עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amiros20,

אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם

2. Started by Albetron,

לאחרונה התחלתי לשמוע רעש מאוד מעצבן בכל פעם שאני מריץ משחקים כבדים(מה שכנראה יכול להיות בכרטיס מסך..)אני מחזיק ברכיבים דיי ישנים HD5850 ומעבד Q6600..אפשר לעשות משהו כדי להשתיק את זה? אני משתגע מהרעש הזה :\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Hodaya Drori,

היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yan666,

שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by strifer,

הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by r3dWind,

שמתי את כל הכבלים כמו שצריך.. אני מפעיל ת'מחשב הוא קורא אותו לפני הכניסה לווינדוס אך בווינדוס עצמו הוא לא מזהה אותו במחשב שלי וגם לא במנהל ההתקנים.. אשמח אם תעזרו לי תודה..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. disk boot failure,insert system disk and press enter זה מה שהמחשב רושם לי. זה מחשב חדש חדש שקיבלתי לפני כמה שעות בלבד..אמרו שהם בדקו אותו עם וינדווס וכו' והכל בסדר. הגעתי הביתה (של חבר שלי) אני מכניס דיסק ווינדווס..והוא רושם לי את זה..(^^^) ניסיתי בכונן אחד..ניסיתי בשני..אותו דבר.. חשוב לציין ששני הכוננים מזוהים בביוס.. הטמפ' תקינה ואפילו נמוכה.. הביוס עודכן ככה שהוא יעשה BOOT FROM CD כאופציה ראשונה... עכשיו יש קטע מוזר..ניסיתי עם 2 דיסקים..אומנם לא מקוריים..אבל שעבדו נהדר כמה ימים לפני..(בדוק) ניסיתי עם דיסק WIN 98 כן מקורי..והוא כן נותן לי.. יכול להיות שהמחשב שלי בררן ורוצה רק דיסקים מקוריים?! בבקשה עזרה חבר שלי וכל המשפחה בלחץ אטומי ,כל הצעה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי HD WD3200AAKS מחובר במארז חיצוני בממשק SATA פנימי וUSB 2 חיצוני,נפל לי המארז עם ההרדיסק על הרצפה תוך כדי עבודה עקב משיכה של הכבל,מאז מקרה זה ברגע שאני מדליק את החשמל במארז ההרדיסק משמיע כ5 סדרות של חריקות ולא מזוהה בעצם ע"י המחשב.ניתן לציין שרק המארז החיצוני מזוהה ע"י חלונות בתור MASS STORAGE DEVICE. יש למישהו רעיון מה לעשות?האם הHD נדפק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Please,

טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by a-gold,

שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by namix,

היי חברה ברשותי מחשב חדש intel i 7 3770k motherboard intel dz77ga-70k 8g ram 1600 ssd 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti nvidia קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 מסך פעם פעמיים ביום בעיקר במזמן משחקים . הנה ה MINIDUMP

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kantan1,

שלום לפני שנה מכרתי ללקוח מחשב חדש עם וינדוס 7 וכרטיס מסך משולב. עכשיו הוא טוען שהוא משחק משחקים כבדים וכן משחקי רשת מול אנשים ברשת, והמחשבזז לו לאט... יש לו 2 גיגה זיכרון, ומהירות אינטרנט 5 מגה מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון, כרטיס מסך? מה כדאי לשדרג לו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by u_o,

טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by R-E-L,

יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שבת שלום, ברשותי צורב Ricoh MP7200A אשר התחיל לעשות מזה זמן מה בעיות בצריבה, כל צריבה, ואינו משלים שום צריבה בהצלחה.. או אפילו מתחיל אותה כמו שצריך. השגיאה המתקבלת הינה כדקלמן: *הערה - הצריבה נעשתה במהירות 4 מתוך בחירה.. התוצאה הינה זהה בכל מהירות שבחרתי. האם מישהו מוכן להאיר את עייני לגבי הבעיה ולהסביר אותה? ואף לעזור לי למצוא פתרון? בתודה מראש, אורי סולימני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)

20. משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by elada22,

חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, אשמח לעזרתכם בשאלה קצרצרה. לפני יומים שדרגתי את הלוח,מעבד,זכרונות,כ.מ ומאז בכל הפעלה של המחשב או ריסוט הרמקולים (5.1 קרייטיב) נותנים בום חזק כמו בזמן שמחברים אותם ללוח מאחורה. בלוח הקודם לא הייתה הבעיה הזו, שמעתי שזה עלול גם לשרוף את הרמקולים. מכירים את התופעה? יש דרך לבטל את הדבר הזה? הבעיה היא בלוח? בספק? פרטים- 550V 4690K Z97-K ASUS 280 ספייר תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים במחשב אחרי כמה זמן המסך נכנס ל power saving mode מה שאומר שהוא מאבד אות מהמחשב. זה קשור למחשב ולא למסך.. (מסך dell u2312hm) מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by joniar,

יש לי מחשב נייד CLEVO M817P מה שניקרא GIGABOOK המצלמה היתה עובדת ועכשיו פתאום לא.. הורדתי דרייבר והתקנתי כמה דברים הדרייבר הוא ל-32BIT ואני משתמש ב 64BIT במנהל התקנים אני ביכלל לא רואה את המצלמה אפשר לעשות? מה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.