תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהקשר לפוסט שפתחתי לגביי הצפצופים, פתחתי תמחשב אתמול לנקות אבק (היה הרבה אבק) וכשהדלקתי תמחשב המחשב נדלק אבל רשום NO SIGNAL במסך והאור הופך לכתום לקחתי מסך אחר לנסות,הפעם כן יש תצוגה במסך,אבל כל כמה דק יש מסך שחור וצריך לכבות תמסך ולהדליק שוב כדי שתהיה תצוגה וככה זה נמשך חיברתי תמחשב דרך כבל לטלוויזיה ועובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי כרטיס גרפי מובנה ,והמחשבנ שמע כאילו עובד כרגיל ועולה רגיל בלי צפצופים ושגיאות..(עבד לפני שפתחתי לנקות אבק) תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שראיתי שמפרט המחשב הישן שלי כבר בקושי עומד בהרצת משחקים חדשים, החלטתי לבצע שידרוג. שידרגתי את כרטיס המסך ואת הזיכרון. לפני השדרוג : Intel core i5 760 ------ Nvidia geforce 9800GT 500MB ------ 4GB Ram של Kingston 2x2 ------ לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h עכשיו יש לי : Intel core i5 760 Sapphire amd radeon 7770 1GB 8GB Ram 2x4 של Corsair לוח אם אותו הדבר gigabyte ga-h55m-d2h שידרגתי את המחשב כאשר ראיתי שאינו מריץ משחקים כמו Far cry 3, Medal of honor וכד', ובהגדרות ברירת המחדל הוא מפעיל ישר על LOW. עכשיו אחרי השדרוג, המשחקים כהגדרות ברירת מחדל פועלים על ULTRA , אבל ישנה בעיית fps נמוך חמורה יותר מאשר שהייתה לפני השדרוג! גם כאשר ניסיתי להפעיל את המחשקים על LOW , לא ה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב כי היו בו קצת בעיות ובלאגן...אז כבר החלטתי להעביר אותו לווינדווס 8 ואחת מהבעיות שהיו לפני זה ב7 נשארה. פתאום סתם ככה - תקיות וקבצים משולחן העבודה נעלמים. בהתחלה שנכנסתי לכונן C->משתמשים->משתמש שלי-> שולחן עבודה...הקבצים היו שם אבל אז נעלמו גם משם. וכרגע אין להם שום זכר במחשב...אפילו בחיפוש אני יודע בוודאות שהם לא נמחקו כי המקום הפנוי בדיסק הקשיח נשאר זהה למה שהיה קודם. ואם אני נכנס ל"תמונות" במסך ההתחל של ווינדווס 8 אז התמונות מופיעות שם, אבל לא בשום מקום אחר במחשב. דברים שכבר ניסתי: תצוגה->הצג סמלים בשולחן עבודה - לא עזר. להראות קבצים מוסתרים- לא עזר. סריקת וירוסים ומאלוורים - מצא לי רק כמה קראקים של משחקים ותוכנו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן כשאני לוחץ על כפתור ה start הוא לא נדלק רק אחרי איזה 10 פעמים הוא נדלק. כשהוא נדלק הוא עובד מצוין ואין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה . תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לי להדלק פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, בדקתי שכל הרכיבים מחוברים טוב, ניסיתי לחבר רק את הכונן הקשיח ואת הלוח האם עם הכרטיס מסך והוא בכל זאת לא נדלק לי , מה עליי לעשות כדי למצוא את התקלה? ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי 4 ג'יגה ראם של קורסייר CORSAIR DDRII 800MHz קניתי 4 סלוטים של ג'יגה כל אחד...עכשיו שהתקנתי אותם ופירמטטי ת'מחשב זה רושם לי שיש 3.5GB RAM ומתחת לזה רשום Physical Address Extension השאלה שלי היא אם ככה זה אמור להיות או שזה אמור להראות שיש 4 ג'יגה....ובקיצור מה אני צריך לעשות תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי אתמול עשיתי פרמוט למערכת חלונות 10 פרו 64 ביט המחשב לא עלה לי לאחר שכיבתי אותו אז התעסקתי איתו קצת אני מבין כעת שהמחשב אננו עולה מביוס אגב במחשב יש כונן ASSD ולכן אני רוצה לשאול משהו היות והתעסקתי איתו קצת יותר בנסיון שהמערכת הפעלה תעלה 1 אז האם יש מצב שעשיתי למחשב נזק 2 במידה ויש נזק יש אפשרות לאפס או לשחזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני אך ברגע שאני סוגר את כיסוי המחשב הקשר עם המסך החיצוני נעלם. איך פורים את הבעי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם .. חיברתי לא מזמן את האודיו של המחשב בכבל קוקסיאלי (דיגיטלי) ובהגדרות של הכרטיס קול במחשב הוא נותן אפשרות ל2 ערוצים בלבד שבאתר של גיגהבייט רשום במפורש שהלוח תומך עד 7.1 ערוצים. אשמח לעזרה מדובר בלוח אם Gigabyte GA-EP35C-DS3R
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי רסיבר קרדון 142 ואני מעוניין לחבר למחשב הנייד וטלוויזיה .כרגע המחשב מחובר לטלויזיה רק . מה צריך ואיך עושים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך למה שהיה שם - אחרי ריסט לביוס המחשב עבד כרגיל (אבל לקח לו הרבה זמן לעלות, ומאז לא הצלחתי לגשת לביוס, זה כאילו מדלג על השלב בבוט שמאפשר לי להכנס לביוס ויש בזמן הזה מסך שחור). קבלתי דיסק קשיח חדש לפני כמה ימים כדי להחליף את הזה המזדקן שלי. החלפתי את הדיסק - מחשב לא עושה בוט. החזרתי לדיסק הקודם - מחשב לא עושה בוט. מאז זה רנדומלי לחלוטין, המחשב יכול לעשות בוט ויכול לא לעשות בוט, לא הצלחתי לעלות על שום דבר עקבי ובדקתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. את הספק לא בדקתי, אבל הרצתי בנצ'מארקים עם הכרטיס מסך על 100% ומעבד 60-70% ולא הייתה שום בעיה של חשמל, אז כנראה שלספק חשמל לבוט זו לא בעיה. האמת, אני מת לסיים עם זה כבר, אבל אני אפיל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-