תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי G3-V8200 ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה אבל אני לא מוצא את הדיסק אם התוכנה מישהו יודע לינק לתוכנה??? ניסיתי להשתמש ב-ASUS Live (עוד תוכנה שאפשר לראות טלוויזיה) אבל זה נותן לי את זה : video decoder detecting occurs error the reason could be : (1) your display card dosent have video decord (2) your monitor or monitor driver is not proper desigh for i2c bus control זה עבד לי כבר גם אם התוכנה הזאת וגם אם התוכנה שאני מחפש אבל החשב זה לא. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להעביר את ההרדיסק מהמחשב הישן לחדש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שנקנה בארה"ב לפני כמה שנים. מדובר ב hp pavilion dv6707us עם מערכת הפעלה win 7 ultimate 64 bit. למען האמת קניתי אותו ביד2 ממישהו שנראה לי שהתקין את הווינדווס לבד ולא ידע כ"כ איך להתעסק כי לא היה מנהל התקנים למתאמי תצוגה . בעצם אף פעם לא השתמשתי במיקרופון עד שאתמול התקנתי סקייפ וגיליתי שהמיקרופון הפנימי (ויש כזה) לא עובד (המצלמה כן עובדת). יש איזה בקר קול nvudia mcp67 high definition audio ניסיתי לעדכן את מנהל ההתקנים שלו ללא הועיל (hp נותננים את המנהל התקנים של vista 64 bit ואין של win7 וניסיתי ויש עם זה בעיות). הבעייה שמערכת ההפעלה מתכחשת לקיומו של המיקרופון ואין לי מיקרופון מוצג בשום מקום (גם לא במיקסר של ווינדווס). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר מהמחשב הישן שלי .. כי הספק במחשב החדש נשרף אז אמרתי לאבא שלי הוא הלך וקנה לי 480 אבל של חברה לא מוכרת עכשיו אמרו לי זה לא טוב זה לא 480 לא יודע מה בלבלו אותי חבלז מה לעשות הספקכבר אצלי לשים אותו לא לשים אותו .. לא יודע מה לעשות :-[
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מסך E228WFP של DELL לפני כ3 חודשים. בחודש האחרון אני התחלתי לשמוע רעש סטטי שיוצא מהמסך, בעיקר כשהוא כבוי. מישהו נתקל בדבר הזה? יש למישהו מושג מה עושים? עוד דבר, אני ניסיתי ליצור קשר עם המעבדת שירות של DELL בארץ. נראה לי קוראים להם CPM אך לא עונים לי שם בטלפון. מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחד המחשבים היותר ישנים בבית התחיל לעשות בעיות. כשאני מדליק אותו הוא מצפצף ולא עוצר עד שאני מכבה,עד כמה שידוע לי הציפצופים קשורים לזיכרון אבל אשמח לקבל עזרה במקרה ואני טועה. ע: המחשב לא מצפצץ יותר אבל אין תצוגה והמסך עובד, ואי אפשר לכבות את המחשב,רק ניתוק מהחשמל תופס.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שלום, (רק בשביל הסדר הטוב, ההודעה הקודמת שלי הייתה בקשר למחשב חדש של חברה שלי והפעם מדובר במחשב...הלא כל כך חדש...שלי). קניתי סטיק חדש של 512MB ואחרי שהכנסתי אותו ביחד עם הסטיק הישן (256MB - שניהם אותה מהירות, חברות שונות) ה BIOS וגם Windows מזהים רק את הצ'יפ של 512MB. בעזרת תוכנת AIDA ראיתי שהסלוט כן מזהה את הסטיק... אשמח אם יש רעיונות איך לגרום להם לתפקד ביחד...או שעליי לוותר על הצ'יפ הישן? המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לדוד שלי מחשב חדש ויש בו משהו מוזר! המחשב נדלק בלחיצת עכבר!!! לא משנה איזה מקש!! אני לא מבין למה אבל זה ביזבוז חשמל ....כי המחשב לא מבצע שום פעולה (הוא לא מחובר לאינטרנט, והבן הקטן שלו אוהב ללחוץ על דברים).. אין לי שמץ של מושג מה זה?? תעזרו לי(לו) בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-