תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במארז כניסה קדמית ל4 חיבורי USB, אולם כשניסתי לחבר אליהם ג'ויסטיק מתברר לי שהם לא עובדים כלל. פתחתי את המארז והסרתי את הפאנל הקדמי של המחשב ובדקתי את החיבור של הUSB. משקעים של ה-USB יוצאים כל מיני כבלים : אחד של פין אחד ועוד אחד עם שני פינים, אבל הם לא מחוברים לכלום!!!! האם עלי לחבר אותם ללוח אם? ואם כן לאן בלוח אם? אודה לכל מי שיכול לעזור לי תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי אני רכיבים של SDRAM 128 כול אחד וכרגע יש לי על המחשב 3 רכיבים וכול אחד הוא 128 עכשיו במקום שהוא יראה לי 384 מגה של RAM הוא מראה לי 394 מגה של RAM שני הרכיבים האחרים שקניתי הם ONE-SIDE זאת אומרת שיש זיכרונות רק בצד אחד של הכרטיס וכול פעם לאחר חצי שעה או שעה יש לי RESTART ניסיתי והחלפתי את הזיכרונות לזיכרונות של HYUNDAI אך עדיין לא נפתרה הבעיה לפני זה היה לי חלק אחד של 265 +128 שבא עם המחשב הזיכרון היה עובד טוב אבל בסוף כל חודש הוא היה נשרף אך היה מזדהה כ SLOT בשימוש, ניסתי להחליפו וקיבלתי של HYUNDAI חלק אחד של 256 והוא בכלל לא עבד שלחתי מכתב לGIGABYTE שהיא חברת הלוח אם שלי והם הסבירו לי שאין שום בעיה עם ראמים. אם מישהו יודע איך אוכל לטפל בבעיה זו אודה לו מאוד א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי. לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן משחקים יש יל מסך כחול ובדתקי ב WINDBG ומסתבר שהקובץ הוא NDIS.SYS שלפי מה שבדקתי זה קשור לכרטיס רשת זה הדגם שיש לי Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter ) ויש לי תדרייבר הכי מעודכן עשיתי בדיקה גם עם MEMEST והכול יצא תקין יש לי ויסטה 64BIT ULTIMATE לוחם אם EP43-DS3L מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בשבוע שעבר את המפרט הבא AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5830 1GB GDDR5 HDMI קירור משופר צורב LG GH24 SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z [seaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze בזמן מנוחה או שימוש לא מאומץ הוא יחסית שקט, הבעיה מתחילה בזמן שהמחשב במאמץ אפילו לא גדול מידי (משחקים בפייסבוק גורמים לזה) אני לא יודע אם הבעיה היא שמארז מלא חורי אוורור ולכן שומעים את המאווררים בטירוף או שיש כאן משהו תקול זה פשוט לא נשמע לי סביר כמות הרעש שיוצאת מהמ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר כמעט חודש נלחם בתופעה מאוד מוזרה שהביוס לא שומר את הגדרות המכפיל ומשתמש במינימום X6. קודם כל הסיפור התחיל מזה שלוח אם שלי שהיה ב OC של 4GHZ במשך שנתיים, מת באמצע משחק ASSASSINS CREED האחרון, ומאז לא חזר לחיים. הלוח המדובר זה GA EP 45UD3P, (בעצם זה המפרט שמופיע בצד). לשמחתי הרבה מצאתי פה באתר מישהו שמכר לוח בדיוק כזה רק שאצלי היה REV 1.6 ואצל הבחור זה היה REV 1.0. הבחור טען שהלוח חדש ולא משומש, קניתי אותו, אחרי שפתחתי אותו בבית גיליתי שהוא לא היה כל כך חדש , כי היה אבק של איזה חודשיים לפחות על המוספטים. ולא היה לו בכלל ריח של מוצר חדש. אבל לא זה הבעיה. הרכבתי את הלוח, והרצתי לו בדיקת יציבות על STOCK עם LINX. בLINX שמתי לב שכל לופ שהוא עושה נמשך יותר מד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לבעיה שממש מעצבנת אותי. המחשב שלי (מפרט בצד) לפני לא יותר מידי זמן קיבל שידרוג עם SSD. בגלל השידרוג נדרשתי להתקין מערכת מחדש. בהתקנה שמתי רק את הדברים הנחוצים (במיוחד הדרייברים), ולא את כל הבלגן שדל דוחפים למחשב, ופעלתי לפי המדריך שהוזכר באתר (שוב פעם ללא שום בעיה). הבעיה: בזמן האחרון שמתי לב לתקיעות בניגון וידאו (בדפדפן או בנגן רגיל) ולפעמים באיטיות בפתיחת טאבים. ניסיתי להתקין מחדש דפדפן/נגן- לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים- לא עזר. לפני השידרוג שאלתי בפורום אם יותר משתלם לי לשדרג כונן קשיח או זכרון RAM, ואמרו לי שאם RAM אני לא הרגיש בהבדל. הוספתי תמונה שבה המחשב מנגן סרט ודפדפן פתוח עם שתי טאבים כשבאחד מתנגן סרט. במצב הזה היו לו קירטועים כל 10-15…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברים,יש לי בעיה מאוד מציקה כבר מלא זמן אני יכול לעבוד על המחשב כמה שעות,או סתם 10 דקות נניח,ופתאום משום מקום המחשב מתחיל לצפצף צפצוף שלא מפסיק וחופר מאוד!!! לפעמים הצפצוף נפסק לאחר מספר דק,ולפעמים יכול להמשך גם כמה דק טובות יש ימים שבקושי מצפצף,ויש ימים שהוא לא מפסיק לצפצף שחכתי לציין,יכול להיות שקט מופתי.פתאום אכנס לאיזה משחק/גולש/מפעיל קיובייס וישר הוא מתחיל לצפצף.ברגע שאני סוגר תתכונה/משחק מה שזה לא יהיה זה ישר מפסיק וזה משגע אותי איפה נראלכם הבעיה? אשמח לעלות לכם סרטון קצרצר ברגע שאני אתפוס את זה על חם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז כך : חבר שלי מחפש דריבר למסך שלו, מסך LCD של חברת מאג, הוא אמר לי דגם lt565s. חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי דריבר בשבילו, אלה רק חנות שמוכרת אותו, ועוד כמה שטויות שלא קשורות.. ;D. אז החלטתי לפנות לעזרתכם, אם מישהו מוצא, אני אשמח אם יביא לי קישור להורדת הדריבר.. תודה, רן!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עם המחשב החדש שבחתימה הארד דיסק של מקסטור 160 גיגה..אבל למרות זאת אני רואה רק 130 מתוכו אמרו לי בKSP להתקין SP אבל לא עזר.... מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסוללה בלפטופ לא נטענת ולא דולקת נורת טעינה. כשהמחשב עובד רק עם מטען הוא בקושי זז. מצורף ניתוח ביצועי המחשב, צריך להחליף סוללה או מטען? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאמא שלי יש מחשב ישן (קרוב ל 10 שנים) שלוח האם הלך וצריך להחליפו. הצרכים שלה משרדיים ופשוטים בלבד. גלישה, מיילים, תוכנות אופיס היא הלכה לחנות שהציעו לה להחליף לוח אם בסכום של 1700 שקל וזה נראה לי מופרך לצרכים שלה. יש לכם המלצה איזה לוח אם כדאי לבחור לצרכים שלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב שבבעלותי כבר בערך שנתיים שאני משתמש בו לעריכת מוסיקה ומשחקים. עד לפני כמה חודשים השתמשתי בWINDOWS VISTA והכל עבד חלק. בהתקנה הראשונה שלי של WINDOWS 7 עשיתי שיהיה DUAL BOOT, ושמתי לב שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מהWINDOWS 7, קופצת לי הודעת SMART בRAID CONTROLLER, ושאני מפעיל מחדש מהVISTA, לא קופצת לי הודעה. גיביתי את כל הקבצים, פירמטטתי, והתקנתי מחדש WINDOWS 7. ההודעות SMART נשארו, ואמרתי לעצמי שאני יתעלם מזה, אבל לאחרונה כל פעם שההארד דיסקים עולים ממצב שלהם מכובים, (אם המחשב מכובה או ישן) אז הם פשוט עושים לי FAIL, לפעמים לוקח לי משהו כמו 10 פעמים של לנסות לעלות את המחשב עד שהם עולים בסדר, ואחרי שהמחשב עולה, הוא עובד חלק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יתחיל עם מה שקרה בדיוק מהתחלה.. נכנסתי אתמול לתוכנה CCLEANER התוכנה הזאת שמנקה את המחשב מזבל קיצור יש בתוכנה אפשרות למחוק או לנקות כוננים עשיתי את זה על כונן :C ושזה סיים ניסיתי להיכנס לכונן וזה כתב לי שבשביל להפעיל את הכונן צריך לעשות אתחול לכונן לחצתי על אתחול וזה כותב לי שווינדוס לא יכול לבצע אתחול לכונן זה.. שימו לב שזה לא הכונן שהמערכת הפעלה מותקנת עליו המערכת הפעלה מותקנת על כונן E: (כונן נוסף) קיצור בגלל שלא רציתי לאבד את הזיכרון שהיה לי בכונן C: נכנסתי לניהול דיסקים ויצרתי מחיצה חדשה של אותה כמות זיכרון שהיה בכונן C: הכל הלך טוב וקראתי לכונן בשם A: הכונן עובד בסדר והכל טוב. לאחר מכן הורדתי סקין של ווינדוס ויסטה (בלי קשר למחיקה של הכונן אני פשוט …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGAVYTE X58A-UD3R מחוברים ללוח כמה התקנים ב USB וכל זמן קצר, המקלדת והעכבר לא עובדים, אני צריך לנתק את ה USB ולחבר שוב כדי שיעבדו עד שהתקלה חוזרת שוב (עניין של שעה בערך) החלפתי למקלדת ועכבר אלחוטיים ב USB גם אותה תקלה המחשב משמיע כל כמה זמן רעש שהוא מנסה להתחבר להתקן USB. התקלה לא רק במקלדת ועכבר אלא גם במדפסת ובמצלמה ובכל מה שמחובר לUSB מבחינת הספק חשמלי יש לי ספק של קרוסייר 750W מה יכול להיות הבעיה? בלוח האם או בספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלה? באיזור המרכז או תל אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום דיסק און קי לא פועל אצלי במחשב אני חושב שהוא נקלט כי רשום שנקלטה חומרה חדשה וגם הסמל של ה-safely remoe hardware (חץ ירוק) מופיע כשאני מחבר כל דיסק און קי אבל הכונן עצמו לא נפתח ולא מופיע במחשב שלי,העכבר שמחובר דרך usb עובד ולא עושה בעיות,מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-