תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים. דרייברים מעודכנים ולא נפתר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקוע עם הבעיה וינדוס הזו כבר תקופה בלפטופ אסוס על וינדוס 10 לא יכול לבחור רשת אבל לפחות הייתי מחובר לקבועה בבית אז סחבתי עכשיו העברתי את הדיסק קשיח לנוטבוק אסוס ux32v עכשיו אותה בעיה רק שכבר לא מתחבר לרשת הביתית הקבועה ולא מציג כלום כמו קודם ב2 המקרים נעלם האייקון התחברות לוייפי מהטסק בר הוייפי פעיל בשני המחשבים הצילום זבל אבל אפשר להבין שאין תצוגת רשתות זמינות לבחירה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב 1055T לוח GA 880 UD3H כרטיס GTX 580 ובחודשים האחרונים התחילו להופיע לי הרבה בלשון הרשת BSOD (BLUE SCREEN OF DEATH( כשאשר התקלה המצויינת CLOCK WATCHDOG TIMEOUT . אחרי שיטות ברשת גיליתי שזאת בעיה באחת הליבות של המעבד בתוכנית מסויימת.. מאחר שלא התקנתי שום דבר חדש בחודשים האחרונים אני נוטה להאמין שזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים חזרתי לי מהמילואים ולהפתעתי המחשב נדלק מגיע לווינדוס(8.1 שחכתי לציין) עובד בערך דקה ואז אני מקבל את השגיאה.. אחרי פעמים רצוף שזה קרה המחשב פשוט סירב להידלק פשוט היה נשאר במסך שחור מכאן חשבתי שזה זיכרונות אז ניסיתי להדליק רק עם סטיק אחד (יש לי 4) וכל פעם הוא נשאר על מסך שחור. אחרי שעתיים של מנוחה ניסיתי שוב ועוד פעם מגיע לו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הלוח אם שרוף או המעבד, אם תעזרו לי זה יהיה סבבה! המחשב שלי הפסיק לפעול, הוא נדלק ולא מראה כלום, אז דחפתי קצת פנימה את המעבד והמחשב פעל מצויין אחרי זה חזרה התקלה ושוב דחפתי פנימה תמעבד ושוב דלק מצויין ככה כל פעם במשך שלוש שבועות אח"כ ניסיתי להכניס מעבד אחר וזה לא עבד חזרתי למעבד הקודם והוא התחמם כך שנגעתי בו הוא רתח ומתכבה מייד ניסיתי לשים לו חומר טרמי ולא עזר המחשב נדלק לי עד הוינדוס ונכבה כי הוא רותח! איפה עכשיו הבעיה במעבד או בלוח אם???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כונן קשיח PATRIOT BRUST 120GB - ACHI ________________________________________ עשיתי בדיקה לכונן SSD ויש מלא נפילות בכתיבה וב HDD TUNE BRUST RATE אפילו בכונן המכני ה BRUST RATE מראה ביצועים גבוהים יותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לאחד כמה איימילים נפרדים מאותו נמען לאיימיל אחד ב GMAIL?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם! חזרתי לא מזמן לשחק אחרי תקופה ארוכה, אבל המחשב(הרטיס המסך?) עושה בעיות. הרבה פעמים המשחק נתקע לגמרי ואני צריך לעשות RESTART או שהוא מתאושש אבל יש הפעות בתצוגה(התמונה כאילו מזוזגת ויש ריבועים שחורים כאלה שמחוברים באלכסון לאורך רוב המסך). כל פעם שהריבועים מופיעים, המסך נכבה, ואז או שהוא נדלק מחדש והתמונה מזוגזגת או שהוא מראה no signal(סטנדביי) ואז צריך לרסטט. אם אני מצליח לצאת מהמשחק בלי שהוא נתקע, אז השולחן עבודה גם הוא נשאר מזוגזג. בהתחלה הבעיה הייתה רק ב heroes 5. שיחקתי על הכי גבוה וזה קרה לעיתים קרובות מאד, ואז הורדתי רזולוציה ואיכות תמונה וזה קורה רק בסרטים כשיש הרבה עשן. חשבתי שזה סתם בעיה במשחק הזה אבל זה קורה גם בFallout3(אפילו לא הצלחתי ליצור דמות כי זה…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתכלו בזמן האחורן המחשב התחיל להכניס אותי לחלון כחול כזה תמיד שאני נכנס למשחקים ששם רשום שיש בעיה בממורי סטיק והוא אומר לבדוק עם הממורי עם זה לא פעם ראשונה =/ היום רציתי לבדוק עם המשחב מתחתם נכנסתי לeverest וצילמתי לכם תמונה זה נראה בסדר ? http://img141.imageshack.us/img141/9271/57132149.jpg תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-