תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב את עזרתכם במציאת לינק להורדה. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. זה מחשב נייד דגם טושיבה.תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף המחשב לא עולה לי חייב לעלות יש לי שמה דברים חשובים מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדרייבר האחרון של הכרטיס מסך ועכשיו במשחקים יש לי תקיעות (בניד פור ספיד אנדרגראונד 2)... זה יכול להיות שבמחשב כזה המשחק הזה יעשה בעיות??? יכול להיות שמשהו אחר במחשב לא תקין או מספיק טוב??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין. המעבד והלוח חדשים לגמרי (וגם הRAPTOR). המחשב עובד פצצה, 3.12@2.4. את הזכרונות החדשים עוד לא קיבלתי אז אני בינתיים משתמש בישנים (ראו מפרט). המחשב רץ נהדר, הטמפרטורות של הלוח והמעבד לא עולות על 25-26 מעלות. הרצתי עליו PRIME95 למשך שעה ועדיין - אלה הטמפרטורות והוא לא נתקע באמצע. אולם, כל פעם שאני עובד עליו, אחרי שעתיים שלוש של עבודה המחשב נתקע. הכל קופא - עכבר,מקלדת... נתקע לחלוטין. ניסיתי גם להשאיר אותו דלוק כששום אפליקציה לא רצה ברקע - והוא עדיין נתקע אחרי שלוש ארבע שעות. החזרתי את המעבד ל2.4 ועדיין אותה בעייה. עדכנתי BIOS - ועדיין הבעיה קיימת. החזרתי את הגדרות הBIOS להגדרות ברירת המחדל (עדיין בלי OC כמובן) והבעייה נמשכת. המעבד והלוח לא מתחממים (אני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לעדכן את סביבת CREATIVE CLOUD כמו גם את האפליקציות, אבל מקבל תקלה 183 וכל מה שאני מנסה פשוט לא עוזר. ניסיתי להסיר את כל תוכנות אדובי כולל שימוש בכלי הניקוי - זה עוזר אחרי כמה פעמים אבל בעדכון הבא זה קורה שוב. ניסיתי לאתחל, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, ניסיתי מצב בטוח עם רשת (קריאייטיב קלאוד לא ממש עובד במצב הזה) - בינתיים כלום בפורומים של אדובי יש הרבה מקרים כאלה וכל העצות שהם נותנים פשוט לא עוזרות. מישהו נתקל בזה ומצא פתרון שעובד? אשמח לעזרה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרה הבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחור זה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי CD ROM של ASUS , אבל הוא לא מזהה דיסקים. חיברתי אותו למארז. ג'ימפרתי אותו במאסטר. חיברתי כבלים והכל טוב יש זיהוי בביוס. אני מפעיל את המחשב יש גם זיהוי ב וינדוס. אני שם דיסק של מוזיקה, מפעיל את המדיה פלייר או כל נגן אחר, והוא אומר לי שאין דיסק בכונן. שמתי דיסק מידע אחר עם תוכנות וגם אין זיהוי של הדיסק. שמתי את הדיסק בצורב ויש זיהוי בצורב והכל עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לדוד שלי מחשב חדש ויש בו משהו מוזר! המחשב נדלק בלחיצת עכבר!!! לא משנה איזה מקש!! אני לא מבין למה אבל זה ביזבוז חשמל ....כי המחשב לא מבצע שום פעולה (הוא לא מחובר לאינטרנט, והבן הקטן שלו אוהב ללחוץ על דברים).. אין לי שמץ של מושג מה זה?? תעזרו לי(לו) בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי לבן דוד שלי את המחשב ולאחר מכן התקנתי וויןXP בהתקנה של הווינדוס בשלב שההתקנה מעתיקה את קבצי ההתקנה להרדיסק (עוד במסך הדוס הכחול) הופיעה הודעת ארור שהוא לא מצליח להעתיק קובץ כלשהו להרדיסק. החלפתי לדיסק התקנה אחר , וצצה אותה בעיה (יש לציין ש2 הדיסקים פעלו על מחשבים אחרים מצויין). לאחר שאותה ההודעה הופיעה דגם בדיסק השני (אותו קובץ) לחצתי ESC בשביל לדלג על הקובץ העתקת הקבצים הסתיימה והתחילה ההתקנה עצמה באמצע ההתקנה המחשב נתקע התחלתי מחדש את ההתקנה וכרגע הכל הלך טוב - איטי נורא (מחשב עם 224 ראם ו1.6 P4 של אינטל). עכשיו אחרי שהתקנתי לוקח בערך רבע שעה לווינדוס לעלות, אם הוא בכלל עולה ולא נתקע בדרך. אחרי שהוא עולה אחרי כמה פעולות המחשב פשוט נתקע או שהוא בקושי זז (שעוד לא …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בעל לוח אם 915 neo 2 עם כרטיס רשת OB של MERVELL המחשב עבר פירמוט וכעט לאחר התקנה של XP וגם 7 הוא לא מזוהה כלל ע"י מנהל ההתקנים(יש לי את כל הדריברים העדכנים) עזרה.... עוד משהוא האם אני אוכל לעבור עם כרטיס זה עם ווינ' 7 בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-