עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dormalk,

יש לי מחשב נייד ווינדוס 7 32BIT והכונן החיצוני הוא של TOSHIBA 320GB אני מנסה לחבר אותו למחשב, המחשב משמיע את הצליל כשמחברים USB אך הכונן לא מופיע לי במחשב שלי כשאני מנסה לחבר דיסקאוןקי/כונן חיצוני אחר, אז זה המחשב קולט מצוין, רק את הכונן הזה הוא לא מזהה לי =\ מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by karekupe,

היי הבעיה היא כזאת: היום הדלקתי את המחשב, אך להפתעתי במסך הטלויזיה אליו הוא מחובר היה רשום no signal. המחשב היה מחובר עד כה לכרטיס מסך חיצוני של ג'יפורס. ניסיתי לפרק ולחבר את הכרטיס מסך החיצוני, להדליק ולכבות, אך שום דבר לא עזר. חיברתי את הטלויזיה אל כרטיס מסך הonboard והייתה תצוגה. בשלב זה, תוך כדי שאני משלים עם זה שהכרטיס מסך החיצוני כנראה "הלך". הרכבתי לאט לאט את המארז בחזרה אך כשבאתי להדליק את המחשב - כלום לא קרה. כלומר - אני שומע את המאווררים (גם של המעבד) - אך שום דבר חוץ מזה. לא תצוגה, לא "ביפ" של הדלקת המחשב, אין תאורה של חיבור הETHERNET. ניתקתי את כל ההארדיסקים, את הזכרונות. אך המצב אותו דבר. אין אפילו רעשים רעשים של זכרון לא הוכנס / לא הוכנס היטב אני אובד עצות א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר.. קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט.. אני מדבר על כרטיס 7600GT למישהו יש שמץ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפני שנה וחצי היה אצלי 7300GT, אחר"כ הוא עבר לאבא שלי. יום אחד ראיתי שהטמפ' גבוהה, אז רציתי להחליף למשחה חדשה, אבל דבר שלא ידעתי הוא שהמשחה שיש לכרטיס היא משחת דבק טרמי. קיצר ניקיתי ושמתי אחר, אבל אחרי זה התחילו להופיע ארטיקפטים נדמה לי, הזנחתי את הבעיה הזאת ומאז אבא שלי משתמש במובנה. הוספתי תמונה של המסך של אבא שלי. אז יש מצב איכשהו להציל את הכרטיס, אני רוצה לשים כמה משחקים במחשב שלו...? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by vsync,

המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by KF,

התקנתי דרייברים לכרטיס מסך INTEL HD4000 ומאז החלונות הפכו להיות ממוזערים במעבר בין הלשוניות. איך אני מחזיר את הלשוניות למצב הקלאסי שלהן , יותר נוח לי ככה. מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט תודה

12. Started by King Kong,

יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף. חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט] אז מה הבעיה? כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא? ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא. תודה רבה רבה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yellow acid,

חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yovel13,

כמשפרים מחשב, אם זה כ.מסך או מוסיפים RAM וכדומה. זה משפיע על כל המפרט של המחשב? זאת אומרת אם אני מוסיף RAM, צריך ספק חדש או משהו חדש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by m0tek,

אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ogi,

אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by D.A.Y.C,

הי. הרבה פעמים שאני בגוגל ומקליד טפסים בסוף הוא עושה לי I m not robot. ולוקח לי בערך 4 דקות למלאת את כל השאלות שלו. יש דרך להוציא את זה לגמרי?

22. Started by dog,

בבוקר פתאום לא עולה. יש הודעה שזה נגרם משינויים שנעשו בתכנה או חומרה. חומרה לא עשיתי כלום. תוכנה התקנתי אתמול עדכוני וינדואס ועדכון אדובי. אבל בסיום ההתקנות ואחרי ריסטרט זה עבד אתמול בסדר.ניתקתי דברים רק ההכרחי. הוצאתי והחזרתי מהחשמל. הוצאתי והכנסתי זכרונות. לא עזר. זה לא עולה גם ב safe mode. כרגע אני מריץ startup repar של וינדואס אבל לא בונה על זה הרבה. כשניסיתי לעשות סיסטם ריסטור זה הוציא הודעת שגיאה 0xfb 78584d memory at 0x00000008 the nemory could not be read החלפתי זכרונות היה לי סט נוסף לא עזר. ניתקתי כונן דיוידי. לא עזר. ניסיתי להעלות ללא עכבר ומקלדת. גם לא. בשלב מסוים עולה גם מסך התראה כחול.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Matan Tsypkin,

היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yizhazi,

שלום חברים, יש לי בעיות עם האינטרנט, כבר פירסמתי נושאים בכמה פורומים ולא ממש קיבלתי מענה שעוזר לבעיות שלי.. אני מקווה שאתם תדעו לענות לי ושתסבירו בשפה מובנת כי אני לא ממש מדען טילים הבעיות: * האינטרנט שלי איטי בכללי, ולפעמים זה לוקח זמן עד שהוא טען את הדף. * אני לא יכול להוריד מהאינטרנט! כאשר אני לוחץ על כפתור "הורדה" (בכל אתר רנדומלי, דוגמה) הוא לא מגיב בכלל, כל האינטרנט נתקע והופך לאיטי. לפעמים זה כן מוריד אבל רק לאחר שהמחשב ממתין מספר דקות (תלוי לפי גודל הקובץ) ואז במקרים אלו זה מוריד את הקובץ בבת אחת. * כאשר אני נכנס לסרטון YouTube, זה לא נטען בכלל ואני רואה רק את הסמל המסתובב של הטעינה. אחרי עשר דקות בערך הווידאו נטען פתאום בבת אחת .. פרטים: *אני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים