תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי שלום מישהו יכול לעזור לי איך מאפסים סיסמת כניסה למחשב בלישאני יודעת מה הסיסמא אשמח אם תעזרו לי כי זה דופק אותי בכל חור שאני רוצה להכנס אליו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את הסוללה, המחשב מצליח להגיע לוינדוז אבל ההגדרות בביוס מתאפסות ואני מעוניין לשנות את תדר המעבד. יש לציין שהעותק של הוינדוז שלי הותקן אתמול, והבעיה ככל הנראה נגרמת בגלל זכרונות של קינגסטון יש דרך לעקוף את הבעיה מבלי לקנות זכרון אחר? נגיד לשנות תדר דרך תוכנה - לשנות מכפלת מעבד כי הוא כרגע לא נמצא במלוא הפוטנציאל שלו - 2.67 לעומת 3 שזו ברירת המחדל. משום מה המחשב כל הזמן מאפס ל-2.67 ולא ל-3.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח בן 6 שנים. לפני שלושה שבועות טסתי לחו"ל וכאשר חזרתי היום ראיתי שהוא נשאר עובד כל הזמן הזה. כשניסיתי להפעילו הוא לא עלה, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הוא עלה בצורה איטית מאוד (מעל 5 דקות). עכשיו קשה לי מאוד אפילו לפתוח תיקיה חדשה מרוב איטיות. אציין שלפני שטסתי הוא עבד בצורה חלקה ומהירה (מחשב i7). אשמח לתמיכה של המומחים (: תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפטופ acer aspire 5820, win7 64bit. 4GB RAM, INTEL GMA HD, CORE I3 לפני חודש ה-HDD של הלפטופ הוחלף לאחד חדש, הותקנה מערכת הפעלה חדשה ומשחה טרמיט נמרחה על גב המעבד. אני בספק אם זה מה שגרם למחשב את הבעיה. בכל מקרה, המחשב עבד לאחר הטיפול שלי. היום, המחשב התחיל לעשות בעיות. המחשב נדלק לזמן קצר מאוד, כ-5 שניות ונכבה. אין אות על המסך, אין סאונד, הנורות על המקשים והנוריות מצב דולקות ברגע שהמחשב נדלק וכבאות ברגע שהוא נכבה. המחשב חוזר על הפעולה בלופים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כולם ! המפרט שלי הוא: לוח אם Abit AN7 512 ראם גייל אולטרא פלטיניום DDR 433 כרטיס מסך ראדון 9700 לא פרו מעבד AXP 2100@9.5*200 אם תצטרכו עוד פרטים אני אנדב אותם בשמחה בכל אופן לבעיה שלשמע פתחתנו את הת'ארד הנ'ל, אני לא מרוצה מביצועי המחשב, מקרטע בקטעים מסויימים במשחקים שהוא אמור לטוס בהם זמני טעינה יחסית ארוכים ממחשבים אחרים וזה בגדול הבעיות, המחשב מקרטע איפה שהוא אמור לטוס יש לציין שאני מריץ משחקים בלי פילטרים וכ'ו, הזיכרון הממוצע שמנוצל על ידי המחשב במצב רגיל הוא ב170-180 מגה האפשרות היחידיה שאני חושב עליה היא שזה הזמן להחליף מעבד אנא תנו הצעות למה לעזאזל קורה כאן ולמה ומה ניתן לעשות בנידון, יש תקציב (תודה לאל על העבודה),יש אפשרות לאוברקלוקינג תודה על העזרה, לירן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא בגלל הווינדוס זה בטוח,עשיתי פירמוט ועדיין ככה. אין מסך כחול,אין קבצי דאמפ. שאני נכנס למשחק,כל משחק,הוא עולה,ואחרי זה עושה ריסטרט ללא סיבה. אין קבצי דאמפ,איך אני אדע מה היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בצעתי שידרוג למחשב i9-11900K Gigabyte Z590 AORUS Ultra ATX Samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe M.2 2TB SSD הוספתי את היתר החומרה Corsair h115i Nvidia 2070 Samsung 840 EVO 1TB SSD Asus 850 modular ולאחר הכנסת 4 כרטיסי זיכרון מדגם G.Skill ככל הנראה משנת 2014, לפני שנה עשיתי שדרוג נוסף והם עבדו נהדר. רק הפעם כשאני מפעיל את המחשב יש אור אבל אין תמונה וצפצוף, אבל שאני משאיר כרטיס אחד בסלוט הראשון יש תצוגה וצפצוף. התקנתי את הוינדוס (10 PRO) הכל כמובן מעודכן, בצעתי עדכון ביוס וזה לא עזר. כאשר כל הכרטיסים כל הסלוט או אפילו רק שניים אין תצוגה ואין צפצוף. הדגם המלא של הכרטיסים …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה היא, אם יש איפה לרכוש את זה בארץ או שעדיף לקנות מחול כמו מ newegg או ebay. תודה. https://www.newegg.com/p/N82E16812119009
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו ממש ממש מוזר בחיים לא קרה לי אני מכבה תמחשב התחל כיבוי כמו שצריך ואחרי דקה המחשב פשוט נדלק לבד בדקתי אם הכפתור של ההדלקה של המחשב תקוע אולי או איזה בעיה כולשהי אן לא מצאתי שום דבר לא משנה מה פירקתי עשיתי זה חוזר למשהו יש רעיון איך לעזור לי? או מה צריך לעשות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים התקלה היא כזאת: מחשב נייד DELL VOSTRO 3450 מע' הפעלה WIN7 PRO 6GB RAM לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP וחוזר ממנו לאחר זמן ממושך בSLEEP הכל ניהיה מאוד איטי, מחשב עובד מאוד לאט(פתיחת תיקיות, גלישה באנטרנט...) , מצב CPU עולה עד 80 - 100 % עבודה וכאשר אני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב הוא לא מסיים את הפעולה, פשוט כותב SHUTING DOWN או RESTARTING ונתקע עד שאני לוחץ על כפתור כיבוי בצורה ידנית. חשוב להדגיש שלאחר שהמחשב עולה הוא שואל עם לעלות במצב NORMALLY או SAFE ז"א כיבוי/הפעלה מחדש לא מתבצעים תקין וכאשר הוא עולה כבר מחדש אז הכל תקין CPU עובד על 10-20 % עובד מהר כמו שצריך. וכך חוזר חלילה עם נכנס עוד פעם ל SLEEP מאוד הודה לעצה/תובנה בעניין אם מישהו נתקל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמשפרים מחשב, אם זה כ.מסך או מוסיפים RAM וכדומה. זה משפיע על כל המפרט של המחשב? זאת אומרת אם אני מוסיף RAM, צריך ספק חדש או משהו חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבוקר פתאום לא עולה. יש הודעה שזה נגרם משינויים שנעשו בתכנה או חומרה. חומרה לא עשיתי כלום. תוכנה התקנתי אתמול עדכוני וינדואס ועדכון אדובי. אבל בסיום ההתקנות ואחרי ריסטרט זה עבד אתמול בסדר.ניתקתי דברים רק ההכרחי. הוצאתי והחזרתי מהחשמל. הוצאתי והכנסתי זכרונות. לא עזר. זה לא עולה גם ב safe mode. כרגע אני מריץ startup repar של וינדואס אבל לא בונה על זה הרבה. כשניסיתי לעשות סיסטם ריסטור זה הוציא הודעת שגיאה 0xfb 78584d memory at 0x00000008 the nemory could not be read החלפתי זכרונות היה לי סט נוסף לא עזר. ניתקתי כונן דיוידי. לא עזר. ניסיתי להעלות ללא עכבר ומקלדת. גם לא. בשלב מסוים עולה גם מסך התראה כחול.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב עם מפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Nvidia Geforce GTX 260 DFI LP BI G41 2X2 ג'יגה זכרון ספק כוח ג'נרי - TOP COOL 550W המחשב בן 3 רץ לי חלק במשחקים והכל ובשבועיים האחרונים התחיל להתכבות לי בזמן משחקים . פתחתי אותו ניקיתי כרטיס מסך הכל הוצאתי והחזרתי זכרונות , המחשב אחרי חצי שעה\רבע שעה משחק פשוט מצפצף 3 צפצופים ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו ישר אחרי שהוא נכבה זה לא נותן לי (המאווררים מתחילים לעבוד אבל המסך לא עולה ואין את הצפצוף הזה שאמור להיות בהתחלה שאתה רק מפעיל) אני חייב לחכות כרבע שעה-חצי שעה ואז להדליק והוא נדלק .. אני מאמין שזה הספק כוח החלש , גם בדקתי בתוכנה SpeedFan ומופיע לי במקום של ה12V רק 8.34V .. זה על הפנים לא ? עדכנתי דרייברי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-