עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spike_staff,

שלום אנשים, אני כבר כמעט חודש נלחם בתופעה מאוד מוזרה שהביוס לא שומר את הגדרות המכפיל ומשתמש במינימום X6. קודם כל הסיפור התחיל מזה שלוח אם שלי שהיה ב OC של 4GHZ במשך שנתיים, מת באמצע משחק ASSASSINS CREED האחרון, ומאז לא חזר לחיים. הלוח המדובר זה GA EP 45UD3P, (בעצם זה המפרט שמופיע בצד). לשמחתי הרבה מצאתי פה באתר מישהו שמכר לוח בדיוק כזה רק שאצלי היה REV 1.6 ואצל הבחור זה היה REV 1.0. הבחור טען שהלוח חדש ולא משומש, קניתי אותו, אחרי שפתחתי אותו בבית גיליתי שהוא לא היה כל כך חדש , כי היה אבק של איזה חודשיים לפחות על המוספטים. ולא היה לו בכלל ריח של מוצר חדש. אבל לא זה הבעיה. הרכבתי את הלוח, והרצתי לו בדיקת יציבות על STOCK עם LINX. בLINX שמתי לב שכל לופ שהוא עושה נמשך יותר מד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gjook,

המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? נ.ב אם נצא מתוך נקודת הנחה כי הכונן כולו דפוק א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש, שיש בתוכו לוח אם מעבד של אינטל-3גיגה כרטיס מסך משולב וכרטיס קול משולב הארד דיסק sata וdvd צורב בלי כונן 1.44 עכשיו אני מכניס דיסק של מערכת הפעלה ובאמצע נהיה לי מסך כחול ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה [יש לציין שלא הביאו לי את הדרייבר של הדיסקsata אבל בביוס הוא מזוהה] האם אני חייב כונן 1.44 בכדי להתקין מערכת הפעלה ? בקיצור מה עושים עם מפרט כזה של מחשב ומתקינים עליו מערכת הפעלה? אולי יש בעיה בחומרה או משהו כזה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GbeTech,

הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם ! אני חייב עזרה דחוף בישביל להתקין WIN 7 64 BIT ! יש לי מחשב חדש ובטעות התקנתי WIN 32 BIT ~ כשעושים ריסאט בישביל לפרמט דרך ה CD WINDOWS הCD רץ ובנקודות של ה BOOT אי אפשר ללחוץ ENTER ! מה עושים ואיך אני יפרמט :errrr: ( החלפתי מיקלדות וקשקשתי בביוס ... לא עוזר ) יש מישהו שמבין בעיניין כי אולי זה במקום אחר בביוס ) עוד משהו * כשמדליקים ת'מחשב ה DEL לביוס עובד * רק ל BOOT הוא מושבט ! מזה לעזזל ואיך זה קרה .. ועזבו הכול, איך מסדרים את זה !?@# יש לי MAINBOARD Gigabyte X58A-UD3R CPU - I7 930 * סליחה אם זה לא קשור לפורום תמיכת חומרה לא ראיתי מקום אחר שבאזור * :bigglasses:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Vlad3,

יש לי בעיה שכשאני מפעיל משחק או שיש החלפה אוטומטית בפלייליסט ביוטיוב המסך נקרע לשנייה וחוזר כמו ארטיפקט אני פוחד ללא טיפול של הבעיה יהרסו לי ככה המסכים אחד 19 אינצ והשני 22 ואני משתמש בטכנולוגיה של AMD עם 5850

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yot,

i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???

13. Started by solet,

שלום, יש לי במארז כניסה קדמית ל4 חיבורי USB, אולם כשניסתי לחבר אליהם ג'ויסטיק מתברר לי שהם לא עובדים כלל. פתחתי את המארז והסרתי את הפאנל הקדמי של המחשב ובדקתי את החיבור של הUSB. משקעים של ה-USB יוצאים כל מיני כבלים : אחד של פין אחד ועוד אחד עם שני פינים, אבל הם לא מחוברים לכלום!!!! האם עלי לחבר אותם ללוח אם? ואם כן לאן בלוח אם? אודה לכל מי שיכול לעזור לי תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roalush,

אני מחבר את המחשב למערכת סטראו דרך כניסת AUX הבעיה היא שהרמקול הימני לא עובד. אם אני "משחק" עם החיבור לכרטיס קול אז הוא חוזר לפעול לכמה שניות. בחיבור ליציאה הקדמית אין בעיה. משיטוט בפורומים ראיתי שממליצים על תרסיס מגעים אבל בשום פורום לא ראיתי מישהו שניסה וזה עבד. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את התרסיס, ובאופן כללי האם ברוב המקרים זאת באמת בעיה במגעים? פתרון אחר שראיתי והצלחתי ליישם הוא להגדיר את כרטיס הקול לסראונד ולחבר את הכבל לכניסה אחרת - במקרה הזה לאיפה עדיף לחבר לסנטר/סאב או לרמקולים אחוריים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omri_ro,

הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, היום התקנתי כרטיס מסך חדש (משומש, אבל במצב טוב) במחשב, ופתאום הסאונד הפסיק לעבוד. ניסיתי לשחק עם הדרייברים של realtek, הסרתי והתקנתי אותם איזה 10 פעמים ולא עזר. בנוסף גם גוגל לא עזר ממש. הלוח אם שלי הוא Intel D945SPN מעבד Pentium4 3.0GHZ 3GB של זיכרון RAM. הכרטיס שהוצאתי היה GeForce 210 והחדש הוא Geforce GTS 450 אני לא רואה מה הקשר בין ההתקנה של הכרטיס לסאונד, ובאמת שאני די אובד עצות. דבר נוסף, נראה שההתקנה של הדרייברים של realtek נכשלת באמצע בלי שום סיבה - היא לא זורקת הודעת שגיאה אבל היא מדלגת על השלב שבו היא אמורה להעתיק את ה DLLים לתיקייה System32 ומביאה את האשליה שהיא סיימה בהצלחה, אבל כמובן ששום דרייברים לא מותקנים אחרי התהליך. יש רעיונות? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zwex35,

לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alex542,

צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yotamgiu,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הלפטופ הזה בארה"ב. אך לאחר החיבור הראשון לחשמל בארץ התחילו מס' בעיות. 1) רק הרמקול הימני עובד, והוא מוציא שמע מעוות. 2) שלושת כניסות הUSB השמאליות לא עובודות. 3) כניסת האוזניות לא עובדת(גם היא בצד שמאל) נסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1) לעדכן את הדרייברים 2) להתקין מחדש את ווינדוס(דרך recovery) ולעדכן הדרייברים 3) לשנות את הגדרות הכוח בשביל כניסות הUSB הרכיבים מופיעים בDevice manager כשהם לא תקולים. יש לציין שהמחשב עובד כשורה חוץ מהבעיות האלה. כניסת הUSB מצד ימין עובדת. אני כרגע במגעים עם MSI, אך מעוניין לפתור את הבעיה אם היא פתירה, יותר מהר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by titanos,

כאשר אני משחק במשחק מחשב כעבור זמ מסוים המחשב קופא ונדרש לעשות restart מישהו יכול בבקשה לעזור לזהות את הבעיה. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים