תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי באמצע העלאת חלונות 2000 במהלך הטעינה עם הפרוגרס בר: STOP: 0x0000007B (0xF081B84C,0xC000000E,0x00000000,0x00000000) INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE זה קורה אחרי שעשיתי resize ו- move לשתי המחיצות שלי של הכונן היחיד שלי ע"י PartitionMagic. זה ביצע את ה batch של PartitionMagic, עשה reboot ואז אמר לי operation complete והפעיל את וינדוס. ואז נדמה לי שלאחר ה- reboot הראשון זה קרה. בבקשה תעזרו לי, דחוף!! אני לא יכול להשתמש בכלל במחשב ככה ואני חייב אותו כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פ 2 ישן וניראה לי שהסוללה בלוח האם חלשה שאלתי היא אם אני מחליף את הסוללה איך אני מעדכן את הביוס? בבקשה לפרט צעד צעד ותודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום. נצרך לעזרת המומחים כאן. יש לי סאונד בר של LG שהשימוש העיקרי בו היה שמיעת מוזיקה דרך החמחשב הנייד. אך לאחר איזשהו עדכון של וינדוס החגיגה נגמרה. המחשב מזהה את המקרן קול ומתחבר אליו בבלוטוס גם במקרן החיוי הוא על בלוטוס מחובר. אך המחשב משמיע את הפלט דרך הרמקולים שלו.ץ לוא נותן לבחור בפלט את הסאונד בר. יש לציין שבאוזניות בלוטוס למשל אין את הבעיה הזו. ועם המקרן קול דרך הפלאפון השמע עובד כך שאין כשל באחד הרכיבים. מחיפוש בגוגל עם החצי אנגלית שלי הבנתי שהבעיה מוכרת אך לא ממש מצאתי פתרון אשמח לסיוע!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני מוריד קבצים מהTELEGRAM או מהכרום ויש קבצים ששאני מנסה לפתוח יש לי הודעת שגיאה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי כונן חיצוני של סמסונג עם נפח של 500 ג'יגה. לאחרונה כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י המחשב כבעל נפח של 30 ג'יגה בלבד, כמו כן כמעט כל הקבצים שהיו בו נעלמו. יצויין שזה קרה לי לאחר שהורדתי מהאתר של מייקרוסופט את ווינדוס 10 והתקנתי את הווינדוס על המחשב דרך הכונן. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אז ככה הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל אבל האל פסק החזיק את המחשב וכיביתי אותו ידנית לאחר שחזר החשמל הדלקתי את המחשב והמחשב מגיע למסך העלייה של הביוס ומשם נכבה ונדלק או קופא על לוגו הביוס יש לי המון ידע במחשבים ואת המחשב בניתי לבד עם קירור מים קוסטום. לוח אם asus sabertooth x99 מעבד i7 5820 Sli 1080 עם בלוק קירור ספק כוח של asus 1200w פרימיום אלא הרכיבים העיקריים. ניסיתי לפרק את הזכרונות ולהשאיר אחד ניסיתי לפרק את הגשר של ה sli כי לפרק כרטיס בעייתי עם קירור מים ניסיתי לפרק את ההארדיסק המשני ולהשאיר את ה ssd הוצאתי את הבטרייה של הלוח ועשיתי פריקת מתח מהספק שום דבר לא עוזר מישהו יכול לחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושם סה"כרציתי לעשות פרמוט[[ http://img328.imageshack.us/my.php?image=imgp2233pk4.jpg הנה קישור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 עם לוח ECS-P4VXAD2 נידלק, עושה ספירה של זיכרון, קורא את הדיסקים ואז שאמור להגיע מסך ההפעלה של וינדוס פשוט לא קורא כלום נישאר כך .....מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב X32 של BENQ. כשאני צורב במהירות המקסימלית כשהצריבה מגיעה 100% בשלב ה"סגירה" של הדיסק הצריבה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה. הבעיה הזאת לא קיימת כשאני צורב במהירות ממש נמוכה (8). יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Peripherals Printer HP DeskJet 710C Printer Microsoft Office Document Image Writer USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB1 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - USB Controller [B-0] USB2 Controller Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - Enhanced USB2 Controller [B-0] USB Device Generic USB Hub זה מה שרשום לי בeverest, האם זה אומר שהחיבור הוא USB 2.0? או שרק אחד מארבעת החיבורים או 2.0, אם כן איך עוד בודקים? זה מאוד חשוב לי.. אם לא קשור לפה תעבירו תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-