עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zeevkat,

מה ניתן לעשות? בדקתי שאין שום ריח שרוף בתוכו וכמו כן ניתקתי אותי מהשקע לחצי שעה והחזרתי ולא ועבד HELP!!! דרך אגב זו המכרכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Cooler Master CM 690 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לפני שבוע התחילה בעיה חדשה במחשב ! לפעמים כשאני רוצה להדליק את המחשב הוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של ההדלקה (מאווררים ונורות לא פועלים) ואחרי כמה דקות/שעות נדלק לבד. ומה שכל הזמן קורה הוא שהשעון כל פעם מפגר כשאני מדליק את המחשב מחדש. ופעם אחת אפילו המחשב נכבה לבד.. מה לעשות כדי לפתור את זה? האם זו בעיה בספק/בבטריה של הלוח אם? נ.ב.- המחשב בן 3 שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ralph,

יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל... יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי

11. Started by sgsg,

אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dor0x,

המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by alex542,

לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tomer03,

זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Itay Kligerman,

צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..

18. Started by a-v-i,

היי! יש לי ספק HEC 400W. בביוס המתח למעבד מוגדר על 1.50 כמו שאמור להיות עם A64 3000, אבל בפועל הוא נותן לי 1.60 ולפעמים מגיע עד 1.64, מה שגורם למעבד להתחמם בלי סיבה. האם זוהי סיבה מספיקה בשביל לקחת אותו לחנות ולקבל ספק חדש במקומו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shalabi,

שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yns lab,

מה בדיוק ההבדל בין "האוגרים" שיש בתוך המעבד לבין הזכרון מטמון אם שתיהם שומרים על ערכי זיכרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by efee123,

שלום, קיבלתי לאחרונה לוח אם ומעבד חדשים מכפי שהיו לי בעבר והתקנתי אותם על המארז שיש לי. הלוח - intel d865gb/d865perc intel N232 המעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz קודם כל לא הבנתי איפה ואיך לחבר את הusb הקדמי את החיבור לכפתור הריסט וכפתור ההדלקה. כמו כן ברגע שאני מחבר את המחשב לחשמל הוא פשוט נדלק לשנייה(רק הלוח) ולאחר מכן כאילו הוא נכבה (המאוררים מפסיקים לפעול) אבל יש מנורה ירוקה על הלוח שדולקת. אם מישהו יוכך לעזור אני יודה לו מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by e-sim Israel,

שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J

23. שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shay_999,

שלום חברים, ניסתי לחבר למחשב שתי מקלדות שונות, אך המחשב מסר לי את ההודעה הבאה: keyboerd error or no keyboerd present זה בעייה בתוך המחשב עצמו, נכון? זה בחיבורים של המחשב.?! תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avishi,

יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים