תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתקין תוכנה (Matlab ), אני נתקל בתהליך המצורף בתמונה. לפי מה שהבנתי זה לא קשור להתקנה כי חברים שלי כן הצליחו להתקין על המחשב שלהם. המון המון תודה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן כרום ובשלב מסויים הדפדפן נהיה איטי בטירוף. הומלץ לבטל כל מיני plugins אבל יש לי כולו איזה 4 פלאג אינים בכרום. אחד הפלאגינים הוא FLASH שאני צריך אותו בעיקר בשביל לצפות בסירטונים ביו טיוב או בסטרימינג בTWITCH. נראה לי שברגע שביטלתי את הפלאג אין של פלאש נעלמו כל ההאטות הנוראיות שהיו לי. השאלה היא, האם FLASH באמת עושה כל כך בעיות? או שמע יש לי "ווירוס בפלאש"? או גירסה עם ווירוס? אני יודע שהתקנות אוטמטויות של FLASH וJAVA הם אחת המקורות הכי גדולים להתקנת ווירוסים ותוכנות זדוניות בווינדוס לפחות. כבר קרה לי מזמן שאיכשהוא קיבלתי חלון להתקין JAVA וזה התקין לי ווירוס. יש מצב שבזמנו עוד השתמשתי בEXPLORER. זה היה די מזמן. האם הבעיה אצלי היא באמת הFLASH? ואיך אפשר להתמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אני שיחקתי בBETA של BF4, עזבתי את המחשב לכמה דקות כשה המשחק עדיין רץ. וכשה חזרתי, שמעתי בדרך לחדר קול של מקדחה, חשבתי אולי שאלו השכנים או משהו אבל זה הגיעה מהמחשב, המחשב קפא, ניסיתי לצאת מהמשחק, ctrl alt delete, וכולה, אבל כלום. עשיתי ריסטרט למחשב וכשה הוא עלה, המקלדת לא עבדה, המסך לא עלה, ועוד מתאם Usb שצריך להראות צבע שזה אומר שזה מחובר לחשמל לא הופיע. אני לא יודע מה לעשות, חיברתי את המקלדת למחשב אחר (שאני בו עכשיו) והמקלדת כן עובדת. שאבתי אבק מהמחשב, אולי זאת הבעיה אבל לא. אני לא מכבה את המחשב בדרך כלל אבל כל יום אני עושה ריסטרט למחשב. אולי בגלל עומס או משהו? תודה רבה לעוזרים !!! (- אולי נשרפו החיבורים במחשב ? המחשב עלה קרוב ל4 אלף ונבנה במיוחד לBattlefield ואפי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני נוגע בחלקים המתכתיים במארז כשהוא דולק, בשני מחשבים בבית, ובאחד מהם גם במסך, יש המון המון חשמל סטטי יש איזושהיא דרך למנוע זאת? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ניסיתי להפעיל את המשחק CITIES XL PLATINUM וזה עשה לי בעיה ואמר לי OUT OF RANGE 33.7/60 משהו כזה וחיפשתי באינטרנט על זה ומצאתי שכדי לתקן את זה צריך לשנות את קצב הרענון דרך ההגדרות של הכרטיס מסך אז עשיתי את זה נכנסתי ל .AMD VISION ושיניתי לו ל30הרץ ואז המסך עשה בעיה גם וסירב להחזיר לי תמונה ופשוט נישאר על מסך שחור וכתב מחוץ לטווח אז עשיתי ריסט ונכנסתי בSAFE MODE ניסיתי לחפש את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל הוא לא נתן לי להפעיל את AMD VISION ואמר שאי אפשר בSAFE MODR אז ניסיתי לעשות UNINSTALL לדרייברים בצורה חוקית דרך הזה של וינדוס ואז הוא אמר לי שוב שאי אפשר לעשות את זה בSAFE MODE אז פשוט הלכתי לתיקייה של הדרייברים ומחקתי אותה ידנית (בתקווה שאח"כ נוריד שוב דרייברים ונתקין…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספק boot sequence power mode של דיסק הקשיח חומרה עם דפקט סוללת bios אני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדש boot sequence שונה הוצעת סוללה של bios ל-10 דקות שיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהם שום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קבלתי את המחשב החדש של אח שלי, נגשתי לעבודה אך נתקלתי בבעייה קלה. בהפעלת המחשב בשלב ה POST חיפש השבב של PROMISE הקיים על הלוח אם, התקנים התומכים ב ATA133. למרות שההרד דיסק המחובר אכן תומך בזאת, הופיעה ההודעה כי לא הותקן דריבר משום שלא נמצאו רכיבים התומכים ב ATA 133. לוח האם הוא של גיגבייט, דגם: GA-7VRXP, ויש לו ציפ ON BOARD של PROMISE. ההרד דיסק הוא של MAXTOR בקיבולת של 40 GB מהירות סיבוב של 7200 וכמובן יכולת העברת מידע ב ATA133 (הדגם הוא D740X). כמו כן ההרד דיסק מוגדר כ MASTER , הוא יושב לבדו על כבל ATA133 אשר הגיע אם הלוח אם, מחובר ל IDE1. אשמח לדעותיכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב להקמת סטודיו למוזיקה בבית .בהארדיסקים הישנים של המחשב הקודם קבצי אודיאו וידאו ותמונות שאני מעוניינת לשמור/ להעביר להארדיסק החדש . אז חיברתי את ההארדיסקים הישנים למחשב החדש והאנטי וירוס זיהה מספר איומים ווירוסים. מצ"ב קבצים של מה שמצא. אני היסרתי את כול אלה ועדיין לא העברתי שום דבר להארדיסקים החדשים אבל כן התחלתי למחוק /למיין /לסדר בתוך ההארדיסקים הישנים. נשאלת השאלה: האם אחרי שהיסרתי את הוירוסים האלה אני מוגנת ? האם עצם העובדה ש "שיחקתי" עם התוכן (תמונות וידאו אודיאו) טרם הסרת האיומים הינה סיבה לדאגה? מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה ? אני רוצה לשמור את ההארדיסקים הישנים כדי שיהיה לי עוד מקום איחסון. האם זה בסדר ? מישהו כאן אמר לי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל. כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פוסט ראשון שלי. (עושה קופי פייסט כי כבר רשמתי באנגלית בפורומים אחרים. So I have a gigabyte x58a ud3r rev2 motherboard with an i7 950 and 6 (3x2) gigabytes of RAM I also have a R9 390. I snooped around online and found out I can upgrade my computer without spending too much money and so I went ahead and bought A Xeon 5675 processor on AliExpress . .I have some experience in computer building though it was back when Pentiums reigned supreme so it’s been a while. So the processor itself cost around 20 bucks and my question is can this Xeon work with normal ram or do I have to get ecc? if I do need ecc will my mother board support it? Is ther…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח אם Z87-GD65-GAMING ..התקנתי תדרייברים שלו..כמובן של השמע.. חברתי תכבל הזה למערכת סטריאו רגילה.. ככה חובר גם במחשב קודם הכל עבד.. שחקתי בדריבר כלום לא עוזר..ברמקול למטה בסרגל כלים של ווינדוס זה מראה שזה מנגן אך אין שמע .. לאיזה חיבור זה צריך להיות מכל 6 היציאות של הכרטיס קול?למרות שנסיתי בכולם.. איזה לבחור פה? מחשב קודם זה עבד או בקו נכנס או ברמקול קדמי..פה זה לא עובד בכלום ]= מישהו יודע מה הבעיה של זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נייד די חדיש אבל הבעיה שצריך להתקין מערכת הפעלה מחדש יש ברשותו סי די רום יו אס בי אך לא ניתן להתקין ממנו עקב שהביוס לא מיר אותו לעניין ה בוט יש מישהו שיכול לתת רעיון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי הכל הכונן עצמו הוא כבר מכיווץ לשני כוננים ל-D וגם ל-E. נכנסתי לניהול דיסק לא נמצא. אבל אני נכנס למחשב שלי בצד מופיעה לי סמן קטן שבעבר הוא היה, ניסיתי עם תוכנות כמו TogetherShare Data Recovery 7.1 וכדומה... עדין אין..... לא מה לעשות??????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה "קטנה" כשאני מדליק את המחשב אין תמונה במסך אין כלום המסך נדלק (יש נורה ירוקה דולקת) אבל אין תמונה.לא בדיקת זיכרון ולא כלום פשוט ריק. החלפתי ספק כח כי גם הוא לא עבד בהתחלה. ואני חושב שיש בעיה עם הלוח ברגע שאני מדליק את המחשב אין צפצוף ואין כלום. המאוררים של הספק ושל המעבד עובדים. את כל החיבורים חיברתי כפי שצריך בזה אני בטוח ב 1000 אחוז. עשיתי בדיקה וניתקתי את כל הרכיבים כוננים הכל אפילו זיכרון הוצאתי ועדיין אין כלום אפילו לא צפצוף קל. רציתי לשאול איך אני יכול להיות בטוח שהלוח דפוק לפני שאני רוכש אחד חדש ואיך אני יכול לדעת שהבעיה לא מהמעבד דווקא.??? אשמח גם לקבל חוו"ד על תהליך הבדיקה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-