עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דניאל3124,

דבר ראשון הנה המפרט שלי: Intel core i5 Haswell 4570 Gigabyte H87M-D3H Kingstone 8GB DDR3 AMD Radeon R9 270X OC ויש לי מין סוג של בעיה, כל משחק נטען יחסית לאט הרבה יותר לאט ממה שזה אמוור להיות... אני משחק עם חברים LOL ואני תמיד נטען אחרון יחסית לחבר שיש לו I3 ואחד שיש לו AMD BULDUZER והם מחכים לי בטעינה הרבה זמן זה ככה בעוד משחקים כמו סריוס סם3 וכל משחק שאני משחק איתם, גם לבד המשחקים נטעים לאט מאוד (COD GHOSTS וCRYSIS2 /3) גם הCPU מתאמץ יותר ממה שהוא אמור בדברים שלא דורשים הרבה... אבל משחקים רצים בסדר בלי לירידות FPS מה אתם אומרים? אני לא יודע מה זה אמור להיות... תודה רבה למי שיעזור לי!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב אשמח לקבל המלצה(מניסיון אישי) על מעבדת תיקון מחשבים באיזור פתח תקווה. בתודה מראש אורי

4. מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DJO,

זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים יש לי וינדוס 10 מקורי שמותקן לי על כונן 110 גיגה כבר כמה שנים טובות, השטח בכונן מתחיל להיגמר ואני מעוניין להעביר את כל הוינדוס עם כל התוכנות שהותקנו על כונן C כברירת מחדש לכונן חדש. לטובת העניין הקצתי מחיצה 200 גיגה של כונן SSD NVME חדש וכמו שאמרתי אני מחפש דרך להעתיק את הכל כולל הכל לכונן החדש ושהוא יהיה כונן C מעכשיו. רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן האם כל הקבצים שאינם של וינדוס אך נמצאים בכונן C כמו למשל Program Files וכאלה יוכלו לעבור כך שלא ארגיש בהחלפה בזמן השימוש במחשב? לאחר ההחלפה אני מתכנן לפרמט את הכונן שעכשיו משמש ככונן C תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מדליק את המחשב והכל בתוך המחשב דלוק, אין את הצליל הזה שיש כשמפעילים את המחשב והמסך אפילו לא נדלק... הכל קרה לאחר שניסתי להוסיף זיכרון חדש למחשב שלי... רציתי להוסיף עוד סלוט ואז זה קרה, זה המשיך לקרות גם אחרי שהוצאתי את הסלוט.... נ.ב כשאני מנסה לכבות את המחשב אז אני לוחץ על הפתור כבוי למשך 30 ולא קורה כלום וגם אם אני לוחץ על הריסט... מקווה שתעזרו לי במהרה תודה רבה לכולם!

9. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SHLOMI71,

יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Access Denied,

יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by a-v-i,

היי! יש לי ספק HEC 400W. בביוס המתח למעבד מוגדר על 1.50 כמו שאמור להיות עם A64 3000, אבל בפועל הוא נותן לי 1.60 ולפעמים מגיע עד 1.64, מה שגורם למעבד להתחמם בלי סיבה. האם זוהי סיבה מספיקה בשביל לקחת אותו לחנות ולקבל ספק חדש במקומו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DXT,

היום קיבלתי את הלוח החדש שלי. ויש לי בעיה אחת איתו: איכות הקול על הפנים. ולא זה לא אומר להיות ככה כי היה לי כרטיס קול 128PCI שהכרטיס קול שעל הלוח מבוסס עליו (אפילו הדרייברים שבאו איתו אומרים שזה SB128PCI). הבעיה היא שהקול מאד מאד חלש, למרות שהעלתי את העוצמה של הקול עד הסוף בחלונות וצריך גם הרבה להעלות ברמקולים עצמם ואפילו אז בקושי שומעים אותם. עוד דבר זה שאני שומע רעשים בקול כמו רדיו שלא מכוון טוב כאלה: "ששששששש" כאשר יש קול כלשהו. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by spookey,

שלום! הבעיה - אחרי זמן עבודה מסוים וללא טריגר מורגש הצבעים במסך כאילו נמרחים והמחשב נתקע . הדבר הראשון שחשבתי - כ.מסך,הכרטיס מובנה ולכן הוספתי כרטיס לAGP, נראה לי שהבעיה חוזרת. האם הלך הלוח? מה עוד אפשר לנסות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם RAM במהירות 2133, כשאני בודק בתוכנות כמו CPU-Z המהירות המוצגת לי היא 1067, קראתי באינטרנט והפעלתי בBIOS את פרופיל הXMP, בBIOS אכן כתוב 2133 אבל כשאני מגיע לווינדוס תוכנות הבדיקה מציגות 1067, עזרה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by מחשב חמוד,

טוב אני יתחיל עם מה שקרה בדיוק מהתחלה.. נכנסתי אתמול לתוכנה CCLEANER התוכנה הזאת שמנקה את המחשב מזבל קיצור יש בתוכנה אפשרות למחוק או לנקות כוננים עשיתי את זה על כונן :C ושזה סיים ניסיתי להיכנס לכונן וזה כתב לי שבשביל להפעיל את הכונן צריך לעשות אתחול לכונן לחצתי על אתחול וזה כותב לי שווינדוס לא יכול לבצע אתחול לכונן זה.. שימו לב שזה לא הכונן שהמערכת הפעלה מותקנת עליו המערכת הפעלה מותקנת על כונן E: (כונן נוסף) קיצור בגלל שלא רציתי לאבד את הזיכרון שהיה לי בכונן C: נכנסתי לניהול דיסקים ויצרתי מחיצה חדשה של אותה כמות זיכרון שהיה בכונן C: הכל הלך טוב וקראתי לכונן בשם A: הכונן עובד בסדר והכל טוב. לאחר מכן הורדתי סקין של ווינדוס ויסטה (בלי קשר למחיקה של הכונן אני פשוט …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by igalk474,

האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia עם כבל חשמל שמתחבר לכרטיס מהספק כוח בנוסף לחשמל שהכרטיס מקבל מהלוח אם. לפני כחודשיים כשקניתי את המחשב שלי - בעת הפעלת המחשב קפץ חלון שמודיע לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל - זה היה כי בהתחלה כבל החשמל הנוסף לא היה מחובר. אחרי שחיברתי הבעיה הסתדרה והמחשב עבד בלי בעיות עד היום. היום בזמן שהשתמשתי במחשב קפץ לי שוב אותו חלון מלפני חודשיים שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שכבלי החשמל מחוברים כמו שצריך. הדלקתי את המחשב וההודעה לא הופיעה. בסך הכל ההודעה הזאת הופיעה לי פעם אחת מאז שחיברתי את הכבל חשמל. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שמא זאת יכולה להיות סתם "קפיצה" בחשמל בבית שגרמה לכך? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 1511,

תוך כמה זמן אם בכלל הסוללה יכולה להיתרוקן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by solikt,

אני רוצה לפרמט יש לי תיקיות של מוזיקה איפו אני יכול לשמור אותם באיזה אתר אינטרנט? ויש לי קרום ופירפוקס יש לי סימניות שאני רוצה לשמור איך שומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים