תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת אם יש דרך ודאית וחד משמעית באמצעות תוכנה או פנייה לאיש מחשבים מקצועי שבאמצעותה אני יכול לדעת אם יש איזשהו פגם באחד מרכיבי החומרה במחשב שלי. תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום RAID 10 במחשב שמופעל דרך לוח האם כיום הוא מכיל 4 דיסקים של 4 TB כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד שניים של 4 TB האם זה אפשרי ? האם החומר שקיים ב RAID ימחק לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מעצבנת עם ה USB 3 במחשב.. הוא לא קולט לפעמים התקנים תומכים (מקבלים מתח אבל המחשב לא קורא) , לדוגמא שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי הוא לא קולט, אני צריך לחבר אותו קודם ל USB 2 כדי שיקלוט. אני מקבל בנוסף הודעה שהחיבור יכול להיות יותר מהיר עם USB 3 כשהכונן כבר מחובר ליציאה מהסוג הזה! התקנתי דרייברים והבעיה עדיין לא נפתרה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כ-3 שנים קניתי מחשב לילדי וחסמתי אותו לאינטרנט ע"י בקרת הורים עכשיו אני רוצה למכור אותו והקונה צריך אינטרנט ואני לא זוכר את הסיסמה מישהו יכול לעזור בבקשה?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג מה קרה למנהל התקנים שלי פתאום כמה דרייברים מראים סימן כזה והפסיקו לפעול.. http://up408.siz.co.il/img3/cmzdkz2o0znj.jpg' alt='cmzdkz2o0znj.jpg'> ניסתי לעדכן, להסיר,להשמיד,לרוצץ. את כל הדרייברים שלא פועלים אבל כלום עדיין לא מצליח.. מישהו יכול אולי להגיד מה אני צריך לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Windows 7 64Bit כרטיס מסך -GTX 550 Ti כשמדליקים את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (ברוך הבא), ונהיה מסך שחור. נכנסתי בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, ואז המחשב עולה ונכנס למערכת ההפעלה. כשמתקינים שוב את הדרייבר (עדכני מהאתר של Nvidia), ועושים ריסטארט, שוב - מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR אני לא מבין אותכם אבל אתה סוגר תתריד ברור שאני יפתח עוד אחת לא? סתם בשביל הספאמ!?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי אני רכיבים של SDRAM 128 כול אחד וכרגע יש לי על המחשב 3 רכיבים וכול אחד הוא 128 עכשיו במקום שהוא יראה לי 384 מגה של RAM הוא מראה לי 394 מגה של RAM שני הרכיבים האחרים שקניתי הם ONE-SIDE זאת אומרת שיש זיכרונות רק בצד אחד של הכרטיס וכול פעם לאחר חצי שעה או שעה יש לי RESTART ניסיתי והחלפתי את הזיכרונות לזיכרונות של HYUNDAI אך עדיין לא נפתרה הבעיה לפני זה היה לי חלק אחד של 265 +128 שבא עם המחשב הזיכרון היה עובד טוב אבל בסוף כל חודש הוא היה נשרף אך היה מזדהה כ SLOT בשימוש, ניסתי להחליפו וקיבלתי של HYUNDAI חלק אחד של 256 והוא בכלל לא עבד שלחתי מכתב לGIGABYTE שהיא חברת הלוח אם שלי והם הסבירו לי שאין שום בעיה עם ראמים. אם מישהו יודע איך אוכל לטפל בבעיה זו אודה לו מאוד א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS P3V4X chipset VIA Apollo Pro 133A Slot 1 באמצע העבודה המחשב קפא, ואחרי reset המחשב מצפצף ציפצוף עולה ויורד בלופ, הצפצוף אינו צפצוף שקשור לזכרונות או לכרטיס המסך בחוברת צויינו שני אלה ועוד אחד שלא מתאים לתאור. ניסיתי לאפס את הBIOS ללא הועיל , ניתקתי הכל (הכל!) נשארו מחוברים רק המעבד והספק - לא עזר, אותו צפצוף. בדקתי עם מעבד אחר וקבלתי אותה תוצאה. רעיונות ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט) מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם, ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי, העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב, הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לנושא: http://hwzone.co.il/community/threads/533940-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C-%28%D7%9C%D7%90-BSOD%29-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA לצערי אני נאלץ להעלות שוב את הבעיה, לאחר שכרטיס המסך הוחלף כבר פעמיים והבעיה כל פעם חוזרת על עצמה לאחר מספר חודשים. (הכרטיס השני שרד באיזור החודשיים, השלישי כ5 חודשים) מה לעזאזל הבעיה כאן? הרי 3 כרטיסי מסך שיתקלקלו פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בכל אחד נשמע לא סביר. האם ידועה איזה בעיה ספציפית עם הסדרה הזו של הכרטיסים? כמובן שאין לי שום טענות כלפי החנות שהחליפה כל פעם לכרטיס חדש, אך האם זה לגיטימי לבקש כ.מ. שווה ערך או אף נמוך יותר כדי לראות אם זה שוב חוזר על עצמו? פשוט לא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה , התמונה מרצדת על צג הטלויזיה , והיא לא ברורה בעיקר בצבעים שחור ולבן. החיבור נעשה בעזרת כבל VGA שמתחבר למחשב הנייד, ומצידו השני ישנו חיבור s-video, שאליו אני מחבר כבל s-video ובצידו השני ישנו חיבור RCA ישירות לטלויזיה. כדי להבהיר שוב את החיבורים : VGA-->s-video-->RCA יש לי כרטיס מסך משולב intel hd graphics 4000 וכרטיס מסך נוסף , nvidia 620M בדקתי ויש אפשרות לtv-out. מה יכולה להיות הבעיה? אני מעוניין בפיתרון הבעיה הספציפית הזאת ! של חבור VGA לRCA. אני מבקש רק מאנשים שיכולים לעזור בבעיה הספציפית הזאת , להגיב, ולא לתת הצעות לשיטות אחרות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על המחשב הותקן Windows XP מחדש, כל הדרייברים הותקנו אוטומטית אבל משום מה הוא לא מוכן אפילו לפתוח קבצי סאונד בWindows Media Player או בכל תוכנה אחרת. הכרטיס קול פשוט לא מזוהה. מצורפת תמונה ממנהל ההתקנים: כתוב שם שההתקן לא פעיל - Code 10 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד עליו מותקנת ויסטה. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם יש פעילות של ה כונן קשיח ללא סיבה מיוחדת. שהלכתי למסך המחשב שלי ראיתי שאם אני עושה כל חצי דקה רענן המקום הפנוי בכונן הקשיח יורד ויורד בקצב מפחיד. בעשר דקות האחרונות נתפסו לי 3 גיגה כאשר שום התקנה אינה פועלת ברקע. מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-