תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאחרונה כרטיס מסך ngeforce 7600 gs התקנתי אותו ואת הדרייברים כמו שצריך, ובכל זאת נתקע המחשב כשמפעילים משחק.. היתה לי בעיה דומה גם לפני שהחלפתי את הכרטיס, אך במקום להתקע, המחשב אתחל את עצמו, אלא אם היה מאוורר ביתי מכוון ישירות אליו, ואז הכל הלך חלק. אני משער שהתחממות בטח היתה הבעיה של הכרטיס הקודם, אך מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס החדש? כי כשמכוונים מאוורר לכיוונו הוא עדיין נתקע, בניגוד לישן.. והאם יכולה זאת להיות בעיה ברכיב אחר? אשמח אם תעזרו לי, זו בעיה שמציקה לי ולמחשב שלי כבר די הרבה זמן..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!. כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי. זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב. ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס מסך הנ"ל יש שלושה חיבורי 2+6 / 8 פינים, אך בספק סטוק של Razer יש רק 2 כבלי 2+6 פינים (הספק אינו מודולרי). ז"א שניתן לחבר רק 2 מתוך 3 חיבורים שעל כרטיס המסך. באתר Razer מצויין שה-EGPU תומך בסדרה 30 (בתחתית העמוד): Compatible NVIDIA® graphics chipsets: Geforce™ RTX 30 Series https://www.razer.com/gaming-egpus/razer-core-x/RC21-01310200-R3U1?__cf_chl_jschl_tk__=4c3f5ea074b4ee5147b1920cb3fc3a142a32741d-1609421719-0-AcaGOtO8Jiwl2R2maWyCr-k-VkwipXNH4BUi7nrz-yw9lbr4Dt6gfICHKgt8zaX3IPOqIMJxTyMwNVOPP8u5iCTwDSKp7yFgo3QQlyd9RF1dBkRajrJBAoLua82B5DCZje0GX26OwM0qhsg1IqiovsVVeuynBpnMDi4I1aWkjynmvMKvMKNHYnWvr8kUm…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.
-
בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים! אחרי התקנת המחשב החדש ומערכת ההפעלה WinXP SP2.. משום מה הכונן הראשי עליו מותקן הוינדוס מופיע לי ככונן נשלף (!) ומופיע לי למטה האייקון של Safely Remove Hardware עם ההרד דיסק בו.. ההרד דיסק הוא 160 ג'יגה SATA II של WD.. ממש אין לי מושג מה הבעיה.. =/ התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט nForce 4 AMD, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל זה לא ממש עוזר! מישהו יכול לעזור??
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקצה של הפלאג של הרמקולים נשבר בתוך הכניסה בכרטיס קול.. ועכשיו הוא תקוע בפנים ואין לי מושג להוציא אותו.. יש למישהו רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לאפס ביוס לא עזר בבקשה עזרה מפרט מחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נישא dell. בשלב מסוים המחשב לא עלה ובנסיונות לץקן את התקלה המחשב התקין מחדש את החלונות. כל הקבצים שהיו עליו נעלמו. הקבצים הם מסוגים שונים. כיצד ניתן לשחזר את כל הקבצים הישנים או לפחות את כל אלה שנשארו תקינים? החשיבות העיקרית היא כמובן קבצי jpg והחשיבות המשנית הם קבצי המוזיקה. חברה המץמחה בשחזור דרשה 3000 שקל על השחזור כשהיא לא אחראית שהשחזור יצליח. התשלום הוא גם במידה והשחזור נכשל. יש לי מחשב נוסף וגם דיסק חיצוני בו 0.7 גיגה פנויים, קיבולת שהיא מעל ה500 מגה של המחשב הנישא. במידה וניתן - מעדיף להצע השחזור לדיסק החיצוני ואחר כך לטפל בקבצים. תודה על כל עזרה. ברוך.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי היום לפטופ ASUS FX504 E4453 ללא מערכת הפעלה הצלחתי להפעיל את הדיסק און קי במחשב אחר אבל כשאני מנסה לעשות BOOT זה לא מוצא אותו בביוס.. כלומר ההתקן מזוהה בביוס אבל בBOOT MENU הוא לא נמצא.. ביטלתי BOOT SECURE וFAST BOOT אבל חסר לי את האופציה CSM כדי שהוא יזהה... ככה זה מה שהבנתי מקריאה בפורומים מחו"ל.. אשמח לעזרה בבקשה חברים ערב טוב :)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא של מערכת ההפעלה - XP SP3 32BIT) פשוט נעלם ממערכת ההפעלה - אפילו לא מופיע ב-Disk Management או בכל מקום אחר! בביוס הוא מזוהה כראוי ולא קיבלתי כל הודעת שגיאה - הכל עבד מצויין עד לפני שבוע (לוח P35 של גיגבייט). כשחיברתי אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מזוהה ועובד כרגיל. אשמח לכל עצה, גונן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה עם חיבור פינים רחב. בלוח אם החדש שלי אין כזאת כניסה.(רק USB). בסורק יש לי כניסה למדפסת, והוסרק עצמו מחובר למחשב בUSB. ניסיתי לחבר את המדפסת לסורק,והסורק למחשב. אבל זה לא עבד. כבל מתאם(ממדפסת לUSB) עולה 160 ש"ח בחנות היחידה שראיתי. כך שאם אין פתרון אני אעדיף לקנות מדפסת משולבת חדשה, מאשר להשקיע אגורה במדפסת ישנה. אז אפשר בכלל לחבר את המדפסת? דרך הסורק?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
"טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו ח הטכנאי יקנה לי לוח חדש עכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד??? אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל חבר שלי יש בעיה.. יש לו מחשב חדש.. התקנו וינדוס וסבבה.. אבל יש בעיה... הוא נתקע כל איזה 10 דקות.. אבל תקיע רצינית.. שאפילו העכבר לא זז... וזה קרה כבר יותר מ-5 פעמים... מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! לפני מספר חודשים התחילה הבעיה שכמה שניות אחרי כיבוי מוחלט המחשב פשוט נדלק לבד. זה קורה כמעט כל הזמן, הזמן בין הכיבוי להדלקה מחדש הוא לא קבוע, לפעמים זה שניה אחרי לפעמים כמה שניות. המחשב היה "בתיקון" בערך 7 פעמים (7 פעמים רק על התקלה הזאת) וכל פעם החזירו לי אותו שהוא עדיין תקול. החליפו לי במסגרת האחריות חצי מחשב עד ללוח אם ושום דבר לא עזר. עכשיו הגיע הזמן שלי לבדוק מאיפה הבעיה. ואז אני אלך לדרוש שיחליפו לי את החלק התקול. אני מתחיל בתהליך בידוד הבעיה ובזה אני צריך את עזרתכם. למיטב ידיעתי (ואני לא מומחה גדול כמו שאתם רואים) זאת אינה יכולה ליהיות בעית תכנה בגלל שהזמן הוא לא קבוע וגם אחרי כיבוי מוחלט ה RAM מחוק אז זאת לא יכולה ליהיות איזו פקודה של איזה וי…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן C שרשום שהיא שוקלת 21 ג'יגה אבל שאני נכנס כל התיקיות שבפנים שוקלות רק 2 ג'יגה איך אני מסדר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב NOTEBOOK שמשום מה הWINDOWS בו מסרב לעלות! ניסיתי להיכנס לביוס כדי להגדיר שהמחשב יקרא מUSBCD (כי אין לו CDROM אבל יש לי נייד) והוא זיהה אבל לא מעלה לי את המסך של הפירמוט (רק נתקע במסך השחור! ואז עולה הסמל "starting window" ועושה לעצמו ריסט שוב) . אני מבינה בעניין פחות או יותר אז אשמח ממש לעזרה!!!! תודה מראש נ.ב. מנסה לפרמט אותו עם דיסק חוקי של :smiley7:WIN7
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-