תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם וירוס מסויים שהשתלט על האקספלורר ועשה עוד בעיות,טיפלתי בו ניקיתי את המחשב הרצתי קאספרסקי ועוד תוכנות ניקוי הכל נראה בסדר אבל מספר דברים חדשים הופיעו לי בprocesses אשר מסרבים להיעלם שני הקבצים realsched.exe ו ctfmon.exe נמצאים כבר הרבה זמן במחשב למרות שאני מוריד אותם מהrun הם חוזרים תמיד אבל נראים בלתי מזיקים לעומת זאת הקובץ svchost הופיע רק לאחר הטיפול בוירוס האחרון ועושה רושם שהוא מאט את המחשב נורא יש למישהו רעיון לתוכנה שמסירה אותו? או למדריך מסויים? תודה רבה לכם מראש על העזרה הנה התמונה:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להחליף דיסק במחשב ורציתי לשאול איך להעביר את התוכן מהדיסק הישן לחדש. השאלה היא לגבי הפרטישן של מערכת ההפעלה. האם פשוט להעתיק את הפרטישן לדיסק החדש (COPY) האם כדאי להשתמש בתוכנה מסויימת כמו NORTON GHOST? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את כיוון המפרט מחשב שלי בחתימה שיהיה משמאל לימין ( יישור שמאל-אנגלית) אך משום מה אני לא מצליח כאן באתר, ניסיתי גם לשים קודים של HTML ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור? זה מה שרשמתי כדי ליישר את הטקסט לצד שמאל <p dir="ltr">TEXT</p>
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקת החלקים עולה כי הביוס שלי שוב משתגע, ולא מראה כלום אין לי CLR_CMOS על הלוח ולא יודע ככה זה, מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס רשת,מה שכתוב על האריזה: ST lab network impact pci 100Mbps lan Card בחברה זה ST LAB חברים זה דחוף אני בלי אינטרנט )-: תודה מראש! נ.ב- os:win98
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שלום! קניתי כרטיס מסך GEFORCE GTX 1070 WINDFORCE. אני מרכיב אותו למארז של corsair. השאלה היא כזו- הרכבתי את הכרטיס. אך אני לא בטוח שדחפתי אותו עד הסוף- בסרטונים שראיתי נראה היה שזה מתחבר להם הרבה יותר חלק ושיש קליק. אני מתייעץ כי אני מפחד לעשות נזק- מצרף תמונה להמחשת המצב- ניתן לראות מעט מהפינים הזהובים של הכרטיס. המצב תקין לדעתכם? תודה בכל אופן :)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני גרה ביחידת דיור שבחדר השינה שלה יש שקע LAN פעיל בקיר. קניתי ראוטר וניסיתי להגדיר אותו כ AP ללא הצלחה. קראתי אינספור מדריכים וזה עדין לא עובד.. כנראה שמשהו מתפספס. כרגע המצב הנתון הוא שכיביתי את ה DHCP, החלפתי ל IP 192.168.1.2 שיניתי לחיבור את השם והסיסמה ועשיתי Reboot. כשאני מנסה להתחבר מהפלאפון או המחשב, אני מקבלת הודעה שהוא לא מוצא את ה IP מישהו מכיר? יודע איפה יכולה להיות הבעיה? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי הכונן שלי עושה בעיות הוא קורא כל דיסק אחר אבל אני מכניס דיסק דיוידי כלשהו והוא לא קורא ואל תתחילו פה לומר אולי הוא לא כונן דיוידי וכאלה כי הוא כן כונן דיוידי מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אולי תוכלו לעזור לי ,יש לי מחשב נייד HP 840 G4 חדש בימים הראשונים הסאונד עבד כמו שצריך אבל עכשיו אין סאונד בכלל על האייקון של הרמקול יש איקס והוא לא מזהה בכלל את הרמקולים ,מחקתי דרייבר והתקנתי מחדש מספר פעמים ניסיתי להתקין גם גירסא אחת אחורה ולא עובד ,את הדרייבר מחקתי מהmanage משום מה הדרייבר מופיע תחת system ולא קיימת בכלל קטגוריה של אודיו ויש עליו סימן קריאה (כל פעם שמתקינים הוא נראה ככה) חרשתי את האינטרנט למצוא פיתרון יש מלא אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון תודה מראש עריכה: מדובר בWIN10
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. מידי פעם כשאני מנסה לראות סרטונים שראיתי בעבר כמה וכמה פעמים ביו טיוב הסרטון פשוט לא עולה, כלומר, אני נכנס לסרטון אבל מופיע מסך שחור ופס ההתקדמות האדום תקוע על הזמן בו הפסקתי לראות את הסרטון בפעם הקודמת. זה לא קורה עם כל הסרטונים, רק עם כמה שראיתי כמה וכמה פעמים. חיפוש פתרון העלה בעיה שיכולה להיות עם הflash של ADOBE מול הCHROME, אבל כשעבדתי עם המדריך שהופיע, לא הייתה התקלה שהם ציינו שיכולה לגרום לבעיה. אגב, צפייה באותם סרטונים דרך האקספלורר, אפשרית. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות מנסה להתמודד עם הבורג העיקש הזה (שמקצר את כל הלוח!), ואני אובד עצות. יש למישהו רעיון? אני מנסה לחשוב לאן אוכל לקחת את זה (איזה מומחה), כדי שיתקנו לי את זה בחצי-שנייה, אבל לא עולה לי כלום בראש. הבורג שבור בתוך התושבת... אשמח לשמוע את עצתכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר ביצוע פעולת "ניקוי דיסק" בכונן של מערכת ההפעלה "כונן C" מופיע לי שיש לי 330 MB של קצבי DUMP . ניסיתי מספר פעמים למחוק אותם ע"י סימון V בניקוי דיסק אך ללא הצלחה. איך אני יכול לדעת מה בדיוק הקבצים האלה ומה הם מכילים ואם אין לי צורך בהם איך אני מוחק אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו אתמול המחש קרס לי הפעלתי אותו מחדש ומתי שזה מגיע למקום שבו אמור להיות "ברוך הבא" אני רואה שחור ואת העכבר באמצע אני יכל להזיז אותו אבל לא יותר מזה כלום אז אני שואל אותכם אם נתקלתם בזה פעם והאם אתם יודעים מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-