תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחר התקנה חדשה של חלונות 8.1 ופיירפוקס ניסיתי להתקין תוספים שונים וזה לא מתקין רואים את התוסף ברשימת התוספים אבל הוא לא ממש מותקן תכלס לא רואים אייקון שלו איפה שאמורים לראות ואי אפשר להשתמש באף תוסף
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד i7 9700k, לוח z390 aorus pro ו rtx 3080 aorus extreme. יצאו עדכוני ביוס שמאפשרים הפעלה של resizable bar, הורדתי אותם והתקנתי עפ ההוראות..הכל עבר חלק..אבל ראיתי שהאופציה עדיין לא פעילה בלוח בקרה של nvidia. הבנתי שאני צריך להפעיל באפשרויות בביוס את האופציות above 4g decoding ו enable resizable bar. עשיתי את זה והפעלתי מחדש..אבל מאז המחשב לא עולה (יש לי רכיב כזה שמצפצף בכל פעם שיש boot, ועכשיו הצפצוף שלו שונה..צפצוף כזה של טעות. ניסיתי לנתק את כבל החשמל ולחבר שוב אחרי זמן..כלום לא עוזר. אשמח לעצה דחופה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי XP HOME ENABLED ואת כרטיס המסך מבוסס ה-Radeon של הרקולס. אולם, כשהתחלתי לעבוד עם המערכת, נתקלתי בבעיית תצוגה מאוד מוזרה. ישנם טקסטים שמופיעים מטושטשים משום מה (גם בעברית וגם באנגלית). זה מופיע בכל מיני מקומות - כותרות חלונות, בתוך וורד, בעמודים של אתרים ועוד. מה שמוזר זה, אם אני מסמן את הטקסט עם העכבר, אז הוא מסתדר... ניסיתי לשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך, ללא הועיל. ניסיתי גם לחפש דרייברים מעודכנים של הרקולס (יש לי את גירסא 6.13.10.6015), אבל משום מה האתר של הרקולס לא ממש זמין (ברמת DNS, משום מה....) על כל פנים, אני מצרף גם תמונת מסך שתבהיר על מה אני מדבר. עזרה ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה שאני לא יודע ממה היא נובעת. אני עובד על מחשב די חזק (Windows 7 64 bit, 6Gb, I7 920) יש לי מדפסת Hp officejet J5783 משולבת, שעובדת באופן שוטף משום מה בזמן האחרון כשאני מנסה לשלוח קובץ להדפסה התוכנה נתקעת, כל תוכנה אופיס,אקסל, chrom, explorer, photoshop מבחינת חומרה אני לא חושב שיש בעיה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת אבל זה גם לא עזר.. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התייאשתי מהחיפושים, צריך עזרה בדרייבר של יציאות הUSB למחשב Asus X555L i3 4005U
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני. כל פעם שאני מדליק את המחשב אז המסך לא עובד המסך דלוק אבל לא רשום (no single) אני מדליק ומכבה מהכפתור כמה פעמים עד שזה עובד או שכל פעם אני פותח את המארז מנתק את החשמל מהכרטיס מסך מחבר בחזרה ואז זה עובד מה יכולה להיות הבעיה כרטיס מסך: 6970 ראדון מסך: lg e2350t כבל של hd מתחבר למחארז ולמסך dvi
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ די ישן דגם lp dell e6400 t81 פתאום הוא הפסיק לעבוד.. אחרי שסגרתי איתו פשוט לא נדלק המטען עובד(יש לו אור כחול בקצה המטען כאשר מגיע אליו זרם) אבל המחשב לא נדלק,לא נורות לא כלום ניסיתי לנתק בטריה להדליק עם ובלי ללחוץ ארוך על ההדלקה וכלום, מה ניתן לעשות ראיתי באתרים שיש מצב שספק כוח הלך,האם ניתן לדעת בוודאות? אם אלך למעבדת מחשבים בטח יקחו 200על הבדיקה ועוד מחיר על הספק ויצא 700שקל אני צודק? ניתן להחליף ספק לבד(אם זו הבעיה?) אשמח לעזרה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לוח אם asus rog strix b660-f gaming wifi וכן מעבד i5-13600K וזיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 5600MHz CL40 עידכנתי את הלוח לגירסה האחרונה של הביוס, וזה אחרי ששמתי לו מעבד דור 12, אח"כ החזרתי את המעבד החדש דור 13, והופ המחשב עלה והצלחתי להתקין וינדוס, פעם אחרת שכיביתי והדלקתי את המחשב, נדלקה נורה צהובה שאומרת שלכאורה הזיכרונות לא מתאימים, דבר זה לא קורה במעבדים דור 12, נכון, באתר של asus לא כתוב שהזכרונות הללו מתאימים בקומבינציה של דור 13, אבל ניסיתי גם עם זכרונות אחרים שכן כתוב שמתאימים וגם שם זה קרה שהמחשב לא עלה, מה ניתן לעשות? מישהו נתקל בזה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-