תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
עכבר של GPT אני מקסימום אביא פלאג מיואסבי לPS2 אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את זה. יש פתרון לזה?..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לנעול עם סיסמא את אחד הכוננים או יותר נכון את אחת המחיצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי וינדוס 10 והעכבר המובנה של המחשב לא עובד וגם לא מופיע בהגדרות של העכבר או במנהל התקנים, המקלדת עובד רק העכבר לא. עשיתי עדכון לוינדוס והעכבר עובד הבעיה שאחרי העדכון המחשב בקושי זז גם באתחול נקי אז החזרתי את המחשב לגרסא קודמת ללא עדכון והמחשב עובד מהר. הדגם של המחשב הוא lenovo ideapad 330 יש למישהו מושג איך אפשר לסדר שהעכבר יעבוד בלי לעשות עדכון לוינדוס? לא ניתן להתקין דרייבר גם אני מקבל הודעה שגיאה code 1. וינדוס 10, 64ביט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר מחשב באמצעות כבל HDMI to HDMI וגם באמצעות כבל DVI to HDMI בשני המצבים אני מצליח לקבל תמונה אבל הקול לא נשמע וזאת למרות כאשר אני מנגן מוסיקה יש תזוזה בבר של הווליום. המחשב שלי הוא מסוג AMD אם לוח אם INFINITY ULTRAII-M2 וכרטיס המסך הינו מסוג Geforce 8400Gs 256M DDR2 על כרטיס המסך יש כניסת כבל S/pdif שנחוץ לצורך העברת הקול דרך הכבלים ואכן חיברתי אליו כבל זה. הבעיה היא שבלוח האם אני לא בטוח בדיוק לאן צריך לחבר את הצד השני של הכבל שמתפצל לשני חיבורים של פין בודד. מצאתי על לוח האם מקום שכתוב בו פעמיים (אחד ליד השני ) SPDIF OUT שלידם יש 4 פינים אפשריים לחיבור ניסיתי כמה אפשרויות אבל ללא הצלחה עדין יש תמונה ואין קול. מישהו שמבין בעניין הזה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מיקרופון למחשב לצורך שיחות ב-Skype. בהתחלה ניסיתי לחבר מצלמת WEB שיש לי שמשולב בה מיקרופון מובנה ואחר מכן מיקרופון נפרד. בשני המקרים הצד הצד השני לשיחה אומר ששומעים אותי לא טוב ושיש רעש מתמיד לידי כאילו אני ליד מכונה כלשהי. לצד השני יש מיקרופון רגיל כמו שלי ואני שומע אותו מצויין. מה יכול לגרום לבעיית איכות שמיעה מסוג זה? כיצד ניתן לפתור זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון... קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול). הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט). כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר). מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחשב ותיק (בן 4+) הXP נתקע כשעשו RESTART (במסך WINDOWS IS SHUTTING DOWN) כיבו את המחשב מאחורה (ON/OFF של הספק) ושניסו להדליק - אין כלום לא אורות, לא מאווררים. כלום. אני מניח שזה הספק (למרות שלא היו סימנים שהוא גוסס) HEC 300W איך אני יכול לוודא שזה באמת הספק (אין לי ספק אחר זמין, יש לי מולטימטר אם זה עוזר) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של w.d 800 jb עם 8 מגה בפר ה fdisk של win98 מזהה אותו כ-10gbבלבד. בחנות אמרו לי שאי אפשר להשתמש איתו עם win98 אלא רק עם xp למישהו יש אולי פיתרון ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי לפטופ בSSD במקום דיסק קשיח הוצאתי את הדיסק הקשיח וחברתי את הSSD ועליו התקנתי WIN 10 חדש מUSB אחרי זה הווינדוס התקין לי את כל הדרייברים ועכשיו אני רוצה לעשות "תמונת מערכת" לפני שאני התקין תוכנות אבל הוא לא מוצא לי את הSSD ..... איך אני גורם לווינדוס למצוא אותו בשביל יצירת הגיבוי ? ושאלה נוספת איזה הגדרות כדאי לעשות כדאי להגביר את האבטחה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה. מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך. איך אני יודע איזה חלק הלך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS P3V4X chipset VIA Apollo Pro 133A Slot 1 באמצע העבודה המחשב קפא, ואחרי reset המחשב מצפצף ציפצוף עולה ויורד בלופ, הצפצוף אינו צפצוף שקשור לזכרונות או לכרטיס המסך בחוברת צויינו שני אלה ועוד אחד שלא מתאים לתאור. ניסיתי לאפס את הBIOS ללא הועיל , ניתקתי הכל (הכל!) נשארו מחוברים רק המעבד והספק - לא עזר, אותו צפצוף. בדקתי עם מעבד אחר וקבלתי אותה תוצאה. רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי ביוס במחשב מסוג UL30JT של ASUS הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב נכבה אבל עכשיו הוא לא מוכן להדלק האם יש דרך לגרום לו לטעון את הביוס שוב מUSB?(שום דבר לא נדלק).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים שלי עושים רעשסטטי מאוד חזק ככל שמגבירים את הווליום שמתי לב שזה קורה רק כשהם מחוברים למחשב... חיברתי אותם לטייפ והצליל היה כמעט נקי נראה לי שזה משום שהם סופגים דרך המחבר את הרעש שהמחשב מוציא מהכונן הקשיח.. יש למישהו פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה זמזומים באוזניות בלי קשר להפעלה של תוכנה מסוימת מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לנושא: http://hwzone.co.il/community/threads/533940-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%28%D7%9C%D7%90-BSOD%29-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA לצערי אני נאלץ להעלות שוב את הבעיה, לאחר שכרטיס המסך הוחלף כבר פעמיים והבעיה כל פעם חוזרת על עצמה לאחר מספר חודשים. (הכרטיס השני שרד באיזור החודשיים, השלישי כ5 חודשים) מה לעזאזל הבעיה כאן? הרי 3 כרטיסי מסך שיתקלקלו פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בכל אחד נשמע לא סביר. האם ידועה איזה בעיה ספציפית עם הסדרה הזו של הכרטיסים? כמובן שאין לי שום טענות כלפי החנות שהחליפה כל פעם לכרטיס חדש, אך האם זה לגיטימי לבקש כ.מ. שווה ערך או אף נמוך יותר כדי לראות אם זה שוב חוזר על עצמו? פשוט לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-