עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב בן 5 שנים תמיד עבד מעולה בלי בעיות בחודש האחרון התחיל לפעמים לקרוס (לרסט) לרוב מסכים כחולים . לפעמים לוקח יום עד שמסך כחול מופיע לפעמים שאני עושה ריסטארט איך שעולה הוינדוס מסך כחול מופיע... עשיתי בדיקת MEMTEST86 כל הלילה 10 "סיבובים" אין אירורס, הייתה המהרה של המעבד ביטלתי לדיפולט. [ATTACH=CONFIG]4245[/ATTACH] שום דבר לא עוזר ממשיכים לקפוץ מסכים כחולים זה הפירוט של שני המסכים הכחולים האחרונים(אותה שגיאה) חיפשתי קצת באינטרנט על השגיאה הזו ntoskrnl.exe+75bc0 אין פתרונות ברורים לגבי הבעיה אני עכשיו מנסה לעבוד עם המחשב אחרי שהסרתי את ESET Smart Securityגירסה 7 שלאחרונה התעדכנה כי רשמו שיש מצבים שהאנטי וירוס גורם למסכים כחולים. גם מחקתי את הוינדוס7 64 שהיה ועשיתי …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by darky,

שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rony1880r,

היי קורה לי לפעמים שלאחר שאני סוגר את המחשב , פתאום לאחר כמה דקות המחשב מדליק את עצמו ואני נאלץ שוב לסגור אותו ואז בכיבוי השני שאני עושה המחשב כבר לא נדלק, זה לא קורה כל הזמן, אבל לפעמים אני נאלץ לסגור אותו כמה פעמים עד שהוא כבר לא נדלק, יש לכם פתרון לתופעה המוזרה הזו? רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DJ-ARIK,

בימים אלו אני מתכוון לפרט את המחשב יש לי WIN:ME ואין לי גישה לדוס חיצוני יש לי רק את הדוס של הוינדוס אני לא יודע אם יש דברים לפירמוט אבל איך כדאי לעשות את הפורמאט בהתחשב בעובדה שאין לי דוס או שאולי יש לי דוס ואני לא יודע?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ToMeRiK,

כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AIDEN,

מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Etn Gay,

יש wi fi מובנה אבל הגישה אליו נדחית לגמרי . פתרונות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה כאילו ביכלל לא הכנסתי את הדיסק, המשחק לא מופיע אוטומטית, ולא במיי קומפיוטר. מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 18:55:56 ---->בדקתי את המשחק על מחשב אחר ואין איתו בעיה, יכול להיות שיש בעיה בכונן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אלון פ,

שלום לכולם, זה התחיל ככה: אתמול ניסיתי לפרמט וינדוס על מחשב ישן, ובאמצא ההתקנה המחשב נכבה. כשניסיתי להדליק אותו מחדש, המחשב ציפצף ציפצוף מוזר כזה ולא עלה. היום קיבלתי מחשב ישן בלי דיסק קשיח, העברתי את הדיסק הקשיח של המחשב הקודם, והיתה אותה בעיה, המחשב ציפצף ולא עלה. הייתי בטוח שזה בעיה בכונן הקשיח, עד שחיברתי כונן חדש לגמרי שנקנה לפני יומיים, וזה גם ציפצף ככה. אז מה הבעיה? תודה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by woodk1d,

יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני גר ביחידת דיור. ביחידה יש בקירות חיבורי רשת. אני מחבר את המחשב לקיר, ועובד האינטרנט. אני רוצה ליצור וויפי ביחידה. קניתי ראוטר חדש של tp link. כשאני מגדיר אותו, הוא דורש סיסמה. הבעיה: אין לי גישה למודם, ואני לא יודע מה השם משתמש וסיסמה שלו. גם בעל היחידת דיור לא יודע. כן יש לי גישה לסוויץ' - (מתג). השאלה שלי מה עליי לעשות? 1. האם קנייה של ראוטר משולב במודם יפתור לי את הבעיה? כיצד? 2. האם חיבור של הראוטר לסוויץ' יכול לעזור לי? נ.ב - ניסיתי לעשות "הוט ספוט" (נקודת גישה) דרך המחשב, אבל זה לא יציב, לא בריא למחשב, ולא פרקטי. תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ברוך ברוך,

היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים

15. שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. אני צריך לחבר מערכת אודיו שנמצאת 3 מטר מהמחשב בדרך אלחוטית. מה אני צריך לרכוש בשביל זה? תודה

17. היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ot,

לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by d800,

שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Yuval_Y,

שלום נתקלתי בבעיה במחשב שכאשר אני מדליק אותו הוא פועל, כלומר שומעים את המאווררים עובדים, אבל כלום לא עולה במסך (וגם אין את הציפצוף ששומעים תמיד בהדלקה של המחשב) החלפתי ספק כח (לאותו דגם של ספק כח חדש) וזה לא פתר את הבעיה G&T 500W מה שכן: כאשר אני מכבה את המתג של הספק כח, ומדליק את המחשב, הוא פועל לחצי שניה ונכבה (מעין פריקת מתח) ואז כשאני מדליק את המתג ושוב מדליק את המחשב, המחשב עובד כאילו לא קרה כלום חשוב לציין שבכל הדלקה של המחשב לאחר כיבוי צריך לעשות את הפעולה הזו מחדש מה הבעיה? תודה מפרט המחשב Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0) …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by scorpion,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי את ההרד דיסק שלי כי מת לי הibm (דווקא הצלחתי לתקן אותו עכשיו........) אז יש לי בעיה אחרת הcpu usage שלי קבוע על 100.......... מחקתי את הווינודס והתקנתי מחדש ועדיין ללא הצלחה...... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Doc,

לחבר שלי יש מחשב מלפני איזה 500 שנה - פנטיום 2, 350. לעתים קרובות הוא נתקע: המסך "קופא", נורית של הדיסק דולקת, אבל הדיסק לא משמיע רעש כלשהו. הדרך היחידה לצאת מברוך זה - לסגור פיזית ולהדליק מחדש :'(. החבר שלי מנחש שהבעיה בלוח או בדיסק. מה דעתכם? מישהו מכיר ברוך דומה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.