תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מן הסתם אין לו שום כפתור פיזי להגדרה שכזו, והמחשב מסרב לתת בו הרשאות כתיבה (לרבות פרמוט או הסרת דרייבר). מה עושים?
-
- 18 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI GTX660 ti 2GB GDDR5 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מוצרפת גם בדיקת היכולת בlab אבל משום מה המשחקים כל הזמן קופצים,אני רואה תמונה כל 3 שניות בערך וגם הקול לא טוב יש לאג בקיצור מישהו יודע למה?ואיך אפשר לטפל?הדרייבר של geforce מעודכן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אשר מחוברת אליו מדפסת Lexmark ביתית ודכו היא משותפת ברשת, הכל עובד כראוי חוץ ממחשב אחד,באותו המחשב כאשר שולחים הוראת הדפסה דרך Word 2007 הטקסט יוצא הפוך, ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת באותו המחשב וזה לא עזר, כל המחשבים מריצים חלונות 7 PRO , אשמח לעזרה לחקירת הבעיה ומציאת פתרון, בתודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי נטול בעיות לאורך שנים מתוחזק וכל פיפס שלא במקום אני עולה עליו מרחוק לצערי כבר כל היום אני רב עם הנייד שלי ללא שום סיבה נראת לעין עלתה לי הודעה בסטראטאפ iastoricon.exe has stopped working זה קשור ל intel rapid storage technology חוץ מההודעה הפשוטה הזאת התסמינים עצמם הם שהמחשב איטי בצורה מחרידה ולא ניתן לעשות שום פעולה איכשהו אחרי בערך חמש שעות אני פה בפורום ולא ברור לי איך הצלחתי שמנסים לטייל באקספולרר בכוננים ובתיקיות לוקח המון זמן עד שמשהו בכלל נטען שאני מנסה לעשות אנאינסטול ל אינטל רפיד הוא לא כל כך מצליח קורס ונותן הודעה של משהו שקשור ל NET WORKFRAME ב MSCONFIG ב STARTUP IASTROICON.EXE הבעיה עדיין נשארה יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב העלתי את …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס קול Akai Pro eie pro http://halilit.com/product/3081/Akai-Professional-EIE-Pro שהוא כרטיס לאולפן ביתי. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הusb למחשב. התקנתי את הדרייבר, הגדרתי בהגדרות של ווינדוס את הכרטיס, אבל כשאני מחבר את הusb, יש מין צפצוף כזה שיוצא מהטוויטרים ולא מפסיק. ועוד רעשים סטטיים כאלה שהולכים ובאים. מתי שאני נוגע בעכבר יש רעשים וכו'. יש לציין שהרעשים חלשים. כשאני מנמיך ומגביה מהכרטיס קול עצמו, הרעשים לא משתנים. ניסיתי כבלים שונים ושני סוגים של רמקולים (במערכת של המחשב ובשני מוניטורים). הבעיה קורה גם בכרטיס קול המובנה שעל הלוח אם אבל רק כשאני מחבר דרך חיבור בננה רגיל, כשאני מחבר דרך כבל coax אין רעשים בכלל לפי מה שהבנתי, הבעיה היא בחשמל, ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפצלי USB שלא נקלטים טוב במחשב - לאחר זמן מסוים הם מפסיקים לזהות התקנים שמחוברים אליהם (יש לציין שההתקנים כן מזהים את החיבור), וצריך לנתק את הכל ולחבר שוב וכו'. בעבר פרסמתי פה ת'ארד ולא ממש ידעו לעזור לי (כאן). אחריות כמובן לא הסכימו לממש, כי אצלם המפצל עבד (והוא לא יחכה יומיים כדי לבדוק את הטענה ההזויה שלי). עלה בדעתי שאולי זו בעיה של מתח (אע"פ שהם מחוברים מאחורה) - חוץ מהם מחוברים רק עכבר ומקלדת. עכשיו, כמה שאלות: 1. יכול להיות שאכן זו הבעיה? 2. אם כן, יש איזושהי אפשרות לשלוט במתח של היציאות (להעדיף אחת ע"פ השניה וכו')? 3. יכול להיות שאם אחבר אותם לSATA זה יעזור? יש אפשרות כזו בכלל? (עקרונית וטכנית) 4. אם לא... יש למישהו הצעות אולי??? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 שרץ כבר סבבה כמעט שנה לפני שבוע התקנתי XBMC והרצתי איזה REGISTRY HACK לטובת השלט של MCE - ומאז חגיגה - המחשב לא עולה הבעיה הקשה היא זה שלא רק שהוא לא עולה, גם לא ניתן בצורה נוחה להפעיל את הREPAIR - לכל מסך של הREPAIR לוקח כמה שעות לעלות (!) תופעה שלא ראיתי אף פעם, וכל תהליך שאני מנסה נכשל לא מצליח לשחזר את הגיבוי השבועי שלי בטענה שאינו מתאים או שהדיסק נעול לא מצליח להתקין WINDOWS מחדש לא מצליח לשחזר את WINDOWS כל צעד נתקל בבעיה אחרת ולוקח כמעט יום להשלים :-( קראתי פתאום את הפוסט הזה - http://support.microsoft.com/kb/2823223 וחשבתי שזו בדיוק הבעיה הצלחתי אף להריץ את הפקודה ren system system.001 אבל לא הצלחתי להריץ את ren software software.001 עשיתי RESET…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי סטיק יחיד של זיכרון 8GB. כשאני רואה את כמות הזיכרון שיש לי במאפייני המערכת (לחיצה ימנית על האייקון של המחשב---> מאפיינים) אני רואה: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.88 usable)0 זאת אומרת, 7.88 ג'יגה בתכלס במקום 8 ג'יגה. יש לי ווינדוס 7 64bit. למה זה ככה? בביוס זה קורא את הזיכרון כ-8 ג'יגה מלאים, אבל כשזה נכנס לווינדוס נעלמים 120 מגה בייט. איך מחזירים אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-