תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק גיבוי חיצוני שהכבל שמחבר בין הדיסק למחשב היתקלקל החלפתי כבל ועדיין המחשב לא מצליח להוציא את הנתונים מהדיסק האם יש דרך אחרת להוציא את הנתונים מהדיסק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי חבריםם כל חצי שעה שעה המסך הזה מופיע ואז אני צריך לעשות ריסט http://sizmedia.com/my.php?i=bitmyg51qdqo.jpg מה הבעיה? איך פותרים? בבקשה אין לי כוח לזה כבר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המותקנת:windows 10 מקורית גרסת מערכת ההפעלה, כולל סיביות (ביט):windows 10 home 64 bit תיאור התקלה: היי, אני סטונדט למדעי המחשב,חלק מהקורסים דורשים ממני לתכנת בשפת C על ממשק לינוקס הורדתי VMWARE Workstation pro v15.0.3 פתחתי מכונה וירטואלית חדשה מבוססת Ubuntu 20.10 (לינוקס). פעמים רבות כשאני מריץ את המכונה אני מקבל מסך כחול ואיתו השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area המסך הכחול קורה ממש לאחר לחיצה על מקש Power on this virtual machine אפשר לראות את המכונה מתחילה לעלות ואחרי 5 שניות מקבל את המסך הכחול מידי פעם המכונה מצליחה לעלות ללא בעיות, אך ברוב במקרים לצערי היא לא ואני מוצא את עצמי עושה לא מעט ריסרטים למחשב (פוגע בו) על מנת להצליח לעלות את המכונה אש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני זמן מה שמתי לב כי המחשב שלי עובד ממש ממש לאט ואז הבני כי סביר להניח שקרה משהוא אז הורדתי את ה zonealram והיא מדווחת כל פעם כי היא חסמה משתמשים שניסו להתחבר מה לעשות נורטון לא עובד לי בסירקות וכל 10 שניות אני מקבל התרעה על נסיון התחברות\פריצה!!!!!!!!!11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Asus zenbook UX305c. אחרי נפילה הוא לא עובד בכלל, לא מגיב בהדלקה או בטעינה (אפילו במטען אחר). פתחתי אותו והכל נראה בסדר, וכל החיבורים תקינים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. לפני הכל, יש ברשותי לוח אם ABIT NF7 rev 2.0 יחד עם כרטיס קול תומך AC97, שישה ערוצים. אני כבר הרבה זמן מתוסכל מחוסר ה Surround ברמקולים שלי. הבעייה היא שכאשר אני מחבר את הכבל של החוט REAR (רמקולים אחוריים) למחשב, לא שומעים מהם כלום. לעומת זאת, כשהכבל של הרמקולים הקדמיים מחובר למחשב (לחיבור הירוק), הקדמיים עובדים. קצת מסובך מה שאמרתי, אבל ציירתי את זה בכדי שתבינו את הבעייה המרכזית כאן: אם תשימו לב, כאשר כל החיבורים תקינים, רק הרמקולים האחוריים לא עובדים. כאשר אני מנתק את הכבל השחור מהמחשב או מהסאב, שומעים בכל הרמקולים, אך לא בצורה של Surround. חשבתי אולי הכבל לא בסדר, אך הוא תקין; חיברתי אותו במקום הכבל הירוק והרמקוליים עבדו על הכבל הזה. אז חשבתי לעצמי שוב, אול…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בסוף שבוע הזה לא הייתי על המחשב, אחי היה. היום הדלקתי את המחשב והמחשב היה איטי מאוד!!! אז אמרתי נעשה בדיקת ווירוסים... הוא בדק איזה דקה ולאחר דקה הופיע לי מסך כחול שאין לי שום אפשרות לעשות חוץ מ"ריסת" שכתוב: A problem has been detected and windows has been shout down to prevent damage to your computer KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen apears again follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed, if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturen for any winsows updates you might need. If problem continued disabel…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הוינאמפ מופיע הודעת שגיאה BAD DIRECTSOUND DRIVER משהו כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי פתרונות מועילים מה שניסתי לעשות זה להסיר את כל הדריברים של הכרטיס קול (מסתבר שיש שם מלא ) והפעלתי מחדש כמה פעמיים עד שזה יעדכן את הכל.. ועדין אותה הבעיה בדקתי בלוח הבקרה ובsound and audio devices ושם הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול למרות שבמנהל ההתקנים הוא מזהה תקין.. אני יודע שהיתה לי פעם תבעיה הזאת שמעתי על זה שזה איזה וירוס מוזר בדקתי וירוסים בכל מיקרה אין.. לא בא לי על פירמוט מערכת ההפעלה .. ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי הייתי בטוח שיש לי live מסתבר שלא לפי everst יש לי Device Description Type Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI שלו לא מצאתי דריבר מקורי windows x…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לוח של abit nf7-sl rev2 כשאני לוחץ על הכפתור אחרי שהמחשב דלוק הוא לא מכבה את המחשב אלא עושה ריסטרט או מכניס למצב של sleep\standby ודרך הווינדוס הוא פשוט עושה ריסטרט בדקתי וחיברתי 4 פעמים מחדש את הג'אמפרים לפי החוברת מישהו מכיר אולי את הבעייה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי כבר תקופה ארוכה יש לי בעיה נוראית במחשב אני לא מצליח להתנתק מהאינטרנט , אני לוחץ DISCONNECT והיישום נתקע ולא מתנתק. מה שמונע ממני לעשות גם RESTART למחשב. זה פשוט קופא לי במסך של ה SAVING SETTINGS עוד בעיה נוראית היא שהמחשב שלי פשוט קופא לפעמים. בלי סיבה מיוחדת.. אני גולש באינטרנט כרגיל פתאום בום.. קופא. לא מצליח להחזיק UPTIME של יותר מיומיים בלי שהמחשב קופא. אני משתמש ב מודם USB ADSL MODEM ALE 130 האפור של בזק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-