עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. החלפתי לוח אם סוקט 775 DDR2 המחשב נדלק אך כלום לא עולה על המסך אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The-Who,

שלום רב, לאחרונה ממש רכשתי את המארז המצויין לעיל. הוא אכן מרשים כפי שכבר נכתב עליו רבות, למרות שהתאכזבתי מחסרונה של נורת הHDD. איכשהו אני כבר רגיל להסתכל ולראות מתי המחשב שלי "קורא" ומתי לא. בכל אופן, אחרי שעמלתי רבות והרכבתי את כל המחשב, גיליתי ששלושת המאווררים הפנימיים (הוספתי עוד אחד) שמחוברים לFan Controller מסתובבים רק כשהוא מכוון על 5V (המהירות הכי נמוכה). לידע כללי, כבל הכוח של בקר המאווררים מחובר ישירות לכבל שיוצא מהספק. האם מישהו חווה משהו דומה או שמדובר בבקר תקול? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobibo,

היי, האם הכרטיס שברשותי שבק חיים ? כרטיס מדגם Nvidia GTX 460 נמצא ברשותי מספר לא קטן של שנים. באמצע משחק המסך הפך שחור, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הרזולוציה גדלה ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס הודעה של Error 43 נסיתי לעדכן דרייבר, להתקין גרסה ישנה יותר שלו, פירוק הכרטיס והתקנה מחדש, ריסט ללוח האם. שום דבר לא עוזר. אני רואה מלא קווים קטים אדומים על המסך גם בעליית המחשב. המאוורר של הכרטיס נראה שעובד. חיבור המסך לכרטיס מובנה פותר את הבעיה של הקווים והרזולוציה. האם הכרטיס שבק חיים? האם ניתן לתקן? תודה מראש לעונים

11. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dmanbuhnik,

אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eins,

שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dark crystal,

יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rtuci,

צריך הוראות איך לפרמט תמחשב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Nadav Botbol,

שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

יש לי מחשב נייח עם ספק כוח איכותי של Seasonic ו-SSD שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אם באמצע משחק או שימוש במחשב אני מכבה אותו מכפתור ההדלקה שלו, זה יזיק לו באיזשהי צורה? ומה לגבי ניתוק פתאומי מהחשמל? תודה.

19. כשאני מעלה לרזולוצייה גבוהה במשחקים המשחק לא עובד חלק (עם תקיעות קטנות קטנות ומעצבנות) רציתי לדעת מה סיבת ההבעייה או שבעצם המחשב שלי לא אמור להחזיק ברזולוצייה כזאת רוצה חוות דעתכם... ברזולוצייה של 1280-960 באנדרגראונד 2 תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז קניתי את כל החלקים הרכבתי הכל והדלקתי פעם ראשונה בשעה טובה והמחשב נדלק אבל מסך שחור שום דבר לא מופיע מה עושים? אני רוצה להתקין ווינדוס 7 אבל שום דבר לא עולה מישהו יודע מה הבעיה אולי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן. לא מזמן קניתי מחשב. AMD 2000+ השאר כבר לא ממש משנה.. על המעבד הגיע היטסינק (שעד היום אין לי מושג איף פותחים) ומאוורר מקורי בצבע כחול. כאשר פותחים את המחשב המעבד מרעש בצורה נוראית ואח"כ עוד נרגע קצת (הכל באופן יחסי). בהזדמנות אני אתפוס דציבל-מטר ואומר לכם את הנתונים. בינתיים take my word for it זה די רועש. מצד שני, אולי אין ברירה, בכל זאת Athlon.. מישהו אמר לי שזה לא אמור להיות ככה.. זה אמור להיות יותר שקט. אני מחפש אנשים עם אותה הבעיה (אולי אפילו אותו מאוורר שבא עם המערכת כולה) שאולי התגברו עליה (אולי אני פשוט אלך למעבדה ואדרוש מאוורר אחר)? יש למישהו עצות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xena2305,

שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by רון88,

יש מטלית רב פעמית למסכים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים