תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים. דרייברים מעודכנים ולא נפתר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב הוא של אחי. המפרט : מעבד- 8400 3000, = אוברקלוק ל3600 [המעבד לא מתחמם 41 מעלות לפי SpeedFan ] לוח אם - ga p35 ds3l גייגביט זכרונות - a data 4 ג'יגה dd2 800 cl5 כרטיס מסך - Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail ספק - ליברטי 400 במשחק קריסיס יש תקיעות וגם כל מיני צבעים, הכרטיס לא מתחמם, והכרטיס חזר מבדיקה היום, וכנראה החליפו אותו, אבל עדיין יש בעיה [תמונות] בתוכנה 3Dmark2006 יש גם תקיעות, אבל למשל אם במשחק יש את הצבעים האלה אז אחי לוחץ על מחשבון ואז מגיע לשולחן העבודה ואחרי זה לוחץ לחזור למשחק ואז המשחק מסתדר, אבל אחרי כמה זמן שוב יש בעיות. יש לציין שגם במשחק GRID יש אותן בעיות . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה בריא יותר למחשב - כיבוי והדלקה כשצריך (למשל כשיוצאים מהבית בבוקר וכשחוזרים אחה"צ), סתם להשאיר דלוק או Sleep Mode? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (וינדוס 10) שהיה מחובר למסך חיצוני ע"י HDMI. אתמול ניתקתי אותו מהכבל וכשחזרתי חיברתי אותו מחדש ואין תגובה במסך... ניסיתי כמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לחבר אותו למכשיר טלוויזיה אחר ולא עבד. ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הראשון וזה כן עבד כלומר יש לי בעיה במחשב? האם אין במחשב אינדיקציה אם יש בעיה עם HDMI? האם יש דרייבר ל HDMI? איך אוכל לבדוק במחשב מה הבעייה? תודה מראש על העזרה מאיר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי חדש (כמעט שנה) win7 Ultimate מעודכן asrock h61m/U3S3 intel core i3 3.1Ghz arctic cooling freezer 7 pro kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 huc cougar RS 400 80PLUS antec 100 gaming dell ultrasharp U2311H המחשב מכבה את עצמו בפתאומיות, כאילו שולפים את הכבל חשמל. לפעמים זה בא לו בגלים ובזמן שהווינדוס עולה המחשב מתכבה, לפעמים אפילו שהוא סתם יושב בBIOS בדקתי טמפ' -> תמונה של HWmonitor נראה שכל המאווררים עובדים טוב, לא מצאתי קבלים מנופחים או נוזלים ניסיתי להחליף כרטיס מסך (PCI), לנתק את ההארד דיסק ולעלות win mini דרך USB , לנתק את הכרטיס קול הגדרות של הווינדוס, עשיתי שחזור לווינדוס למצב שלפני 4 שבועות. לא עזר יש דריברים חדשים לל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה (חודש וחצי) התחילו לבקוע רעשי רקע מטרידים מהמחשב שלי... והוא הפך להיות איטי בצורה ממש איומה....וזה לא בגלל שהתקנתי לפתע דברים שגוזלים משאבים רבים או בגלל שלא פירמטתי מזמן... לפי התסמינים האלה בטח תגידו שזה ההארד דיסק...אני לא כל כך בטוחה מפני שכשניתקתי אותו - רעשי הרקע לא פסקו... בצורה זו הגעתי למסקנה שזה גם לא הסי די...כמו-כן, זה לא בוקע מהמאוורר הקידמי או מהמאוורר של המעבד... לאחר זמן מה הרעשים נפסקו, ולפני זמן מה הרעשים התחילו שוב אבל הפעם זה נשמע כמו שריקה חלשה... לפני כמה שבועות בזמן גלישה באינטרנט הופיע מסך כחול, אשר לא בדיוק תוארה בו הבעיה...רק נאמר שאם זו הפעם הראשונה שזה קורה פשוט לעשות ריסטרט (ולקוות שזה לא יחזור על עצמו שנית)...זה לא חזר... אך לפנ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי 3 מסכים כחולים בימים האחרונים. יש לי ווינדוס 10. יש לי את כל העדכונים ממיקרוסופט. איפה אני יכול לראות לוגים של המסכים הכחולים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב שהמערכת רמקולים שלי (LOGITECH X530) עובדת בתור מערכת פשוטה של 2 רמקולים במקום 5. עשיתי בדיקה ב-Sound test והוא לא מצליח להשמיע לי את שלושת הרמקולים האחרים. הדרך בה חיברתי את הרמקולים הולכת ככה: מהמחשב יוצא קבלTRS המפוצל לחיבור לבן ואדום. שניהם בתחברים לאיזשהו מתאם שמפצל את העסק לשלושה חיבורים נוספים (חום, שחור, ירוק) הנכנסים כולם יחד לרמקול הראשי. הרמקול הראשי עצמו מתחבר ל-subwoofer דרך כבל הדומה לVGA. כל שאר הרמקולים מחוברים אחד-אחד ל-subwoofer לפי צבעים וכיתובים (front left, front right וכו...). בדקתי גם וזה בעייתי לחבר כל רמקול ורמקול לכרטיס קול כי הם פשוט לא נכנסים לחיבור והצבעים לא תואמים. האם יש סיכוי שהבעיה נובאת משימוש בכבל TRS וצריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם התקנת דרייבר למצלמת FUJI A303, מערכת ההפעלה לא מוכנה לקבל את הדרייבר, וכן!!! בדקתי שהדרייבר מתאים למערכת ההפעלה - WINXP מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על לוח PT880 Neo ומשום מה הוא לא מזהה לי את ה HD , בהתחלה הוא כתב לי שהוא לא מוצא שוטף ל HD שמותקן כדי לעשות RAID אחרי ריסטראט ממצב התקנה (לחיצה על F3) כשהוא לא מצא HD בפעם הראשונה, לא היה לי ראיד ומעולם לא התעסקתי איתו בנשא הזה , מאיפה זה בא לו אל תשאלו אותי :-\. בכל מקרה - ניסיתי כל דבר אפשרי בביוס , ביטול כל פונקציה שקשורה ב RAID או באופציות של איחסון. ניסתי להריץ התקנה מהמערכת הפעלה (שד"א , אם אני לא לוחץ על ה :lamer: (כל מקש) הOS שלי שמותקנת כן עולה.) אבל אני חייב לפרמט את הנבלה , היא מלאה בווירוסים... ויש לי דברים מאוד חשובים בכונן D, האם יש דרך להתקין דרך OS ולפרמט רק את C תו"כ....? אם אני יריץ DOS אולי דרך דיסקט נראה לכם שזה ישנה את המצב? ח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם וירוס מסויים שהשתלט על האקספלורר ועשה עוד בעיות,טיפלתי בו ניקיתי את המחשב הרצתי קאספרסקי ועוד תוכנות ניקוי הכל נראה בסדר אבל מספר דברים חדשים הופיעו לי בprocesses אשר מסרבים להיעלם שני הקבצים realsched.exe ו ctfmon.exe נמצאים כבר הרבה זמן במחשב למרות שאני מוריד אותם מהrun הם חוזרים תמיד אבל נראים בלתי מזיקים לעומת זאת הקובץ svchost הופיע רק לאחר הטיפול בוירוס האחרון ועושה רושם שהוא מאט את המחשב נורא יש למישהו רעיון לתוכנה שמסירה אותו? או למדריך מסויים? תודה רבה לכם מראש על העזרה הנה התמונה:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות מנסה להתמודד עם הבורג העיקש הזה (שמקצר את כל הלוח!), ואני אובד עצות. יש למישהו רעיון? אני מנסה לחשוב לאן אוכל לקחת את זה (איזה מומחה), כדי שיתקנו לי את זה בחצי-שנייה, אבל לא עולה לי כלום בראש. הבורג שבור בתוך התושבת... אשמח לשמוע את עצתכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי דיסק SATA2 של Western-Digital, דגם WD2500KS. לאחר פירמוט התקנתי את מערכת ההפעלה על הדיסק (XP), חיברתי אותו כראשי וניתקתי את הדיסק הישן - דיסק IDE רגיל ואיטי. הדבר המוזר הוא שהדיסק החדש עובד הרבה יותר לאט מהדיסק הישן. אני רואה את זה בעיקר במשחקים שהיו עובדים לי חלק לחלוטין, עכשיו מקרטעים בצורה נראית לעין. למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם לזה ואיך מטפלים בבעיה? בתודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה האם מחשב נייח מגיע עם כרטיס רשת מובנה (על הלוח אם או על חלק אחר?). במידה ולא, יש לי מכשיר של TPLINK שמתחבר עם כבל USB למחשב ורשום עליו 300mbps high gain wireless USB adapter. האם זה כרטיס רשת? אם כן, יש כאלה שמגיעים למהירות של 1 ג'יגה? עריכה: הוא מאוד דומה למה שמופיע לקישור למטה אבל לא זהה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-