תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אתמול פתאום אני בא לשמוע מוזיקה במחשב פתאום שומעים ממש חלש בקושי שומעים משהו כל ההגדרות על הכי גבוהה עידכנתי דריברים החלפתי אוזניות רמקולים עדיין שומעים חלש זה לא רק במוזיקה זה בכלל הסאונד במחשב לא שומעים מה זה יכול להיות ? הכרטיס קול נראה לי תקין המחשב מזהה אותו במנהלי התקנים ולא רשום על איזה בעיה אני חדש פה אם זה לא המקום תעבירו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחילו אצלי הבעיות. זה שבוע אחרי שקניתי דיסק קשיח חדש. ה-USB הפסיק לפעול באופן רנדומלי, כולל העכבר USB, לכן חיברתי אותו ל-PS/2 עם מתאם. לאחר כמה ימים המחשב נתקע, הפעלתי אותו מחדש מספר פעמים והוא עשה רעשים מוזרים מהדיסק הקשיח החדש, ולא זיהה אותו, כולל General Failure ובעיות מפחידות אחרות. ניתקתי וחיברתי הכל ולאחר מספר דקות המחשב חזר לפעול כרגיל והדיסק הקשיח נשאר שלם ותקין (למזלי). לאחרונה יש לי בעיות אחרות עם העכבר (אפילו שהוא ב-PS/2), פתאום הוא מתחיל לזוז לאט יותר (חצי מהירות בערך), וחוזר לעצמו רק כשאני עושה Restart. לדעתי הבעיה היא או בבורד, או בספק כוח יש לי ספק 250 וואט, לוח אם MS-6309, פנטיום 3 800 מה"צ, 2 דיסקים קשיחים 7200, DVD, CD-RW, GeForce2 GT…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה השמע במחשב הנייד שלי הפסיק לפעול, יש פתרון? או רק טכנאי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מחשב נייד עם 2 סטיקים של 500 MB כל אחד . בתקופה האחרונה המחשב ללעתים נתקע לו, שזה אומר כלום לא מגיב לו. לא מקלדת לא עכבר ולא כלום. אחרי כמה דקות זה משתחרר. ולפעמים הוא פשוט מקבל מסך כחול ואז הוא עושה מתכבה. אחרי שהוא מתכבה הוא לא נדלק למשך כ דקה בערך. הצעתי לו לבדוק את הזכרונות ב MEMTEST + זה מה שהוא עשה והוא אמר לי שהוא קיבל 7 שורות של ERROR ואז ב74% מהבדיקה המחשב פשוט נתקע ולא הגיב יותר. הוא עשה RESTART והפעיל שוב את הבדיקה וזה שוב נתקע לו, הפעם ב9% מה עושים במצב כזה ? נ.ב בינתיים המלצתי לו לבדוק כל סטיק בנפרד
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג asus ux431f כיום אני עובד איתו עם המסך של המחשב עצמו ועוד מסך ליד שמחובר לפורט HDMI הבודד של המחשב. אני יודע שיש מחשבים ניידים ייעודיים עם תחנת עגינה שמאפשרת לחבר מספר מסכים ואביזרים נוספים עם חיבור טאנדרבולט. למחשב שלי אין את החיבור הנ"ל ואני מחפש פתרון, אם קיים כדי לחבר עוד מסך חיצוני אחד (ככה שיהיו שני מסכים חיצוניים). ראיתי שקיימות תחנות עגינה "אוניברסליות" אך איני יודע מה טיבן ואם בכלל יעבדו עם המחשב שלי. אשמח לקבל המלצה לתחנה כזאת אם לדעתכם היא תעבוד. או כל פתרון אפשרי אחר. תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המחשב שלי כל הזמן (למעשה לא כל הזמן רק כשרואים סרטים וסדרות רוב הפעמים ביוטיוב אבל גם באתרים אחרים פתאום נתקע לשניה מתכבה ונדלק מעצמו. ני'יתי את המחשב אבק הכל וכלום לא עוזר הורדתי בדיקת חום והמצב נראה תקין . בזמן "עומס" (ממש לא עומס...) קשה לבדוק כי הוא מיד נכבה המחשב: WIN 10 INTEL CORE I5 CPU 650 3.2 GHZ . 4.0RAM. NVIDIA GEFORCE GT-420 איך אני פותר את הבעיה המציקה הזו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הווינדוס שלי עודכן לגרסה האחרונה שלו. 1803. אני רוצה לעשות לו ריקוברי לגרסה הקודמת שלו. בכל המדריכים שנתקלתי בהם עד עכשיו כתוב שאפשר לעשות את זה עד עשרה ימים מהעדכון. ואחכ זה אבוד. האם יש דרך לעקוף את זה? לעשות rollback אחרי הזמן הזה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה חמורה בלפטופ שהוא פשוט לא עולה ומופיע השגיאה הבאה ניסיתי כבר את כל מה שרשום פהhttps://neosmart.net/wiki/recovering-windows-bootloader/#Attempt_One_Automated_Repair וזה לא עוזר גם בתיקון הידני בשלב שעושים את bcdedit.exe /import c:\boot\bcd.temp זה רושם שזה לא מצליח ודווקא דרך התוכנה שהראו שם אני דווקא כן רואה את הכוננים שלי ואת כל מה שיש שם ז"א לפי מה שאני מבין המידע כן שם פשוט יש איזושהיא בעייה של נגישות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-