עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עינב,

יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dor123,

קיבלתי את ההודעה הזאת, בשלב החמישי בעת הרצת chkdsk D: /f /r /x /b על מחיצת D של הדיסק הקשיח. האם זה אומר שהדיסק מתקרב לסוף חייו ועלי לגבות את הנתונים שבו ולהחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DJO,

קניתי מיקרופון מתי שקניתי את המחשב הזה לפני 3 שנים. אני בקושי משתמש אבל עכשיו דווקא יש לי שימוש בו אבל גיליתי שהוא לא עובד. נזכרתי שלא השתמשתי בו מאז שהתקנתי אקספי (8 חודשים..) וידאתי שהוא מחובר טוב, שהכרטיס קול מקונפג נכון. אפילו ניסיתי מיקרופון אחר! לא יודע מה קורה. עזרה :| Creative Sound Blaster PCI נ.ב. מתי שאני לוחץ על הקלטה אז זה מקליט רעש סטטי כזה... אבל שום דבר שאני אומר למיקרופון.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Chiko2015,

אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב (ספק+לוח אם+סטיק זכרון אחד) שמצליח לעשות boot בלי בעיות, כאשר הכרטיס מסך (ה-6800) לא מחובר והמסך מחובר לכרטיס OB. כשאני מחבר את הכרטיס מסך (ה-6800) ומדליק את המחשב, יש צפצוף ארוך ונוראי שלא מפסיק שיוצא מהרמקול שעל הכרטיס מסך והמחשב לא עושה boot והמסך נראה שחור לחלוטין (אפילו אם המסך מחובר לכרטיס OB ולא ל-6800). בעקרון יש איזה פאק ב-6800 שיש לו איזה קבל משוחרר למחצה (כאילו "מתנדנד" כזה, כי הוא מחובר רק בצד אחד) אבל גם אם אני לוחץ את הקבל לכרטיס בשביל שיהיה מגע זה עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה בשביל להצליח לעשות boot עם הכרטיס ולהשתמש בו בכל זאת... המוצא האחרון יהיה לנסות להלחים את הקבל הזה חזרה למקומו, אבל את זה אני רוצה לנסות רק אם כל דבר אחר (וכרגע אין לי שום רעיו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dot com,

שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הצורב מזוהה בביוס אבל ללא אות-כונן וגם אם אני מקצה לו אות כונן ידנית הוא עדיין לא נגיש (ראו הערת שגיאה מצורפת). גם כונן וירטואלי (Virtual Clone Drive המצויינת) מפגין התנהגות זהה עם אותה הודעת שגיאה. הלוח הוא לוח X38 של גיגבייט והכל עבד כשורה עד לפני שבוע. לא היתה כל הודעת שגיאה או משהו שאני יכול לייחס אליו את התופעה - כל עזרה תתקבל בברכה תודה, גונן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rhmkr,

היי חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב אבל הוא לא עובד שהווינדוס XP עולה. איך פותרים את התקלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by wcw,

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס לגוגל (זה כולל youtube,gmail,חיפוש וכל השאר) זו בעיה שקוראת פעם ביום לפחות ורק ניתוק של החיבור לאינטרנט וחיבור מחדש עוזר לכך אבל אחרי זמן מסויים (שעה שעתיים או אפילו 10 דקות ) הבעיה חוזרת,העניין הוא שזה רק במחשב הספציפי שלי בבית בכל שאר המחשבים והפלאפון שלי הכל בסדר ניסתי גם דרך דפדפנים אחרים(אני משתמש בFIREFOX) אבל זה לא עוזר והבעיה היא ספציפית לאתרים שקשורים לגוגל תודה מראש על ההעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ran.Mash,

שלום רב, קניתי טלוויזית LCD מדגם 37C550. המסך הוא בשביל החדר שינה. השימוש העיקרי שיהיה למסך הוא צפייה בסרטים FHD שמקורם מהמחשב. יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850. למסך יש שתי יציאות DVI, יציאה אחת מחוברת למסך מחשב 22 של סמסונג (2253BW). השנייה מחוברת לLCD ע"י חיבור DVI-HDMI מקורי שבא עם הכרטיס מסך על מנת לשדר גם אודיו. וגם עם כבל HDMI-HDMI באורך 10 (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435) כמו כן הLCD נמצאת מצב הרחבה על מנת שלא יהיה בעיה עם הרזולוציה. מסך המחשב ברזולוציה 1050 * 1680 והLCD ברזולוציה 1920 × 1080 ושניהם ב - 60Hz. הדריוורים של הכרטיס מסך הם כמובן הכי עדכניים שיש. הבעיה שלי היא ככה: כל פעם וזה בא בתדירות שונה, מופיע על מסך המחשב וכן גם על הLCD את …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב החדש מבוסס AMD ATHLON 64 ואני לא מצליח להתקין תוכנות כמו ICQ EMULוהכי חשוב את תוכנת השחמט CHESSBASE למישהו יש מושג מהיא הסיבה?! תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nissim_y,

כשאני פותח outlook express/win98 מוצגת תיקית דואר נכנס. כשאני עובר לתיקיה אחרת וחוזר לדואר נכנס - מתקבלת הודעת שגיאה שאין די זכרון או אין די שטח דיסק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by chlop,

יש לי Windows XP Home בכל פעם שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, בדיוק כשמופיע הלוגו של וינדווס (http://www.georgescomputers.50megs.com/images/winxp_rc1_rev_02.gif) נוצר BSOD עם ההודעה STOP: 0x0000007B (0xF894C528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) זה קורה לי גם כשאני מנסה להכנס למצב בטוח. סרקתי אותו עם אנטיוירוס, בדקתי אם הוא פגום, וניסיתי לתקן אותו עם ה Recovery Console, אבל ללא הצלחה. כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא פיזית העתקתי את התוכן לכונן אחר, אבל כשאני מעלה את Windows דרכו מופיעה אותה בעיה. אני לא רוצה להתקין הכל מחדש. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EroSenin,

שלום אני פיענחתי את המסך הכחול שהיה לי באמצאות תוכנה אחת והוא אומר לי שזה בגלל ntoskrnl.exe. עכשיו השאלה שלי היא מזה יכול להיות ואך אני פןתר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים.

18. יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Boomer,

בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Eshel Hotel,

יש לי מסך של חברת NU החלפתי אותו כבר 5 פעמים ועדיין יש לי בעיות הפעם הבעיה קצת אחרת אני מפעיל משחק " מאפיה 2 " פתאום באמצע המשחק כל המסך מקבל " צבעים " מריחה כזאת של אדום ירוק כתום כאילו שמוחצים אותו כמו מסך שנדפק " שבור " נתקע ככה כמה דקות ואז ממשיך רגיל ויש עוד בעיה שרואים דמויות כפול יש צלליות כאלה מסביב כאילו אני מרכיב משקפיים מספר 9 ולעיתים זה נפסק או שיש לי בשולחן העבודה פסים של שלג " קווים לבנים " אני מתחרפן מזה ניסיתי לשנות ל DVI אותו דבר אין הבדל , יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך ? בדקתי את הקבלים שלו , את המאוורר הכול תקין יכול להיות שהמסך הזה לא בנוי למשחקים ? אבל זה LCD 8MS - במשימות אינטרנט אין את המריחה הזאת של הצבעים - http://www.newegg.com/Product/Product.a…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. יש לי כאן כרטיס טלווזיה Fly Video (הראשון בסדרה) הוא נקנה ממזמן, והיה גם במחשב הישן שלי וגם במחשב של אחי. מלפני שנה וחצי (או משהו כזה), כבר לא הייתי צריך אותו אז שמתי אותו בשקית אנטי-סטטית עם עוד כמה כרטיסים שהיו שם. הכרטיס הוא כרטיס PCI, ועכשיו בגלל שהוא ישב שם דיי הרבה זמן, אני מפחד שקרה לו משהו, ואולי הוא נדפק. יש איזשהו סיכון בזה שאני אתקין אותו ואולי יקרה לי משהו ללוח? (או שאני סתם מפחד). אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ilanb0,

ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?

24. שלום, יש בידי דיסק קשיח חיצוני של חברת Transcend הוא מתחבר לכל המחשבים אבל למחשב שלי לא... מה יכולה להיות הבעיה? (אני חושד שזה בהגדרות המחשב ושאין בעיה בדיסק עצמו כי הרי מתחבר מעולה לשאר המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Aganathon,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים. היו לי כמה בעיות אבל פתרתי אותם (גם בעזרתכם). המחשב עובד מצויין, אבל כל כמה זמן אני נתקל בבעייה הזו : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL היא יכולה לקרות סתם ככמה באמצע משחק או כשאני גולש באינטרנט או מדבר באיציק. פתאום מופיע מסך כחול. כתובה שם ההודעה ולמטה כתוב שהוא היה צריך לעשות dump memory. אני לא מצליח למצוא את הבעייה ולפתור אותה, למרות שעשיתי את כל הדברים שהם מציעים במסך הכחול (עדכון ביוס, וכו'...). הבעייה מופיעה בערך פעם ביום-יומיים. פעמיים גם הופיע לי אותו מסך כחול עם ההודעה Bad_Pool_Caller, באותן נסיבות. במה יכולה להיות הבעייה ? האם זו בעיית חומרה ( :'()? או אולי בעיית דרייברים ? או אפילו בעייה במשחקים \ תוכנות ? בבקשה תעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים