עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by knovious,

שלום, קניתי מחשב חדש המכיל את לוח האם הנל, 8 ג'יגה זכרון ומעבד i7 2600k. המחשב עובד כל הזמן ללא בעיה אבל - וזה ממש מוזר- כמה פעמים בלילה קרה שהמחשב פתאום נתקע, המסך שחור, והלוח אם מצפצף. אם אני מכבה ומדליק הכל תקין. מה שמוזר זה שזה קרה כבר כמה פעמים ותמיד בלילה אף פעם לא עבדתי מול המחשב ופתאום הוא קרס ואני עובד מולו המון שעות. בנוסף, הבנתי שיש בעיה עם sleep mode ולכן כיביתי את המצב הזה ב-windows. המחשב פשוט עובר לשומר מסך שחור או שאני מכבה את הסמך. תודה מראש, לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. בטעות נכנסתי עם פלורוסנט בטלוויזיה שלי ונוצרה שריטה די גדולה עם התחלה עמוקה ועם המשך רדוד יותר. ראיתי מספר מוצרים באייבי ואמזון שמתיימרים לתקן או לפחות לשפר מראה שריטות כאלה. מחפש אדם שניסה בהצלחה מוצר כזה ויכול להמליץ עלו בלב שלם (נא לספק לינקים לרכישה). אין לי כוונה לנסות כימקלים מסוכנים שיכולים גם להחריף את הנזק במידה ולא ידוע לי שהמוצר איכותי ובטוח לשימוש (כרגע הנזק לא גדול מידי, כול הפיקסלים עובדים). שאלה נוספת היא האם יש ציפוי חיצוני למסך שמתחתיו ה LCD שאותו אני יכול להסיר או להחליף? מה העלות במידה ומדובר בהחלפה והיכן אפשרי לרכוש? עלות חומרים בלבד אני יבצע את ההחלפה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by tal100101,

זה כבר תקופה שכונן הדיסקים (כונן CD) לא עובד לי. כלומר לא מזוהה על ידי המחשב. הכונן נפתח ונסגר אבל משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח אם תוכלו להגיד לי למה זה ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by tal100101,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  9. אני אנסה לפרט כמה שיותר על הבעיה הזאת. המחשב שלי הוא לא כזה חדש, הוא דיי יישן האמת, כבר כמה שנים טובות. אז ככה, עד לפני כמה ימים הכול עבד טוב ויפה, במהלך היום לפני בערך 4 ימים, המחשב שלי כנראה היתחל את עצמו ומשום מה לא יכל להשלים את ההיתחול, הוא היה עוצר קצת אחרי ההפעלה, זאת היית איזה בעיה עם ה CD BOOT או משהו כזה, אני לא הייתי ליד המחשב שכל זה קרה, בכל מקרה קראתי לטכנאי והוא עשה איזה REBOOT והתעסק בכל העניין של ה-BOOT הזה במחשב, הוא סידר את העניין. אחרי שהוא הלך התחלתי להשתמש במחשב ואז התחילו צרות משונות, כל פעם שאני גולש באינטרנט הCPU קופץ לי ל- 100%, לא משנה איזה דפדפן אני משתמש, FIREFOX, EXPLORER, CHROME. ממש לא משנה, ואני סתם גולש גלישה רגילה בכל אתר רגיל כמו YNET לצ…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

12. שלום לכולם, אני מקווה שהנושא שלי מתאים לפורום הזה למרות שמדובר במחשב נייד. יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400. קורה הרבה פעמים שאני עושה RESTART למחשב, אזי עולה הודעה ME is initializing......................... המחשב מחכה כמה שניות ואז מגיע המסך טעינה של הוינדוס, והוינדוס עולה. קורה לעיתים שההודעה הנ"ל לא מופיעה, ואז מגיע מסך הטעינה של הווינדוס, אך הווינדוס לא עולה. ואז אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש, ואם ההודעה הנ"ל (בסבירות גבוהה) אזי הווינדוס עולה. בנוסף, ראיתי בלוח הבקרה כי 2 רכיבים לא מוגדרים טוב וכל מה שאני מנסה לא עוזר בשביל להגדיר אותם טוב (מצורף קובץ) האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? אני ממש אבוד, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  13. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by rank,

קניתי ליפני חצי שנה מחשב חזק מאוד עם vertex 3 הכל פעל טוב עד שפתאום התחיל להופיע לי מסך כחול מציק שכתוב בו הרבה שטויות ורק ריסט מוציא אותי מהמסך הזה . חיפשתי קצת וגיליתי שזה בעיה ידועה כבר שנים בשם bsod . ocz טוענת שרק %1 מכלל המשתמשים בכרטיס התלוננו ... אומרים שיש פיתרון לזה לעדכן גרסא של מכשיר , הבעיה זה שיש שם אזהרה לא לעדכן שהמערכת הפעלה פועלת על הכרטיס מה אני עושה למישהו יש רעיון אחר ?

15. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ori24,

ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by zoharbe,

אני מעוניין לקנות את המחשב הבא: לוח אם: ASUS M4A87TD מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box קירור למאוורר: Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler זכרונות: 4 פעמים - DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: C-Media 5.1 Channel PCI Sound Card צורב DVD: ג'נרי,מותקן אצלי על המחשב הזה,אני פשוט אעביר אותו. כרטיס רשת: 10/100/1000 ג'נרי מארז: 2X120MM 2X80MM (לד אחד בכפתור ההדלקה) השאלה היא,כמה WATTAGE הוא יצרוך,כדי שאני אוכל להתאים לו ספק,או להשתמש במה שיש.(400W) המפרט הנוכחי מוצג בצד ימין,מתחת לשם.מדובר בנייח,ולא בלפטופ. תודה מראש,זוהר.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by vadkom,

ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

22. Started by zglazer,

כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Enable,

המערכת שלי כזאת Asus-p5k/epu e8400 4gb ram HD6850 thermaltek 500w מאז שהחלפתי לכרטיס הזה אני מרגיש שיש נפילות FPS מעצבנות כאלה רוב הזמן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המשחק שהורדתי [THE WHITCHER 2] אבל אז שניסיתי לשחק אפילו ב COUNTER STRIKE SOURCE קבלתי את אותה בעיה. ניסיתי להתקין את הדרייוורים החדשים ביותר, ולפרמט אבל זה לא עזר. יכל להיות שיש בעיה בכרטיס וצריך לעשות לו איזה בדיקת מאמץ או משהו? אם כן יש הסבר איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים