תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אשמח אם תעזרו. לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה... יש לי עסק גדול ויש בו 4 טלוויזיות. לטלוויזיות עובר כבל של הממיר של יס (כבל אחד שעובר דרך כולן). אני רוצה לחבר את המחשב או מעין מצגת כזו שמידי פעם תציג תמונות עם מבצעים אבל עם אותו כבל שמתחבר לממיר (שכבר קיים) כי כדי להעביר כבל vga אן hdmi צריך להפוך את כל התקרה וזה בעייתי. איך אפשר לעשות את זה, יש מתאם שיכול לעשות את זה ושגם מחליף אוטומטית איך שאתה מגדיר אותו? (למשל כל שעה יציג את המבצעים ל2 דקות ויחזור לממיר של יס).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה אודה על התאמה מדויקת לרכישת הזיכרונות באמזון https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=56741
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס דיי חדש שנקנה עם המחשב: i5-760, gigabyte mobo usb3 p55, 8GB ram DDR3 עבר מצויין עד עכשיו. הייתי עושה לו OC לכיף בטווחים נמוכים והכל היה בסדר. רציתי לראות כמה תופסת לביצועים תיהיה למשחק metro 2033 והוספתי בMSI AFTERBURNER איזה 50 מגה-הרץ עלובים ונכנסתי למשחק. הכל מחורבש, ולא רק בזה אלא בכל משחק אחר. החזרתי למצב הרגיל של הכרטיס, לא מסתדר. הורדתי 50 מגה-הרץ מתחת לרגיל, לא מסתדר. הסרתי והתקנתי את הדרייבר מחדש ואפילו עם driver sweeper, לא עוזר. הדרייבר הוא 260.99 ניסיתי להחזיר ל 259 וגם לא עוזר. מספר פעמים החלפתי בין הגרסאות עם כל האפשרויות, שום דבר לא עוזר. furmark קורס מתי שאני מפעיל בדיקת יציבות. msi kombuster עולה עם המון ארטיפקטים. האם 50 מגה-הרץ הספיקו לדפוק לי את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGAVYTE X58A-UD3R מחוברים ללוח כמה התקנים ב USB וכל זמן קצר, המקלדת והעכבר לא עובדים, אני צריך לנתק את ה USB ולחבר שוב כדי שיעבדו עד שהתקלה חוזרת שוב (עניין של שעה בערך) החלפתי למקלדת ועכבר אלחוטיים ב USB גם אותה תקלה המחשב משמיע כל כמה זמן רעש שהוא מנסה להתחבר להתקן USB. התקלה לא רק במקלדת ועכבר אלא גם במדפסת ובמצלמה ובכל מה שמחובר לUSB מבחינת הספק חשמלי יש לי ספק של קרוסייר 750W מה יכול להיות הבעיה? בלוח האם או בספק?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פתחתי איזה קובץ שתקע למחשב שלי איזשהו וירוס או תוכנת ריגול, הסימפטומים הם איטיות נוראית של המחשב והאינטרנט, ובנוסף פתיחת אתרי סקס למינהם!!!! מה אני צרי ך לעשות, יש לי אנטי וירוס NOD שזיהה אותם אך זלא עוזר!! ניסיתי להשתמש בSPYBOT ללא הצלחה.... הוירוסים\תוכנות ריגול ל יודע מה ההבדל הם : vbstat.j trojan Adware.BHO.V בבקשה עזרו לי להסיר אותם!! זה הורג אותי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה פתאום המחשב לא מעלה את הווינדוס כי הוא רושם שהמקלדת לא מחוברת. פתאום זה נותן את ההודעה הזו כי עד עכשיו היא הייתה מחוברת ב-USB וניסיתי עוד כמה חיבורים כאלו אבל זה לא עוזר אז חיברתי אותה עם ה-PS2 ועכשיו זה עובד. יש לי XP PRO SP1.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש לפני מס' שבועות ובשבוע-שבועיים אחרונים היו בינתיים 3 פעמים בעיה חוזרת של : המחשב נתקע כולל סאונד תקוע ששומעים ולאחר מכן מיד Blue Screen Of Death בעצם שבו רואים את המסך סופר עד 100 ומציין משהו לגבי Memory Dump ואז מבצע הפעלה מחדש. לפי מה שראיתי בתוכנה שמפרטת את קבצי ה Dump - Blue Screen View כנראה שיש בעיה ntoskrnl.exe אבל לגמרי לא בטוח.. בכל מקרה כרגע עדכנתי את כל הדרייברים. מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אשמח לעזרה ופתרון חברים! תודה לכל העוזרים! (: [attachment delet…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-