עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

2. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה נורא מוזרה... יש לי: לוח אם - ASUS A7M266. מעבד - AMD TB 1200 266FSB. מערכת הפעלה - Windows XP. וכו'... ( לא משנה ) כשרכשתי את מחשב הוא הגיע עם גרסת BIOS - מס' 1002. מאז יצאו לשוק כארבעה גרסאות חדשות ולמרות שמחשבי עבד טוב רציתי לעדכן על מנת להשיג ביצועים טובים יותר... מישום מה : התקנתי את כל הגרסאות הקיימות - 1003 - 1006 ועם כל אחת מהן - בעיה שונה - אף אחת לא עבדה כמו שצריך - שלא לדבר על שיפור בביצועים. הבעיות הן כדילהלן : * לא מזהה H.D מסוים ( Quantum 6.4G FireBall ) * נתקע לאחר כמה שניות משחק עם משחקים "חזקים" ( כרטיס מסך - ATI RADEON 64MB VIVO ). * לאחר SHUTDOWN לא מכבה את הספק אוטומטית. * סתם נתקע ב- POST ( מסכים כחולים וכו'... ). * ו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום , יש לי 2 שקעים בחדר. כשמטען מחובר לשקע מספר 1 , אני מרגיש זרמים כשאני נוגע עם החלק האחורי של כף היד (עם השיער) בשוליים שהם ממתכת . כשאני מחובר לשקע מספר 2 , לא מרגיש שום זרם -ניסיתי גם שקע נוסף בבית ואין זרם . בקשתי לא מזמן מבן משפחה , לגעת בצורה שתארתי בשוליים והוא קיבל זרם מידיי (עקצוץ לא משהו עוצמתי אבל הוא הרים את היד בבהלה. בקשתי היום מאבא שלי להניח את כף היד והוא לא הרגיש דבר. שוב בקשתי מאותו בן מפשחה קודם להניח את כף היד והוא לא הרגיש כלום הפעם . מה זה יכול להיות ? שוב , אם אני מחבר את המטען לשקע מספר 2 אני לא מרגיש דבר. המחשב נטען רגיל . זה לא קורה כשעובד על סוללה , עקבתי אחר המא…

5. Started by Dolby,

עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EroSenin,

שלום אני פיענחתי את המסך הכחול שהיה לי באמצאות תוכנה אחת והוא אומר לי שזה בגלל ntoskrnl.exe. עכשיו השאלה שלי היא מזה יכול להיות ואך אני פןתר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים.

8. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפעמים תוך כדי עבודה בווינדוס פתאום המחשב מאתחל לבד בלי כל הודעה מוקדמת. יש מצב שזה משהו שקשור לטמפרטורת מעבד? האם הערכים של הטמפרטורות תקינים? כאשר פתחתי פיזית את מכסה המחשב הם ירדו כל אחד ב5-10 מעלות המעבד הוא AMD ATHLON 2500 מצורפת תמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eshel Hotel,

יש לי מסך של חברת NU החלפתי אותו כבר 5 פעמים ועדיין יש לי בעיות הפעם הבעיה קצת אחרת אני מפעיל משחק " מאפיה 2 " פתאום באמצע המשחק כל המסך מקבל " צבעים " מריחה כזאת של אדום ירוק כתום כאילו שמוחצים אותו כמו מסך שנדפק " שבור " נתקע ככה כמה דקות ואז ממשיך רגיל ויש עוד בעיה שרואים דמויות כפול יש צלליות כאלה מסביב כאילו אני מרכיב משקפיים מספר 9 ולעיתים זה נפסק או שיש לי בשולחן העבודה פסים של שלג " קווים לבנים " אני מתחרפן מזה ניסיתי לשנות ל DVI אותו דבר אין הבדל , יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך ? בדקתי את הקבלים שלו , את המאוורר הכול תקין יכול להיות שהמסך הזה לא בנוי למשחקים ? אבל זה LCD 8MS - במשימות אינטרנט אין את המריחה הזאת של הצבעים - http://www.newegg.com/Product/Product.a…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gshoshan,

איך אני בודק טמפרטורה של המעבד? התקנתי תוכנית של לוח האם שם אמורה להופיע הטמפרטורה - אך אין ערכים. כמו כן גם בביוס אין ערכים בשורת הטמפרטורה. מה עושים? אני צריך את זה כי המחשב נתקע לי (קופא) כל פעם בזמן אחר, לפעמים אחרי 5 דקות ולפעמים אחרי שעתיים. אני משתגע - לא מבין למה!!! החלפתי כרטיס מסך והוספתי 512 מגה זכרון (סה"כ 1024) - ומאז התוספות הללו יש לי את התקיעות. עזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yortem,

עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?

16. Started by YinonOzery,

יש לי בעיה נורא מעצבנת עם ה USB 3 במחשב.. הוא לא קולט לפעמים התקנים תומכים (מקבלים מתח אבל המחשב לא קורא) , לדוגמא שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי הוא לא קולט, אני צריך לחבר אותו קודם ל USB 2 כדי שיקלוט. אני מקבל בנוסף הודעה שהחיבור יכול להיות יותר מהיר עם USB 3 כשהכונן כבר מחובר ליציאה מהסוג הזה! התקנתי דרייברים והבעיה עדיין לא נפתרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rander1,

קניתי את הכרטיס הזה http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#overview לא כ'כ הבנתי למה יש לו 2 חיבורים של http://www.asus.com/Motherboards/U3S6/#specifications sata צריך להשתמש בהם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bb,

שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by na155396,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לילדי וחסמתי אותו לאינטרנט ע"י בקרת הורים עכשיו אני רוצה למכור אותו והקונה צריך אינטרנט ואני לא זוכר את הסיסמה מישהו יכול לעזור בבקשה?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DJO,

קניתי מיקרופון מתי שקניתי את המחשב הזה לפני 3 שנים. אני בקושי משתמש אבל עכשיו דווקא יש לי שימוש בו אבל גיליתי שהוא לא עובד. נזכרתי שלא השתמשתי בו מאז שהתקנתי אקספי (8 חודשים..) וידאתי שהוא מחובר טוב, שהכרטיס קול מקונפג נכון. אפילו ניסיתי מיקרופון אחר! לא יודע מה קורה. עזרה :| Creative Sound Blaster PCI נ.ב. מתי שאני לוחץ על הקלטה אז זה מקליט רעש סטטי כזה... אבל שום דבר שאני אומר למיקרופון.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by solet,

שלום, יש לי במארז כניסה קדמית ל4 חיבורי USB, אולם כשניסתי לחבר אליהם ג'ויסטיק מתברר לי שהם לא עובדים כלל. פתחתי את המארז והסרתי את הפאנל הקדמי של המחשב ובדקתי את החיבור של הUSB. משקעים של ה-USB יוצאים כל מיני כבלים : אחד של פין אחד ועוד אחד עם שני פינים, אבל הם לא מחוברים לכלום!!!! האם עלי לחבר אותם ללוח אם? ואם כן לאן בלוח אם? אודה לכל מי שיכול לעזור לי תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by שמעון 17,

חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלי ירדני,

שלום חברים. יש לי במחשב כונן SSD וכונן HDD 3TB הענין הוא שכשהותקן המחשב הוא הותקן כשהדיסקים בפורמט MBR כשכמובן הכונן 3TB לא מזוהה במלואו ואי אפשר להרחיב את המחיצה, עכשיו כבר הכונן מפוצץ ואני רוצה להמיר אותו לGPT בשביל שאני יוכל להרחיב אותו ולקבל עוד 700 ג'יגה. ניסיתי עם MiniTool Partition Wizard להמיר את כונן המערכת וזה לא הצליח, לא ניסיתי להמיר עדיין את הHDD. השאלה שלי האם שייך שדיסק יהיה בפורמט GPT כאשר הדיסק של המערכת יהיה MBR וכן כמה זמן זה לוקח בערך-סדר גודל, [במה זה תלוי אם בכלל]. כמובן שיש לי גיבויים לרוב הדברים, אבל זה לא יהיה נחמד עכשיו להתעסק עם כל זה, במקרה ו.. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים