עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by most,

שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GoldFish,

היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך. מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר). לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה) בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם. גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו. בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. האם זה נכון? איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה , לפני חודש פחות או יותר הלך לי הסוויטצ' של ההדלקה\כיבוי בפאנל הקדמי של המחשב ומאז אני מקצר את הפינים דרך הלוח אם ומדליק את המחשב. לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבניין והמחשב סירב להדלק אפילו כשאני מקצר את הפינים , כיביתי את הספק , אחרי רבע שעה הדלקתי , קיצרתי , עובד. אתמול שוב פעם הייתה הפסקת חשמל בבניין רק שהפעם המחשב מסרב להידלק בכל מצב , גם אחרי שאני מחכה רבע שעה וגם אחרי שאני מחכה חצי יום. מה שמצחיק זה שעל הלוח אם יש LED שדולק קבוע כשהספק דלוק ובכל זאת כשאני מקצר את הפינים , כלום , לא נדלק. לקחתי ספק אחר שהיה לי , חיברתי הכל .. נדלק. הספק הבעייתי הוא Enermax Liberty 500W. השאלה היא , יכול להיות שלספק יש Safe Mode כלשהוא שהוא נכנס אליו כשהמתח קופץ? , בכל זאת ספ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by __MIKO__,

בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה. i5 4G P55 intel אחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normally בדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקין מצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Raz20,

כשאני מנסה להתקין תוכנה (Matlab ), אני נתקל בתהליך המצורף בתמונה. לפי מה שהבנתי זה לא קשור להתקנה כי חברים שלי כן הצליחו להתקין על המחשב שלהם. המון המון תודה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by adiel21,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LRa,

בוקר טוב, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב ל-hibernate והבוקר הוא לא נדלק. מאחורי הספק יש כפתור כבה\הדלקוכשהפתור על דלוק, יש אור קטן שבוקע מהכתפור. האם זה בכל זאת הספק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by reiemaza,

הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by VADIM86,

שלום חברים התקלה היא כזאת: מחשב נייד DELL VOSTRO 3450 מע' הפעלה WIN7 PRO 6GB RAM לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP וחוזר ממנו לאחר זמן ממושך בSLEEP הכל ניהיה מאוד איטי, מחשב עובד מאוד לאט(פתיחת תיקיות, גלישה באנטרנט...) , מצב CPU עולה עד 80 - 100 % עבודה וכאשר אני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב הוא לא מסיים את הפעולה, פשוט כותב SHUTING DOWN או RESTARTING ונתקע עד שאני לוחץ על כפתור כיבוי בצורה ידנית. חשוב להדגיש שלאחר שהמחשב עולה הוא שואל עם לעלות במצב NORMALLY או SAFE ז"א כיבוי/הפעלה מחדש לא מתבצעים תקין וכאשר הוא עולה כבר מחדש אז הכל תקין CPU עובד על 10-20 % עובד מהר כמו שצריך. וכך חוזר חלילה עם נכנס עוד פעם ל SLEEP מאוד הודה לעצה/תובנה בעניין אם מישהו נתקל תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by afars,

היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Stastyle,

חזרתי היום מהצבא ובישרו לי כי המחשב תקול..כל הזין. הממצאים הם כאלו - ספק כח תקין (ג'ימפור החוט הירוק עם - מדליק את כל המאווררים כולל אלו של הספק) החדש המרכזי הוא הלוח אם, בגלל שניסיתי גם לנתק את הכפתורים של ההפעלה ולהדליק עם כפתורים אחרים ולא עזר ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים והסידירומים, ניתקתי את כל הכרטיסים - זכרונות וכרטיס מסך למישהו עוד רעיונות לשלילת התקלות ו\או קביעה שלהם? המפרט הוא להלן: E6300 Gigabyte GA-945P-S3 2gb twinmos Radeon X1950pro תודה, סטס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים. זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו. אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב? והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים... מה הולך פה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ניסיתי להוציא את הסוללה, המחשב מצליח להגיע לוינדוז אבל ההגדרות בביוס מתאפסות ואני מעוניין לשנות את תדר המעבד. יש לציין שהעותק של הוינדוז שלי הותקן אתמול, והבעיה ככל הנראה נגרמת בגלל זכרונות של קינגסטון יש דרך לעקוף את הבעיה מבלי לקנות זכרון אחר? נגיד לשנות תדר דרך תוכנה - לשנות מכפלת מעבד כי הוא כרגע לא נמצא במלוא הפוטנציאל שלו - 2.67 לעומת 3 שזו ברירת המחדל. משום מה המחשב כל הזמן מאפס ל-2.67 ולא ל-3.

15. לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי לוח אם, הארד דיסק ועוד כל מיני רכיבים. מאז מידי פעם יש לי קריסה של מסך כחול. אני מניח שזה בעייה של דרייברים אבל בwindows update אין שום דבר. איך פותרים את זה? אין איזו תוכנה טובה שסורקת את המחשב ומחפשת דרייברים עדכניים? האם כזו תוכנה תפתור את הבעייה? אשמח לעזרתכם..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mMmSaK,

המחשב לא מעלה תמונה בכלל בכלל גם לא בלוח אם וגם לא בכרטיס מסך ואין לי מושג למה.. לוח אם: msi h87m-g43 כרטיס מסך: msi r9 270 gaming 2GB

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Arkadi.Krr,

אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RuleThePC,

שלום קניתי מחשב נייד של DELL דגם 7778 וממתי שקיבלתי אותו אני מקבל כמה דקות אחרי ההפעלה מסך כחול עם השגיאה DPC_WATCHDOG_VIOLATION. לאחר מכן המחשב עושה ריסטרט ורץ בלי שגיאות. השגיאה מופיעה רק לאחר הפעלה ממחשב כבוי ולא לאחר הפעלה מחדש. לפי חיפוש בגוגל יש אולי בעיה בדריבר של ההארדיסק (SSD 256 של טושיבה). הבעיה שאני לא יכול לעדכן דריבר אלא אם כן הם מורשים של דל. (ניסיתי להוריד דריברים של הכרטיס מסך אינטל וזה אמר לי שאפשר להתקין רק דריבר דרך דל). בכל אופן התוכנה של DELL אומרת שכל הדריברים מעודכנים. ביצעתי בדיקת שגיאה מלאה למחשב ואין אף שגיאה, גם לא בהארדיסק. לפני שאני שולח את המחשב לאחריות ומפרמטים לי אותו, האם יש פיתרון לבעיה? תודה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EroSenin,

שלום אני פיענחתי את המסך הכחול שהיה לי באמצאות תוכנה אחת והוא אומר לי שזה בגלל ntoskrnl.exe. עכשיו השאלה שלי היא מזה יכול להיות ואך אני פןתר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים.

24. קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב... HELP נ.ב קירור סטוק. מעבד E4500 עריכה הרגע הוא התחיל להסתובב. עריכה המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.