תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רכשתי נייד חדש והוא הגיע עם חלונות 11 מותקן כבר. יש במחשב SSD עם 512 GB שהוקצו כולם למחיצה אחת (C, שעליה מותקן גם הווינדוס מן הסתם). אני רוצה לפצל מחיצות שיהיה לי 2 לפחות, האחת תשמש למערכת ההפעלה ודברים שקשורים אליה וכל שאר הדברים יהיו במחיצה השנייה. השאלה שלי היא האם בשביל שיהיו 2 מחיצות שונות לגמרי יש צורך לפרמט את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מפרט מחשב הנ"ל: פנטיום דואל קור E2200 לוח אם ג'יגה בייט G31M-ES2L 2 ג'יגה זיכרון וגם התקנתי לא מזמן כרטיס מסך Ati Radeon 4350HD לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים בעת הפעלת המחשב שרשום לי מספרי תקלה הנ"ל 0X000000EA (0X89E27640,0X89F65418,0XF78C2CBC,0X00000001) ATI2DVAG וגם רשום Preventing Physical Memory Address Leak או משהו כזה כשהתקנתי את הכרטיס מסך לא היו לי שום בעיות, וגם ראיתי גם סרטים דרך המחשב בטלויזיה וגם דרך האינטרנט, רק לאחרונה התחילה לי הבעיה, אני לא יודע , אולי זה יכול להיות התנגשות עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח? או שבעיה עם הזיכרון והכרטיס מסך של ה PCI? מה זה יכול להיות? יש למישהו מושג? ואיך אני יכול לבדוק לגבי מספרי התקלות האלה? דרך מייקרוסופט? אשמח מאד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב DELL all in one 2320... אין חיבור USB3. מהן האופציות, אם בכלל, לחבר את ההארד דיסק החיצוני יחד עם שמירת מהירות USB3... ןמהן האופציות, אם בכלל, לחבר איזה אדפטור שלא ישמור על מהירות אך יעשה את החיבור פשוט יותר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב בן 6 שנים חודשיים מערכת הפעלה 10 64 סיביות גירסה הכי עדכנית הכל בעברית ועד היום הכל היה אחלה והיום פתאום בלי חשמל המחשב לא נשאר דלוק שזה אומר אם אני מנתק את החשמל מהשקע אז הוא נכבה ויש לציין שהסוללה נמצאת במקומה ורשום לי ליד השעון טעונה במלאה 100% ובמנהל התקנים תחת הסוללות אין סימן שאלה או משולש כלשהוא ורשום שההתקן פועל כראוי ולפני כן לא היתה לי את הבעייה הזאת ויש לציין שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל אז איאפשר להלדיק אותו רק אך ורק אחרי שאני מחבר אותו לחשמל מה לדעתכם הבעייה פה האם זה בעייה בשקע טעינה על הלוח אם בתוך המחשב האם זה המטען בעייתי או הסוללה נדפקה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי העניין הוא כזה. לפני יומיים קיבלתי את ה Volcano 7+ החדש והנוצץ שלי (מ PCH), בזמנו הטכנאים היו עסוקים מדי בשביל להרכיב לי אותו (לא היה לי נסיון בהרכבת היטסינקים, רק תאורטית) אז אמרו לי להרכיב לבד וכך גם עשיתי. את ה HSF הקודם הם כבר הסירו (קיבלתי עליו זיכוי). ניגבתי עם מטלית יבשה וחסרת חשמל סטטי (כמובן) את ליבת המעבד וסביבו מהמחשה הקודמת. מרחתי בעדינות שכבה דקה של החומר הטרמי שבא עם הוולקנו רק על הליבה, בדיוק כמו שראיתי את הטכנאי שלהם עושה את זה כאשר קיבלתי לראשונה את המחשב. הרכבתי את הוולקנו לפי ההוראות בקלילות וחיברתי אותו על הסוקט A. חיברתי את חוטי הכוח/מד מהירות לבורר מהירויות (תרגום גרוע במקרה הטוב) וממנו לספק. אוקי, על החיים ועל המוות עם יד אחת על המפסק של הספק…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי מפיק צליל מיד למרות שניתקתי את הרמקול מהמחשב. הרמקול בכלל אל נמצא במחשב ולא מחובר. ניסיתי לזהות על הלוח אם עוד רמקול או משהו אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה עושים? יש לי אינטל אטלנטה 440... לידע הכללי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח השאלה הכי מפגרת ששמעתם בחיים שלכם אבל אני חייב עזרה! בעקבות יציאת WC3,הבנתי שאין לי מספיק זכרון בשביל להפעיל את המשחק! כתוב שצריכים 128 ram בשבילו ולי יש רק 64 ram :'( אז יש לי שתי שאלות: 1.האם המשחק יעבוד?יש לי כרטיס מסך ממש חדש:ראדון 7500 ואיתו לא תהיה בעייה. 500MHZ ו64 ראם.האם המשחק אמור לעבוד? 2.אם הוא לא אמור לעבוד אז אני ירצה לקנות עוד 64 ראם,אבל הבעייה היא שאין לי מושג איך זה עובד! אני הולך לחנות ואומר להם שאני רוצה להרחיב ל128 ראם והם כבר ינתו לי כרטיס מתאים? ואחרי שאני מחבר את הכרטיס למקום הנכון צריכים להתקין דריברים או שזה לבד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסורק , כאשר אני מדליק אותו הנורה מהבהבת והדבר שסורק זז קצת קדימה, כך כל הדלקה, עד שהוא מגיע לסוף גם אז הוא ממשיך לנסות זוז קדימה ולא זז אחורה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפיתרון ...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפטופ אסוס דגם gl503vd, התקנתי עליו מאפיה 3,ושמתי לב לאיטיות נוראית שלא אופיינית לכרטיס המסך, פתחתי את מנהל המשימות, ולהפתעתי גיליתי שהווינדווס 10 משתמש רק ב gpu intel המובנה במחשב ואילו ה gtx 1050 באפס אחוז ניצול! שיניתי בהגדרות לוח הבקרה של nvidia שישתמש רק בו, לא עזר, עדיין השתמש רק במובנה, אפילו הפכתי את המובנה ללא זמין דרך מנהל ההתקנים, ולהפתעתי ראיתי שלמרות שבמנהל ההתקנים הופיע הכרטיס gtx 1050, בפועל היה נראה כאילו לא מותקן הדרייבר, כלומר, כשבאתי לשנות רזלוציה ב ווינדווס לא היה ניתן וכשלחצתי על מתאם התצוגה היה רשום רק מנהל תצוגה בסיסי של מייקרוסופט.. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס כולל הסרה גם ממנהל ההתקנים, אותה התוצאה, המחשב רואה אומנם…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-