תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוא VOODOO3 2000 PCI 16M תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום המקלדת לא מזוהה עקב הבעיה במקלדת אנני מצליח להיכנס למחשב זה נתקע לי על המסך הזה בעת הצגה המסך הזה הוא משמיע ציפצוף קבוע מקלדת תקינה קניתי מתאם usb to ps/2 הנחתי שזה יפתור את הבעיה אנני מצליח להיכנס לביוס לשנות ההגדרות בביוס .כיצד ניתן להיכנס לביוס הוצאתי את הבטריה +איפוס לביוס [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים קניתי מחשב שילשום וקניתי את הדגם הבא Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ עכשיו שמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן שהוא חושב.. יענו שהוא קורא\כותב כמו המחשבים של פעם... שעושים קול חירחור כזה לא יודע בדיוק איך להסביר אבל קול מרגיז. (כששהכונן לא מבצע עבודה אז אין רעש) אני הוזה? או שלכול מי שיש את הדגם הנ"ל זה קורה לו?! כי אני מתחרפן מהרעש הזה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שי על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחילו אצלי הבעיות. זה שבוע אחרי שקניתי דיסק קשיח חדש. ה-USB הפסיק לפעול באופן רנדומלי, כולל העכבר USB, לכן חיברתי אותו ל-PS/2 עם מתאם. לאחר כמה ימים המחשב נתקע, הפעלתי אותו מחדש מספר פעמים והוא עשה רעשים מוזרים מהדיסק הקשיח החדש, ולא זיהה אותו, כולל General Failure ובעיות מפחידות אחרות. ניתקתי וחיברתי הכל ולאחר מספר דקות המחשב חזר לפעול כרגיל והדיסק הקשיח נשאר שלם ותקין (למזלי). לאחרונה יש לי בעיות אחרות עם העכבר (אפילו שהוא ב-PS/2), פתאום הוא מתחיל לזוז לאט יותר (חצי מהירות בערך), וחוזר לעצמו רק כשאני עושה Restart. לדעתי הבעיה היא או בבורד, או בספק כוח יש לי ספק 250 וואט, לוח אם MS-6309, פנטיום 3 800 מה"צ, 2 דיסקים קשיחים 7200, DVD, CD-RW, GeForce2 GT…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה זה ? יש תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כיביתי את המחשב וגם את המסך. היום בבוקר המסך היה דלוק והתחיל להקפיץ הודעות ולכבות את עצמו ולהדליק את עצמו, כאילו יש כפתורים לחוצים. המסך הוא מסך philips 202EL LED. מה עושים? תודה, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש cd boot התומך ב dvd בחיבור sata. יש לוחות אם ש DVD SATA לא נתמך ברמת הביוס (כך נדמה לי). לכן דרוש דרייבר ל cd boot המתאים לתמיכה בDVD. תודה לעוזרים בברכה, רפי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-