עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zion561,

האלן חברים,יש לי בעיה מאוד מציקה כבר מלא זמן אני יכול לעבוד על המחשב כמה שעות,או סתם 10 דקות נניח,ופתאום משום מקום המחשב מתחיל לצפצף צפצוף שלא מפסיק וחופר מאוד!!! לפעמים הצפצוף נפסק לאחר מספר דק,ולפעמים יכול להמשך גם כמה דק טובות יש ימים שבקושי מצפצף,ויש ימים שהוא לא מפסיק לצפצף שחכתי לציין,יכול להיות שקט מופתי.פתאום אכנס לאיזה משחק/גולש/מפעיל קיובייס וישר הוא מתחיל לצפצף.ברגע שאני סוגר תתכונה/משחק מה שזה לא יהיה זה ישר מפסיק וזה משגע אותי איפה נראלכם הבעיה? אשמח לעלות לכם סרטון קצרצר ברגע שאני אתפוס את זה על חם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם היום עבדתי קצת על המחשב, והלכתי לכמה דקות. כשחזרתי גיליתי שהוא עשה לעצמו ריסטרט והיה כתוב משהו כמו boot from disk failure . עשיתי עוד ריסטרט ועכשיו במסך ההתחלתי כתוב Keyboard error or no keyboard present המקלדת היא אלחוטית של מיקרוסופט ואין שום תגובה מהבקר שלה[הנורות לא עובדות] גם ניסיתי להחליף בטריות אך ללא הצלחה. הבקר מחובר בכבל USB למחשב וניסיתי גם לחבר בקר אחר בעזרת יציאת PS2 והמקלדת השנייה שמחוברת בPS2 עבדה. ניסיתי לחבר התקן USB אחר והוא עבד, כך שהבעיה היא לא בUSB מה לעשות? תודה רבה, אבי

3. קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LAKOTA,

שלום חבריא, מחשב אחד הלך "קאפוט", נקנה מחשב חדש. השאלה שלי היא כזו, הכונן במחשב הישן חולק לשתי מחיצות אחת לווינדוז ואופיס, החלק האחר לשאר הדברים שעושים עם המחשב. במחשב החדש הארדיסק החדש מחולק כמו בישן. השאלה שלי היא איך אני מוחקת את החלונות מהארדיסק הישן, אך לא מוחקת את המחיצה האחרת בטעות, ואיך אני מחברת את הארדיסק הישן למחשב החדש, כאשר הארדיסק החדש צריך להיות הדומיננטי? בבקשה אם אפשר לכתוב בסבלנות רבה כי ההבנה שלי בתחום זה חלודה. רב תודות לכם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ShacharP,

שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!

7. במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]

9. Started by timtim,

שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by orrm,

שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzahi97531,

שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה

15. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני

17. Started by ORrrr,

אז ככה, מאז התקנתי את ה AGP Miniport של הצ'יפסט שלי אם אני נכנס CS נגיד, אז אחרי הקונסול כמה שניות פתאום הודעת שגיאה כזאת HL.exe bla bla lba... וגם ניסיתי לתת לו הרצת 3Dmark2001SE והוא נפל ועשה ריסטרט למחשב על המבחן הראשון.. הצילו? :[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הכל בכותרת תודהה מראש! עריכה: זה המידע שהוצאתי דרך התוכנה CPU- Z www.karavila.net/cpuz.htm

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by R9nald0,

טוב אז זה לא ממש mouse lag מן המניין, זה רק כשאני מזיז את העכבר ממש מהר או שיש שינוי פתאומי גדול יחסית ב-FPS, זה נראה כאילו פשוט העיבוד הגרפי נתקע לכמה מאיות שנייה ורק אח"כ נזכר לסנכרן את התזוזה של העכבר עם העיבוד הגרפי וזה יוצר מצבים שבהם הסמן זז טיפה יותר מדי על המסך ובצורה לא חלקה, זה כמעט לא משהו ברמה שאי אפשר לשחק עם זה אבל זה פשוט מטריף אותי בזמן האחרון, בעיקר בגלל העובדה שאני יודע שאין שום סיבה שיהיו לי לאגים בעכבר כי יש לי FPS בד"כ גבוה ויציב ( מעל 100 ), עשיתי את כל הטוויקים האפשריים לעכבר כולל ACCELFIX, HZ BOOST ושאר החרטות, מה גם שהבעיה הזאת התחילה להופיע רק לפני חודשיים בערך, ולפני כן עדיין השתמשתי ב-1950XT אבל לא חושב שהייתה לי את הבעיה, זה ממש מוזר ואני דיי …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by asafmanor,

קניתי מדפסת xerox docuprint m750 לפני כמה חודשים ומאז יש לי את הבעיה הנ"ל: לעיתים קרובות שאני מדפיס יוצא לי באמצע המסמך פעם אחת או כמה פעמים כתב ג'יבריש כחול שחוצה את המסמך לרוחבו, או לפעמים קו דק אופקי שחור. פעם גם קרה לי שהכתב יצא מעוות (בפרופורציות גודל לא מובנות). בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בעברית, רק בכתב מסוים (כנראה david) אבל נוכחתי לדעת שזה קורה גם בסוגי כתב אחרים ואם אני לא טועה גם כשהדפסתי באנגלית. זה קרה לי גם פעם כשהדפסתי תמונה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by caroncaron,

שלום, הוינדוס במחשב הנייד שלי לא עולה ולאחר ניסיון של repair דרך התקנת הוינדוס הוא נותן לי שגיאת error loading ולא מגיעה לטעינה בכלל. ניסיתי להתקין puppy linux עם USB כדי לתת גיבוי לכל הקבצים אך זה לא נותן לי אפשרות אפילו לראות את הקבצים שנמצאים בכונן הקשיח. האם ישנה עוד דרך כדי לגבות את כל הכונן או דרך אחרת לתקן את המערכת של וינדוס 10 שככל הניראה לא ניפתחת ביגלל וירוס? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים