עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HITL339,

יש אצלי בעייה במחשב הנייד (קצת ישן) שהוא משמיע רעשים של חרחור מצד שמאל מתחת למקלדת וזה קורה לסירוגין +בעוצמות שונות המחשב עצמו במצב טוב ואף פעם לא היו איתו בעיות ומעוניין לדעת מה הפתרון לזה ?

4. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eli8099,

קיבלתי מחשב מחבר והוא אומר שהמחשב לא עולה לפי איך שאני מעלה אותו זה נראה שיש עליו ווינדוס 10 אך הוא טוען המון זמן ולא מעלה אז לקחתי אונקי שהשתמשתי בו הרבה פעמים להתקין מחדש ווינדוס על מחשבים אחרים (עם רופוס וכ"ו) אבל הוא גם לא מעלה לי בכלל כאילו הוא מזהה ב F12 את האונקי אני לוחץ על ENTER שיעלה מהUSB אבל אז הוא נותן לי מסך דולק ושחור מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?!

6. Started by navk2,

הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SomeoneUknow,

הדיסק קשיח שלי דגם Seagate Barracuda 7200.11 500GB הלך לעולמו לפני כשישה חודשים. הייתי בטוח שכל החומר שלי נהרס לחלוטין ואין שום דרך להחזיר אותו , אבל פתאום לפני שבוע הודיעו לי שבאיזה ליין יצור של הארדיסקים היה בעיה בFIRMWARE ואפשר לעשות שחזור מידע או עדכון פירמוור משהו כזה... השאלה היא , איך אני עושה את השחזור מידע הזה ? ומה זה FIRMWARE ? וכן , אני יודע שמוזר שלא זרקתי תהארדיסק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מאיר פלג,

שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER בש לא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מוד שאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו: DEL-BIOS XPRESS RECOVERY -F9 FOR BOOT NEUN -F12 לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי

10. Started by weshouldtotallyhititagain,

היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי חלונות 98 S בעברית וכאשר אני עושה שידרוג ל XP לא מופיעה לי ההודעה שאני יכול לעשות שידרוג רק מערכת שניה מבקש עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לחבר מיקרופון למחשב לצורך שיחות ב-Skype. בהתחלה ניסיתי לחבר מצלמת WEB שיש לי שמשולב בה מיקרופון מובנה ואחר מכן מיקרופון נפרד. בשני המקרים הצד הצד השני לשיחה אומר ששומעים אותי לא טוב ושיש רעש מתמיד לידי כאילו אני ליד מכונה כלשהי. לצד השני יש מיקרופון רגיל כמו שלי ואני שומע אותו מצויין. מה יכול לגרום לבעיית איכות שמיעה מסוג זה? כיצד ניתן לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rosher,

בדקתי את כל הדרייברים עדכנתי לגרסאות האחרונות , ניתקתי חומרה שנראתה לי בעייתית בדקתי את הזכרון והוא תקין בדקתי את הכונן הקשיח והוא תקין קראתי אתרי תמיכה ושום דבר לא עזר האם מישהו יכול לעזור???? האם מישהו נתקל בתקלה והתגבר עליה???? אני מוכן לקבל השערות אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GerberMan,

שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש של סמסונג והתקנתי אותו על המחשב... עכשיו, לפני שהיה לי את הצורב הזה היה לי צורב רגיל. ברגע שהתקנתי את החדש הגדרתי את הישן כSLAVE והחדש נותר MASTER... כשאני נכנס לביוס אני באמת רואה שהמצב הוא כזה... למרות כל זאת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס משום מה מופיע לי רק הצורב החדש... מישהו יודע מה הבעיה? באיזה שלב טעיתי? תודה והמשך יום טוב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by king2007,

שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה. מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך. איך אני יודע איזה חלק הלך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברה יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים .. עכשיו הבעיה היא שכל הזמן הוא משמיע קול של כפתור תקוע כאשר הוא עולה לWINDOWS XP וכל הזמן נותן לי חלון של " האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק ? " כאילו אני לוחץ על DELETE ... מה נראה לכם הבעיה ? האם זו בעית חומרה או בעית תוכנה ? מה ניתן לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AmitS85,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח

21. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 34N1A1N79,

היי, אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט) מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם, ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי, העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב, הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Avidtor,

כבר המון זמן אני חווה קריעת מסך,ולא מצליח למצוא פתרון. הינה הדברים שעשיתי עד כה: 1-דרייברים מעודכנים של אנוידיה V353.82 2-בלשונית global setting ניסיתי לבחור את האפשרויות - vertical sync on \off\adeptive half refresh rate\adeptive\ 3-לGTX 970 מחוברים 4 מסכים בכולם יש קריעת מסך(פירוט מסכים למטה בחתימה) 4-הקריעה מתרחשת בהצגת סרטים רגילה וגם ביוטוב למשל(אין אפשרות לבדוק עם משחקים כרגע) 5-אם זה משנה-המסכים מחוברים בכבל DVI/DISP PORT/HDMI,כך שזה לא בעיה בכבלים. 6-מריץ WIN 7 עם עדכונים אחרונים 7- כל המוניטורים נמצאים על 60 הרץ(אין אפשרות אחרת לבחור) אשמח לעזרתכם ,תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.