תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב של אחי (מערכת הפעלה ווינדוס 10) פתאום העכבר והמקלדת (USB כמובן) לא עובדים ניסינו כניסות אחרות וזה לא עובד בדקתי בביוס וה - USB מוגדר כפעיל (עד השלב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הם עובדים) ניסיתי להיכנס למצב בטוח אבל זה לא מתאפשר סריקה (SFC /SCANNOW) לא מוצאת בעיה שחזור מערכת עוזר אבל ליומיים שלושה ניסינו למחוק את הדרייברים של ה - USB אבל הבעיה חזרה שוב יש למישהו עוד רעיונות מה לבדוק? אולי כדאי למחוק עדכון אחרון של מערכת ההפעלה? זה מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ די חדש של חברת HP ניסיתי לפרמט אותו דרך הריקוברי כי איתחול למערכת ההפעלה הוא לא נתן לי לעשות. בסוף הריקוברי נתן לי הודעת שגיאה והמחשב ביצע הפעלה מחדש. מאז המחשב לא מזהה את ההרד דיסק. ניסיתי להתקין ווינדוס דרך דיסק און קי וההתקנה לא מזהה את הכונן קשיח., מצרף תמונה להמחשה. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, כותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חבר בפורומים פה כבר לא מעט זמן ולמדתי המון כל פעם שהייתי צריך לקנות מחשב חדש או שנתקלתי בתקלה (בד"כ לא הייתי צריך אפילו לשאול, אלא רק לחפש מספיק). אז דבר ראשון תודה! בזמן האחרון במחשב של אשתי נתקלנו בתקלה קצת משונה. אני כמעט תמיד מצליח למצוא מאיפה מגיעה הבעיה, אבל הפעם אני אשמח להתייעץ. בכל הפעלה של תוכנה גרפית כבדה (לרוב משחקי מחשב) לאחר מספר שניות עד כמה דקות המחשב פשוט נכבה, כאילו משהו "קופץ" בפנים. אפשר להדליק אותו מחדש ישר לאחר מכן, והוא עובד בסדר גמור עד לרגע שבו היא תנסה להפעיל משהו גרפי שוב. החשד המרכזי שלי היה כרטיס המסך, אבל זה בד"כ מתבטא בארטיפקטים אם זה חומרה או במסך כחול אם מדובר בדרייבר. הורדת ההגדרות הגרפיות ב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה שאני בעצם הצלחתי לפתור אותה איכשהו בלהוציא את החיבורים ולחברם מחדש המחשב נדלק ועובד נהדר הבעיה היא שזה חוזר על עצמו, ואני צריך לחזור מחדש על הפתרון, להוציא חיבורים ולחברם שוב מחדש עכשיו הפעם המחשב מתעקש לא להידלק, אני מוציא ומחבר מחדש, כלום המחשב נדלק ונכבה, ככה כל דקה או 2 דקות חוזר על הפעולה עצמו אני חושב שיש בעיה בלוח האם, דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח לנתב VTECH NB403 של בזק. ואני לא מוצא דרך להתחבר אליו. הגדרתי אותו דרך הנתב שהוא יהיה enabled וזמין וכל מה שצריך אבל אני לא יודע איך לגשת אליו. בנתבים אחרים של בזק הדרך היא דרך הדפדפן לכתוב \bezeq\bezeq או משהו דומה. מישהו יודע אולי מה ה-PATH שדרכו אני יכול להתחבר לדיסק הקשיח שברשת? מצ"ב כמה תמונות מההגדרות של האסון בנתב.
-
- 6 תגובות
- 11.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
החלפתי את מסך המחשב ל פנסוניק TH-L32C4M בחיבור HDMI ואני לא מצליח להכניס את המסך לגבולות כך ש שורת התחל חתוכה. והקטע העליון של החלונות מוסתר שיניתי רזולוציה ניסיתי את כל האפשרויות מערכת הפעלה וינדוס 7 אין פה אפשרויות כמו במסך רגיל להזיז את התמונה מעלה מטה וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח windows 7 64 bit. מעבד i5 8 ראם ודיסק קשיח 500 ג'יגה. ביום שישי האחרון המחשב פתאום התחיל לעשות בעיות . המחשב נתקע כמה פעמים ואז איזה מסך כחול. אז ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס 7 ולמחוק את כל התוכן של הארדיסק. מחקתי את הארדיסק, וכשההתקנה התחילה מיד קפץ חלון "{קובץ פגום} הקובץ או הספרייה boot/BCD.LOG2/ פגומים ואינם ניתנים לקריאה. נא הפעל את כלי השירות Chkdsk." אין לי מושג מה זה אומר. בכל אופן ניסיתי להתקין ווינדוס 10. הכנסתי את הדיסק התקנה מחקתי שוב את הארדיסק, התחלתי את ההתקנה, הפעם החלון לא קפץ...רק לאחר שהוא סיים את כל ההעתקת קבצים וה"מכין קבצים להתקנה", וה"מתקין תכונות " , ה"מתקין עדכונים" ו"מסיים" אז הוא כתב לי "ל-Windows לא הייתה אפפשרות להכין את…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מאוד מוזרה במחשב ואני לא מצליח לפענח מאיפה היא מגיעה, מדי פעם ובאופן רנדומלי, אני חווה איטיות של כל המחשב, ממש כמו צניחת FPS אבל בכל פעולה, זה קרה לי גם בווינדוס 7 וגם בווידוס 10, שתי מערכות שונות ונפרדות, הפעלה מחדש פותרת את זה,וגם ברגע שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL ומפעיל את מנהל המשימות המחשב משתחרר מהאטיות לגמרי, זאת אומרת, אם אני משאיר את מנהל המשימות פתוח, אפילו ממוזער, אני לא חווה איטיות, אני מדגיש שזה קרה לי במערכת הפעלה שונה לחלוטין, גם אחרי פרמוט זה מגיע מתישהו. אני מנסה להבין למה זה קורה לי, התדירות די גבוהה האמת, הבנתי שגוגל כרום עלול לעשות את זה למחשבים. מפרט i7 7700k 32gb intel ssd …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חיבור hdmi בין הממיר למסך אבל אני לא יודע איך להציג את הממיר על המסך ... איך אמורים לעשות את זה ? וינדוס 10 .
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר עברנו לאינטנר פייבר של פרטנר (סיבים אופטיים). המהירות באמת גבוהה משמעותית מהספק הקודם שלנו ובנוסף האינטרנט מרגיש יציב יותר ולא נתקלנו בתקיעות בטלוויזיה או באינטרנט עצמו. הבעיה מתחילה בראוטר שמחובר בצד השני של הבית ואמור לספק אינטרט למחשב נייח + נקודת Wifi לצד הזה של הבית. ראוטר מסוג Linksys Wrt54GL V1.1, מראה שיש קליטה מלאה בWifi אבל אין אינטרנט + גם המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מתחבר לאינטנרט. חשוב לציין שבחיבור ישיר של המחשב לקיר(ללא חיבור לראוטר) האינטרנט עובד מעולה. מה כן עשיתי? *ריסט מספר דו ספרתי של פעמים *עדכתי את התוכנה של הראוטר דרך האתר של Linksys *עברתי…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד, LENOVO Y580, מחשב טוב מאוד מבחינת ביצויים, הוספתי לו גם SSD 128GB של SANSUNG EVO לפני 4 שנים. לפני כ 8 חודשים בערך התחילו מסכים כחולים, בזמנו היה לי ווינדוס 8.1, בכל מקרה שידרגתי לווינדוס 10 והנחתי שהמסכים הכחולים יחלפו אבל לא, אחרי פירמוט נקי של 2 הכוננים המסכים הכחולים המשיכו, כמה שניות אחרי ששולחן העבודה עלה, הופיע מסך כחול. הבנתי שהייתה בעיה ספציפית עם 2 דרייברים במחשב שלי כשמשדרגים לווינדוס 10, לא הייתה תאימות מלאה בין הדגם של המחשב לווינדוס 10 (בוודאות, קראתי בפורום של LENOVOׂ). חזרתי לווינדוס 8.1 שוב, חשבתי שזה מאחוריי ושוב...... מסכים כחולים.... העניין ההזוי הוא שהמחשב עובד שבועיים פלוס כמו שצ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-