עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spektrum,

הסימפטומים: - המחשב נתקע באופן אקראי. - לפעמים נתקע לפני ההתחלה של וינדוס. - המסך נשאר על אותה תמונה, אי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת. עשיתי חיפוש לוירוסים ולא מצאתי כלום. עזרה בבקשה! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ziv124,

אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי בעיה במחשב שהוא עושה ריסטרט כל כמה זמן באופן אקראי כמעט (בדרך כלל אחרי עליית הווינדוס ועובד 15-30 דקות בערך ועושה ריסטרט). המפרט: intel e6600 2gb ram Radeon HD 4670 500w ספק ga-965p-ds3 לוח אם gigabyte מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MotherShip,

לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים : P4 3.2 GHZ 1 GB RAM HD4650 GB-945GCM-S2L 500W ג'נארי עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\ רזולוציה: 1024X768 מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה ) משחקים בהם נתקלתי בבעיה : COD 4 CRYSIS VIRTUA TENNIS 3 יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך *כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שאני חושב שמקורה בחומרה. מדי פעם (לא כל יום) השעון שחלונות מציגה, כמו גם התאריך, מראה את השעה של משהו כמו 12 שעות לאחור. זה קורה פעם פעמיים בשבוע, אני מדליק את המחשב בבוקר, ורואה תאריך ושעה של אתמול. אני מכוון, ואז הכל בסדר, לפעמים יום, לפעמים יותר, עד שזה חוזר. אני חשבתי שאולי זו הבטריה שעל לוח האם (אודה לכם על רעיונות אחרים). הסתכלתי עליה, היא מסוג ליתיום CR2030. חיפשתי בחנות ולא היה להם, היה להם רק CR2032....מה ההבדל ? אפשר להשתמש בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MAX AA,

היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי לפטופ שהגיע עם Ubunutu ואני מנסה כעת להתקין עליו Windows (במקום האובונוטו). הבעיה היא שבשלב שאני צריך לבחור מחיצה להתקין עליה את הווינדוס - הוא לא מאפשר לי להתקין על אף אחת מהקיימות. הבנתי שאני יכול ללחוץ שם על ״מחק״ או ״איתחול״ או משהו כזה אבל אני לא מבין בזה ואין לי מושג גם כמה GB להקצות לכל מחיצה.. נראה לי שאני רוצה סידור קלאסי של מחיצות: מחיצה אחת שתיהיה recovery של ווינדוס, ועוד מחיצה אחרת לשימוש.. מה דעתכם על החלוקה הזו? איך עושים את זה? מצ״ב צילום. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danh74 danh74,

בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?

11. אני מנסה להוריד את בלוסטכס דרך הקישור הזה https://www.bluestacks.com/download.html וזה פשוט ממשיך לטעון בלי הפסקה באייקון הכחול

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, מחשב נייד חדש לנובו לגיון 5. מודל מדויק 82JK008CIV הגיע ללא מ.הפעלה. הותקנה מערכת הפעלה 10 פרו 64. כיצד אוכל להכריח את המחשב להשתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 4GB GDDR6 ולא בכרטיס המסך הפנימי של INTEL? לא מצאתי את ההגדרה. אשמח להכוונה בבקשה. חשבתי לבטל את הדרייבר של כ.המסך הפנימי אך אני חושש שזה קיצוני מדי. ישנה דרך אחרת? בנוסף, מישהו יודע מדוע מקשי הFN האחראים על בהירות המסך אינם עובדים ואיני מצליח לשלוט כלל בבהירות? היא מקסימלית ביותר.

13. Started by Dimka,

המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים. אני יגדיר את התקיעות ככה כאשר אני צורב משהו ובזמן צריבה מפעיל סרט אז הסרט פועל בתקיעות כאילו אין לך קודקים ואז כל התמונה בקושי זזה.. אמרו לי לשנות ב Device Manage ושיניתי את כל ה IDE ATA שמסומנים בתמונה ל DMA.. אז זה עזר לי הכל עבד מצויין היה צורב לי דיסקים DVD ב 19 דקות ככה ובזמן הצריבה היתי יכול לראות סרטים והכל ועכשיו שוב אותה הבעיה חזרה והכל בדיוק כמו שהיה לפני רק שעכשיו בדקתי חשבתי אולי עוד פעם ההרד דיסק עבר למצב PIO אב לא הוא על DMA ויש את אותם התקיעות כמו פעם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by LORIANTA,

כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hamora,

היי לכולם. החלפתי כרטיס מסך כי הישן שלי נשרף. יש לי מחשב די ישן אך סביר, הכרטיס מסך החדש הוא - geforce fx5500 256mb. עכשיו, כשאני מנסה להפעיל חלק מהמשחקים שיש לי, המשחקים כן עולים (שומעים את הסאונד), אבל לא רואים כלום, כאילו המסך לא מעלה את התמונה, ויש הודעה קטנה על המסך: Out of range H: 68.5kHz V: 85Hz Max: 1280x1024 הורדתי עידכונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להעלות את ה refresh rate בהגדרות של הכרטיס מסך ל 85, אבל זה נתן לי את אותה הודעת השגיאה כמו שזה נתן לי שניסיתי להעלות את המשחקים שלי. המקסימום שזה יכול לקבל זה 75Hz. איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן שלא עובד (לא מתחיל עם ה-BOOT ולא שולח אות למסך). במהלך נסיונותיי לאתר את מקור התקלה צמצמתי את האפשרויות כך שאני יודע שהבעיה היא במעבד או בלוח האם. רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר מה מקור התקלה (אם אין לי מחשב נוסף שבו אני יכול לבדוק את המעבד).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Axel Foley,

באמצע משחק המסך פשוט הפך לאפור. המסך פועל אבל כמו שאמרתי רואים רק אפור ולא רואים את התפריטים של המסך מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, הרבה זמן לא כתבתי כאן. בעייתי היא כזאת: באמצע עבודה עם המחשב הוא מאתחל. בדרך כלל זה קורה אחרי שכמה יישומים פעלו או פועלים בו זמנית. זה המפרט: P4 1.7GHz ECS P4VXASD2 320 SDRAM Gigabyte R-9000Pro WD 20GB 5400 וזה קורה רק בקיץ! אז חשבתי שזאת בעיית איוורור, אז פתחתי את המארז וזה עדיין קורה. יש מאוורר עם היטסינק על המעבד והוא פועל. כנ"ל על הכרטיס מסך. מה לעשות ? ??? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה

24. Started by יוני777,

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להשתמש בו אך ורק כקליינט RDC למחשב עבודה אחר. על המחשב יש התקנה חדשה של WIN7 והסרבר גם הוא WIN7 כרגע יש 3 מחשבים בבית (A,B,C) A (ווינדוס8.1) יכול להתחבר לכולם B (ווינדוס 7) יכול להתחבר לכולם C (ווינדוס 7) יכול להתחבר רק לA הודעת השגיאה שמופיעה היא ניסיתי כמה פתרונות שאמרו ברשת אבל אף אחד מהם לא עזר (כולל חיבור קווי במקום האלחוטי שקיים כרגע)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.