עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrsan14,

שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liav123,

היי, אז ככה. בגלל הברקים והגשם שהיו, כיביתי את המתג של הספק כדי שלא יקרה כלום למחשב. היום, אחרי יומיים, הפעלתי את המתג, הדלקתי את המחשב, אך המסך לא עולה בכלל. המסך עצמו פועל, והמחשב עולה. לא מבין מה הבעיה... ניסיתי לעשות ריסט ולהפעיל מחדש שוב את המחשב, כלום...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ranici,

[move] שלום, [/r][/move]בזמן עליית המחשב המחשב מתקשה בגישה להארדדיסק. מערכת ההפעלה לא עולה, ישנן שגיאות על קריאת הארדדיסק. גם לאחר החלפת הארד דיסק יש אותה בעיה. חשדתי בבעיה בספק כוח עקב התמונה המצורפת (קריאת מוזרה של 5V). החלפתי לספק כוח חדש - אך עדיין אותה בעיה עם אותה קריאה מוזרה ב- BIOS ? מה דעתכם? הלך הלוח אם? אולי בעיה אחרת? הצעות רעיונות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אוקי זה כבר בעיה מאוד קשה הורדתי את המשחק הזה ! כבר 4 פעמים רצוף ! ואותה הודעת שגיאה ..שיחקתי ב1.5 אני רוצה לנסות את 1.6 אבל אותה הודעת שגיאה מעצבנת באמצע ההתקנה מישהו יודע מה לעשות ?! בגיימר לא הצליחו להגיד לי מה הבעיה מה לא ניסיתי ! אני בטוח שפה יכולו לעזור לי . http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/11.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי צורב של BENQ עם הרבה "שנות טיסה"... היום ניסיתי לצרוב עם דיסקים חדשים שקניתי מסוג EPOCH 700MB. ניסיתי לצרוב סרט ששוקל 680MB אבל כאשר ניסיתי לצרוב קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת כך: calibration area full invalid write state could not perform endtrack could not perform fixation command sequence error could not perform fixation מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה??? מה לא בסדר והכי חשוב... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GodLike,

שלום. קניתי CD ROM של ASUS , אבל הוא לא מזהה דיסקים. חיברתי אותו למארז. ג'ימפרתי אותו במאסטר. חיברתי כבלים והכל טוב יש זיהוי בביוס. אני מפעיל את המחשב יש גם זיהוי ב וינדוס. אני שם דיסק של מוזיקה, מפעיל את המדיה פלייר או כל נגן אחר, והוא אומר לי שאין דיסק בכונן. שמתי דיסק מידע אחר עם תוכנות וגם אין זיהוי של הדיסק. שמתי את הדיסק בצורב ויש זיהוי בצורב והכל עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tiger,

היי יש לי את המשחק renegade ווינדוס לא נותן לי למחוק אותו , יש לי ווינדוס XP והוספה\הסרה של תוכניות לא מוכן למחוק אותו , איך אני יכול למחוק אותו בדרך עקיפה ???? בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Delux,

אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by miki891,

היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shloosh,

הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by erap129,

יש לי בעיה במאוורר של המעבד. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעשות רעשים ממש מוזרים שמשתנים כל הזמן, ולפעמים הוא פועל בסדר. אני לא רואה שום הבדל בטמפרטורה ובמהירות סיבוב.. אבל שאני לוחץ על האזור מאחורי המחשב שמכסה את המעבד אז הרעש נחלש טיפה. זה היה כבר לכמה זמן אבל בזמן האחרון הוא התחיל התחזק ולהרעיש באופן יותר קבוע אז זה מציק לי למרות שלא נראה לי שיש בעיה אחרת חוץ מרעש. מישהו יכול לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by stav_r,

שלום לכולם. לאחורה התחלה אצלי בעיה מזורה : המחשב עובד ונדלק , אבל המסך מראה כאילו אין אות ונכנס ל Power Save . המסך תקין בוודאות , חיברתי אותו למחשב הנייד והוא הראה תמונה. המחשב גם כן נראה תקין , עובר POST , הכרטיס מסך עובד וכל המאוורים מסתובבים. מה שכן שמתי לב שהחיבור של הכרטיס מסך נראה שבור ולא תקין. אבל מה שקורה שזה לפעמים הכרטיס מסך מחליט לשלוח אות והכל תקין ועובד זה קורה פעם ב ואם אני עושה ריסט זה כבר לא עובד. מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yarozen,

שלום לכולם, מזל ביש מכה בי לאחרונה. החלפתי מארז מחשב לSONATA III מלפני שבוע ומאז הבעיות באות בצרורות. הכרטיס מסך Leadtek 8800gts 320MB שבק חיים (כרגע בהחלפה בחנותת אני עם כרטיס חלופי בינתיים) עכשיו הפסיק לעבוד לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם. מדובר בלוח אם של אינטל DP35DP. ניסיתי להתקין את הדרייברים של SIGMATEL שמגיעים עם הCD של הMOTHERBOARD לא עזר, ניסיתי גם דרייברSIGMATEL חדש מהאתר של אינטל לא עזר. שידרגתי BIOS ושידרגתי CHIPSET דרייברים - לא עזר. הוצאתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר עשיתי DISABLE ואח"כ ENABLE לAUDIO דרך הBIOS - לא עזר דרך DEVICE MANAGER לא רואים שום התקן עם סימן קריאה, פשוט כאילו הוא לא קיים ולא שחסר דרייבר. שאני מנסה להתקין את הדרייבר של SIGMATEL אני מקבל ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by devilm,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yadinS,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי ‏‏

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by wrecker,

המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by afars,

שלום, לפני כמה ימים שמתי לב שהמחשב עושה הרבה רעש ונהיה יותר איטי. שמתי לב שהPHYSICAL MEMORY שלי נמצא על 700 מגה בלי שהמחשב מריץ שום דבר,ישר אחרי ריסטרט. ניסיתי גם לפרמט פעמיים את המחשב ועדיין 700 מגה בשימוש כל הזמן. המחשב עצמו בן פחות משנה ו4 ג'יגה רם. למישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות? http://imageshack.us/f/34/probyr.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך אני מברר בגלל מה הוא עשה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה במחשב, הוא קורס בלי סיבה. בהתחלה זה היה קורה תחת עומס, כל איזה חצי שעה- שעה. עכשיו שיחקתי במחשב איזה חצי שעה והוא קרס. פעמיים רצוף תחת עומס. ניתקתי אותו מהחשמל ניסיתי להוציא את הבטריה של הלוח אם. החזרתי ניסיתי שוב לשחק, קרס שוב פעם אחרי שעה.עשיתי אותו דבר שוב, ועכשיו זה הגיע למצב שהמחשב עולה, נכנס לווינדוס, וקורס אחרי בערך 5 דקות (לא תחת עומס). חשבתי על לנסות לפרמט,(למרות שזה לא ניראה לי כמו בעיה בתוכנה..) נכנסתי לSAFE MOD, בשביל לנסות לגבות קבצים, וגם שם הוא קרס אחרי 5 דקות. * אחרי שהמחשב קורס , יש מסך שחור, כל המאווררים מפסיקים להסתובב , הוא כאילו מנסה להפעיל את עצמו מחדש אבל לא מציג שום דבר על המסך וכלום לא קורה. (הנורות של המחשב דולקות) …

24. שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.