תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וניסיתי להעביר סרט ואז הוא כותב לי שהכונן מלא ואני צריכה למחוק קודם כמה קבצים,לא הופיע שום קובץ בתוך הדיסק און קי. חיברתי בעוד מחשב והיה שם אותו דבר. מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, היום קיבלתי את המחשב שרכשתי יום ראשון מKSP, להלן כל נתוני המחשב - מעבד -Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 קירור למעבד -Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan For Intel s775, 1156 לוח אם -Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון -G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כ.מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב DVD -Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח -Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU התקנתי היום וינדוס 7, הורדתי את התוכנה speccy ותראו מה מוצג…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום, לפני כמה ימים קיבלתי עדכון לWINDOWS 11, ביצעתי את העדכון ועבר בהצלחה מאז יש תקלה שקוראת, גם אחרי שחזרתי לWINDOWS 10 (כולל פרמוט מלא) בזמן משחקים, FORTNITE \ FIFA 24 אחרי זמן לא מוגדר ורנדומלי לחלוטין, המסך מחשיך נראה כאילו כרטיס המסך מתנתק. יש תגובה מהמקלדת (למשל לחיצה על הCTRL + SHIFT + WINKEY + B משמיע צפצופים) אך הסאונד מהמשחק מפסיק והמשחק מתנתק. אי אפשר להמשיך אלא אם עושים הפעלה מחדש למחשב. הבעיה החלה מאז המעבר לWINDOWS 11, לא שונה שום דבר. נתוני המחשב: I5 9600KF GIGABYTE Z390M ZOTAC 3070 PSU - ANTEC HCG650 80PLUS GSKILL F4-3000C16S 16GB x2 (3000MHz) התחלתי להפעיל בדיקת מאמץ של FUT…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני חודש בערך התחיל המחשב לעשות בעיה כזו שהוא פתאום מכבה את המסך ולא עובד ושאני עושה לו ריסט הוא עולה עם כל מיני סימנים מוזרים כאלו כמו נקודות לבנות או סימני שאלה כאלו ואז עלה אמרו לי לעשות פירמוט מלא למחשב בגלל שזה בעיה בוינדוס, היה לי וינדוס 7 ועשיתי פירמוט מלא למחשב מחקתי הכל לא השארתי זכר למה שהיה בו והתקנתי עליו וינדוס 10 במשך כשבועיים המחשב עבד מעולה וזה לא קרה יותר עכשיו זה שוב חזר רק שעכשיו הוא מגיע לטעינה של הוינדוס הוא רושם שהוא עושה תיקון ואז נכבה שוב והמחשב לא עולה מישהו יודע למה זה נגרם ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב , המחשב לא עלה כלומר הוא נדלק אבל על המסך לא מופיע דבר נסיתי לעשות ריסט לביוס עם הוצאת סוללה והחזרתה או עם הג'מפר אך הדבר לא עזר והמחשב עדין לא עולה. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מסך מחשב מסוג AOC 19 אינצ'. בזמן האחרון המסך מרצד מדי פעם, כלומר התצוגה מתחילה לרעוד ולהיות מטושטשת. הכרטיס מסך הוא 7600GS והדרייבר מעודכן יחסית- גרסא 307.83. אשמח לעזרה בנוגע לבעיה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבברים שלום,לפניי יומיים עידכנתי את הדרייבר האחרון לפי NVIDIA ,מה שקרה בפועל זה שהוא פשוט מחק לי את הדרייבר והעלה תקלה 43 שמופיעה במאפיינים שלו דרך המנהל התקנים. ניסיתי כבר כמעט הכל,המחשב הוא של ASUS 503VM ,ניסיתי לאפס אותו וכלום,פירמטתי אותו ועדיין כלום....דיברתי עם תומך מטעם ASUS והוא לא הציע לי יותר מדי - תחזיר אותו להגדרות יצרן,ממש מחוכם מצידם. מבקש עזרה בדחיפות לפני שאני שולח אותו לתיקון. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה איך אני מנקה את ה-PCI SLOTS כך שלא אהרס שום דבר עם האצבעות העקומות!!!? :AR15: תודה על העזרתכם!!! ומצטאר על שאלות המטופשות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר שלי בספק לא עובד!! השאלה שלי היא אם זה יכול לגרום ליותר מדי בעיות?? (המחשב הוא p2 350mhz ועם OC הגעתי ל480, אם זה קשור...) ואם נגיד אני משאיר את זה ככה והספק נשרף....אז זה יכול לפגוע גם בלוח או משהו??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לפני כשבוע רכשתי שני קיטים של 2 סטיקים 8 גיגה כל אחד של חברת פטריוט 4000 מגה הרץ הם הורכבו על המחשב שלי ASUS Z270=- ומעבד I7 7700K אחרי שבוע קיבלתי שלושה ימים קיבלתי את הרייזן 3950X ו MSI X570 GAMEING EDGE WIFI היברתי את הזכרונות ללוח החדש והכל עבד נהדר אחרי יום עבודה המחשב קרס נשאר במסך שחור ישיתי ריסט המאוורים עבדו אבל לא היה פוסט ישבתי שעות הכנסתי והוצאתי חלק חלק במחשב עד שגיליתי שכשאני מחבר 4 סטיקים המחשב לא עולה ושאני מחבר 2 הוא כן עולה חיברתי כל סטיק בניפרד ובסטיק מסויים המחשב לעולם לא עלה אבל כן עלה שהוא מחובר עם סטיק נוסף ואז שניהם מזוהים ואין בעיה עם ה3 האחרים הם עולים גם לבד ניסיתי להגדיר את הזכר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי הרבה מאמרים לפני שפירסמתי את שאלתי האמינו לי... ככה שאל תנעלו לי בבקשה את ההודעה. לפי מה שאתם אומרים אין שום בעייה לשים לצורך העניין 4 כרטיסים על 4 סלוטים היושבים על לוח אם לא משנה אם הם אותה חברה או לא, משנה שיהיו אותו מהירות תדר גודל וכדומה לצורך העניין יש לי בבית לוח אם של MSI ציפסט P35-NEO יש לו מקומות ל 4 כרטיסי זיכרון דגם MS-7360 לינק http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb למידע מפורט יותר על הזכרונות מ CPU Z העלתי כבר לאתר שאלה דומה אבל לא מפורטת כמו זאת כל התמונות מאותה הודעה הם של המחשב שלי בבית המחשב שבו אנו עוסקים בשאלה זו הנה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419912.msg3621498#msg3621498 על השניים בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הנייד שבכותרת. כשאני נכנס לביוס התפריטים מאוד מצומצמים ומינימליים. האם ישנה במחשב הזה אפשרות, איזה צירוף מקשים, שייתן לי לגשת לתפריטים יותר מתקדמים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב ישן שניתקתי לא מזמן. אני רוצה לחבר אותו שוב, אבל בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה. כשאני מנתק את הצורב מהלוח אם ומשאיר רק את החיבור לספק, המחשב עולה בסדר אבל הצורב כמובן לא מזוהה. הצורב עצמו עובד. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה אחרי שאני רואב ביו טיוב כמה סירטונים ברצף פתאום האינטרנט מפסיק לעבוד או שהסירטון נתקע באמצע או שכשאני בא להיכנס לסירטון הבא הוא לא טוען אותו וזהו אחרי זה האינטרנט לא עובד לא משנה לאיזה אתר אני מנסה להיכנס הדפדפן פשוט לא מפסיק לטעון ולא קורה כלום ורק שאני עושה ריסטארט למחשב זה מסתדר פעם הבאה שזה יקרה אני ינסה לעבור לפייר פוקס (כרגע אני עם כרום) ולראות מה קורה למישהו יש מושג מה זה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-