עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם MSI 945gzm3 v1.0 בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה. רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק. הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס. שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל. שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub. כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI. חשדתי שזה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sector5,

\\

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by GrimReaper,

שלום כולם, קניתי מחשב חדש בחלקים הרכבתי אותו בבית לבד ועכשיו אני עובד עצות! כל כמה זמן בצורה אקרית המחשב קופא. התמונה לא זזה שום דבר לא עובד ואם יש סאונד אז הוא עושה לופ. זה לא בעיה של חימום כי יש מאווררים על הכל וכשאני נוגע שום דבר לא חם. זה לא הכרטיס מסך בדקתי אותו במחשב אחר. זה לא הווינדוס כי התקנתי XP VISTA וגם VISTA64 בכולם זה נתקע. לפעמיים זה נתקע גם בהתקנה של הווינדוס. המפרט: core 2 dual 6mb 3.00mhz 8800gt gigabyte pci-express 2.0 2gb dual channel ocs reaper בבקשה עזרה....

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by aviran17,

כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Chaosruler,

קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yanov11,

המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)

11. Started by 114508534,

אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני פותח אתרים שונים נפתח לי חלון החיבור שלך אינו פרטי

13. Started by p11ma,

שלום, אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX. הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ. עד פה הכל בסדר... עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום... לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה... המפרט שלי: AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHz Corsair 550vx 2x1 GB ram 667 HD4850 512mb 1x 7200rpm 500GB hdd 1x 7200rpm 300GB hdd

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by saf,

שמעו,בכל פעם שאני מפעיל את האימיול,כעבור 5 דקות בערך,יש לי מסך כחול (BSOD),דבר מוזר מאוד ואני משתגע כבר עם זה אני חייב להשתמש באימיול,ניסיתי הכל להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה איזה 30 פעם ניסיתי וגם ניסיתי להתקין גרסאות אחרות של התוכנה לא עוזר כלום כל פעם שאני מפעיל אותה כעבור כמה דקות יש מסך כחול. בדברים אחרים אין לי מסכים כחולים גם כשאני מעמיס המון על המחשב (מפעיל תוכנות ומשחקים כבדים). בבקשה אנשים אני חייב עזרה תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Grahf,

שלום וברכה, קניתי מחשב חדש, לצערי שהתקנתי ווינדוס 7 מישהו מבני המשפחה לחץ ריסט למחשב. עכשיו שאני מנסה להתקין את הווינגוס הוא פשוט לא מזהה את הכונן קשיח, כשחיברתי כונן קשיח חיצוני הןא התחיל לזהות כונן אבל טוען שהוא לא יכול להתקין עליו ווינדוס, אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מדובר במחשב שאני הרכבתי לו , AMD X2 4200 פשוט בלי הרבה בלאגן ועם ספק כוח מאוד איכותי אנמרקס ליברטי 400.. המחשב עבד נהדר , רוב הזמן מכובה פעם בכמה ימים אבא שלי היה מדליק אותו ומשתמש , ככה במשך כשנה. פתאום באים להדליק ואין סימן לחיים... נורא מוזר לי המצב הזה כי במקרים כאלה אני יודע שזה כנראה ספק כוח שמת , אבל כאן מדובר בספק כוח איכותי... אין לי עכשיו גם כוח להתחיל להחליף ספקים כמו איזה ניגר , יש איזה בדיקה יותר פשוטה שאפשר לעשות קודם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by donMON,

שלום, יש לי 2 יציאות בננה, אחת לאוזניות ואחת לרמקולים. מה שקרה זה שהפלסטיק החיצוני שתופס את החיבור ביציאה שמיועדת לאזניות נשבר, ואם אני מכניס עד הסוף משום מה שומעים רק באוזניה אחת ולפעמים לא שומעים בכלל, ורק בזווית מאוד מסוימת באמצע 2 האוזניות עובדות, וזה כמובן מאוד לא נוח... בקיצור מה שאני רוצה זה להחליף בביוס את ההגדרות שהיציאה השנייה תתאים לאוזניות (כרגע זה לא), או ששניהם יתאימו. זה אפשרי? ואיך אני עושה את זה? דגם המחשב: asus notebook U31F תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by law89,

היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…

21. שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alonz1,

אהלן, יש לי בעיית התחממות במחשב .. קצת רקע - המחשב נקנה לפני כחודשיים. אני מריץ עליו משחקים וסרטים.. לא שמתי לב להתחממות בחודשיים האחרונים עד אתמול ששיחקתי BF4 ופתאום שמתי לב לחום שהוא פולט, ממש התחמם לי כל איזור הרגליים. פתחתי את המחשב ובדקתי המצאות אבק, לא היה יותר מדי, רק על המאווררים הקדמיים וניקיתי אותו. לאחר מכן הרצתי אותו ווידאתי שכל המאווררים זזים... המאווררים במחשב הם שניים בכרטיס מסך - זזים. שניים מלפנים - זזים. אחד בקירור של המעבד - זז. אחד שלא זז מאחור.. לא בטוח אם הוא מתישהו זז אבל בכל מקרה עכשיו שמתי לב שהוא סטטי. הורדתי SpeedFan וצילמתי את התוכנה בזמן שאני משחק BF4.. זה לאחר כמה דקות משחק : אשמח לעזרה .. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by FishnZone,

אני מקווה שמישהו כאן יצליח לעזור לי. אתמול המחשב עבד בסדר והיום ה windows 10 החליט לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי העדכון כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, זה מראה את הלוגו של הלוח-אם ואז מסך שחור (blank). אני ניסיתי מספר דברים: פרמוט ווינדוס. הסרת הדרייבר עם DDU ב Safe-Mode ואז התקנה חוזרת. השתמשתי ב windows update למציאה והתקנה של הדרייבר. התקנתי מספר גרסאות דרייבר (18.12.2, 18.12.1.1, 18.12.1, 18.10.2, 18.9.3, 18.5.1, 17.7.1). התקנתי רמקול לביצוע POST (ביפ אחד - הכל תקין). חיפשתי אחר קבלים מנופחים בכרטיס מסך (אין) והחלפתי משחת קירור. חיפשתי אחר קבלים מנופחים בספק כוח (אין). כרטיס מסך: A…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מפרט המחשב שלי מכיל: מעבד I7-5820k, לוח אם Asus x99-A, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 2x8GB 2400MHz וספק 650w. לוח האם התקלקל ונפח את נשמתו. חיפוש ארוך ברשת העלה מעט מאוד לוחות אם תחליפיים, בכל זאת לוח אם בן 5-6 שנים. לוחות האם שמצאתי היו במחירים יקרים בסביבות 1700 ש"ח. אני מתלבט בן קניית לוח אם חלופי לבין החלפת מעבד ולוח אם לדור עדכני. 1. האם ניתן למצוא לוח אם לתושבת 2011-V3, צ'יפסט X99 במחיר סביר, בסביבות 1000 ש"ח בישראל? 2. האם עדיף להחליף את המעבד ולוח האם בחדשים, ומה מומלץ לקנות ב- 1500-2000 ש"ח (לטובת גיימינג - כדוגמת סייברפאנק2077, ברזולוציית 1080)? תודה לעונים.

25. Started by clue,

היי, יש לי מחשב NOTEBOOK שמשום מה הWINDOWS בו מסרב לעלות! ניסיתי להיכנס לביוס כדי להגדיר שהמחשב יקרא מUSBCD (כי אין לו CDROM אבל יש לי נייד) והוא זיהה אבל לא מעלה לי את המסך של הפירמוט (רק נתקע במסך השחור! ואז עולה הסמל "starting window" ועושה לעצמו ריסט שוב) . אני מבינה בעניין פחות או יותר אז אשמח ממש לעזרה!!!! תודה מראש נ.ב. מנסה לפרמט אותו עם דיסק חוקי של :smiley7:WIN7

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים