עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רון88,

יש מטלית רב פעמית למסכים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לכולם, יש לי את הלוח אם הבא:ASUS Z97 DELUXE. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מעבד:I5 - 4690K. מאוורר מעבד: מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U12S. אז ככה: כשאני נכנס לביוס של המחשב שלי,אז בפעם הראשונה - כל תצוגת הביוס קפואה,אין אפשרות לראות או לעשות/לשנות משהו בביוס - למה זה קורה?,האם זה תקין?. לכן אני צריך לעשות Restart ולהיכנס לביוס בפעם השניה, בפעם השנייה,אני רואה משהו מטריד: הCPU OPT FAN - מופיעה בצבע אדום.למה זה קורה,והאם זה תקין? איך אני מגדיר את הזיכרונות (4*DDR3 KINGSTON 8 GBׂׂ) שלי למצב:X.M.P? אשמח לעזרה. תודה רבה מראש. יוסי.

3. Started by AviramG,

היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

5. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות אתמול כאשר נסתי להדליק אותו הוא היה נתקע בשלב של הטעינה של וינדואס. החלטתי להתקין לו גירסה נוספת של וינדואס כדי לא למחוק את הדברים החשובים. ההתקנה של הוינדואס התבצע במחשב אחר(המחשב החדש יותר). במחשב הזה הכונן עובד טוב לאחר הפירמוט ואפשר אפילו להפעיל רק איתו את המחשב, אבל במחשב הישן זה מגיע עד לשלב שהמחשב טוען את מערכת ההפעלה עם הסמל של וינדואס עוד לפני שהסמל מושלם נתקע ומבצע הפעלה מחדש. הבעיה שזה קורה רק במחשב אחד, במחשב החדש הוא עובד טוב אבל בישן לא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dror12345,

שלום ברשותי מחשב סלוני: E5400 DG45ID 3G ddr 2 זיכרון antec nsk 2480 המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם. מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל. האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם? הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת. תודה דרור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by saarxee,

שלום לכם. אולי תחשבו שזה לא אמיתי, אך אני באמת מתכוון לזה. בכל פעם שאני מדליק את האור בחדר שלי, המחשב משמיע מן צפצוף כזה כאילו הכנסתי USB והוא זיהה אותו. כמו כן, במידה והמחשב מכובה, ואני מדליק את האור, גם נשמע צליל קטן, למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הבעיה הזאת התחילה כרגע בלי סיבה ברורה עד עכשיו שחקתי הכל בלי בעיה אני פותח משחקים הם עולים למסך מלא ואחרי חלקיק שניה מקטינים את עצמם ואני בדסקטופ ואני יכול לחזור אלייהם בלחיצה על האייקון שלהם בשורה תוכנות רצות אבל אז המשחק יחזור לדסקטופ אחרי אותו חלקיק שניה ואני לא מצליח להכנס למסך מלא התקנתי דרייברים מחדש הרצתי MALWAREBYTES לא מבין מאיפה זה התחיל פתאום ומה הסיבה חיפשתי בגוגל זה מוצא אנשים שמספרים אותו דבר אבל לא מצאתי פתרון עריכה " נראה ש MALWAREBYTES באמת מצא כמה דברים הורדתי אותם עשיתי ריסטרט ועכשיו המשחקים לא קופצים החוצה עריכה" אחרי שהורדתי את זה זה חזר שוב באתחול אחרי משהו בשם mobogenie כרגע הורדתי את זה ולא חזר דברים מעצבנים בשביל מה זה טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab

13. Started by yns lab,

קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shachar yakobi,

יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Makso Kikos,

אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. live streaming, ללא השהיות בשל אגירה (buffering), והאם בכלל יש לכך משמעות? לא מעט מאיתנו צופים מדי פעם באירועי ספורט חיים דרך האינטרנט (כדורגל בעיקר) והתפפעה הזו חוזרת פעם אחר פעם - המחשב נעצר, מבצע אגירה, ואז ממשיך מהנקודה שבה הוא עצר. כלומר, עם הזמן ה- delay, בין האירוע לבין הרגע שבו הוא מוצד בבית, הולך וגדל. כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים על איכות ההזרמה, כדוגמת רוחב הפס וכמות זכרון ה- RAM הזמינה. אז הינה הנתונים שלי: מערכת - win 10 1709 זכרון RAM - 16GB DDR3 1333MHz רוחב פס - 100Mbit אלחוטי (בפועל זה פחות). תודה.

19. Started by Ran B,

חבר'ה משהו מוזר מאוד מאוד מאוד קרה למחשב שלי! אני מדליק אותו הכל עובד נפלא ואז ההווינדוס XP מעלה את עצמו.. ואחרי זה הוא שואל האם לעשות בדיקת הזאתי להרד דיסק..אז נגיד אני נותן לו אחרי זה שהוא מסיים הוא הופך את המסך לשחור ואמור לעלות את הפתיח של הווינדוס שאתה בוחר משתמש אבל זה לא ככה! אחרי שהוא מסיים את הבדיקה המסך פשוט נכבה! כמו שהמסך נכבה אחרי שעתיים בערך בלי להשתמש במחשב.. פשוט הלד של המסך הופך לכתום והמסך נכבה ההרד דיסק ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך! ואני לא יכול לעשות שום דבר וניסיתי לעשות ריסט ולהעביר את הבדיקה של ההרד דיסק (יעני לא לעשות בדיקה), וניסיתי עם בלי, עם בלי.., ושום דבר לא עוזר! עכשיו יכול להיות שנדפק לי ההרד דיסק? כי לפני שפתחתי את המחשב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by baraksol1,

שלום, יש לי בעיה שקוראת לפחות פעם או פעמיים ביום שהתצוגה של המסך פשוט משתבשת, חשוב לציין שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אי אפשר לעשות כלום כי כל התצוגה פשוט נמרחת וחייב לעשות ריסט, לפעמים לאחר הריסט המסך מציג שאין חיבור אבל לאחר כמה דקות עובד רגיל. איך אפשר לדעת מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by potassium,

שלום חברים. הבנתי שהתוכנה "aida64" היא המחליפה של Everest הידועה. מישהו ניסה? היא חינמית בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by onadiv,

שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי, אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות. כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה. המחשב ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטור…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by WildChild,

שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nadav199,

שלום לכולם. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש.. בהתחלה התקנתי עליו Vista 32-Bit .. פעל כמו שצריך הכל טוב ויפה עד שהגיעו מסכים כחולים בזמן שאני עושה ריסטים למחשב. התחלתי לחקור אחר הבעיה ואז גיליתי שזה מגיע מהכרטיס מסך (שהוא לא מעודכן) עידכנתי ב21 אלף דרייברים ובכל מה שצריך ועדיין המשיך לעשות לי ריסטים, המחשב פשוט עשה ריסטים עד שהווינדוס עלה ואמר לי את השגיאה הבאה: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006A79010 BCP2: FFFFFA60024357E0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Win…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.