עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, פנטיות 2 450, 128 מגה זיכרון, והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 אמ איקס 440 64 מגה זיכרון. הכל התחיל כאשר פתאום המחשב נכנס למסך הכחול המרגיז וכשעשיתי ריסט הוא לא זיהה את הכרטיס, התקנתי אותו מחדש, שום משחק לא פעם בטענה שיש שגיאה מסוימת, סרטים לא פעלו גם. לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך אחר, ג'יפורס 4 64 מגה, הכל עבד טוב, לא היו שום בעיות, עד ששוב אותו הדבר קרה, ומאז כלום לא עובד, זתומרת בוינדוס יש גרפיקה, סרטים עובדים, אבל משחקים לא עולים, הודעה שגיאה משהו c++ (?). אחרי כמה זמן הצצתי בחלקים, נגעתי במעבד, הוא היה רותח בצורה לא נורמלית, יש מצב שהכרטיס נשרף? אם כן, למה הכל עובד כרגיל חוץ ממשחקים תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sango,

שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by palad1n,

הי, יש לי מחשב ומסך חדש. מרגע השימוש הראשוני יש בעיה שכשאני מדליק את המחשב יש ריבוע שחור שרשום dvi no signal. המסך עולה לאחר 10-15 שניות, שזה לפי הבנתי זמן ארוך לווינדוס שרץ על ssd. חוץ מזה משהו "בגרפיקה" מרגיש לי חסר פוקוס... גם בסרטונים ביטויוב על fhd רואים לא משהו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?

7. Started by Gals605,

שלום לכולם, יש לי 32GB RAM DDR4 2400 במחשב. משום מה המחשב מאפשר לי להשתמש רק ב5GB בערך, כאשר אני נכנס למנהל המשימות ובודק במה המחשב משתמש, רשום שיש לי 22,500MB בשימוש ו65% בתפוסה של הזיכרון במחשב. כאשר אני מנסה לברר מה תופס לי את המקום, זה לא מופיע לי ורק מצוין שאני משתמש בסביבות ה500MB. מישהו יודע לאן נעלם הזיכרון הזה ומה יכול לשחרר לי אותו? מפרט למי שרוצה: MSI x99s Gaming 7 i7-5820k 32GB DDR 4 2400 Windows 10 Education 64bit

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by chris_topher,

שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Galicious,

אהלן. בחודש-חודשיים המחשב שלי התחיל לקרוס בפתאומיות.. מה שקורה זה שהכל מתחיל להתקע ואז אחרי כמה שניות המסך מתכבה, הסאונד נפסק אחרי שתי שניות, המאווררים מתחילים להשתגע ובאותו זמן גם יש צפצופים. זה נמשך ככה עד שאני מכבה את המחשב דרך הכפתור. אני לא יודע אם זה נגרם מחימום יתר בגלל שזה לא קורה רק כשהמחשב תחת מאמץ, וגם הטמפרטורות במנוחה ותחת מאמץ סבירות לגמרי. מישהו יודע במה מדובר? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nadav_83,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Discreet,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nulen,

יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Godmoney,

אחרי עבודה (אפילו לא ממושכת, של שעה/חצי שעה) אחרי שאני מכבה את המחשב ונוגע בהארדיסק הוא פשוט לוהט... מה אני יכול לעשות? אגב, יש לי הארדיסק נוסף והוא לא כזה חם לדעתי...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iurkin,

שלום לכטלם , לפני כמה ימים אחותי ראתה חלון שקפץ לה בזמן שראתה סרט ב-Windows Media Player 10 והיא אישרה שיוריד לה עידכונים. הוא עידכן לה לגירסא Windows Media Player 11. עכשיו הבעיה היא שהמחשב שלה גרוטאה ובקושי סוחב דברים אז החזרתי לה את הגירסא הקודמת ע"י תהליך Rollback. כשהיא פותחת עכשיו סירטון הוא הראה לה את האשף הגדרות כשמתקינים את התוכנה הזו עוד פעם. הוא מראה שם Windows Media Player 10 וכשהוא עולה הוא מראה את גירסא 11 ואז ישר קורס. אני ווידאתי שמחקתי לה גם את ה-Runtime של הגירסא החדשה יותר ואיתחלתי את המחשב מחדש. אני הורדתי את Windows Media Player 10 מהאתר של מייקרוסופט כדי לתקן את הגירסא וכשאני פותח אותו הוא נותן לי שגיאה כזו: עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Xilver,

אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by imac,

הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by talaus,

עידכנתי את הBIOS בתוכנה Asus Online שיש במדור הורדות לגרסה הכי חדשה וכשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לי לBIOS וכותב ERROR שכנראה נובע מכך שגרסאת הBIOS לא תומכת בזכרונות שליץ איך אני חוזר לBIOS הישן? דרך אגב אני ממחשב אחר כי אי אפשר לעשות במחשב השני שום דבר חוץ מלהכנס לBIOS, כשיוצאים ממנו הוא מראה מסך שחור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המפרט בחתימה . המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7 על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות . ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן. המחשב עבר אתמול פירמוט . אני חושד בספק , אני לא בטוח יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם אפשר לאחד כמה איימילים נפרדים מאותו נמען לאיימיל אחד ב GMAIL?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אוהד דב,

בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by toptomy,

שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.