עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Guy950,

שלום לכולם, אני מודה שלא ידעתי באיזה פורום לפרסם את הנושא הזה אז אשמח אם יעזרו לי כאן או יגידו לאן זה מתאים ואעביר את זה. יש לי בבית שרת קטן של Synology שאני משתמש בו לגיבוי המחשבים, אך עם הזמן התחלתי להשתמש בו גם כשרת סטרימינג (בעיקר PLEX) ודי מהר הגעתי למסקנה שהוא לא מספיק חזק בשביל זה. אני רוצה להחזיר אותו לתפקידו המקורי, גיבויים, ולהקים שרת NAS מהמחשב הישן עם התוכנה TrueNAS שיהיה מיועד רק לסטרימינג מולטימדיה. הרכיבים שיש ברשותי הם: intel 4770 + Z87x-d3h + 16gb 1800mhz ddr3 רכיבים שאני מתכנן לרכוש: * מארז קטן יותר * ספק כוח חדש * קירור נמוך למעבד וכאן למעשה אני צריך ייעוץ. 1. כרטיס מסך - יש לי כ…

3. היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by corios4982,

אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cnmcnm,

יש לי כרטיס עירכה fire view wire והמחשב לא מזהה את המצלמה ניסיתי דרך תוכנות פרימייר ,פרסטו , וכד' בכולם מופיע שאין מכשיר מחובר . מה עושים ? אולי הכרטיס לא מוגדר ? (איך בודקים את זה ?) דריברים? איזה ? (המצלמה היא של canon mv500i ) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gabi1252,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by __MIKO__,

יש לי מחשב סלרון 700(אני מבקש לגחך בנימוס...) 320MB SDRAM , WINDOWS XP וכרטיס גרפי גי-פורס 4 64 MB. הבעיה היא שבמשחקים כדוגמת: warriros, age of mithology, ואפילו tennis masters - תגובת המחשב איטית מאוד. אפילו כאשר אני משנה את הגדרות המשחק למינימום המחשב עדיין איטי. השאלה היא מה הבעיה שלי ואיפה ? האם המעבד? הכרטיס? הזכרון...???? האם אולי הבעיה תמונה בקינפוג של המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobibo,

רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי חלונות 98 S בעברית וכאשר אני עושה שידרוג ל XP לא מופיעה לי ההודעה שאני יכול לעשות שידרוג רק מערכת שניה מבקש עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maimon_y,

אני ראיתי שבתכונה HWMONITOR יש AUXTIN ושמתי לב שהטמפ שלו מאוד גבוהה. מה זה AUXTIN והאם הטמפ שלו בסדר? הוא מגיע ל180 מעלות זה במאמץ של פחות מדקה במשחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

17. Started by bini541,

קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idan577,

שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kofikoking,

מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by רון88,

יש מטלית רב פעמית למסכים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים