תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי toshiba satellite a300, המחשב נייד פתאום לא נדלק.. סביר להניח שהוא לא מקבל חשמל.. השאלה איך אני יודע אם הכבל נדפק או המחשב ? תודה נ.ב *הסוללה נדפקה כבר ממזמן ככה שעד היום תמיד עבדתי עם חשמל. *בנוסף כשאני מחבר את המטען למחשב אז לא נדלקת הנורה במחשב שמדווחת על קבלת חשמל..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה הזויה במחשב שאני לא מצליח לפענח... כל פעם שאני נכנס לתיקייה, ולא משנה איזו על המחשב... התיקייה פשוט קורסת ומפסיקה להגיב עד שאני סוגר אותה... זה לא קורה לי בשום חלון אחר מלבד התיקיות. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנים בו שני דיסקים כ מסטר וסלייב בפריימרי וצורב שמותקן כמסטר בודד בערוץ IDE המשני. עכשיו אני מוסיף כונן DVD השאלה האם לשים אותו כסלייב בערוץ המשני יחד הצורב או לשים אותו כסלייב בפריימרי יחד עם דיסק. ואת הסידק השני כסלייב בערוץ המשני יחד עם הצורב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקייי הכל התחיל היום בצהריים שפתאום המחשב החליט לעשות ריסטרט, טוב היה ריסטרט וחזרתי לעבוד רגיל אחרי זה המחשב שוב עשה ריסטרט רק שהפעם הוא נתקע אחרי הספירה של הזיכרון, ובפעם אחרת הוא נתקע בstarting up windows ....... וזה קרה כמה וכמה פעמים, יש לציין שבכל הפעמים שזה קרה המחשב לא היה באיזושהיא פעילות מיוחדת או עומס, אלא במצב רגיל.... אחרי זה גם המחשב נתקע לי פעמיים בווינדוס עצמו ושהפעלתי מחדש זה נתקע גם פעם אחת אחרי הספירת זיכרון ופעם שניה בהלעאה של הווינדוס.... אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לעשות סריקה של ווירוסים אבל שוב זה נתקע באממצע הסריקה.... בבקשה תעזרו לי זה מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה מראש תומר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צורב TEAC X8 פתאום התחיל לדפוק דיסקים ןהרבה. תוכנה WIN-ON-CD3.7 מערכת win98SE ניסיתי להתקין תוכנת צריבה אחרת המומלצת כאן Feurio_165 התוכנה המליצה על שנוי קבצי VXD לשפור הצריבה. ניסיתי תקון של שני קבצי VXD ואז נעלם לי הכונן CD השני לחלוטין- לא מופיע בסייר או במחשב שלי . בואו נתחיל מאיך מחזירים את הכונן הנעלם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה GTAV מחנות דיגיטלית האם אני יכול להשתמש בקוד שלו כדי להתקין את המשחק אצלי? (בזמן שהוא מוחק מהמחשב את המשחק שלו) ואז אני ישחק רק בקמפיין באופליין. והוא יוכל להמשיך לשחק? יש איזה דרך לעשות קומבינה כזאת? מה יקרה אם שנינו נשחק? האם יש מקום שמוכר את המשחק ממש בזול? (מאה שח ולמטה) (אם זה לא במקום נא להעביר)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מתקין משחק כלשהו וגולש באינטרנט אז מופיע לי הודעה למטה ורשום לי שיש כמות מועטה מידי של זיכרון וירטואלי. ויש לי 1G זיכרון לא נראה לי שזה צריך להוות בעיה. וגם שאני מפעיל את התוכנה 3DMARK05 יש לי אותה בעיה.בהתחלה הכל עובד טוב מאוד ורואים את המשחקים האלה באיכות מעולה ואחר כך זה יוצא חזרה לווינדוס רשום לי את הבעיה הזאת עם הזיכרון הוירטואלי ואז זה חוזר לתוכנה הזאת(3D MARK) ורואים הכל באיכות מגעילה וזה רץ על 1-2 FPS. אני חייב עזרה זה כל כמה זמן מופיע לי. אם לא קשור לכאן אז להעביר בבקשה תודה רבה מצורף תמונה-למטה בצד שמאל [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי פעם פתחתי דיון.. שהיה לי מסך כחול ועזרתם לי אבל יש לי בעיה דיי רצינית... יש לי מסך כחול לא רק בגלל דבר אחד.. בהתחלה היה לי מסך כחול מהכרטיס מסך.. קניתי חדש... אז התחיל להיות בעיות עם הזיכרון.. קניתי זיכרון חדש והיה לי עוד מסך כחול.. ההיתי נואש נתתי פה את הקבצי DUMP ואמרתם לי שזה בגלל כרטיס קול... קניתי כרטיס קול ועכשיו יש לי עוד 2 מסכים כחולים 1 מסך כחול ממש ממש " קטלני " זה קורה לי די הרבה זה כותב שזה בגלל הקובץ משהו win32k.sys מה שהוא עושה זה גם מסכים כחולים אבל גם פעם בערך בשבוע פשוט אני מפעיל תמחשב ומקבל ישר מסך כחול ... ואני צריך לעשות פירמוט .. עשיתי איזה 3 פירמוטים בגלל הבעיה הזאת בלבד... אז מזה? מזה win32k.sys ( בקרוב אני יעלה גם קבצי DUMP פשו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב hp בן שלוש שנים מראה שגיאת system יש למישהו פתרון לנושא במקרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-