תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי פה מחשב לתיקון משכן שלי... התנדבתי לתקן לו אותו. פנטיום 3 666 מגההרץ, 128 זכרון, לוח אם ASUS CUV4X, ספק כח 235 וואט ו... זהו בערך. כל השאר פשוט ניתקנתי. אה כרטיס מסך היה VOODOO 3 3000... ניסיתי לשים במקומו KYRO II ועוד כמה כרטיסי מסך PCI. הבעיה שאני נכנס ל BIOS והוא נתקע אחרי כמה דקות. אני לדוגמא נמצא בדף של ה HARDWARE MONITOR עוקב אחר השינויים של הטמפרטורות והזרמים ואז הוא פשוט נתקע סתם ככה. עושים ריסט והוא לא עולה! חייב לכבות ולהדליק שוב! עכשיו אני נמצא דווקא ב BIOS כי לפני כן הוא היה תוקע לי את WINDOWS 98 או עושה לי מסך שחור ואז הופ! אין כלום... חייב לכבות! אז אמרתי טוב יכול להיות שה WINDOWS דפוק אז נלך על הבסיסי ביותר... ה BIOS. כמובן ניתקתי את כל הכוננים... כר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GIGABYTE GA-7VAX שאני מנסה להתקין את הדרייבר המצורץ עם הדיסק או את הדרייבר מהאתר שלהם הוא רושם שאני לא יכול להתקין בלי לאשר את ההסכם קצה של מיקרוסופט או משהו בסיגנון למרות שאני לוחץ על אשר בהסכם או לא נותן לי להתקין ועכשיו יש לי בעיה בהתקנים ובנוסף המחשב לא פותח ולא קורא מהצורב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ישן. לפחות שש שנים. לוח אסוס. אחרי כיבוי ממושך. אך עדיין מחובר לחשמל. שוכח מאיפה להעלות ווינדוס. לא מזהה הארד דיסק משני. סתם אין תצוגה. תאריך ושעה מדוייקים. בעיה בלוח? או שהחלפת סוללה תפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעלה לרזולוצייה גבוהה במשחקים המשחק לא עובד חלק (עם תקיעות קטנות קטנות ומעצבנות) רציתי לדעת מה סיבת ההבעייה או שבעצם המחשב שלי לא אמור להחזיק ברזולוצייה כזאת רוצה חוות דעתכם... ברזולוצייה של 1280-960 באנדרגראונד 2 תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב HP Elitebook 2560p שהגיע עם ווינדוס 7 מותקן שדרגתי אותו לווינדוס 10 ואני רואה שחסר לו המון דרייברים באתר שלהם אין לו דרייברים לווינדוס 10 השאלה אם יש מה לעשות או להחזיר אותו לוויננדוס 7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הדלקתי את המחשב הישן שלי , ופתאום אני רואה שהמנורה במארז נדלקת , אבל מתחילה להבהב בלי להפסיק , והמסך מציג הודעה כזו: Check your PC and signal cable , monitor is working. ושום דבר לא קורה אחרי זה. זה פשוט מציג את ההודעה הנ"ל , ובדקתי את הכבל של המסך הוא מחובר בסדר. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך נשרף פתאום? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי המחשב קורס ככה מדי פעם..(וזה מעצבן לאללה צירפתי למטה קבצי מינידאמפ(כל התיקייה)) כבר פירמטתי אותו כמה פעמים כרגע אני רק עם דרייבר של צ'יפסט+כ.רשת בלבד!אז כנראה הבעיה באחד מהם או חומרה.. חשוב לציין שהמחשב באחריות לעוד כמה חודשים ואם תהיה בעיה יחליפו לי.. מעבד:e2180 לוח-אם:asus p5gc-mx/1333 קשיח:160 סמסונג סטה 2 זכרונות:2 ג'יגה לא יודע חברה כ.קול:hd realtek כ.מסך:מובנה של אינטל 950 מערכת הפעלה:windows xp sp3 (ניסיתי גם 2 וקורס גם) יאללה חברים תודה לעוזרים ניסיתי לפרט כמה שיותר.. נ.ב אין שום אוברקלוק למחשב,והמתח של הזכרונות אין אפשרות לשנות בגלל שהלוח נותן אוטומט ואי אפשר לשנות.. התזמונים של הזכרון הם 4-6-6-15-5 ניסיתי גם 5-5-5-18-5 ולא עזר.. תודה לעוזרים [attachment de…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-