עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ishay Hadar,

שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה

2. Started by ron56,

יש לי מחשב שמותקנת בו Windows OEM על SSD , אני רוצה להחליף לדיסק SSD יותר גדול, האם אני יכול להתקין את החלונות מחדש על אותו מחשב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, לפני כמה חודשים החלפתי מעבד במחשב והחזרתי את הקירור שלו בצורה לא כל כך תקינה (בדיעבד). זה היה מציג לי בהפעלת המחשב הודעות של התחממות CPU ומאוורר CPU תקול, אבל בסופו של דבר מעלה את המחשב. אתמול קרסה המערכת ומסתבר שגם נמחקה מערכת ההפעלה - אין לי מושג איך, לא הייתי על המחשב בכלל. איך פתרתי בינתיים? בחרתי באפשרות IGNORE בביוס ואז התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. שאלות שלי רציתי לדעת האם המאוורר של המעבד אכן תקול לחלוטין ואיך אני יכול לבדוק את זה? האם יש באמת קשר בין הבעיות שתארתי לאיבוד מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by meirbit,

שלום רב, יש לי מסך מחשב של סמסונג (GP02) מחובר למחשב נייד. אתמול בערב שהפעלתי את המחשב המסך לא התחבר לנייד והראה לי מסך שחור... לאחר הפעלה מחדש כמה פעמים, חיבור וניתוק של כבל ה HDMI וניסיון לחיצות על הכפתורים של המסך זה הצליח להתחבר לי לנייד. אבל המסך מחשב חורג מהגודל של המסך של סמסונג כלומר חלק מהמסך בקצוות אני לא רואה אותו (כגון למעלה כפתור סגירה (X) למטה ה TASKBAR הראה בקושי וגם בצדים אותו דבר)... נכנסתי לתפריט ובשורת תפריט של PICTURE היא ב DISABLE וגם שלחצתי על AUTO ADJUST הייה רשום שזה נעול. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?

7. יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roei88,

1.בכל דבר שאפשר לעלות ולרדת (כאילו עם הגלגלת) זה יורד ועולה לבד, ובאקספלורר זה עושה לי לפעמים הקודם לבד (כאילו חוזר לדף הקודם שהייתי בו) 2.שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי איזה שגיאה בקשר לפלופי ולעשות f11 כדי להמשיך, בדקתי והפלופי עובד בסדר מה עושים עם זה? 3.יש לי את השגיאה הזאת שהווינדווס עולה מה זה ואיך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gooz,

לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 1,

בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orior,

נתחיל במחשב: ATHLON XP1800 GA7VTXP (VIA 4IN1 האחרון מותקן) CHAINTECH GEFORCE 2 TI (23.12 מותקן) 256DDR בד"כ אין לי שום בעיה במשחקים חוץ מלעיתים נדירות הINFINTE LOOP הידוע לשמצה. אבל היום ארחתי משחק, וכל עוד היינו 3 אנשים הכל זרם בסדר. ברגע שנוסף עוד בן אדם פשוט המחשב נכבה ועשה RESTART. זה קרה פעמיים - בפעם הראשונה ישר שנכנס הבן אדם הרביעי ובפעם השנייה דקה-שתיים אחרי. קשה לי להאמין שאני לא יכול לארח יותר מ-2 אנשים נוספים (אני בADSL) ואם זה עוזר לפענוח המשחק הוא RED FACTION... יכול להיות שזה קשור לFAST WRITE שבENABLED? (הכרטיס מסך תומך בזה) אולי זה בגלל שזה מודם USB? כרגיל רעיונות ייתקבלו בברכה... (כמה צרות יש עם המחשבים האלה :-/)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naveh3,

היי חבר'ה, הבעיה שלי היא מסכים כחולים שמופיעים מדי פעם עם הודעת שגיאה. (ארוכה מכדי לפרט) :'( המסך הכחול הוא מין מסך שכשהוא מופיע הוא כאילו נמצא בדוס ואז אני חייב לעשות ריסט. הוא עולה לי לפעמים אחרי שאני עושה ריסט, ולפעמים סתם ככה כשאני מפעיל תוכנה (קורה אחת לשלושה שבועות בערך) אני יודע שהמסכים האלו התחילו לעלות מהרגע שהתקנתי תוכנת נרו (גרסה הכי חדשה), אולי בגלל שהתקנתי את התוכנה ואין לי צורב. (יעני התקנתי תוכנת נרו בלי שיהיה לי צורב כך שהיא לא זיהתה חומרה). מישהו יודע מה הבעיה, ויותר חשוב איך פותרים אותה. :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Imbashama,

שלום ויום טוב, מכיוון שעזרתם לי פעם שעברה אני אנסה עוד פעם : לאחר הפסקת חשמל המחשב רושם את המסך הכחול הזה אחרי ה"סמל טעינה" של WINDOWS, מצב בטוח לא עבד וגם לא LAST KNOWN GOOD CONFIG הנה מה שרשום Unmountable_boot_volume Stop: 0x000000ED(0x80e68D98,0Xc00000006,0x00000000,0x00000000) תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bati6,

יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shmoolm,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בתקלה מוזרה מאוד שקרתה לי לאחרונה. התקלה באה ליידי ביטוי כאשר מערכת ההפעלה לא עולה (כאשר ב-Safemode הכל תקין) ולפעמים שהיא כן עולה אז המסך מהבהב ומציג מאין באגים. במשחקים הדבר מורגש הרבה יותר כאשר יש המון גליצ'ים מבחינה גראפית. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אך לאחר בדיקת מעבדה נראה שהכל תקין אצלו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס (כולל דריברים וגם פיזית הוצאה והכנסה) אך זה לא עזר..... חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור PCIE X4 במקום X16 שאליו הוא היה מחובר וכרגע זה נראה תקין... אני פשוט מנסה להבין האם הבעיה היא בלוח אם או אולי בספק או אולי למישהו יש השערה אחרת.... כרטיס מסך - Gigabyte HD7850 לוח אם - Gigabyte H77-d3h אם צריך פרטים נו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ranrubin1,

שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by joniar,

יש לי מחשב די ישן.. מעבד AMD כפול (3200) 1GB ראם ואם שאר הפריטים יהיו חשובים אעלה אותם.. נישברו לי פינים בדיסק קשיח אז אבא שלי קנה קשיח חדש (זה מחשב של אמא...) אני רוצה להתקין עליו את הוינדוס אבל הוא מגיע לבוט אומר שהוא ניכנס לדיסק ואז הוא ניכבה...ממה זה יכול להיות? לא נראה לי שזה תוכנה..כי אין על המחשב שום דבר... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של Asus מדגם G73Sw עם Windows 7 64 Bit וכשאני סוגר את המסך הוא ממשיך לעבוד כרגיל למרות שהגדרתי לו להיכנס למצב שינה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בכל פעם כשאני רוצה להדליק את המחשב. אני לוחץ על הכפתור, הוא מתחיל להידלק אבל אחרי 2-3 שניות הוא נכבה (לא רואים מסך או מקלדת עובדים). ואז אחרי שבריר שניה הוא נדלק שוב והפעם עולה תקין. זה קורה באופן קבוע. המחשב יחסית חדש: 2500k cpu 8gb ram 1600mhz Asus p8p67 B3 650W ThermelTake - החליפו לי אחרי שהיה לי של Crosair 700W שגרם לבעיות אחרות ידוע לכם מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by happyshasha,

שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jextrick,

קניתי קירור של זלמן ואחרי שהתקנתי אותו הוא מראה מעלות מטורפות של 60 80 70 במנוחה!! ואפילו 100 מה אפשר לעשות? ואיך אני יודע שזה משפיע על המחשב? מה הבעיות שאני אמור לראות? ** עדכון ** בדקתי במנוחה זה בין 50~60 מעלות במאמץ זה מגיע ל 100 מעלות! זה נשמע לי הזוי ברמות בדקתי והמאוורר יושב טוב ולא רופף אז מה זה יכול להיות? וכן החלפתי משחה טרמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. החלטתי לפרמט את המחשב. נכנסתי לביוס כדי להגדיר BOOT דרך ה-CD ואז שם קרתה לי תקלה. בטעות לחצתי על F8ואז קפצה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה- אבל היה כתוב משהו על Q-FLASH אז לחצתי N(o) כי לא ידעתי מה זה אומר. ואז הוא עשה לי ריסטרט והפעם במסך הראשון שמופיע בהדלקת המחשב אין מסך שחור רגיל אלא מסך <<POST של הלוח אם (GIGABYTE) . בכניסה לביוס הוא ביקש סיסמא.אחרי שהמחשב עלה הופיע לי כונן FLOPPY שאני מבין שזה מה שהלחיצה על No ב-Q FLASH עשתה. אני לא מצליח להחזיר את זה למצב הקודם.הוצאתי את הסוללת CMOS והסיסמא נעלמה רק לריסטרט אחד, בבא היא הופיעה שוב. מה עושים? בבקשה אני זקוק לעזרה זה ממש דחוף! עריכה: הוצאתי שוב את הסוללה ועכשיו זה בסדר (לעת עתה) השאלה עכשיו אין אני נ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Islam Badir,

שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?

25. הי כולם, מעניין אותי לדעת אם רק אני חווה מלא דברים מציקים ומעצבנים לאחר התקנה של גרסה 1909. יש כמה דברים הזויים שהחלו לקרות רק בגרסה זו: 1. כשמתקבלת הודעה בוואטסטפ, מופיע פופאפ שקופץ ממרכז ההתראות שליד השעון, אבל כשלוחצים על ההתראה כלום לא קורה. בגרסה הקודמת זה פתח את האפליקציה והשיחה הרלוונטית. 2. פונטים בעברית מופיעים לי פתאום כמלבנים ריקים. זה קורה ב- Premiere pro עם כל פונט שהוא לא פונט עברי. זו לא היתה ההתנהגות בעבר (אז הופיע הטקסט בעברית באיזה פונט גנרי). גם foxit reader מחליף לי באופן שרירותי אותיות מסויימות במלבנים (גם בהדפסה במדפסת וגם בהדפסה כ- PDF), למרות שעל המסך הטקסט נראה תקין. לא ברור בכלל וגם התופעה מסתדרת לאחר restart למחשב. נראה כאילו י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.