תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שמחוברים ללוח אם ויש לי אוזניות 5.1 ערוצים של roccat מדגם kave 5.1 שמחוברות לכרטיס קול נפרד של asus xsonar dgx בשביל משחקים. עד לא מזמן יכלתי גם לראות עם האוזניות האלה סרטים אבל עכשיו משום מה כשאני בוחר באוזניות (בסרגל הכלים למטה) הנגן מוציע רעש של שלג מהאוזניות וגם האיכות של הסרט יורדת והוא עובד לאט ואי אפשר לשמוע אבל כשאני בוחר ברמקולים הסרט עובד חלק בלי בעיות. כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה דרך הmedia player הרגיל של הווינדוס אין לי בעיות בכלל עם האוזניות. זה בעייה חדשה שהופיעה משום מקום ואני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותה תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך led של phlips ואתמול היתה לי הודעה על המסך monitor screen lock. אחרי שהצלחתי לעשות unlock נעלמה לי התמונה מהמסך.כשאני מדליקה מחדש את המחשב אני רואה את ההפעלה של המחשב וכניסה לwindows( אני רואה את המסך כנוסה שרשום בו ברוך הבא) ואס נעלמת לי התמונה מהמסך.אני רואה את הסמן של המסך אבל חוץ ממנו כל המסך שחור.מה ניתן לעשות???*אשמח לכל רעיון,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אך ברגע שאני סוגר את כיסוי המחשב הקשר עם המסך החיצוני נעלם. איך פורים את הבעי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים +- הארידסק שני טרה של סיגייט והוא די מרעיש הרעש מתבטא בכך שהוא כאילו מתאמץ למשך חצי דקה ואז נח לכמה שניות וזה חוזר על עצמו.. במשך היום לא שמים לב לזה רק בלילה זה מפריע.. מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה רצינית בעכבר יש לי לאחרונה, הוא מדיי פעם גם בתלת מימד וגם בדו מימד מתחיל להשתגש, כלומר העקיבה איטית ומקוטעת, ולפעמים נתקעת לחלוטין, מה זה יכול להיות ? עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה. מה יכול לגרום לדבר כזה?? המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה.. מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium, מעבד intel 5 4670 אם צריך עוד פרטים אני אפרט
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול ניקיתי את המארז ,והייתי מעוניין לראות מה היה כתוב על אחד הסטיקים של הזיכרון שלי.. ללא היסוס פשוט פתחתי את את שתי הקליפסים ושלפתי אותו.. אח"כ כשבאתי להחזיר אותו נוכחתי לדעת שהוא נכנס לתוך הסטיק ואני שומע סגירה,אבל אני רואה שמלמטה אני יכול למשוך אותו כמעט עד לגובה שהוא מחוץ לסטיק.. הוא עדיין נשאר בתחום הסטיק כל הזמן,כן? התעלמתי מכך ובאתי לחבר את המחשב,ורק הנורה של המארז דלקה,שמעתי שהמחשב עולה אבל שאר הרכיבים לא עלו..(מסך וכו') עד ששברתי את הראש עם הכאבלים פתחתי את המארז ונזכרתי בעניין הזיכרון, פשוט הוצאתי אותו וחיברתי את המחשב שוב ולפתע הוא עלה... היה מדובר ב1GB של זיכרון , עכשיו לצערי אני עם רק 1GB במקום 2 מה שאומר שאני לא יכול לשחק בשום דבר .. אין לי עוד סטיקים על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... לפני חודש הייתי בבית הדלקתי את המחשב,המאווררים התחילו להניע הכל היה נשמע טוב ונראה יפה אבל רק המנורה הכתומה שעל המחשב שלי נדלקה...זא הצליל מהלוח אם שבא אחריו עם המנורה הירוקה ואז כל המכשירים הנלווים (מסך מקלדת עכבר) שאמורים להידלק לא נדלקו.המחשב נשאר בטוק עם מסך שחור וצליל של מאווורר...חשבתי שמשהו היה לא בסדר בהצתה חח...הדלקתי שוב וזה עבד. עכשיו אחרי 21 יום באתי קצת הביתה לשחק פרו ומה שקרה פשוט ממשיך לקרות.לא נדלק המחשב.יש צליל של מאווררים שעובדים מנורה כתומה שמראה שהמחשב קיבל חשמל נדמה לי...ושום דבר אחרי לא צליל מהלוח אם ולא אור ירוק מהמחשב שאומר שהוא נדלק. ניסיתי לנתק מהחשמל לנקות אבק שום דבר לא עוזר.בבקשה עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-