עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by UV1,

אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Revital Cohen,

מה הסיבה שהמחשב הנייד כבה מיד כשאני מנתקת את הבטריה ? למרות שהבטריה מלאה.. איך שאני מחברת את הבטריה לחשמל, המחשב עובד רצוף

3. live streaming, ללא השהיות בשל אגירה (buffering), והאם בכלל יש לכך משמעות? לא מעט מאיתנו צופים מדי פעם באירועי ספורט חיים דרך האינטרנט (כדורגל בעיקר) והתפפעה הזו חוזרת פעם אחר פעם - המחשב נעצר, מבצע אגירה, ואז ממשיך מהנקודה שבה הוא עצר. כלומר, עם הזמן ה- delay, בין האירוע לבין הרגע שבו הוא מוצד בבית, הולך וגדל. כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים על איכות ההזרמה, כדוגמת רוחב הפס וכמות זכרון ה- RAM הזמינה. אז הינה הנתונים שלי: מערכת - win 10 1709 זכרון RAM - 16GB DDR3 1333MHz רוחב פס - 100Mbit אלחוטי (בפועל זה פחות). תודה.

4. לפני מספר חודשים התחילה תקלה שבהתחלה הופיעה מדי פעם, לא כל יום. התקלה היא החשכת המסך ולאחר מספר שניות, המסך חוזר ומופיעה הודעת שגיאה: display driver NVIDIA window kernel driver version ... stopped responding and has successfully recovered בשבוע שעבר התקלה התרחשה בפרקי זמן קצרים מאד - דקות / שניות עד להחשכה מוחלטת וקריסת המערכת. כשהתחילה הבעיה, עדכנתי גירסת דרייבר של כרטיס המסך אך הבעיה המשיכה. המחשב עצמו באחריות ולכן מסרתי אותו למעבדה. אחרי יום במעבדה הודיעו לי שאחד ההרד דיסקים תקול וצריך להחליף אותו. ההרד דיסק הספציפי כבר לא באחריות ולכן רכשתי כבר הרד דיסק חדש. הטכנאי אמר שהריץ תוכנה שבודקת את מהירות הסיבוב והיו נפילות משמעותיות. טען שבעיה זו יכלה לגרום לתקיעה ונפילת המ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CyberBot,

ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן. לא מזמן קניתי מחשב. AMD 2000+ השאר כבר לא ממש משנה.. על המעבד הגיע היטסינק (שעד היום אין לי מושג איף פותחים) ומאוורר מקורי בצבע כחול. כאשר פותחים את המחשב המעבד מרעש בצורה נוראית ואח"כ עוד נרגע קצת (הכל באופן יחסי). בהזדמנות אני אתפוס דציבל-מטר ואומר לכם את הנתונים. בינתיים take my word for it זה די רועש. מצד שני, אולי אין ברירה, בכל זאת Athlon.. מישהו אמר לי שזה לא אמור להיות ככה.. זה אמור להיות יותר שקט. אני מחפש אנשים עם אותה הבעיה (אולי אפילו אותו מאוורר שבא עם המערכת כולה) שאולי התגברו עליה (אולי אני פשוט אלך למעבדה ואדרוש מאוורר אחר)? יש למישהו עצות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bati6,

יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elior021,

ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Serjuy,

שלום. כל פעם כשאני מדליק את המחשב הFPS של המחשב לא עולה מעל 10, לא משנה איפה אני אבדוק את זה, במשחקים, בBenchmark וכו' בכולם נותן לי FPS נמוך והכל בקושי זז. אבל ברגע שאני עושה Restart למחשב, הבעיה נפטרת והFPS נהיה גבוהה והכל עובד חלק. חשבתי שיש בעיה עם מערכת הפעלה ועשיתי פירמוט למחשב, אבל הבעיה לא נפטרה, בכל זאת כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני חייב לעשות ריסטרט כל פעם לפני שאוכל באמת להשתמש בו. מפרט: כרטיס מסך - MSI AMD Radeon R9 280x 3GB Gaming Edition CPU - Intel i7 - 4790K לוח אם - Gigabyte Z97X Gaming 5 ראם- (16GB HyperX Beast (2x8 ספק כוח - FSP Hexa Edition 700W כונן קשיח - Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail כונן קשיח Western Digital Cavi…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RDS,

טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DrStyle,

לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים.. בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. המפרט: E E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W .. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by A1eX,

אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yoram Lev,

ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי. יש לי חבר שמתי שאנחנו משחקים אצלו בזוג במשחקים כמו: NBA live, Street Fighter, Need for speed וכו', יש רעש כזה מהמחשב. כלומר כאילו אם לוחצים על שני מקשים ביחד זה יוצר "עומס" או משהו כזה ואז נשמע רישרוש/טיק כזה מהמחשב (מהספיקר). איך אפשר לפתור את זה? זה ממש מעצבן (אי אפשר לשחק בזוג)? אם יש לכם פיתרון אני אשמח לשמוע. המפרט: P4 1500Mhz לוח אם של אינטל, אני לא זוכר ובטוח בדגם. מקלדת של מייקרוסופט.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה התחיל מאתמול.... פתאום ההארדי דיסק מפסיק לעבוד... אני שומע שהרעש שלו מפסיק.... ואז אחרי בדיוק שניה זה חוזר.... אתנול פעם א חת זה תקע לי את המחשב.. פעם שניה לא קרה כלום.. ועכשיו זה קרה ותקע לי את המחשב עוד פעם.. בדקתי את החיבורים אם הם רופפים.... אבל הכל היה בסדר.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ishay Hadar,

שלום, קניתי היום מחשב חדש. זה המפרט שלו: https://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=4,9,30,5,7,13,31,6,11,3,2,10,8,15,14,20,21,22,16,17,19,28,18,29,26&products=25234,27743,0,27707,29247,19114,0,0,29580,25075,25367,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,1,0,1,2,1,0,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=508,48,0,310,360,285,0,0,795,235,220,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&build=undefined&dply=1&comments=undefined הבעיה שלי היא שהמעבד נמצא קבוע בסביבות ה 50 מעלות במצב רגיל. ובסביבות ה65 מעלות במצב משחק. האם זה זה יחסית תקין? או שאני צריך להחליף מאוורר למעבד תודה על העזרה

21. Started by weshouldtotallyhititagain,

היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Saar Barel,

דגם לוח האם: ASUSTeK GL553VE דגם המעבד:intel i7-7700HQ 2.8 GHZ דגם כרטיס המסך: GeForce GTX 1050 TI מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM:16 GB SSD+SATA 7200RPM כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:4 שנים מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: מחשב נייד, לא פתחתי אותו תיאור התקלה: פירטתי למעלה את רוב המפרט של המחשב, המחשב הינו מחשב נייד מבית ASUS ROG לאחרונה אני נתקל בFPS מאוד נמוך במשחקים עם דרישות נמוכות כגון:LOL/CSGO וכדו אפילו שאני שם את אפשרויות הגרפיקה הכי נמוכות, הFPS עדיין עומד על 15-25. חשוב לציין, כשאני נכנס למשחק הFPS מתחיל על 200+ ואחרי כמה דקות של משחק הוא יורד בצורה דרסטית ל15-25 אני דיי מיואש, אשמח לעזרה בנושא! תודה

24. Started by The_overclocker,

חזר אלי הלוח, המתח שאני שמתי (יותר נכון מה שהיה בDefault) הוא 1.500, מה שאני רואה בביוס זה 1.65. WTF ?? זה תקין בכלל ? לא יהרס לי שוב ? KSP יחליפו לי ? תודה ל ET" על הברת התראד.

25. Started by gabi1252,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים