עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by rgb00,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ומאז מתרחשת התופעה הבאה - מדי כמה שעות הוא מפסיק להגיב, התצוגה קופאת והעכבר לא זז. כמה פעמים, בעיקר בהתחלה, הוא הציג לאחר כמה שניות את ההודעה המצ"ב וזה הסתדר. אתמול הוא לא הציג את ההודעה, הבעיה נמשכה וב-3 הפעמים שזה קרה, חיכיתי כ-5 שניות ולחצתי לחיצה ארוכה על POWER, לאחר שהוא לא הגיב ל-RESET. דרך אגב, לאחר התקנת WIN7 התקנתי את העדכונים החשובים ואת הדרייברים המעודכנים ללוח אם. לפני/אחרי התקנת הדרייברים התקנתי את העדכון Intel Corporation - Display - Intel® HD Graphics Family שהוצג כמומלץ. לפני הפירמוט לא היתה בעיה כזאת. מצד שני, לפני הפירמוט לא היו מותקנים דרייברים שאני התקנתי. אני מניח שבחנות התקינו את הדרייברים יחד עם החלפת לוח האם לזה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני צריך מלחם אבל הכרתי מלחמים עם קצה שטוח עד עכשיו: לאחרונה התחלתי לראות מלחמים עם קצה חדה: איזה מלחם כדי לרכוש לעבודות עם אלקטרוניקה? אני יודע ש30W זה טוב אבל איפה אפשר להשיג אחד שיש לו סוויצ' כיבוי והדלקה? אני לא מבין איך אפשר לתפוס חומר הלחמה עם מלחם שיש לא קצה חדה? החומר יפול!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by bg1987,

בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by itsik1231995,

הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by asher501,

שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. שלום בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אנטי ווירוס או משהו דומה אבל עכשיו אני רואה שהבעיה היא איפהשהו במחשב.. שאני מנסה להעלות קובץ זה מעלה אותו במהירות גבוהה מאד {בטירוף} לכמה שניות ואז נתקע... במחשב הנייד זה עולה טוב... נסיתי בכמה דפדפנים הבעיה בעינה... ביטלתי את האנטי ווירוס או כל תוכנה דומה ועדיין הבעיה עומדת.. אני רוצה לציין שהכל היה תקין עד היום בצהריים {למרות שהייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך..התקשרתי לבזק ב' שהם הספק שלי ואחרי מספר בדיקות איתם ושהכל היה תקין מבחינתם נאמר לי לנסות לבטל את האנטי וירוס ובאמת זאת הייתה הבעיה...עד היום בצהריים שהבעיה שוב חזרה למרות שהאנטי ווירוס היה כבוי - קפרסקי. חשבתי שאולי בכל זאת זאת הבעיה הסרתי אותו לגמרי ועדיין הבעיה עומדת..} {הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, כשאני משחק ב-BC2 זמן מה, הכדורים שאני יורה באנשים כאילו לא נכנסים באנשים, וזה קורה גם כאשר אני יורה בחלון והוא לא מתפוצץ מהיריה הראשונה. אני הורדתי את התוכנה HWMONITOR, וראיתי שלאחר זמן מה של משחק (לפעמים אפילו מאוד קצר, תלוי בעוצמת הפצוצים במשחק) המעבד שלי מגיע ל-65 מעלות באופן קבוע, ולעיתים מגיע ל-75-80 מעלות. הכרטיס מסך מגיע ל-45-50 מעלות. אני מניח שבעקבות החימום של המחשב, ה-FPS יורד, ולכן יוצר את הבעיות במשחק. אך טרם בדקתי אם אכן ה-FPS יורד, אבל מרגישים אותו בבירור (להשתמש ב-FRAPS במשחק זה די נאכס, לכן אני לא בודק, אבל ממש מרגישים איך שהתמונות זזות לא חלק בכלל) מפרט המחשב שלי: Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 2.5 GHz Geforce 220 GT 2 GB RAM מה לדעתכם הב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  11. שלום לכולם , הורדתי אפילו תוכנה שמראה כמה טמפרטורות יש במחשב , ואני רואה שיש טמפרטורות גועות וישציור של אש כזה אני כלכך חייב את העזרה שלכם בבקשה איך ני מוריד את הטמרטורות האלה ? אגב פתאום גם המקלדת לא עובדת אז אני רושם בלוח מקשים בגלל זה אי לא מפרט כלכך הרבה , תודה לתותחים שיעזרו לי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  13. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Bentel,

בס"ד רציתי לדעת איך אפשר לבטל גישה לאינטרנט (מחשב לילדים)?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  21. שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by michael1232,

שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  23. יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. Started by krimon,

שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by sasson154,

היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים