עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nulen,

יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nivz,

הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ohadco5,

שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yanivd28,

יש כרגע כרטיס usb 3 שלא עובד טוב, שוקל לשדרג ל 3.1 האם מדובר עדיין על אותו כבל כחול (שאני משתמש בו בתור מאריך לכניסה שמאחורי המחשב) כמה אמינים הכרטיסים והטכנולוגיה? ועד כמה הוא יותר מהיר מה-3 תודה רבה

14. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד I7 920 עם לוח UD5 של GIGABYITE DDR3 של CCZ 3X1024 כאשר אני לא מחובר לאינטרנט המעבד עובד ב45 מעלות שאני מתחבר לאינטרנט תוך 10 שניות לערך בטמפ' עולה ל70 מעלות כמה שזה נשמע הזוי, זאת לא בדיחה תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kfir,

אני מנסה לחבר 2 מסכים, שאחד יפעל ברזלוציה 1024 , והמסך השני יפעל בו זמנית דרך הTV OUT ברזולוציה 800 על 600 , ולא כמו שמסך ברירת המחדש, יש למישהו מושג אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by krelian,

שלום לכולם. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז אני אתחיל בפירוט המפרט שלי PIII866 GF4TI4200 64MB 256MB למחשב מחובר גם צורב וכמובן דיסק קשיח. לפני כ(10 חודשים בערך) קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל. לפניו היה לי RIVA TNT32. נראה לי שהבעיה התחילה עם התקנת הכרטיס אבל יש גם סיכוי שהיא התחילה קצת מאוחר יותר, מצטער אני לא זוכר בדיוק. הבעיה היא די ג'נרית, המחשב פשוט נתקע כשהפתרון היחיד הוא ריסט. אם באותו זמן שהמחשב קפא היה שימוש בכרטיס קול בדרך כלל ישמע ביפ אין סופי עד הריסט המיוחל. נראה לי שהבעיה התרחשת בעיקר כאשר יש עומס גרפי על המחשב (משחקים וכדומה..) אבל לא רק גם שיטוט קליל באינטרנט עלול להקטע בלי שום סיבה נראית לעין. כמובן שהאפשרות הראשונה שעלתה לי לראש היא חימום יתר, לכן פתחתי את מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by abr328,

שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by 100BATISTA,

בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים. מהיום בבוקר המחשב שלי הפסיק להשמיע סאונד.(אתמול בלילה עבד פיקס). המחשב מחובר למגבר פיוניר VSX521 על ידי יציאת HDMI שיוצא מכרטיס מסך AMD 6770. מבחינת הווינדוס הכל ניראה תקין. הסאונד יוצא מהמחשב וניראה כאילו הוא מתנגן ובפועל כלום לא קורה. הבעיה לא במגבר ולא בכבל בגלל שהחלפתי יציאות וניסיתי כל מיני ניסיונות והכל עבד. כמו כן גם עדכנתי את כל הדרייברים במחשב משתי תוכנות שונות וגם ידני. עשיתי גם שחזור מערכת גם לאתמול וגם ללפני שבוע ואין שינוי. גם כאשר החלפתי לכניסות סאונד אנלוגיות במחשב לא היה שום צליל למרות שכל הבארים מראים שיש צלילים מתנגנים. אני לא יודע מה לעשות כי לא משנה מה ניסיתי כלום לא השתנה. היום פתחתי את המחשב והכל מחובר כמו שצריך. האם מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nivster,

יש לי WINXP ודיסק שהלך, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות לו low-level format

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dinsh,

ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by davidz,

יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sash0,

שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים