תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ של DELL XPS 13 חדש (נקנה ממש לפני כ3 שבועות). עד עכשיו השתמשתי בו אך ורק כשהוא במצב חיסכון בסוללה ושמתי לב שמשום מה הסוללה יורדת די מהר (הכל יחסי כן? מדובר על שימוש של לפחות 10 שעות). היום ניסיתי להשתמש במחשב במצב רגיל (לא חיסכון בסוללה) ושמתי לב שהסוללה יורדת פחות מהר משום מה. במשך 5 שעות של שימוש במצב הרגיל (מתוכם כל ה5 שעות אני שומע מוזיקה, קבצי PDF, גוגל ואפילו פינוק של 20 דקות בנטפליקס) ואני עומד על 66% סוללה, בואו נגיד שבחיסכון בסוללה שהמסך שלו נכבה מדי כמה דקות כשלא נוגעים במחשב הסוללה הייתה יורדת יותר. יש מצב זה בגלל שהמחשב כל שנייה מדליק\מכבה את המסך ופה הצריכה המוגברת בחשמל? (למרות שזה מצב חיסכון בסוללה והוא אמור ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אתמול בערב הפעלתי את התוכנה PRIME95 והיום בבוקר אני רואה שהיא קרסה ויש הודעת שגיעה: [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב, ולאחר שעלה הווינדוס (XP) הופיע לי מסך כחול הנ"ל: 0x000000ED חיפשתי בגוגל ומצאתי כל מיני פתרונות לבעיה, אך לא ממש הבנתי מה לעשות עם הפתרונות הללו. הפנו אותי לפורומיכם בתקווה שיהיה כאן מישהו שיאכל לעזור לי. תודה לעוזרים מראש. מצורף לנושא תמונה, ככה שיקל לעוזרים באיזה בעיה מדובר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הבעיה התחילה עם מסכים שחורים מדי פעם באמצע משחק והיום אחרי הדלקה מחדש מסך שחור המקלדת ועכבר לא דלוקים והמאווררים עדיין עובדים. החלפתי את הכרטיס מסך עם כרטיס מסך ממחשב אחר והמחשב נדלק והכול עובד ובמחשב השני אותה בעיה. מפרט: ryzen 5 1600 gainward gtx 970 phoenix tx650m Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 asus prime b350-plus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי מחשב חדש, לצערי שהתקנתי ווינדוס 7 מישהו מבני המשפחה לחץ ריסט למחשב. עכשיו שאני מנסה להתקין את הווינגוס הוא פשוט לא מזהה את הכונן קשיח, כשחיברתי כונן קשיח חיצוני הןא התחיל לזהות כונן אבל טוען שהוא לא יכול להתקין עליו ווינדוס, אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת, יש לי בעיה בתקופה האחרונה שמפעם לפעם חלק מהמסך לא מגיב לעכבר. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני ממזער את כל החלונות, ואז לוחץ Alt + F4. את הפתרון לבעיה מצאתי באינטרנט ובהסבר נכתב שיש כנראה איזה תוכנה בלתי נראית שרצה על השטח ההוא ולכן העכבר לא מגיב בשטח, לאחר שממזערים הכל ומשתמשים ב-Alt + F4 התוכנה בעצם נסגרת. השאלה שלי האם יש דרך לראות/לגלות מהי התוכנה הזו שנסגרת, אולי איזה דרך לראות מה התוכנה שנסגרה אחרונה ? הבעיה הזו חוזרת על עצמה די הרבה בזמן האחרון ואני פשוט לא מוצא את מקור הבעיה... (הרצתי סריקת וירוסים ושום דבר לא נמצא). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של ASUS, מעבד i3 עם windows 7 (מצורף תמונה עם המפרט) לאחרונה פירמטתי אותו עם דיסק מקורי של windows 7 שהיה ברשותי, כנראה שהדיסק ישן מדי ושום דרייבר לא הותקן, חרשתי את כל האנטרנט בחיפוש אחר דרייברים עד שמצאתי את כולם, מלבד את הדרייבר של יציאות ה-USB. אשמח אם מישהו יכול לאתר עבורי את הדרייבר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי כבר 2 דיסקים ואני מקבל אותה הודעה..: the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum ונראה לי שהדיסק בסדר....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיית מסך כחול. זה הורג אותי עכשיו ניסיתי עם התוכנה שבודקת זיכרון, זה עשה משהו על הדיסקט, ואז כתוב לעשות REBOOT... מה זה אומר ? חוץ מזה לא הבנתי הרבה מהמדריך של הניתח קבצי דאמפ. :-X יש מצב אנייעלה אותם בזיפ ומישהו ינתח אותם בישבילי ? תודה מראש לכל העוזרים אני פשוט משתגע מזה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-