עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aski1,

שלום ! המחשב שלי נכבה כתוצאה מהצגת מצגת באופיס כאשר הוא מגיע לשקופית מסוימת ופתאום המסך שחור ורשום no signal ואפילו כשאני בא ללחוץ על ריסט אין תגובה רק לחיצה ממושכת על כיבוי מכבה אותו ואז לוחץ שוב ומדליק אותו . המצגת כבדה (190MB) כי היא מכילה סרטון אבל כול זה קורה הרבה לפני שמוצג הסרטון לכן לא נראה לי שזו הסיבה כי במחשבים אחרים היא עובדת טוב . המחשב הוא פנטיום 4 המריץ WIN XP SP2 יכול להיות שצריך לבצע עידכון לווינדוס או שזה בעייה אחרת ? 3.3Ghz 1 GB זכרון תודה רבה !!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eyalratzon,

שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MICHAEL116,

קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sgsg,

אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Raz20,

כשאני מנסה להתקין תוכנה (Matlab ), אני נתקל בתהליך המצורף בתמונה. לפי מה שהבנתי זה לא קשור להתקנה כי חברים שלי כן הצליחו להתקין על המחשב שלהם. המון המון תודה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by רפי בוזגלו,

שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…

11. שלום. לחבר שלי נמחק כל המידע במחשב, והוא חייב לשחזר הכל. הוא יודע שזה יעלה לו לא מעט ומוכן לשלם. יש חברה שמומלץ ללכת אליה? עדיפות לירושלים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה המחשב : AMD am2 3800 Dualcore x64 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Corsair 1GB Kit PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X1024-5400C4 WD250 Sata2 PNY Geforce 7900GT 256 HEC 400WATT Compucase tower Floppy המחשב הזה נקנה לפני כ3 וחצי חודשים, זמן רנדומאלי לאחר שאני נכנס למשחק הוא או נתקע או עושה REBOOT על דעת עצמו, המחשב עלה לי הרבה ועד כה אין לאף אחד תשובה מספפקת בשבילי... חבל לי על הכסף אשמח לקבל עזרה ממישהו תודה, איל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oren22,

אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by haim855,

זה הלוח אם Z87-GD65-GAMING ..התקנתי תדרייברים שלו..כמובן של השמע.. חברתי תכבל הזה למערכת סטריאו רגילה.. ככה חובר גם במחשב קודם הכל עבד.. שחקתי בדריבר כלום לא עוזר..ברמקול למטה בסרגל כלים של ווינדוס זה מראה שזה מנגן אך אין שמע .. לאיזה חיבור זה צריך להיות מכל 6 היציאות של הכרטיס קול?למרות שנסיתי בכולם.. איזה לבחור פה? מחשב קודם זה עבד או בקו נכנס או ברמקול קדמי..פה זה לא עובד בכלום ]= מישהו יודע מה הבעיה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yossi Cochen,

ערב טוב, יש לי מחשב נייח שאני לא מצליח להגיע לביוס. תסתכלו בתמונה המצורפת - זה מה שאני מקבל.. מדובר בלוח אינטל דגם D945GCNL. ניסיתי איפוס לוח אם והחלפת ספק כח. במידה ומוציאים את הזיכרון אז יש צפצופיםפ. מה עוד אפשר לעשות (אם בכלל ) ?

17. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PsyMor,

חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TONY23,

[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Hagar Cohen,

הי יש לי מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongleניסיתי לחבר אותו למחשב נייח והוא איטי באופן מוגזם החלפתי חבילת גלישה ל200 ועדיין איטי מאוד. יש משהו שאפשר לעשות ? תודה לעונים/ות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by semi-t,

היי לפני כמה זמן נשרפה(?) לי המנורה הכחולה הקטנה בקדמת המארז (היא התחילה להבהב קצת יום-יומיים ואז כבתה ויותר לא נדלקת).. למרות שלא נגעתי בכלל בחיבורים הקדמיים במארז ככה שזה לא יכול להיות איזה חוט שהשתחרר. לאחר מכן גם התחילו אצלי בעיות באספקת כח לדיסק קשיח חיצוני באמצעות חיבור USB קידמי במארז, הדיסק הקשיח החיצוני הוא של מקסטור 120GB שבא עם כבל מפוצל - קצה אחד לכח+מידע וקצה שני רק לכח (כגיבוי). הייתי מחבר אותו תמיד עם כבל אחד של כח+מידע ל-USB הקדמי אך כיום זה גם לא מספיק ואני צריך לחבר אותו באמצעות שני הקצוות ל-2חיבורי ה-USB הקדמיים.. בדקתי עם חבר, שלו יש את אותו הדיסק הקשיח כמו שלי וגם אצלו המארז לא מספק מספיק כח.. אם אני מחבר DOK לאחד מחיבורי ה-USB הקדמיים הוא עובד מצויין…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה עלול לגרום לבעיה במחשב אם אני יציב את המארז מתחת למזגן?

דיונים חדשים בפורומים