עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ntc6,

קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם! החלפתי מעבד וכונן קשיח למחשב תקין (ברשותי כבר שש שנים)- למעשה ביצעתי לו שינמוך ממעבד 4 ליבות לשתי ליבות, ומכונן קשיח 500GB ל- 250GB (את המעבד והכונן העברתי למחשב חדש שבניתי): http://hwzone.co.il/community/threads/553858-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-(%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-post) כל שאר החומרה נשארה כמו שהייתה... מפרט המחשב: לוח אם : G31M3 V2 מעבד: PENTIUM E5700 3GHZ זיכרונות: 4GB - 2X2GB כולל כונן קשיח: 250GB כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx התקנתי בכונן החדש WINDOWS 8.1 ונראה שהמחשב עובד סבבה. למחרת שמתי לב שהוא מגיב טיפה לאט... ואז הבחנתי שבמנהל המשימות הוא כל הזמן מראה 100 אחוז שימוש בדיס…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by geigera,

שלום יש לי מחשב ביתי חדש (בן חודש בערך). פתאום באמצע העבודה הוא עשה reset וכשהוא עלה הוא כל הזמן פתח וסגר חלון שבו כתוב 'nfserv הפסיק לעבוד (או לפעול, לא זוכר)'. מאז כל פעם שמדליקים - זה המצב. רוב האפליקציות עובדות, חוץ מהגישה לרשת (אינטרנט ומייל). מישהו מכיר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by elvispresl,

מחשב הינו נייח או ניייד נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלת ממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובד האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא עזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by bigshock147,

שמעו כל פעם שאני משחק פתאום באמצע המשחק יש לי שגיאה כזאת windows cannot find 'c users\Neria'.make sure you typed the name correctly and then try again אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zvikap,

חברים שלום, כשהיה לי תוכנת הפעלה ווינדוז xp pro הטלוויזיה החכמה שלי היתה מחוברת למחשב ויכולתי לראות חומר מהמחשב בטלוויזיה (חיבור אלחוטי בעזרת דונגל). עברתי ל-8.1 ואני מקבל הודעה במסך התקנים ומדפסות "התקן לא מאושר ע"י ווינדוז. כיצד להתגבר על הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by liorelbaz,

סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?

9. Started by Yaniv8,

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי, אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט: מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oz25,

1. כשאני נכנס לדפדפן של גוגל הוא מאתחל את הדף האחרון שהייתי בו מעלה אותו ואחרי שנייה פשוט יוצא ממנו, איך מתקנים ? 2. במחשב הנייד של אמא שלי בחלק מאותיות המקלדת יוצאות אותיות וסימנים שלא קשורים למה שלחצתי. לדוגמא: אם לחצתי על p - יוצא לי 2.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by rander1,

כל קבצי הוידאו האחרים עובד טוב עם התרגום כמובן שהסרט והתרגום באותו תיקיה ובאותו שם יש לי K-Lite Codec Pack mega ומנגן את הסרטים ב windows media player עם ווינדוס 7 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by יוליוס,

יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ykg,

לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מעבר AMD Phenom II x3 435, לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, זיכרון 2GB PC3-10600U של Crucial ב- DIMM בודד, כרטיס מסך מסך on-board, דיסק 250GB של Samsung, ספק Seasonic SS-380. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (עם רישיון חוקי וכל העדכונים) והוא משמש בעיקר לגלישה באינטרנט. היה יציב ותקין עד לפני כמה שבועות, אז התחיל לקפוא לעיתים קרובות. אין מסך כחול, אין שגיאות ה- event logs - פשוט קופא וחוזר לעבוד רק אחרי איתחול. הבעיה הלכה והחמירה, עכשיו הוא קופא אחרי זמן קצר למדי ולפעמים גם לא עולה אם לא מנתקים אותו לחלוטין מהחשמל לכמה דקות. לפעמים התצורה משתבשת כשהוא קופא. ההשערה הראשונה שלי היתה בעיית זיכרון, הרצתי עליו memtest86+ המשך שמונה שעות ולא נמצאה שגיאה אחת.…

16. Started by ofiryo7,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לbluetooth. שאני מנסה להוסיף חיבור חדש מופיעה הודעה: "bluetooth is not ready". שאני נכנס לאפשרויות ומנסה ללחוץ על הenable זה כותב : activate bluetooth using Fn + F2 or the radio ON\OFF switch. יש לציין שהאופציה הראשונה מובילה בכלל לאפשרות לשינוי של הגדרות צריכת חשמל בין מצב מאוזן למצב חיסכון בצריכה, ואת האופציה השנייה חיפשתי הרבה בלוח הבקרה ולא מצאתי. מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by p4free95,

לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב. ראשית, במסך העליה זה המסך שאני מקבל: http://hwzone.co.il/community/threads/556350-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91#.VKmxQHusv14 רציתי לעדכן ביוס ואולי לפתור בעיה זו ואז הבנתי שיש לי בעיה חמורה יותר - אי אפשר להיכנס לביוס. המסך היחיד שאני רואה בעת ההפעלה הוא המסך הזה ולאחר מכן ( בהפרש עם מסך שחור ) את מסך העליה של ווינדוס. אני יודע שצריך ללחוץ על כפתור esc כדי להיכנס לביוס אצלי, אך לא הצלחתי עד כה. הייתי בטוח שזה בגלל המקל…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי לכולם, יש כמה סדרות שאני רוצה לצפות בהן בוואלה VOD, אבל הם חסומים לגישה מחו"ל, ואין אותן עם כתוביות כלשהן בשום אתר אחר. ניסיתי עם hidemyass אבל זה לא עובד. האם למישהו יש רעיון כיצד להתגבר על המכשול? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.