תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של דל מסוג אינספירון 15 סדרה 5000. יש לי עליו שלשה כרטיסי מסך אחד הבסיסי של ביוס השני של אינל אייץ די 620 והשלישי של AMD הדרייברים של כרטיסי המסך יש נם. וכשאני פותח במתאם תצוגה אני רואה שהכרטי מסך של אינטל וכשאני מסיר את הכרטיס של אינטל אני רואה שזה הבסיסי . איך אני מגדיר שהכרטיס מסך הראשי שלי יהיה של AMD? תודה מראש, מייק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש-Chaintech Geforce FX 5600.משום מה אני לא מצליח בשום אופן לגרום לו לעבוד ביותר משמונה ביט צבע ו640X480 רזולוציה.. כאשר אני מנסה ערכים גבוהים יותר,המחשב קופא עם מסך שחור..ובגלל שערכים יותר גבוהים הם ברירות המחדל כיום,המחשב קופא לי כל פעם שהוא מנסה לטעון את WINXP PRO שמותקנת אצלי עם DIRECTX 9 (גם עם 8.1 הוא לא פעל). דרייברים-ניסיתי את כולם! את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של נווידיה,את הדרייברים שבאים עם הכרטיס ואת הדרייברים מהאתר של Chaintech.שום דבר לא עוזר ואני נאלץ להעלות את הוינדוס כל פעם במצב VGA..בלי יכולת לעשות שום דבר משמעותי עם הכרטיס.. המפרט שלי בקצרה:P4 2.4GHZ 533FSB Intel D850EMV2 Mobo 256RDRAM PC800 (לא להציק בעיניין הזה,אוקיי?) הלוח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב שהמערכת רמקולים שלי (LOGITECH X530) עובדת בתור מערכת פשוטה של 2 רמקולים במקום 5. עשיתי בדיקה ב-Sound test והוא לא מצליח להשמיע לי את שלושת הרמקולים האחרים. הדרך בה חיברתי את הרמקולים הולכת ככה: מהמחשב יוצא קבלTRS המפוצל לחיבור לבן ואדום. שניהם בתחברים לאיזשהו מתאם שמפצל את העסק לשלושה חיבורים נוספים (חום, שחור, ירוק) הנכנסים כולם יחד לרמקול הראשי. הרמקול הראשי עצמו מתחבר ל-subwoofer דרך כבל הדומה לVGA. כל שאר הרמקולים מחוברים אחד-אחד ל-subwoofer לפי צבעים וכיתובים (front left, front right וכו...). בדקתי גם וזה בעייתי לחבר כל רמקול ורמקול לכרטיס קול כי הם פשוט לא נכנסים לחיבור והצבעים לא תואמים. האם יש סיכוי שהבעיה נובאת משימוש בכבל TRS וצריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
LEXMARK E325DN במחשב אחד היא מחוברת בLPT מחשב שני USB עכשיו הבעיה שהיא מדפיסה רק מהLPT ואני צריך את הUSB יותר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד לנובו.המאוארר קירור עובד כמעט רצוף יש רק אחד מה הסיבה לזה אפשר לשנות תהגדרות שלו? זה קשור שהמחשב תמיד מחובר למטען? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, נתקלתי בתופעה מוזרה. אשמח לשיתוף מידע מיצדכך בנושא. יש לי לפטופ של asus k450v הסוללה מתה. משמע שהסוללה לא נטענת והמחשב לא נדלק ללא מטען. הסוללה בדגם הזה פנימית. קניתי סוללה חדשה, והחלפתי. הכל עבד תקין והסוללה החדשה נטענה והלפטופ עבד ללא מטען מחובר באופן קבוע. שבוע לאחר מיכן נתקלתי שוב בתופעה. שהסוללה לא נטענת, והלפטופ לא נדלק ללא חיבור פיסי של המטען. אגב... במחשב מראה שהסוללה על 52% קבועה. לא יורד ולא עולה. השאלה שלי היא: 1. האם זה המטען שהרס לי את הסוללה החדשה 2. או שאולי בלוח אם יש תקלה שהרסה את הסוללה 3. או שהסוללה פשוט באיכות גרוע וזה התוצאה. (אגב.. הסוללה נקנתה באליאקספרס) אשמח לחוות דעת …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד. בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם. נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב. אשמח לדעות ו/או תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 8 preview על דיסק און קי. לא משנה כרגע איך בדיוק עשיתי את זה, מעשית הוא עובד בשני מחשבים שונים. כלומר הגדרתי ב bios שלהם שהאתחול יבוצע תחילה מ usb, אם יש, ואז כמובן אם אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא כבוי, ומדליק את המחשב, הוא עולה עם windows 8. מגניב. אותו דבר בדיוק לא עובד במחשב שלישי. גם שם הגדרתי ב bios את סדר האתחול, כך שיחפש קודם USB. הוא מוצא את ההתקן הנייד, ואף מציין: found sandisk cruzer blade high-speed, and configured. (לא בניסוח המדוייק הזה, אבל זה מה שהוא כותב). לאחר מכן עולה מערכת ההפעלה המותקנת על הכונן הקשיח (XP), ולא זאת שעל ההתקן USB. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן של IBM והגיע זמנו ליצור סקטורים פגומים... כמו כל IBM טוב וזקן. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תוכנה או דרך שבה אפשר לדלג על סקטורים פגומים. נניח משהו כמו Partition לכונן כך שהשטח המוקצה יהיה רק זה ללא הסקטורים הפגומים. האם יש דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על המחשב של אחי, נשרפו לו לוח האם + ספק בשבוע שעבר. רכשתי חדשים והרכבתי בעצמי. המפרט שלו: Pentium 4 3.2Ghz MSI 478 motherboard 2x256mb ddr GeForce 6600GT WD 120GB Sata כשניסינו להעלות את הווינדוס הוא מגיע למסך כחול- ללא שורה המציינת את הבעיה. ניסיון להפעיל במצב safe mode- גורם לריסט של המחשב. טוב, אמרתי לעצמי שזה לוח אם חדש והדרייברים לא מותקנים- נתקין התקנת שדרוג של XP וניתן לו לזהות את החומרה: * הווינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח: Windows did not find any hard drive... * כשאני רוצה להיכנס ע"י R ל-recovery console אותה הודעה הנ"ל מוצגת. * תחת Fdisk הכונן הקשיח מוצג כקיים. * החיבורים של הכונן הקשיח תקינים. מה אתם ממליצים לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-