עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HeDesXs,

הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Chiba,

היי, יש לי בעיה עם צריבה של דיסקים- הצורב קולט את הדיסק הריק ומבצע את הצריבה (אני משתמש בNero burning rom ו- CDburnerXP) בסוף הצריבה (בכל מהירות צריבה) הוא מאשר שהחומר נצרב לדיסק בהצלחה... אבל הדיסק נשאר ריק (ומוכן לצריבה נוספת, כאילו לא ביצעתי צריבה כלל) החלפתי לצורב אחר והבעיה חוזרת על עצמה, המחשב פורמט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה אשמח לעצות או פתרונות... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך G-Force 2 mx 400, וניסיתי קצת לעשות לו אוברקלוק, כנראה שהגזמתי קצת עם המהירות של הזכרון, וראיתי על המסך כל מיני עיוותים, אז עשיתי ריסט כדי לנסות להוריד את המהירות קצת.. שניכנסתי לשם משתמש שלי בווידווס, הכל היה בסדר, אבל אחרי 2-3 שניות, המסך נהיה שחור, כנראה עשה לעצמו ריסט או משהו, חזר למצב הרגיל לשניה, ואז חזרו העיוותים, ואיתם גם תקיעת העכבר.. המקרה הזה חוזר על עצמו כל פעם, מזל שהיה לי עוד משתמש ב-WinXP, שדרכו אני כותב כרגע את ההודעה.. עצות אני דיי אבוד.. :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arieler,

שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 1,

בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ZeeD,

טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי לוח של GIGABYTE GA-7VAX שאני מנסה להתקין את הדרייבר המצורץ עם הדיסק או את הדרייבר מהאתר שלהם הוא רושם שאני לא יכול להתקין בלי לאשר את ההסכם קצה של מיקרוסופט או משהו בסיגנון למרות שאני לוחץ על אשר בהסכם או לא נותן לי להתקין ועכשיו יש לי בעיה בהתקנים ובנוסף המחשב לא פותח ולא קורא מהצורב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shai769,

אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by A-L-o-n,

אוקיי... קודם כל הייתה לי סיסמא בווינדוס ורציתי להוריד אותה, ניסיתי כל מיני אפשרויות ואי אפשר ניסיתי דרך מנהל חשבונות דרך הכל אבל אין אפשרות של מחיקת סיסמא... אני זכרתי שאם אתה מוציא את הסימוס (הבטרייה) אז הוא מוחק את הסיסמא, ושכחתי שזה של הסיסמא בביוס והוצאתי אותה ואז נדפק לי הביוס אי אפשר לשנות כלום. ואני לא יכול לעשות כלום הכתב שם מופיע לי באפור בבקשה עזרה! אני חייב דרך לאפס, להחזיר את ברירת המחדל דרך הביוס בתפריט שם. בבקשה עזרה אני אשמח מאוד למדריך אם תמונות... תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ItamarEl,

היי, אני חדש בפורום. גולש פה כמה שבועות ובדיוק נרשמתי. יש שאלה שמטרידה אותי קצת, בחודש שעבר קיבלתי את המחשב החדש שקניתי (מחשב ראשון) והרכבתי את הכרטיס מסך בלי ידע אמיתי של מה לעשות עם הקליפס נעילה של הלוח אם, פשוט הכנסתי לשם את הכרטיס ומיד אחרי זה רציתי להוציא אותו (לא זוכר למה). עם ההוצאה של הכרטיס הקליפס של הפיסיאיי אי יצא מהמקום (בצורה די חלקה יש לומר, אין סימנים של שבירה, כאילו סתם יצא מהמקום). לא חשבתי על זה יותר מדי ופשוט הברגתי את הכרטיס למארז ולא היו בעיות. זה בעייתי? הקליפס הזה חשוב או כל עוד הכרטיס מוברג הכל בסדר? הכרטיס הוא GTX 1070 G1 אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nightbeat,

כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Joolmus,

חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asichen,

שלום. יש לי מחשב: p-4, 2.66 אינטל 478 לוח אם ECS P4VXASD2+ זכרון ddr256. לפני מספר ימים הוספתי למחשב סלוט נוסף של זכרון Kingston 512 ובהתחלה עבד בסדר והופיע שיש לי 768 או 786 זכרון (לא זוכר מדויק). אבל אחרי יום התחילו הבעיות: לפעמים שאני עושה רסטרט והמחשב עולה מופיע שיש לי רק 512 MB ולפעמים מופיע שיש לי 768/786 MB - סתם ככה משתנה. לפעמים שאני עושה רסט שמצריך בדיקת זכרון לפני שהכל עולה הוא כותב לי להכנס להגדרות ביוס ואם לא אז הוא מאפס לי את השעון והתאריך שאני נכנס לווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לפתור אותה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. היום המחשב קפא לחלוטין. עכבר, מקלדת - כלום לא עבד. חיכיתי 2 דקות בערך. שום דבר. הייתי חייב לכבות בכוח. האם יש דרך לאבחן מה הייתה הסיבה? אני יודע שיש כלים לאבחון BSOD, אבל כאן לא התקבל מסך כחול. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא נארה לי שהאר דיסק באמת עובד כי הטממפרטורה שלו נורמלית אי חושב (28 מעלות) והמחשב פועל כרגיל, לא יותר לאט, ובדקתי אם המחשב מתאמץ והוא בכלל לא... אבל מה שמדאיג אותי שאולי הוא כן מתאמץ או משהו ואני לא יודע את זה ויהרס לי ההארד דיסקץץ רק לפני כמה חודשים קניתי אותו..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה לנקות מבפנים את המחשב עם שואב אבק כי זה פותר את בעיית האבק בשניות השאלה אם זה לא יוצר חשמל סטטי [למרות שהמחשב מכובה] או לא יודע אם זה מסוכן בכלליות או לא אם מישהו יודע הוא מוזמן לענות תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by רוןרון,

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה

22. Started by dovk,

מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה

23. Started by vwgolf,

אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dor123,

שלום לכולם. ב-14/11/2016 03:19:34 הופיע במחשב של אימא שלי מסך כחול. פרטים: ================================================== Dump File : 111416-12386-01.dmp Crash Time : 14/11/2016 03:19:34 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x82c396f5 Parameter 3 : 0x9388dc20 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+c96f5 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה משתמשים Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים