאותה ההודעה הופיעה דגם בדיסק השני (אותו קובץ) לחצתי ESC בשביל לדלג על הקובץ העתקת הקבצים הסתיימה והתחילה ההתקנה עצמה באמצע ההתקנה המחשב נתקע התחלתי מחדש את ההתקנה וכרגע הכל הלך טוב - איטי נורא (מחשב עם 224 ראם ו1.6 P4 של אינטל). עכשיו אחרי שהתקנתי לוקח בערך רבע שעה לווינדוס לעלות, אם הוא בכלל עולה ולא נתקע בדרך. אחרי שהוא עולה אחרי כמה פעולות המחשב פשוט נתקע או שהוא בקושי זז (שעוד לא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idoyi,

עשיתי עידכון לדרייבר האחרון של הכרטיס מסך ועכשיו במשחקים יש לי תקיעות (בניד פור ספיד אנדרגראונד 2)... זה יכול להיות שבמחשב כזה המשחק הזה יעשה בעיות??? יכול להיות שמשהו אחר במחשב לא תקין או מספיק טוב??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום המאוור של המחשב נייד התחיל להרעיש אז פירקתי אותו וקניתי מאיביי את אותו הדגם על המאוור הישן רשום 5V 0.4A על החדש רשום 5V 0.5A זה בסדר לשים את המאוור החדש? מה זה אומר 0.5 לעומת 0.4? כדאי לשים לא כדאי? אשמח להסבר על ההבדל בנוסף לתשובה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 2 תקלות שיש לי כבר כמה חודשים טובים. היה לי לפני כמה חודשים סוג של הפסקת חשמל ומאז לא עובדים כמה דברים: 1.מאותו רגע הכרטיס מסך לא עבד ( לקחתי לבדיקה הוא נשרף אמרו יכול להיות בגלל שהמאוורים יפסיקו לעבוד בגלל כל האבק שהצטבר שם ) . 2. חלק מיציאות ה usb הפסיקו לעבוד וגם הכרטיס רשת הפסיק לעבוד. 3. המחשב כשאני עושה לו כיבוי הוא מכבה את הוינדווס אבל במארז חלק מהדברים כמו מאוורר ממשיכים לעבוד ורק כיבוי מכפתור כיבוי המחשב פותר את הבעיה. 4. שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . לקחתי לבדיקה באמת לא עבדו החלקים הללו חשבתי אולי בעיה בדרייברים אבל אחרי התקנת הדרייברים עדיין אותה בעיה. התקנתי וינדווס מחדש כולל כל הדרייברים המעודכנים עדיין הדברים שאמרתי לא עבדו. אודה לעזרת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ohyaeli,

שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ozking,

אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שוב שלום... האם מישהו שמע על מקרה שבו החלפת רכיבי זכרון פנימי של המחשב (ידוע בוודאות כי החדשים תקינים) גרמה למסכים כחולים בחלונות XP ? טכנאי מחשבים אמר לי, לאחר שהחליף לי את הזכרונות, שאני צריך להתקין XP מחדש ורק אז הבעיה תפתר... מישהו? שוב, כמו בהודעה הקודמת, אני מבקש אם אפשר שכל מי שעונה גם יציין מה הרקע הטכני שלו, למשל, טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'. אני ארצה אולי לצטט את התשובה בעתיד... תודה מראש! מוטי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים