תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי מחשב לפני שנה ואני צריך להחזיר אותו אני רוצה למחוק את כל הקבצים והתוכנות שהתקנתי עליו בשנה האחרונה האם יש דרך אלגנטית להחזיר אותו למצב בו קיבלתי אותו מלבד לחפש את כל הקבצים\תוכנות שיצרתי\הורדתי ולמחוק? כבר בדקתי בגיבויים ולצערי אין איחזור מהתאריך בו קיבלתי את המחשב אז זה לא אפשרי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני במחשב של חבר שלי ויש לו סטיק של 256 שמזוהה כ128 יש איזה דרך לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכטלם , לפני כמה ימים אחותי ראתה חלון שקפץ לה בזמן שראתה סרט ב-Windows Media Player 10 והיא אישרה שיוריד לה עידכונים. הוא עידכן לה לגירסא Windows Media Player 11. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלה גרוטאה ובקושי סוחב דברים אז החזרתי לה את הגירסא הקודמת ע"י תהליך Rollback. כשהיא פותחת עכשיו סירטון הוא הראה לה את האשף הגדרות כשמתקינים את התוכנה הזו עוד פעם. הוא מראה שם Windows Media Player 10 וכשהוא עולה הוא מראה את גירסא 11 ואז ישר קורס. אני ווידאתי שמחקתי לה גם את ה-Runtime של הגירסא החדשה יותר ואיתחלתי את המחשב מחדש. אני הורדתי את Windows Media Player 10 מהאתר של מייקרוסופט כדי לתקן את הגירסא וכשאני פותח אותו הוא נותן לי שגיאה כזו: עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה ב copyright ואני לא יכול לראות את הסרט. אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים שנקנו בKSP. המארז הוא מארז +ספק גנריים שKSP מוכרים. כל פעם שאני נוגע יחף בתוך המחשב או ביציאות USB וכדומה אני מקבל "זרם". איך ניתן להפסיק את התופעה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל הסופה הזאתי הייתה קפיצת מתח בבית שלי (כל החשמל נדלק ונכבה לשניה) אז הלכתי לראות אם קרה משהו למחשב שעבד באותו זמן, הוא עבד לכאורה אבל המסך נמצא במצב STAND BY כאילו המחשב לא מחובר אליו. עשיתי כמה בדיקות, המסך עובד טוב לאחר שחיברתי אותו למשהו, המחשב לא משמיע שום צפצוף כשהוא נדלק וגם הנורה של הכרטיס רשת לא עובדת אבל הסידירום כן יפתח. נשרף הלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם בתוכנה sandra וגם בתוכנה speedfan כתובים שלושה טמפרטורות השניים העליונים בסדר אבל השלישי הוא 127 מעלות!?!?! איך זה יכול להיות? בביוס כתוב שהטמפרטורה של המעבד היא 35 מעלות וגם שמתי לב שהאיפה שכתוב את הטמפרטורה הגבוהה זה תמיד נשאר על 127 מעלות help :-X עם זה באמת היה 127 מעלות אז המעבד כבר היה נשרף ועוד שיחקתי בכמה משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי מחשב: amd phenom x6 1075t gigabyte 990xa shappire 6850 1gb crossfirex 4gb ram ואני משחק במשחק ASSASINS CREED BLACK FLAG הוא מריץ לי אותו ב30 FPS עשיתי בדיקה ולפי הבדיקה גיליתי שאני אמור להריץ אותו ללא בעיות אז למה ישלי 30 FPS? בבקשה תעזרו לי למה ישלי בעיה בהרצת משחקים שהמחשב אמור להריץ חלק עריכה: זה ההגדרות המומלצות למשחק ושלי עוברות: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=width: 49%, align: left][TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: tbl0, width: 5%]CPU:[/TD] [TD=class: tbl0, width: 95%]Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 49%, alig…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-