עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. קניתי כרטיס מסך כזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN210_SILENTDI1GD3V2LP/ התקנתי אותו, התקנתי דרייברים, חיברתי את מסך המחשב שלי ל VGA ואת הטלוויזיה של ל HDMI. הכל עבד טוב ויפה. לפני שבוע הכנסתי DOK למחשב והוא תקע לי את המחשב - מחשב קפא למשך 4 דקות, אז כבר לא חיכיתי וניתקתי אותו מהחשמל. הפעלתי שוב את המחשב - ואין לי תמונה = NO SIGNAL על מסך המחשב שלי. אבל ב HDMI כן רואים תמונה. אם אני מנתק את ה HDMI רואים תמונה ב VGA. אם אני מחבר HDMI + VGA - רואים רק ב HDMI. כאשר WINDOWS עולה רואים בשניהם. הבעיה שלי היא כאשר אני מפעיל את המחשב > אני רוצה להיכנס לביוס ואין לי אפשרות - כי אני לא רואה את מסך המחשב…

3. לקחתי הארדיסק מחבר כדי להתקין לו עליו ווינדוז. אחרי שהוצאתי והחזרתי לו את ההארדיסק גיליתי שבהפעלה, המחשב דורש ממני לבחור את אחת מההתקנות. הווינדוז האחרונה שהתקנתי היא זו שעולה בדיפולט (העליונה) ולאחר 30 שניות נבחרת אוטומטית וכמובן שההארדיסק לא נמצא במחשב ועולה מסך שגיאה, שמאלץ אותי לעשות ריסטרט ולהמתין עד שיעלה מסך הבחירה. איך אפשר למחוק את הרישום שלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vent,

היום בבוקר רציתי להדליק את המחשב,ושהדלקתי אותו ואת המסך המסך לא נדלק.אחרי הרבה לחיצות על הכפתור הדלקה של המסך המסך נדלק,אבל עדיין,מסך שחור. הבעיה הזאת התחילה רק היום ואין שום דיווח של תקלה על המסך.פשוט כמו מסך מכובה.רק שהכפתור שלו דלוק בכחול.הכבלים מחוברים,הייתי על המחשב אתמול בערב. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by יוני777,

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מנסה לעשות אימג' למערכת הפעלה ווינדוס 7 דרך גוסט, ניסיתי פעם ראשונה לעשות מדיסק לקובץ אימג' ופעם שניה ניסיתי לעשות מדיסק לדיסק. בשתי המקרים לאחר שהפעלתי את המחשב השני שכביכול קיבל את האימג' אני מקבל הודעה כזאת: Windows boot failure. Windows could not start, a recent hardware or software change might be the cause. "C:\Windows\system32\winload.exe" the file is missing or corrupt זאת ההודעה בערך. יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by boy toy,

היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  10. Started by mp91,

אהלן חברים, המחשב שלי מרעיש בזמן שהוא חושב. לדוגמא כשאני פותח קובץ והמחשב טוען אותו או כשאני מעביר קובץ מכונן לכונן אחר אז כל הזמן הוא רועש. אני מניח שהבעיה היא בהארד דיסק, האם זה נכון? ומה אפשר לעשות? תודה רבע לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. שלום, יש לחברה שלי בעיה ואני קצת הלכתי לאיבוד. אני חייבת לסדר לה את זה. אז ככה, עד שלושם הכל היה בסדר, משחקים, תוכנות, התקנות, הפעלות... הכל עבד רגיל! _ (שני קליקים והכל פועל) אבל לפני יומיים התחילה התופעה המחשב פתאום רוצה להפעיל הכל ב ADMIN. אם אני רוצה להתקין משהו מ ISO ואני עושה דאבל קליק ממסך המחשב שלי עם ה IMAGE, אני מקבלת תקלה אם אני נכנסת לISO ומנסה דאבל קליק על SETוP, אני גם מקבלת תקלה. רק אם אני עושה קליק ימני ואז "RUN AS ADMIN"... הדברים עובדים. אני חייבת לציין שוב, עד שלושום הכל עבד יפה וחלק ללא שום צורך בהרשאות ADMIN (נו רוב הדברים). במחשב יש רק חשבון אחד והוא ADMIN. הנה הגדרון ה UAC:

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד עם מעבד I7 3632 וזיכרון 8 ג"ב, אבל דיסק קשיח מגנטי. שמתי לב שכשיש תפוסה גבוהה ובד"כ אפי' מלאה מהדיסק קשיח, המחשב לא זז למרות שהזכרון פנוי לפחות בחצי. אני יודע שזה בגלל שזה לא SSD והדיסק לא עומד בעומס. השאלה היא האם יש דרך להעביר יותר דברים לזכרון, למשל האם ביטול הזיכרון הווירטואלי יעזור? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 8.1 (לא פרו) בנוסף אני רוצה לקנות SSD או כונן היברדי, אבל יש לי בעיה בגלל שאין פתחים במחשב להחליףכלום, ובשביל כל דבר כזה צריך לפתוח אותו לגמרי, מה שמוריד את האחריות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by YARONGT,

שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?

14. שלום במחשב שלי מותקנת WINDOWS 7. יש לי דיסק C קטן (SSD) שעליו מערכת ההפעלה ועוד מספר דברים. בנוסף יש דיסק D גדול שהיה עד לאחרונה בנפח 1TB. אני מבצע גיבויים סדירים של המחשב לדיסק חיצוני בעזרת תוכנת Acronis trueImage. לאחרונה החלפתי את דיסק D בדיסק גדול יותר של 3TB ולצורך כך השתמשתי בגיבוי. הכל נראה תקין ועובד עד שניסיתי לגבות את הדיסק החדש. תוכנת הגיבוי הודיעה שהיא לא יכולה לקרוא מסקטור מסויים בדיסק. כמובן שמייד הרצתי checkdisk עם תיקון של bad sectors והוא הודיע לי שיש קבצים פתוחים ושהוא רוצה לעשות force unmount. אישרתי לו ועשיתי restart כדי שהוא יוכל להתחיל לבדוק את הדיסק. מכיוון שזו פעולה ארוכה השארתי אותו עובד והלכתי. לאחר כמה שעות חזרתי וראיתי שהוא סיים ומערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by aviadp,

שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by avioo360,

ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…

17. Started by For3444,

אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Teknik,

שלום, אני התקנתי מחדש את WIN 7 על ה HP G62 ואני ממשיך לקבל מסכים כחולים (0x00000050) וכל מיני תוכניות של ה ווינדוס מפסיקות לעבוד באקראי גם. לדוגמא: EXPLOERE הפסיק לעבוד, "PERSISTANT MODULE" הספיק לעבוד( קשור לGPU כמו שהבנתי) ועוד. ניסיתי הרבה FIXים של מיקרוסופט וטוויקים של REGISTRY. התקנתי מחדש הרבה פעמים(עם התקנה שאני משתמש כבר הרבה זמן ולא היו בעיות איתה) ואפילו החלפתי RAM ו HDD. ועכשיו נראה שכל פעם שאני מריץ .EXE הוא קורס למסך כחול. אני הרצתי בדיקות לכל הרכיבים עם HIRENS BOOT: MEMTEST לזיכרון, MHDD להראדיסק, ו ,"PC CHECK" למעבד ולוח אם. והכל יצא תקין לחלוטין. אולי זה מעבד או לוח או שנאי אפילו? כדי להחליף מעבד אני צריך לפרק את כל המחשב ואני לא רוצה להגיע לזה. יש לי קצ…

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by moshoniko,

שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shloosh3,

עברתי מאפל (מקבוק) לנייד של סאמסונג חדש. כרגע כשאני מחבר בHDMI יש מסך כפול ונראה לי שגם איכות פחות טובה בטלוויזיה. אני מעוניין לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ולעבוד רק עם מסך הטלוויזיה כאילו שהמסך של הלטפופ לא קיים. במקבוק הייתי מחבר אותו בHDMI לטלוויזיה, סוגר את המסך פיזית כדי שיעבור למצב שינה, ואז מעיר את המחשב עם עכבר או מקלדת. מה צריך להגדיר בווינדוס ??? לא עבדתי עם ווינדוס 5 שנים...... תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. יש לי Dell Latitude E6420 שאני משתמש בו כבר יותר משנתיים. היום אחרי ששמתי אותו על Standby ולאחר 4 שעות שחזרתי הבייתה להפעיל אותו, גיליתי שמחשב עובד אבל אין תצוגה על מסך שעובד גם. חיביתי מחשב והפעלתי אבל אותו סיפור למרות שכל השער עובד והנה סרטון שתראו: גם ב-BIOS אין תצוגה. החלטתי להכנס ל-ePSA ופעלתי לפי הוראות שהן: לנתק מחשב מחשמל, מסוללה שלו ולבצע לו "ניקוז חשמל וכשרציתי לבחון מה קורה, עדיין לו היה תצוגה כמו שרואים בסרטון: מה אפשר לעשות פה חברה? במחשב נייד יש כרטיס מסך בנוי ויש חיצוני של nVIDIA ומאחר שאחרון היה מוגדר כברירת מחדל, אני חושב שהוא כושל. אולי איפוס BIOS יעזור ואוכל להשאר עם כרטיס בנוי אבל זה לא יתקן כרטיס מסך חיצוני. יש לי אחריות מסוג "שירות באתר של…

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by zniibidl,

המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by For3444,

המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by snirf,

אני אובד עצות וצריך עזרה... קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP). במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד... חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד. במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7. אך לטעמי מדובר בדרייבר... מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת? הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה) תודה ענקית מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים