תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני נתקל בתופעה הזויה שלא מופיעה אצל אנשים ביוטיוב ואני כבר לא יודע מה לעשות לאחרונה NVIDIA הוציאה את ה- RE-BAR שלה, שמאפשר לקבל עוד קצת ביצועים בחינם. יש לי מחשב לא רע בכלל אז זה לא כזה קריטי, אבל היי למי אכפת אם זה בחינם. אתחיל במפרט: RYZEN 5 5600X GIGABYTE B450 AORUS PRO EVGA RTX 3080 TI עשיתי כל מה ש NVIDIA ביקשו בנושא. עדכנתי ביוס כמה פעמים כי חשבתי שזה עיניין תוכנתי וזקוק לתמיכה, עדכנתי צ'יפסט, הפעלתי את האפשרות של 4G ואת ה- RE-BAR עצמו בביוס. להבנתי כלל המערכת כאן אמורה לתמוך. שאני מסתכל אם זה פעיל אז זה מראה שלא. כבר השתגעתי. כל פעם שאני בא לכבות את ה- SCM (אחד התנאים …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום שמתי שנעלמה לי האפשרות של שליחת קבצים דרך הBT. בעיקרון תמיד הייתה לי את האפשרות הזאת ופתאום זה נעלם. מחקתי את הדרייבר והורדתי את הכי עדכני מהאתר של דל(החברה של המחשב נייד שלי) והתקנתי שוב אבל זה לא פתר את הבעיה. יש פה תמונה שתעזור להסביר את המצב שלי. Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר מחשב נייד שלי עם ווינדוס 10 למחשב נייח עם ווינדוס 7 unltimate - חיבור באמצעות כבל רשת ביניהם. אני מבצע את ההוראות ורואה את שמות המחשבים בכל מחשב, אבל לא יכול לגשת למחשב הנייח שלי מהמחשב הנייד. בלחיצה על האייקון של המחשב השני מופיעה לי שגיאה windows can not access .... גם כשאני מנסה להכנס דרך run והכנסת הכתובת של המחשב השני 192.168....... וכו' , עדיין מתקבלת שגיאה. בבדיקת PING - הכל נראה תקין. מה עוד ניתן לעשות כדי שזה יעבוד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יכול לשמוע קבצי Mp3 וגם Wav וגם סרטים עובדים ללא בעיה אבל קבצי Mid אני לא יכול לשמוע... וגם באנימציות של Flash אין לי סאונד... כשאני מנסה לנגן קובץ Mid ב-WinAMP זו ההודעה שאני מקבל (מצורף כתמונה) אנא עיזרו לי, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן המחשה מפעיל עצמו מחדש אפילו שהתקנתי את הוינדוס מחדש אחרי פירמוט הוא עשה לי את זה. אז ככל הנראה הבעיה היא בחומרה והמחשב הוא ישן (לפני 3 שנים בערך) לכן זה אחד הרכיבים נראה לי שהלוח אם יכול להיות? אז השאלה היא אם אתם יודעים איזה רכיב גורם למחשב להפעיל עצמו מחדש והאם כדאי לקנות אותו או שלא שווה כי המחשב ישן. תודה רבה על העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב-הוא לא נדלק אני לא יודע איך פתאום זה קרה,אבל הוא טוען שהוא לא עשה כלום,פתאום זה קרה. בכל מקרה,אני מדליק את המחשב שלו והמסך לא נדלק אין שום צפצופים שמעידים על בעיה של זכרון וכו' ניסית להחליף כרטיס מסך וגם חיברתי לכרטיס המובנה ואין שינוי. ניתקתי הכל חוץ מההחלקים הנחוצים להפעלת המחשב ועדיין אין שינוי... מה זה כבר יכול להיות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי OS מסוג win xp. היום, בעודי עובד במחשב, נפתח לפתע חלון כלשהו מספר רב של פעמים והחלון הפתוח ב 20 ורסיות בערך, נראה על המסך כחפיסת קלפים, כל קלף מוגבה בגובה חצי שורת כותרת מזה שלפניו. במקביל, הופיעה על המסך הודעת הזהרה שקיים פגם בדיסק ו\או ב NTFS ונתבקשתי לאתחל את המחשב. אחר האיתחול קיבלתי מסך כחול ללא צלמיות ותפריט התחל היה ריק. איתחלתי שוב את המחשב וכלום לא עלה. הכנסתי דיסק התקנה של win x ואיתחלתי את המחשב מ ה CD. דיסק ההתקנה ביצע בדיקות והעלה הודעה שכפי הנראה וירוס פגע בדיסק והוא יצא מכלל פעולה. התבקשתי לעשות chkdsk /f. שאלה: האם chkdsk/f מנקה וירוס מ boot sector? ושאלת מליון הדולר: איך אני עושה chkdsk /f במצב בו הדיסק אינו נגיש? אין לי עוד כונן עם גישה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב נייד דגם ^^ ובחודש האחרון משהו מאוד מוזר, כאשר אני מכבה את המחשב, כל הנורות כבות, אך כאשר אני מדליק את המחשב, הוא כאילו היה רק במצב שינה, היינו אם היה לי איזה חלון של דפדפן פתוח כשסגרתי את המחשב שאדליק אותו מחדש, הוא עדיין יהיה שם. אחד החששות שלי שאולי המחשב, לא נכבה, לא "נח" הוא על מצב שינה סמוי, כאשר אני שם את המחשב על מצב שינה, יש לי נורה מהבהבת, וגם למחשב לוקח שניה לעלות, כאן זה שונה אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב - I7 6850k ,asus ii x99, 32 gb 3000khz ram, ssd1.3T, gigabyte Geforce GTX 1080 WC - כולל קירור מים - H100I V2 בהתחלה שהרכבתי את המחשב עשיתי לו OC והגעתי כמו שמציעה אינטל ל 4 "ג'יגה" מהירות - אבל בטסט תוצאות נפל והתחמם עד ל 92 מעלות (הגיע ממוצע 84 ופיפס קטן של 92 הפיל אותו) אחרי כמה שיעורי בית החלפתי משחה מקצועית יותר של " COOLING MASTER " והתוצאות היו 75 ממוצע עם פיפס של 82 מעלות.. האם אוכל לשפר עוד משהו כדי להגיע למהירות יותר גבוהה של המעבד? מידת החום כבר הגיעה למקסימום שאוכל לשחק איתו פחות או יותר תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הלוח אם הבא: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3HP-rev-10#ov GA-H170-D3HP יש בו חיבור usb a 3.1, הוא עובד בסדר גמור, חוץ מזה שהוא לא קולט דיסק קשיח "2.5 (שמחובר עם מתאם http://au.orico.cc/goods.php?id=6178) אותו דיסק עובד בסדר בשאר החיבורים. ניסתי להתקין דרייבר (Thunderbolt Driver) וזה לא עזר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי רמקולים של logitech, את ה- z130 הם עובדים אחלה והכל, אבל כשמבחרים אל הרמקול עצמו אזניות (של אייפון או כל אזניות) יש צליל מעצבן הוא לא נהיה חזק או חלש אם מגבירים או מנמיכים, הוא כן מפסיק אם מכבים את הרמקול לגמרי יש פתרון? הבעיה לא במחשב כי כשמחברים אזניות למחשב עצמו זה עובד פיקס בלי רעשים יכול להיות שהבעיה זה ברמקול בשקע לאוזניות עצמו? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958D הוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר. אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה. העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו... כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל). אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-