עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by integral,

פשוט מיואש. מנסה להתקין WIN7 64 על הלוח הנ"ל וההתקנה לא זזה. גם מ CD וגם מ DOK. מישהו נתקל בסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by pc34,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by motogt,

מזה כיומיים, המחשב (מחשב שולחני intel core duo 2 ) עובד כרגיל ואז הוא מחליט לצפצף לכמה שניות וממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה בהארד דיסיקים, הוצאתי את שניהם מחוץ למארז והרצתי תוכנת בדיקה של WD להארד דיסקים. בזמן הבדיקה המחשב התחיל לצפצף והצפצוף לא יצא מהארד דיסק בוודאות. עזרתכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by b-or,

שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spider272,
    • 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום, ברשותי הלוח GA-Z87X-UD3H וכרטיס המסך AMD HD6950 מתוצרת Gigabyte. כאשר הכרטיס מורכב על הלוח אני מקבל מספר צפצופים כאשר אני מדליק את המחשב המסמנים בעיה כלשהי עם כרטיס המסך והמחשב ממשיך לעלות רגיל בעזרת כרטיס המסך המובנה במעבד. כמו כן אני לא יכל להיכנס לביוס בזמן שהכרטיס מסך מורכב על הלוח. הדבר המעניין הוא ש Windows כן מזהה אותו במנהל ההתקנים אבל אני לא יכל להשתמש בו, המסכים לא מזוהוים. הכרטיס תקין לחלוטין ועובד על מחשב אחר ללא בעיה. כאשר אני מחבר כרטיס מסך אחר, nvidia gt630 לצורך העניין, המחשב עובד איתו בסדר ללא בעיות. ניסיתי לעדכן את הביוס לגרסה העדכנית ביותר אך זה אינו פתר את הבעיה. בזמן שאני ממתין לתשובה מ gigabyte יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by darky,

בוקר טוב, יש לי מערכת הפעלה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT המחשב מאתחל את עצמו לפני עליית מערכת ההפעלה, לאחר שכתוב Starting Windows אני מקבל מסך כחול עם כתוביות קטנות לבנות ולאחר שניה אחת המחשב מאתחל את עצמו, אני לא מספיק לקרוא מה כתוב מרוב שזה רץ כל כך מהר. לאחר שהמחשב מאתחל את עצמו הוא נכנס למצב REPAIR, מבצע פעולת תיקון באופן אוטומטי וחוזר לאותה מצב של אתחול מחדש. ניסיתי להיכנס למצב SAFE MODE, אך עדיין המחשב מתאחל את עצמו. המחשב פורמט לפני שבוע, לפני כן הכל היה תקין עד שביצעתי עדכונים של WINDOWS UPDATE, על המחשב רץ תוכנת ריגול, Microsoft Security Essential, האם יש למישהו רעיון מזה יכול להיות או איך ניתן לפתור את התקלה? בנוסף ניסיתי לצלם את המסך אך לא הצלחתי מכיוון שהוא מאת…

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by KOBOKOBO,

יש לי מחשב נייד דגם Asus X55C-SX121 עם דיסק קשיח של Hitachi 500GB 4 GB ראם מעבד i3 2370M הבעיה היא שהמעבד תמיד על 100 אחוז גם שהוא נח , הנתון ממנהל המשימות, זה גורם למחשב להיתקע , לא להגיב טוב כל כך , ועוד פעולות שעשיתי: איחוי דיסק,, בדיקה עם אנטי ווירוס ממה יכולה לנבוע הבעיה ?, ואיך אפשר לטפלה במירביות ? המחשב לא מחשב ישן , ולא עובדים איתו הרבה, המחשב משמש לעבודה משרדית . תשובתכם לבעיה ? תודה רבה

• 43 תגובות
    • 55k צפיות
  14. יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?

15. שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by geniaXP,

אתמול כיביתי את המחשב כרגיל(התחל>כיבוי), היום אני בא להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק, לא מגיב בכלל. הקבלים של הלוח אם נראים בסדר. מה יכל לקרות? הספק מת? הפסק דרך אגב ג'נרי מחזיק כבר איזה 5 שנים.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Chanann Meir,

השגיאה הבאה מופיעה לי כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, לא משנה איזה. בנוסף, מופיעה אותה שגיאה גם כאשר אני מנסה לעדכן תוכנה כלשהי. פשוט האינטרנט מושבת. אני כרגע כותב מהמחשב הנייד שלי שמחובר לאינטרנט דרך הרשת הביתית. המחשב שבו מופיעה הבעיה הוא המחשב הראשי (הנייח) אשר מחובר לראוטר ישרות עם כבל. הרצתי כמה חיפושים באינטרנט לפתרון הבעיה ולא מצאתי, אשמח מאוד מאוד לעזרה בהקדם האפשרי. נ.ב. יש לציין שכבר הרצתי על המחשב סריקות בעזרת התוכנות הבאות: 1. Malwarebytes Anti-Malware 2. HitmanPro 3. TuneUp 4. PC Tools Registry Mechanic 5. Spybot-S&D Start Center

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. לאחר התקנת ה Virtualbox על מערכת win7 והתקנת הפצת Chakra של לינוקס, גיליתי שאין לי גישה לאינטרנט. מי יודע איך מסדרים גישה לאינטרנט במצב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SPONER,

אני מפעיל את המחשב מחדש, מופיעה לי שני שורות שקשורות לביוס באחת כתוב ללחוץ F10 ו בשניה F2 לחצתי הרבה לחיצות לכל אחת לחיצה בודדת ,וכלום לא עזר. תודה מראש לעוזרים ! מערכת הפעלה WIN7 32 ביט לוח אם (Intel Corporation DG41RQ (J2E1 זה פשוט מחרפן, איך אני נתקע בכזה מקום אחרי לחיצות ממושכות הגעתי למסך כל שהוא שהוא לא דומה לשום דבר שראיתי באינטרנט , אז יצאתי משם . הינה תמונה של המסך הראשון http://www.fastup.co.il/images/64557186.jpg

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by aviv11,

היי שלום אני חדש פה קראתי כבר המון מדריכים להדפסה אוטמטית של מיילים הצלחתי ליצור "כלל" באוטלוק שכל מייל שנכנס מכתובת מסוימת יודפס זה באמת עובד רק זה שזה מדפיס רק את הכותרת ולא את התוכן של המייל יש למישהו פתרון? תודה רבה אביב

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by avidanb,

היי, אני מנסה לפתור תקלה המחשב של ההורים שלי. אי אפשר להדליק אותו אחרי שהוא נכנס למצב שינה. הוא נדלק רק אחרי שמנתקים את הכבל חשמל שלו מהשקע ומחברים שוב.- אז הכל עובד תקין. אם מנסים להדליק אותו (מזיזים את העכבר, לוחצים על המקלדת, לוחצים על הכפתור POWER ) המחשב לא עולה חזרה וכתוב על המסך NO SIGNAL... מדובר במחשב נייח, עם מערכת הפעלה WIN XP . מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by xori,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP ופתאום היום הדפדפן לא נפתח. לא אקספלורר ולא כרום. הסתכלתי בתהליכים במנהל משימות ושאני לוחץ לפתוח את הדפדפן נפתח תהליך ואחרי שניה נסגר. האינטרנט במחשב עובד רגיל.. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by תושב העיר,

כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.