תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
באתי לנסות הפצת linux xubuntu הכי חדשה שיש כרגע התקנתי הכל טוב ויפה אחרי שבדקתי שם מה שרציתי באתי להתקין מחדש את windows 7 דרך התקן flash ונתקלתי בבעיה של not grub וכו'. אחרי שבדקתי משהו ניסיתי לסדר בדרך כולשהיא לא זוכר מה היא כבר והתחלתי לקבל שגיאת missing is ntldr כל פעם הכנתי התקנה חדשה של windows 7 והבעיה בכל זאת המשיכה. כרגע נאלצתי להתפשר בשימוש בכונן שהיה בו windows xp . אשמח שתעזרו לי לתקן תבעיה ושאני יכול להתקין שוב את הwindows 7.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אבא שלי בא אלי אתמול עם המחשב שלו , וראיתי שיש בתוכו שני זיכרונות , אחד 64MB PC100 ואחד 128MB PC133 , עכשיו , שאני מדליק את המחשב , אני רואה שהביוס סופר רק 128 , וככה גם הוינדוס , מראה רק 128זיכרון , בסדר , חשבתי ה64MB לא בסדר , עכשיו נכנסתי לAIDA , והוא מזהה את שני הזיכרונות... , עכשיו , אני שואל אותכם ? , למה הביוס לא מזהה את שניהם ולא משתמש בשניהם? , אני כמעט בטוח שצריך לאפשר משהו בביוס , אני רק לא יודע מה , אם זה עוזר , לוח האם הוא MSI MS-6119 והוא עובד עם מעבד פנטיום 2 350MHZ...(דרך אגב , המחשב עובד עכשיו עם 128זיכרון על XP PRO , והוא עובד מצויין ומהר!)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,כאשר אני מכניס CD לכונן אני לא רואה אותו ב-My computer,כאילו הכונן לא רואה אותו.. ניסיתי עם כונן אחר ויש את אותה בעיה,אזה כנראה זה משהו בתוכנה. יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש לגמרי עם מעבד ממש ממש טוב 8 ג'יגה זיכרון,2 טרה נפח וwindows 7 pro x64 bit מקורי ואיך שהתחלתי להתקין עליו כל מיני תוכנות ומשחקים כמו סקייפ ואנטי וירוס הוא פשוט נתקע ברנדומליות פעם בכמה זמן וזה לא תקיעה לדקה או שתיים ועובר זה תקיעה שאם אני לא מכבה ומדליק אותו מהכפתור אין לי מה לעשות איתו... למישהו יש רעיון מה יכול להיות הגורם לזה? ניסיתי להריץ memtest ואין שום בעייה עם הזיכרון ניסיתי לפרמט שוב, לא עזר ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר בבקשה תעזרו כמה שיותר מהר אני כבר משתגע מזה ..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא של מערכת ההפעלה - XP SP3 32BIT) פשוט נעלם ממערכת ההפעלה - אפילו לא מופיע ב-Disk Management או בכל מקום אחר! בביוס הוא מזוהה כראוי ולא קיבלתי כל הודעת שגיאה - הכל עבד מצויין עד לפני שבוע (לוח P35 של גיגבייט). כשחיברתי אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מזוהה ועובד כרגיל. אשמח לכל עצה, גונן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מזה בדיוק הרץ קראתי על זה זה אירועים לשנייה אבל למשל מה ההבדל בין הרץ שיש לדוגמא במפרט טכני על מעבד להרץ ומשדר wifi?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן C שרשום שהיא שוקלת 21 ג'יגה אבל שאני נכנס כל התיקיות שבפנים שוקלות רק 2 ג'יגה איך אני מסדר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב בן חצי שנה, מעבד רייזן 3000, לוח אאורוס, דיסקים m.2. כשאני מכניס את כבל החשמל לספק אני רואה לרגע את המנורות נדלקות גם הנורה של הלוח אם ואז נכבה ישר. פרט לזה המחשב לא מגיב. ניסיתי להחליף ספק אבל אותה התופעה חוזרת. יש רעיונות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי כבר 2 דיסקים ואני מקבל אותה הודעה..: the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum ונראה לי שהדיסק בסדר....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקצה של הפלאג של הרמקולים נשבר בתוך הכניסה בכרטיס קול.. ועכשיו הוא תקוע בפנים ואין לי מושג להוציא אותו.. יש למישהו רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיית מסך כחול. זה הורג אותי עכשיו ניסיתי עם התוכנה שבודקת זיכרון, זה עשה משהו על הדיסקט, ואז כתוב לעשות REBOOT... מה זה אומר ? חוץ מזה לא הבנתי הרבה מהמדריך של הניתח קבצי דאמפ. :-X יש מצב אנייעלה אותם בזיפ ומישהו ינתח אותם בישבילי ? תודה מראש לכל העוזרים אני פשוט משתגע מזה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 מקודם שהדלקתי את המחשב התחלתי לשחק ופתאום שמתי לב שהבירות כל כמה שניות יורדת ואז נהיית בהירה בחזרה... יש פתרון לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב NOTEBOOK שמשום מה הWINDOWS בו מסרב לעלות! ניסיתי להיכנס לביוס כדי להגדיר שהמחשב יקרא מUSBCD (כי אין לו CDROM אבל יש לי נייד) והוא זיהה אבל לא מעלה לי את המסך של הפירמוט (רק נתקע במסך השחור! ואז עולה הסמל "starting window" ועושה לעצמו ריסט שוב) . אני מבינה בעניין פחות או יותר אז אשמח ממש לעזרה!!!! תודה מראש נ.ב. מנסה לפרמט אותו עם דיסק חוקי של :smiley7:WIN7
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי התחילה בעיה מסוימת, לפעמים כשהוא משתמש במחשב המסך לא נדלק לו גם כשהוא מכבה ומדליק אותו.. כנראה שמדובר בבעיית מגעים כי לפעמים אחרי פריקות מתח המחשב חוזר לעבוד כרגיל.. מה שכן כשהוא מחבר את התצוגה ללוח האם אז זה כן עובד.. זה התחיל לקרות פתאום.. יש רעיונות? הוא ניקה את המחשב עד לא מזמן..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו ופתאום העכבר והמקלדת לא עובדים לי. מחוברים לי שני עכברים אלחוטיים למחשב ומקלדת אלחוטית. אף אחד מנם לא עובד כרגע. יש לי גם עכבר דרך wifi מהסמארטפון. הוא עובד אבל לא רואים בכלל את החץ. אבל אפשר להבין איפה הוא כי כשעוברים ליד משהו הוא מדגיש את זה. Windows 8.1 64 bit יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה? ניסיתי להפעיל מחדש ולחבר מחדש את העכברים והמקלדת וכלום. יש לי שליטה מלאה על המחשב דרך אפליקציה של שליטה מרחוק אז אם צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו כזה אני אוכל להגיע לזה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-