עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by finish,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי את הלוח הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך... ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה.. אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין... אני חושב אולי הלוח עושה את זה . מה אפשר לעשות ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofir123,

שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

9. הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by or malul,

היי מה אני עושה במצב והמחשב שלי תקוע על המסך הזה ולא ניתן לצאת ממנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MAX AA,

היי יש לי מחשב נייד x541u החלפתי לssd בגלל שהארד דיסק לא עבד יותר הותקן עליו win 7 home premium 64bit המשטח מגע לא עובד והמחשב לא מזהה אותו משה יותר מוזר זה שהעכבר רייזר שלי גם לא עובד האורות נדלקים בעכבר אבל לא קורה כלום ושהאני מזיז אותו כל המחשב קופא ושאני מפסיק להזיז חוזר לעבוד המשטח מגע מחובר בלוח אם כמה שאלות מה לעשות? יש מצב שזה בגלל שהמערכת לא תואמת ? יש מערכת ניפרדת לניידים ולמחשבים? בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gtx980sli,

חבר שלי קנה GTAV מחנות דיגיטלית האם אני יכול להשתמש בקוד שלו כדי להתקין את המשחק אצלי? (בזמן שהוא מוחק מהמחשב את המשחק שלו) ואז אני ישחק רק בקמפיין באופליין. והוא יוכל להמשיך לשחק? יש איזה דרך לעשות קומבינה כזאת? מה יקרה אם שנינו נשחק? האם יש מקום שמוכר את המשחק ממש בזול? (מאה שח ולמטה) (אם זה לא במקום נא להעביר)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by רוני וייס,

מה התקלה וכיצד ניתן להגדיר ואיפה להדפיס pdf בזמן חיבור לרשת ולאינטרנט

15. היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LOL,

טוב די זה כבר מוגזם יום אחד הייתי בבית בפעלתי את המחשב ומהרמקולים יצא קולות כמו סירנה של משטרה ישר התחלתי לפחד מוירוס אבל בדקתי וירוסים אין כלום ואין בעיות במחשב הכל פועל סבבה עשיתי RESTART והקולות נעלמו עכשיו ממש עכשיו נתקע לי המחשב לשנייה והקולות חזרו אין לי מושג מה לעשות אין לי מושג מה אמור לעשות את זה ואם כבר וירוס אז למה הוא לא עושה כלום

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by almog1620,

היי. יש לי במחשב שלי user אחד על שמי. כשהדלקתי אותו עכשיו הוא קבע user זמני, עם תמונת מסך חדשה, ונתן הודעה שאומרת שהמחשב קבע יוזר זמני וכל הקבצים שאשמור על היוזר הזה ימחקו. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה??? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by natanel20,

היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by daniel.segal,

שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by daphne_n,

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON. אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד. מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים? תודה על כל עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by oz4225,

כשאני בא להדליק את המחשב יש לי את ההודעה הזאת...ניסיתי ב BIOS וכתוב לי שלא הגדרתי משהו BIOS ולישמור לפני היציאה וכן שמרתי... עשיתי פירמוט וזה לא עזר...מה עושים? ואחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה, יש משחק שאני משחק ( Dekaron ) מתי שאני מחובר לאינטרנט בבית אני מקבל שגיאה, ברגע שאני מחליף נגיד לאינטרנט של הפלאפון שלי או בעבודה המשחק עובד מצויין ואני לא מקבל שום שגיאה...רק מתי שאני מחובר לWIFI או בכבל לאינטרנט בבית אז המשחק לא עובד ניסיתי כבר המון דברים כמו ccleaner, כיביתי אנטי וירוס וחומת אש, מחקתי והתקנתי את המשחק מחדש, נכנסתי גם במצב בטוח ועדיין התקלה הזאת קיימת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים