עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by King Kong,

יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by comablack,

אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא יודע מה קרה!!! המחשב פשוט לא עולה ולא מפסיק לצפצף!!! פשוט תדמיינו את הצפצוף שבהפעלת המחשב ללא הפסקה! התקנתי הכל לפי הספר!! מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nice,

שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fox man,

אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!! אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים .. ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של קריאטיב.. הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר... אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד?? אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by or7755,

שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.

7. Started by shoomil,

שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחק והורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובד זה אמור אולי להיות בדיסק ?! מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jextrick,

קניתי קירור של זלמן ואחרי שהתקנתי אותו הוא מראה מעלות מטורפות של 60 80 70 במנוחה!! ואפילו 100 מה אפשר לעשות? ואיך אני יודע שזה משפיע על המחשב? מה הבעיות שאני אמור לראות? ** עדכון ** בדקתי במנוחה זה בין 50~60 מעלות במאמץ זה מגיע ל 100 מעלות! זה נשמע לי הזוי ברמות בדקתי והמאוורר יושב טוב ולא רופף אז מה זה יכול להיות? וכן החלפתי משחה טרמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם .. אני חייב שתעזרו לי... אתמול קניתי כרטיס מסך חדש HD4670 והבעיה הייתה גם לפני שקניתי לפעמים .. אין לי שום התחממות .. המחשב שלי עומד על 19 מעלות.. בדקתי את זה... אני משחק דקה שתיים במשחק פתאום התמונה עומדת .. ואו שהוא מעלה לי מסך כחול עם הבעיה : 0X000000EA ולמטה הוא רושם לי ati2dvag .. מחקתי עם התוכנה שמוחקת דרייבים את כל הדרייבים הקודמים .. והתקנתי את הכי חדשים ... ואו שהוא רושם לי ככה http://img520.imageshack.us/my.php?image=49633179xo8.jpg אני חייב עזרה !! .. תודה לעזורים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שדרגתי לפטופ בSSD במקום דיסק קשיח הוצאתי את הדיסק הקשיח וחברתי את הSSD ועליו התקנתי WIN 10 חדש מUSB אחרי זה הווינדוס התקין לי את כל הדרייברים ועכשיו אני רוצה לעשות "תמונת מערכת" לפני שאני התקין תוכנות אבל הוא לא מוצא לי את הSSD ..... איך אני גורם לווינדוס למצוא אותו בשביל יצירת הגיבוי ? ושאלה נוספת איזה הגדרות כדאי לעשות כדאי להגביר את האבטחה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AloNs01,

לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mbgur,

לאחר הרצת אנטי וירוס וביצוע אתחול למחשב אני מקבל הודעה ש - windows לא מוצא את הקובץ csrcs.exe , היכן ניתן להוריד את הקובץ , האם הרצה בעזרת תקליטור התקנה במצב תיקון יתקין את הקובץ מחדש ? לתשובתכם אודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. דיסק שפעם היה ברייד אכשיו אני רוצה לפרמט לשימוש אחר הוא לא מטפרמט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by vsync,

המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ramonsito,

שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Yovel13,

כמשפרים מחשב, אם זה כ.מסך או מוסיפים RAM וכדומה. זה משפיע על כל המפרט של המחשב? זאת אומרת אם אני מוסיף RAM, צריך ספק חדש או משהו חדש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ilanb0,

ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?

19. Started by erani,

שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי את הכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT עכשיו אין לי מושג למה פיתאום (או שאני חושב שזה הוא) באמצע משחק (לא משנה איזה, כי זה לא רק באחד מהם זה בכולם) המשחק נהיה שחור ואין תגובה מהמסך או מהמחשב... האופציה היחידה כל פעם מחדש זה לעשות ריסט... איך אני בודק מה העיה? אם זה בכלל הכרטיס מסך או... שאולי זה משהו אחר....? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכול חבריי הפורום.. זוהי ההודעה הראשונה שלי אז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה... הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט). המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login . נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב. ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופ מתחמם בצורה מטאורית.. מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי... …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. טוב, אחרי כמה שבועות שהמחשב עבד כמו שצריך, הוא החליט שנמאס לו כנראה. בידיוק סיימתי לשחק Heroes III (כשהמשחק הוא לא הבעיה, כי עד עכשיו המחשב הריץ כמו שצריך גם DMC4 וכמה משחקים דומים). ברגע שלחצתי Quit, המחשב נכבה כשהוא נדלק מחדש קיבלתי מסך שבו כתוב שהביוס מנסה לעלות מהדיסק הקשיח, משהו כזה (לא זוכר את הניסוח המדוייק). הוא טען, נכבה, נדלק מחדש והראה את אותו מסך. נתתי לו לעשות את זה כמה פעמים, כשהבנתי שזה לא הולך לשום מקום כיביתי אותו, ניתקתי את הספק, חיכיתי קצת והדלקתי מחדש. הפעם הוא הגיע עד לטיענה של הווינדוס. ברגע שסיים לטעון - מסך כחול וריסטרט (יש לציין שביטלתי מזמן את הRR האוטומטי עם מסך כחול). הפעם כבר לא נדלק מחדש. המחשב נדלק, האורות בכרטיס מסך נדלקו, המאווררים נדלקו, …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים, חבר טוב בא להדליק את המחשב והמאווררים מתחילים להסתובב אבל נכבים, המסך לא נדלק כנראה הריסטרט קורה עוד לפני ואז שוב המאווררים נדלקים ונכבים. השערה שלי היא שהלך הלוח אם או הספק אבל אני לא באמת יודע. זה מחשב טיפה ישן, השאלה כמה כדאי להשקיע בתיקון או אם יש משהו אחר לעשות או שכבר עדיף לקנות מחשב חדש. אם קונים מחשב חדש הוא לא יודע עדיין אם זה יהיה מחשב משרדי או גיימינג מה יכול להשפיע על התקציב. צירפתי סרטון ותמונות. זה המפרט ככל שאנחנו יודעים לפחות: Intel i3 Geforce 730 (נקנה לפני שנה) Power supply: Sigma Motherboard: ASROCK https://streamable.com/y0y9b

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים