עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shluger,

שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avihy_1989,

שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab

5. Started by IG,

פתחתי שירשור על הבעיה גם בפורום תוכנה- אפשר למחוק אותו (כי נראה לי לא רלוונטי שם) יש לי בעיה מוזרה: המסך של הלפטופ שלי (פרובוק 4530S של HP) נכבה אם אני לא נוגע בו דקה. בדקתי בכול תוכנות בקרת צריכת החשמל שמצאתי במחשב, בדקתי עם מטען, בלי מטען... כל מה שיכולתי לחשוב עליו. לא מצאתי פיתרון. יש לכם אולי רעיונות למקומות שאפשר למצוא בהם איזה פונקציה שמשכתבת את התוכנת בקרה של HP והניהול צריכת חשמל של הוינדוס? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sim-m12345,

כשאני מדליקה את המחשב נשמעים צפצופים חוזרים ונשנים והמחשב לא עולה. מה זה יכול להיות? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני חווה תקלה מאוד משונה. חיפשתי פתרון באינטרנט, אך לצערי טרם מצאתי. אני מקווה שפה אמצא את הפיתרון בעזרתכם יש לי דיסק חיצוני עם 40 ג'יגה פנויים, אני יכול בקלות להעתיק אליו מגוון קבצים בנפחים שונים. יש רק קובץ אחד שאותו אני לא מצליח להעתיק אליו, או להעביר. זה קובץ MVK, ששוקל כמעט 7 ג'יגה. כאשר אני גורר אותו אל אחת התקיות בדיסק החיצוני, המחשב פולט הודעה שהקובץ גדול מדי מכדי שאוכל להעבירו. אך זה לא הגיוני, משום שאני יכול להעתיק קבצים גדולים בהרבה מזה, של 19 ג'יגה לדוגמא, בלי שום בעיה. אני ממש לא מבין מה גורם לזה, ומה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by רפאל רפאל,

כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?

9. בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nissim segev,

שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה

11. Started by Shualdon,

הסיפור שלי הוא כזה... היום בבוקר נסעתי לאנשהו, וכשחזרתי גיליתי שהייתה לנו בבית הפסקת חשמל (כל המחשבים בבית נכבו....) המחשבים של האחים שלי עבדו בסדר אבל כשאני באתי להפעיל את המחשב שלי - אין תגובה. המאווררים (כולם) לא עובדים ואין ביפים. אבל הלד שעל לוח האם כן פועל! כמובן שעברתי על כל המדריכים שיש לכם פה ושום דבר לא עובד: ניתקתי את כל הרכיבים הלא הכרחיים והשארתי רק את הספק, לוח האם, המעבד והרמקול הפנימי. אין תגובה גם פה. ניסיתי לקצר את החיבורים של הספק ולראות אם הוא פועל - והוא כן עבד. אפילו חשבתי שאולי הכפתור נדפק וניסיתי לקצר את הפינים שהוא מחובר אליהם - אבל גם זה לא עבד... אין שום קבל מנופח על לוח האם. הספק הוא ספק גנרי בן כמה חודשים ויש לי הרגשה שהוא הרס לי את…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RonCohen,

זה ההארדיסק של מערכת ההפעלה כשאני מדליק את המחשב זה טוען הכל ואז שמגיעה המסך של Operating System Loading הוא יורד שורה כאילו אין מערכת והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואין אפשרויות כלוחצים קליק ימני הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור גם אם אני בא להתקין ווינגוס חדש זה כותב לי שאי אפשר עליו משהו בגלל שיש משהו עם בקר או של הBIOS

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by danatg,

היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by galedri,

איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mosl,

יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Or ei,

זה לוח של abit nf7-sl rev2 כשאני לוחץ על הכפתור אחרי שהמחשב דלוק הוא לא מכבה את המחשב אלא עושה ריסטרט או מכניס למצב של sleep\standby ודרך הווינדוס הוא פשוט עושה ריסטרט בדקתי וחיברתי 4 פעמים מחדש את הג'אמפרים לפי החוברת מישהו מכיר אולי את הבעייה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום :-\ בדיוק היום קיבלתי את הזיכרונות (G.SKILL 2GB HZ) דווקא אחרי שפרסמתם את הביקורת :s05: אני כבר לא יודע מה לעשות, אוףףףףףףףף !!!!!!!! מסכים כחולים ותקיעות כל הזמן, בבקשה אני צריך את העזרה שלכם. המפרט שלי בחתימה. אני יוכל להחזיר אותו לחנות לדעתכם ולבקש אחר ?!?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hadarK,

רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by o-ded,

יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ziv124,

אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tzvikaboom,

בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טכנולוגיות מיחשוב בע"מ... http://www.eim.co.il באתר שלהם לא רשום.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SHLOMI71,

בכל הפעלה של Word2000 אני מקבל הודעת שגיאה winword.exe has generated erores and will be closed by windows.... מערכת ההפעל היאpro Win2k חבילת אופיס 2000 פרו התקנה מחדש של WORD לא עזרה. רעיונות יתקבלו בברכה תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mati88,

שלום, במחשב של אחיין שלי ניסיתי להתקין משחקים די חדשים ולא עובד כלום בגלל כל מיני שגיאות שמופיעות (אם יהיה צורך אני ארשום אותם) הרכיבים של המחשב הם אלו: inteli3-3240 cpu @3.40 GHZ זיכרון : 4.00 GB מערכת הפעלה ווינדוס 7 . מה עוד צריך בשביל לדעת אם המחשב בכלל מתאים למשחקים נגיד כמו FIFA2014/15 , GTA יש איזה אתר שיכול לבדוק את זה לא ? מה עוד יכול להיות ? המחשב אחרי פרמוט ,דרייברים מעודכנים תודה,חג שמח .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים