עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yaniv8,

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי, אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט: מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by skippy22,

שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב של דל D600 רציתי לבדוק האם הCOM PORT שלי תקין הבנתי שיש איזו בדיקה לבדיקת לופ או משהו בסגנון בביוס הכל תקין + בDEVICE MENAGER

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PcLord,

היי המעבד שלי רץ על 60~ מעלות במנוחה ו85~ בעבודה זה בסדר? נב ניסתי לנקות אבק והמחשב נקנה לפני שנה מעבד i7 6700k GTX 970 32GB של זיכרון RAM DDR4

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Sappy,

או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה היום שמתי זיכרונות 2 של 512 kingston 533 mhz cl4 על המ זה אמור להשפיע?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב, אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג, חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה. רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר) וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי. רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק. כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, במידה ואני בעל רשת (ראוטר , ספק , תשתית) ואני פותח את הרשת למספר אנשים , שכל אחד יכול להתחבר לרשת האינטרנט . 1. האם קיימת תוכנה לפיקוח וניהול המשתמשים ? 2. האם קיימת תוכנה שבה אוכל לראות מה כל משתמש עושה \ גולש מהרשת שלי? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nargsi,

שלום שלום בכרום פתאום כאשר אני מנסה לפתוח תמונה או סרטון בכרטיסיה חדשה, בעיקר תמונות שבעבר היו נפתחות לי בכרטיסיה חדשה יורדות לי למחשב למה זה קרה ואיך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tiger3,

יש לי מחשב עם: לוח אם - P31-S3G של ג'יגהבייט 2 GB זיכרון מעבד E6550 כ.מסך - 8600GT של ג'יגהבייט עם קירור פסיבי (ללא מאוור רק צלעות קירור) מידי פעם במיוחד כשמשחקים המחשב נופל ברגע שהמחשב נופל מופיע על המסך - מסך בצבע אפור המחשב לא נכבה אלא משתתק - אין אפשרות לעשות ריסט ואין אפשרות לכבות את במחשב ע"י הכפתור גם בלחיצה ארוכה אלה רק ע"י הוצאת כבל החשמל של המחשב חום הכ.מסך עומד ללא מאמץ על 60 מעלות (לא יצא לי לבדוק בעומס) במעבד עומד על כ 50 מעלות (פלוס מינוס של 5) מדוע זה קורה? האם זה בגלל חום הכ.מסך? או משהוא אחר? איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

שלום, יש לי מחשב שמשמש פיירוול בבית. הספק כוח שלו עם צריכה של 350w. רציתי לשאול מה הצריכה של מחשב כזה? בהשוואה למכשירים אחרים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כותרת לפעמים יש צפצוף מהביוב ולפעמים אין, מנסה להדליק את המחשב, מאווררים עובדים, אך לאחר כמה שניות נכבה, ומנסה להידלק שוב וחוזר חלילה. מדי פעם המחשב נדלק ולא נכבה, והמסך מציג את התמונה הבאה, אך הבעיה היא שהמקלדת לא עובדת בשלב זה ואני לא יכול לנסות לשחק בהגדרות(המקלדת תקינה). עריכה: לצערי תקלה ישנה וויתרתי על לתקן את המחשב בעבר עקב זה שלא הייתי המון בבית, לכן אני לא זוכר את המפרט הטכני המדויק וכמובן לא יכול לבדוק כי המחשב לא נדלק, לכן החלטתי להיעזר באחרים, אשמח לתת כמה עוד פרטים שביכולתי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ykg,

היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimon956,

מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by יוני777,

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי בעיה במחשב שהוא עושה ריסטרט כל כמה זמן באופן אקראי כמעט (בדרך כלל אחרי עליית הווינדוס ועובד 15-30 דקות בערך ועושה ריסטרט). המפרט: intel e6600 2gb ram Radeon HD 4670 500w ספק ga-965p-ds3 לוח אם gigabyte מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Alex Kidd,

זה נכון שכרטיס מסך מובנה (במקרה הזה מדובר על ג'יפורס 6100) מתקשה להריץ משחקים (אפילו ישנים כמו קאונטר סטרייק 1.6) ואף יכול לגרום ליציאה אקראית ממשחקים ואף למסך כחול?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה, יש משחק שאני משחק ( Dekaron ) מתי שאני מחובר לאינטרנט בבית אני מקבל שגיאה, ברגע שאני מחליף נגיד לאינטרנט של הפלאפון שלי או בעבודה המשחק עובד מצויין ואני לא מקבל שום שגיאה...רק מתי שאני מחובר לWIFI או בכבל לאינטרנט בבית אז המשחק לא עובד ניסיתי כבר המון דברים כמו ccleaner, כיביתי אנטי וירוס וחומת אש, מחקתי והתקנתי את המשחק מחדש, נכנסתי גם במצב בטוח ועדיין התקלה הזאת קיימת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ב"ה. אם אני רוצה להגביל הורדת קבצים למחשב של ילדים למשל, להגביל שלא יוכלו להוריד קובץ גדול מ10 מגה למחשב. האם יש אפשרות כזו? ווינדוס 7 או 10 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב הפסיק לי להדלק פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, בדקתי שכל הרכיבים מחוברים טוב, ניסיתי לחבר רק את הכונן הקשיח ואת הלוח האם עם הכרטיס מסך והוא בכל זאת לא נדלק לי , מה עליי לעשות כדי למצוא את התקלה? ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

יש בעייתישן והיא זו: הקאזה מוריד לו בסבבה ואז אני מעתיק אחד מקבצי הDAT ומשנה לו את הסיומת ל סיומת של הקובץ שאני מוריד אני מנסה לנגן הקובץ אך הוא לא מתנגן ולאחר מכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ! והwin explorer לוקח את כל המשאבים הפנויים של המערכת עד הריסט הבא אולי מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים