עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי מחשב לתיקון שהלוח בו היה דפוק, אז קנינו בשבילו לוח אם יד2 והרכבנו וחיברתי את הכל למחשב, כשאני מדליק את המחשב אז הוא מצפצף פעם אחת והכל תקין. ניסיתי גם לחבר לכרטיס המובנה והמסך עדיין לא נדלק. האם חשוב לחבר את הג'מפרים האלה? http://prntscr.com/3b3p5k כי בעקרון חיברתי את הג'מפרים של ההדלקה, הפעלה מחדש והנורות של הקשיח. מה עוד יכול להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by finish,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…

4. שידרגתי תמחשב ועכשיו כשאני מחבר תכבל מהכרטיס מסך מובנה (החיבור הכחול) למסך בחיבור DVI, המסך נידלק אבל עושה שגיאה כזאת "INPUT VIDEO" משהו כזה. המחשב הוא: Intel 5300E GIGABYTE ‏G41M-ES2L (קישור לפרטים על הלוח אם: http://skypc.co.il/sg_product~950030~10~0.htm) 160GB HITACHI מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך עזרה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kfir2,

אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by a_london,

חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ikehgl,

שלום, אני רוצה לקחת את המחשב האישי למעבדה לבדיקה. האם ניתן למנוע כניסה לחומר אישי במחשב, לדוגמה: המסמכים שלי או ג'ימייל, ע''י סיסמה או דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רוני וייס,

מה התקלה וכיצד ניתן להגדיר ואיפה להדפיס pdf בזמן חיבור לרשת ולאינטרנט

10. ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by law89,

היי חברה המחשב שלי חזר מהמעבדה ומרגיש לי שהמסך נוטה מעט בזווית. הסתכלתי על הצירים וזה נראה כאילו הציר הימני התעקם. 1. האם ציר עקום יכול לגרום למסך להיות קצת בזווית? (מצרף תמונה). 2. האם ניתן לתקן את זה בבית על ידי נותני האחריות? אין לי שום עניין שיקחו את המחשב למעבדה ויהרסו לי אותו עוד יותר. עריכה: עוד משהו קטן. הם הדביקו לי מדבקות ליד המקלדת היכן שאני מניח את היד וזה מפריע לי להקליד + שתי מדבקות מאחורי המחשב ואמרו לי שהחוק מחייב אותם לעשות את זה. מישהו מכיר דבר כזה? האם זה בכלל חוקי שהם מדביקים מדבקות ללא אישורי (רשמתי להם מפורשות לא להדביק מדבקות ולהסיר את המדבקות שכבר הדביקו, אבל במקום להסיר הוסיפו עוד אחת. אני לא מדבר על מדבקות שמגיעו…

12. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה במעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by n00kie,

בהמשך למה שהיה שם - אחרי ריסט לביוס המחשב עבד כרגיל (אבל לקח לו הרבה זמן לעלות, ומאז לא הצלחתי לגשת לביוס, זה כאילו מדלג על השלב בבוט שמאפשר לי להכנס לביוס ויש בזמן הזה מסך שחור). קבלתי דיסק קשיח חדש לפני כמה ימים כדי להחליף את הזה המזדקן שלי. החלפתי את הדיסק - מחשב לא עושה בוט. החזרתי לדיסק הקודם - מחשב לא עושה בוט. מאז זה רנדומלי לחלוטין, המחשב יכול לעשות בוט ויכול לא לעשות בוט, לא הצלחתי לעלות על שום דבר עקבי ובדקתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. את הספק לא בדקתי, אבל הרצתי בנצ'מארקים עם הכרטיס מסך על 100% ומעבד 60-70% ולא הייתה שום בעיה של חשמל, אז כנראה שלספק חשמל לבוט זו לא בעיה. האמת, אני מת לסיים עם זה כבר, אבל אני אפיל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 11GnR,

היה לי 2 פרטיציות , מחקתי אחת מהן, עשיתי לשניה EXTEND והוספתי לה את המקום שהיה בפרטיציה השניה. זאת התוצאה : http://up401.siz.co.il/up2/zdkkjwytznmz.png גם התוכנה שבודקת מהירות SSD מראה לי את הפרטיציה ההיא פעמיים. הכונן D הוא בגודל המלא של שני החלקים ביחד, אבל למה זה מפוצל ככה? בסוף ניסיתי לכווץ שוב ולהרחיב ואז נהיה לי 3 חלקים כאלה ... ואז הסתבר שהבעיה בגלל שהדיסק מוגדר כDYNMAIC ולא BASIC , המרתי עם EASEUS לBASIC והגדלתי שוב והסתדר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Bar Naftali,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה. רציתי לשאול כמה מסובך להתקין עליו windows 10 והאם יש סיכון בפעולה זאת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shimon956,

מישהו בבקשה שיעזור לי אח שלי שם סיסמה בbios שלי ואני לו יכול להכנס אליו להגדיר הארד דיסק או כל דבר אחר אז רציתי לשאול את הממוחים מבניחים אם אתם יודעים על איזו תוכנה שמגלה לי את ההסיסמה בwin דרך אגב יש לי win98 אם זה משנה משהו ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by XEON123,

היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם

22. Started by NaDav.p,

ניקיתי קצת זבל מהמחשב וכהרגלי המטומטם (שאני לא יכול בלעדיו) מחקתי גם דבר או שתיים שאני לא יודע מזה... :-\ אחרי זה התחברתי לאינטרנט הפעלתי איזה שיר פתאום לא שומעים ... הפעלתי שיר אחר עדין לא שומעים ... עשיתי רסטרט אמרתי אולי לא יודע מה עדין לא שומעים... קיצר, בן הדברים שמחקתי היה משהו שהשם זה media load משהו כזה... מישהו יודע מזה? למה לא שומעים ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. פתאום המחשב מעלה לי שגיאה: Services and Controller app ברגע שאני סוגר הוא מעלה את ההודעה הבאה: system shutdown bla bla bla... this shotdown was initated by NT AUTHORITY\SYSETEM הוא גם כותב: the system process c:/windows/system32/servcies.ee terminated unexpectedlly with status code -1073741819. The system will now shut down and restart. ויש שעון שסופר 60 שניות ואז עושה ריסטרט! 10 שניות נותרו לי... אודה מאוד לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GuyGesh,

איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים