עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים. טוב בוא ניגש לבעיה =[ יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..) קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור שאני מחבר א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח fgl
    Started by אורח fgl,

האתר //nova.rambler.ru השתלט על הדפדפן כרום מה עושים תודה

4. הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…

5. Started by pc34,

שלום חברים אולי תוכלו לעזור לי ,יש לי מחשב נייד HP 840 G4 חדש בימים הראשונים הסאונד עבד כמו שצריך אבל עכשיו אין סאונד בכלל על האייקון של הרמקול יש איקס והוא לא מזהה בכלל את הרמקולים ,מחקתי דרייבר והתקנתי מחדש מספר פעמים ניסיתי להתקין גם גירסא אחת אחורה ולא עובד ,את הדרייבר מחקתי מהmanage משום מה הדרייבר מופיע תחת system ולא קיימת בכלל קטגוריה של אודיו ויש עליו סימן קריאה (כל פעם שמתקינים הוא נראה ככה) חרשתי את האינטרנט למצוא פיתרון יש מלא אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון תודה מראש עריכה: מדובר בWIN10

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mati88,

שלום, במחשב של אחיין שלי ניסיתי להתקין משחקים די חדשים ולא עובד כלום בגלל כל מיני שגיאות שמופיעות (אם יהיה צורך אני ארשום אותם) הרכיבים של המחשב הם אלו: inteli3-3240 cpu @3.40 GHZ זיכרון : 4.00 GB מערכת הפעלה ווינדוס 7 . מה עוד צריך בשביל לדעת אם המחשב בכלל מתאים למשחקים נגיד כמו FIFA2014/15 , GTA יש איזה אתר שיכול לבדוק את זה לא ? מה עוד יכול להיות ? המחשב אחרי פרמוט ,דרייברים מעודכנים תודה,חג שמח .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by qpon12,

שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

9. Started by androidon,

שלום לכולם, בעקבות חוסר מקום משווע בכונן C רציתי לאחד את כונן D (הוירטואלי) אליו. העברתי את כל תכולתו לכונן חיצוני ומחקתי אותה. העניין הוא שכשאני נכנס לכונן D רשום תיקייה זו ריקה, אך כשאני לוחץ על 'מאפיינים' של כונן D הוא מראה שיש 4 GB בשימוש. איך זה ייתכן???( כמובן שוודאתי שאני יוכל לראות קבצים מוסתרים) אני פשוט חושש שיש שם משהו שיגרום נזק לפעילות המחשב אם אפרמט את הכונן. כמו כן כשאני נכנס לניהול דיסק, ורוצה למחוק את מחיצה D, האפשרות מחיקת אמצעי אחסון לא מוארת - לא ניתן לבחור בה. מה ניתן לעשות? כיצד אני יודע מהם ה4 ג'יגה האלה שלא נמחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מאור ורבקה יכנוב,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MOFRA,

יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Zeev86,

יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אוקי שמעו, שאלתי פה בפורום לא מזמן למה יש לי ריצודים על המסך, אמרו לי לחבר אותו ליציאה הלבנה בכרטיס מסך(לא יודע איך קוראים לזה). אז שקניתי את הכרטיס מסך קיבלתי איתו את הממיר הזה, הוא קטן כזה עם פלסטיק שקוף מסביבו, הכרטיס מסך שלי הוא READON 9600. אז חיברתי אותו לחיבור הלבן עם הממיר הזה אבל אני רואה את המסך בגוון ירוק... וכאשר אני מחבר אותו לחיבור הכחול, ללא הממיר הזה אני רואה את הכול בסדר אבל מידי פעם יש לי רצודים במסך וזה מציק. הנה תמונה של הממיר: http://img243.imageshack.us/img243/4768/dscf8704zt5.jpg והנה מה שאני חושב שזה הבעיה: אם תסתכלו בתמונה שאני עכישו אביא טוב אתם תראו שיש לי שמה פין אחד כזה בשורה האמצעית שהוא נכנס קצת לבפנים, האם זו הבעיה שהמסך שלי הוא ירוק? הנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bullet,

טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by F430,

על הכרטיס מסך יש מין מנורה כזאת עכשיו היא נדלקת ומתכבה מזה אומר והמחשב לא עולה בכלל...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by FatallChill,

כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את היציאת טלויזה ביחד עם המסך מחשב.. כלומר...שבזמן שהטלויזה עובדת שגם המסך יעבוד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.