תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, שיש בתוכו לוח אם מעבד של אינטל-3גיגה כרטיס מסך משולב וכרטיס קול משולב הארד דיסק sata וdvd צורב בלי כונן 1.44 עכשיו אני מכניס דיסק של מערכת הפעלה ובאמצע נהיה לי מסך כחול ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה [יש לציין שלא הביאו לי את הדרייבר של הדיסקsata אבל בביוס הוא מזוהה] האם אני חייב כונן 1.44 בכדי להתקין מערכת הפעלה ? בקיצור מה עושים עם מפרט כזה של מחשב ומתקינים עליו מערכת הפעלה? אולי יש בעיה בחומרה או משהו כזה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חייב עזרה דחוף בישביל להתקין WIN 7 64 BIT ! יש לי מחשב חדש ובטעות התקנתי WIN 32 BIT ~ כשעושים ריסאט בישביל לפרמט דרך ה CD WINDOWS הCD רץ ובנקודות של ה BOOT אי אפשר ללחוץ ENTER ! מה עושים ואיך אני יפרמט :errrr: ( החלפתי מיקלדות וקשקשתי בביוס ... לא עוזר ) יש מישהו שמבין בעיניין כי אולי זה במקום אחר בביוס ) עוד משהו * כשמדליקים ת'מחשב ה DEL לביוס עובד * רק ל BOOT הוא מושבט ! מזה לעזזל ואיך זה קרה .. ועזבו הכול, איך מסדרים את זה !?@# יש לי MAINBOARD Gigabyte X58A-UD3R CPU - I7 930 * סליחה אם זה לא קשור לפורום תמיכת חומרה לא ראיתי מקום אחר שבאזור * :bigglasses:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT עכשיו אין לי מושג למה פיתאום (או שאני חושב שזה הוא) באמצע משחק (לא משנה איזה, כי זה לא רק באחד מהם זה בכולם) המשחק נהיה שחור ואין תגובה מהמסך או מהמחשב... האופציה היחידה כל פעם מחדש זה לעשות ריסט... איך אני בודק מה העיה? אם זה בכלל הכרטיס מסך או... שאולי זה משהו אחר....? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה המחשב מבצע 3-4 איתחולים כאשר מדליקים אותו אין צפצופים כלשהם , ולא היה שום שינוי בחומרה או המערכת ההפעלה שהיא WIN7 אין הודעות שגיאה. ממה זה נובע לדעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי בעיה במחשב ותהיתי אם תוכלו לאשר את מה שניסיתי, ותגיעו לאותה מסקנה שאני הגעתי. פעם אחת, בזמן שגלשתי לי באינטרנט (לא ביצעתי באותו זמן פעולה ספציפית במחשב), המסך השחיר והראה לי הודעת no signal. פתחתי ת'מחשב והתחלתי לנתק ולחבר את הכבל של המסך, בתקווה שיהיה שינוי... אין. לקחתי את המסך ואת הכבל שלו למחשב אחר. חיברתי, והמסך עבד. כלומר - הבעיה לא במסך. חזרתי למחשב שלי, פתחתי וסתם נגעתי בכרטיס מסך. חיברתי את המסך והופה, המסך עבד! 2 דקות אחרי שוב המסך השחיר והציג את ההודעה no signal. היום, חודשיים אחרי, אני מנסה שוב ושוב להדליק את המחשב, ועדיין המסך לא מזהה את המחשב כקלט. ראוי לציין, שכשאני מדליק את המחשב, כל המאווררים והאורות בכרטיס מסך דולקים (כלומר לא נר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומתי לא כדאי להשתמש בבקבוק שכבר בשימוש בבית ונפתח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את התקלה הזאת (מסך מטושטש) זה מסך ישן 17'' ..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, מדי זמן מסוים המחשב מעין נתקע אבל עדיין אפשר להכנס לחלק מהתיקיות ועדיין אפשר להזיז את העכבר. הבעיה שחוץ מ-2 הדברים האלה שום דבר אחד לא עובד, לא תוכנות, לא מוזיקה וכו', מה גם שאני עושה ריסטארט מהתחל --> כיבוי וכלום לא קורה. שלא לדבר על זה שALT+CTRL+DEL לא מעלה את הTASK MANAGER... קראתי הרבה הודעות דומות לזו ובאף אחת לא מצאתי תשובה לבעיה... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-