תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בתיקית D רשום שיש לי מעט זיכרון ( מצורף תמונה ) איך אני מוחק קצת מהזיכרון שם? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק מהדגם שמופיע כאן: http://kst.co.il/Product.asp?productid=50 את ההארדיסק יש לי כבר קצת יותר מ-3 שנים (כך שהאחריות פגה). המחשב שבו היה ההארדיסק התקלקל. כדי להוציא ממנו נתונים השתמשתי במתאם שניתן למצוא בדרך הבאה: להיכנס לאתר של ksp, שם לבחור חנות (לא משנה איזה) משם להיכנס למעלה ל"קטלוג מוצרים". אחר כך בצד ימין להיכנס ל"כבלים מתאמים ובקרים" משם ל"מתאמים usb" ואז רואים אותו בשני מסוף הרשימה. בפעם הראשונה הכל עבד וראיתי את הדיסק. בפעם השנייה, כשחיברתי אותו הוא נפל לי מגובה של כחצי מטר. מאז כשאני מחבר אותו הוא משמיע קולות פאק פאק (סליחה על הביטוי לא הייתה לי דרך אחרת לתאר). זה בערך הצליל. המחשב מזהה אותו (הוא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה שלו) אבל בסייר של ה-Wi…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 לפטופ i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. המקום היחידי שאני כן מצליח להריץ קבצי וידאו הם בדפדפן של מויזלה fire fox, בchrome ובinternet explorer קבצי וידאו לא עובדים. גם קבצי flash לא עובדים. אשמח לעזרה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש אל פסק מתאים למחשב הנייח Dell vostro 270. הספק הוא ספק כוח פנימי של 300 ואט (בתקני PFC, nPFC, EPA). בנוסף לזה מחובר מסך CRT Mag XJ707 אם אל פסק הזה יכול להתאים? קישור ובמידה ולא אז איזה אל פסק יכול להתאים לו. בנוסף יש לי שאלה לגבי המסך , אם צריכת החשמל של מסכי CRT כמו שיש לי הוא גבוהה/נמוך בהשוואה למסכים דקים? תודה לכם מני
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם - קיבלתי כרטיס מסך חדש, אז נאלצתי להזיז את כל ההארד-דיסקים (2 הארד דיסקים ו-SSD אחד) למקום יותר נמוך במארז. - כשסיימתי הכל והדלקתי את המחשב, שמתי לב שמערכת ההפעלה לא עולה וה-BIOS לא מזהה את ה-SSD. מסתבר שנשברה חתיכת פלסטיק בתוך הקונקטור SATA של ה-SSD (Samsung 840 EVO 256GB). ניסיתי לחלץ את חתיכת הפלסטיק מתוך הכבל - והיא נפלה ואבדה (עדיין מחפש). הפינים עדיין תקינים. אלבום עם תמונות להמחשה: http://imgur.com/a/XlcBj/embed יש פיתרון כלשהוא? ניסיתי לדחוף שם חתיכת קרטון קטנה ולקבע את הכבל עם סלוטייפ, לא עזר בינתיים. אולי יש עוד משהו שאוכל לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחיל המחשב לעשות בעיה כזו שהוא פתאום מכבה את המסך ולא עובד ושאני עושה לו ריסט הוא עולה עם כל מיני סימנים מוזרים כאלו כמו נקודות לבנות או סימני שאלה כאלו ואז עלה אמרו לי לעשות פירמוט מלא למחשב בגלל שזה בעיה בוינדוס, היה לי וינדוס 7 ועשיתי פירמוט מלא למחשב מחקתי הכל לא השארתי זכר למה שהיה בו והתקנתי עליו וינדוס 10 במשך כשבועיים המחשב עבד מעולה וזה לא קרה יותר עכשיו זה שוב חזר רק שעכשיו הוא מגיע לטעינה של הוינדוס הוא רושם שהוא עושה תיקון ואז נכבה שוב והמחשב לא עולה מישהו יודע למה זה נגרם ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים קיבלתי את הכרטיס מסך החדש Radeon 6800 xt se. חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין לכמה שעות בודדות. לאחר מכן, המחשב החל לעשות בעיות. כל דבר אשר משתמש בכרטיס הגרפי גורם לקריסת המחשב, אני לא יכול להשתמש בשום אפליקציה, כמובן שלא לשחק במחשב. המחשב קורס לי אפילו כשאני שם רקעי מחשב מwallpaper engine. ניסיתי לעשות כמה דברים כמו: לנתק ולחבר את הכרטיס מסך, למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר, ועוד מליון דברים, שום דבר אינו פותר את הבעיה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. מפרט המחשב: AMD Radeon RX 6800 XT SE AMD Ryzen 7 3700X Tray Gigabyte B550M AORUS PRO DDR 4 32G (8GX4) 3600 CL18 DARK Za TEAM Gigabyte PSU 750W PFC Gold 8…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-