עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב היום החלפתי את הצורב DVD שהיה לי, וחיברתי צורב חדש. חיברתי בטעות רק את כבל ה - DATA ללא החיבור מהספק כוח. הדלקתי את המחשב, והוא הפך לאיטי בצורה קיצונית. אחרי כיבוי המחשב וניתוק הצורב החדש, המחשב עדיין איטי מאוד. רציתי לשאול האם הצורב יכול היה לגרום לאיזה בעיה בחומרה, שכן מאז חיבור הצורב המחשב מאוד איטי. (לדוגמא, אחרי עליית מערכת ההפעלה לגמרי לחיצה על האקספלורר תגרור מצב המתנה של 15 שניות בערך, כמו גם לחיצה על "המחשב שלי") אשמח לתשובה תודה רבה

2. Started by ymdv,

יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kantan1,

שלום לפני שנה מכרתי ללקוח מחשב חדש עם וינדוס 7 וכרטיס מסך משולב. עכשיו הוא טוען שהוא משחק משחקים כבדים וכן משחקי רשת מול אנשים ברשת, והמחשבזז לו לאט... יש לו 2 גיגה זיכרון, ומהירות אינטרנט 5 מגה מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון, כרטיס מסך? מה כדאי לשדרג לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי דיסק קשיח שלא בשימוש כבר איזה חצי שנה, ואני מנסה לעלות אותו אבל לא מצליח, מקבל ERROR שקשור ל PRIMARY / SLAVE במסך הראשוני, ואז עושה F1 והמחשב ממשיך לעלות רגיל אבל הדיסק לא מופיע במחשב שלי. שאלה אחרת, בדיסק קשיח אחר אני מנסה לגשת ל "מסמכים שלי" אבל אין לי הרשאה, מה אוכל לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sollito,

שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by tomer953,

ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…

9. Started by eran131,

שלום לכולם , הורדתי את התוכנה המוכרת EVEREST וברגע שהפעלתי אותה אז היא הראתה לי מין מסך כחול קטן שמציג את הטמפ' הבאות- --- עכשיו יש לי שאלה.... WTF !?!?!? מה זה ה81 מעלות שכתוב בCPU ?!!?!?!? לפי מה שקראתי בנושאים שונים בכל מיני פורומים הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Jumping (או משהו בסגנון הזה) על מנת שהתוכנה והרכיבים יזוהו ובעקבות כך הטמפ' ייראו יותר הגיוני אם מישהו יודע איך עושים זאת בבקשה שיעזור לי אני דיי בלחץ מזה ואני חייב תגובה מהירה !!!! :-\

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by below_z,

לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Goldlm,

שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by AntiSocial,

שלום לכולם! מדובר במחשב קצת ישן שיושב בחדר די חם, לפני כמה ימים המסך פשוט הפסיק לקבל אות מהמחשב.. חשבתי שאולי מדובר בבעיה בכרטיס מסך - ניסיתי להפעיל מחדש על הכרטיס מסך שנמצא על הלוח-אם וגם ממנו לא יצא אות.. ניסיתי לחבר למסך אחר ועדיין אין תגובה. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל המחשב עצמו מגיב להדלקה וכיבוי מהכפתור והכונן DVD פועל גם כן, יש לי הרגשה שהמחשב עצמו עובד אבל אני לא מבין למה אין קשר עם המסך, רעיונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by seohad,

ישלי כרטיס טלויזיה LIFE VIEW אחרי התקנה מחודשת של בXP התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה של CANT GET DEVICE שניסתי להעלות תוכנה אחרת בשם כריס טיוי התמונה יצאה הפוכה למעלה למטה והשתקפות הפוכה כמו מראה מבקש עזרה בפתרון הבעיה ואם אפשר תוכנה חינמית שניתן לחבר אליה ממיר של הוט ולצפות במחשב דרך הכרטיס

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Cilay,

שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by adam85,

אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by highmiko,

שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by liorco,

שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by razyadan,

שלום ברשותי מחשב נייד דגם Asus g60vx מחשב גימינינג נתקלתי בתקלה שבה כאשר המחשב עבד המחשב לא קיבל טעינה ,המחשב המשיך לעבוד עד שנגמרה הסוללה .,בדקתי את המטען והוא מוציא מתח.לאחר מכן לקחתי את המחשב למעבדה וציינתי שכנראה התקלה נובעת מקונקטור מנותק יום למחרת חזרו אלי מהמעבדה וטענו שהקנוקטור בסדר והוא מוציא מתח לכניסה של הלוח אם וייתכן שהבעיה נמצאת בלוח אם עצמו,רציתי לדעת אם יש מצב כזה בו הקונקטור מקבל מתח ולא מדליק את נורת החיווי של הטעינה במחשב? אם הגיוני שה׳מחשב המשיך לעבוד גם עם כיביכול תקלה בלוח אם ? או שבעצם מנסים לעבוד עליי בישביל לדרוש יותר כסף? מדובר במחשב בין שנה וקצת ללא אחריות מחשב שנמצא על שולחן קבוע ומחובר לחשמל כמעט כל הזמן המחשב לא הראה שום סימנם לפני

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by xroil,

קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום , לא מזמן שמתי לב שכאשר אני נוגע במארז של המחשב או מחשב למארז משהו אני מקבל זרם מה הסיבה ? איך ניתן לפתור זאת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by adam85,

אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים