תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו כאן יצליח לעזור לי. אתמול המחשב עבד בסדר והיום ה windows 10 החליט לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי העדכון כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, זה מראה את הלוגו של הלוח-אם ואז מסך שחור (blank). אני ניסיתי מספר דברים: פרמוט ווינדוס. הסרת הדרייבר עם DDU ב Safe-Mode ואז התקנה חוזרת. השתמשתי ב windows update למציאה והתקנה של הדרייבר. התקנתי מספר גרסאות דרייבר (18.12.2, 18.12.1.1, 18.12.1, 18.10.2, 18.9.3, 18.5.1, 17.7.1). התקנתי רמקול לביצוע POST (ביפ אחד - הכל תקין). חיפשתי אחר קבלים מנופחים בכרטיס מסך (אין) והחלפתי משחת קירור. חיפשתי אחר קבלים מנופחים בספק כוח (אין). כרטיס מסך: A…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ של DELL XPS 13 חדש (נקנה ממש לפני כ3 שבועות). עד עכשיו השתמשתי בו אך ורק כשהוא במצב חיסכון בסוללה ושמתי לב שמשום מה הסוללה יורדת די מהר (הכל יחסי כן? מדובר על שימוש של לפחות 10 שעות). היום ניסיתי להשתמש במחשב במצב רגיל (לא חיסכון בסוללה) ושמתי לב שהסוללה יורדת פחות מהר משום מה. במשך 5 שעות של שימוש במצב הרגיל (מתוכם כל ה5 שעות אני שומע מוזיקה, קבצי PDF, גוגל ואפילו פינוק של 20 דקות בנטפליקס) ואני עומד על 66% סוללה, בואו נגיד שבחיסכון בסוללה שהמסך שלו נכבה מדי כמה דקות כשלא נוגעים במחשב הסוללה הייתה יורדת יותר. יש מצב זה בגלל שהמחשב כל שנייה מדליק\מכבה את המסך ופה הצריכה המוגברת בחשמל? (למרות שזה מצב חיסכון בסוללה והוא אמור ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדווס 10 על מחשב מיני של לנובו וביוס לא מזהה את הדיסק און קי המקורי של הוינדווס. בהגדרות קבעתי ש - USB יהיה הראשון בהתקנה ובכל זאת הוינדווס לא עולה מהדיסק און קי וביוס ממשיך לא לזהות אותו. מצ"ב התמונות של ההגדרות. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 יציאות בננה, אחת לאוזניות ואחת לרמקולים. מה שקרה זה שהפלסטיק החיצוני שתופס את החיבור ביציאה שמיועדת לאזניות נשבר, ואם אני מכניס עד הסוף משום מה שומעים רק באוזניה אחת ולפעמים לא שומעים בכלל, ורק בזווית מאוד מסוימת באמצע 2 האוזניות עובדות, וזה כמובן מאוד לא נוח... בקיצור מה שאני רוצה זה להחליף בביוס את ההגדרות שהיציאה השנייה תתאים לאוזניות (כרגע זה לא), או ששניהם יתאימו. זה אפשרי? ואיך אני עושה את זה? דגם המחשב: asus notebook U31F תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח (M741LMRT) שקיבלתי, הרכבתי מעבד וזכרון לצורך בדיקה, הכל נדלק כולל המסך שעובר לבד מ SB לפועל ועובד יופי רק שאין תמונה על המסך. עם כרטיס מסך חליפי יש גם תמונה. הבעיה היא כנראה עם החיבור ליציאת הוידאו שנמצא על הלוח אם והוא רופף. מישהו התנסה בתיקון של דבר כזה? מכירים או יודעים לכוון אותן להמלצות איך לתקך את החיבור מה הסכמה האם אפשר להלחים יציאה תחליפית? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן מחשב חדש,התקנתי עליו וינדוס 7. התקנתי בנוסף וורד 2010, הבעיה עכשיו שהמדפסת לא מדפיסה. למשל אני רושם סתם כמה משפטים בוורד ואז עושה קובץ הדפסה וזה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל! התקנתי דרייברים והמדפסת רשומה כמדפסת ראשית במחשב המדפסת היא סמסונג-ml 1660 לייזר אני מאוד אודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה בעיה מאוד מעצבנת כבר כמה חודשים. יש לי את הסטיקים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098&Tpk=f2-6400cl5d-2gbnq והבעיה היא שכל עוד שניהם מחוברים ללוח אם בתצורה של dual אז יש המון מסכים כחולים בזמן שאני משתמש במחשב. ד"א, כשרק סטיק אחד מחובר אז אין שום בעיה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? אה וגם הרצתי memtest כששני הזכרונות היו מחוברים וזה לא מצא אף בעיה.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה פה ואני מקווה שתעזרו לי בדחיפות כי אני חושבת שאני משתגעת... זה כבר כמה ימים העכבר עושה לי בעיות. אתמול היו עוד כמה שעות שהוא עבד ואחכ הוא נתקע ומאז הוא לא זז... ככה הסיפור התחיל לפני שלושה ימים העכבר לא זז. לפעמים המחשב מזהה אותו והוא מוגדר ולפעמים המחשב כאילו העכבר לא מוגדר (בחומרה לא כתוב כלום)...לפי קריזות..לא יודעת מה קרה אתמול העכבר עבד בסדר עד שנתקע ומאז בכלל הוא לא זז...דרך אגב גם כשהמחשב כביכול זיהה אותו כמוגדר העכבר עדיין לא זז... החיבורים בסדר (עובדה שהוא הפסיק לעבוד ואז חזר ואז שוב הפסיק). ניסיתי להחליף עכבר גם לא עוזר. הרצתי ניקוי וירוסים והרצתי גם אנטי ספיוור והכל נקי ועדיין העכבר לא עובד. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל המחשב לא מצליח לשחזר…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב notebook של hp. 2 שאלות, הבנתי שכדי לשמור על הסוללה במחשבים החדשים המחשב מטעין את הסוללה עד ל100%, ואחר כך, גם כשהמחשב מחובר הסוללה לא נטענת. איך אני יכול לבדוק אם התכונה הזו קיימת גם אצלי? שאלה שנייה- אני רוצה להקצות מקש פונקציה חדש, שיחשיך את המסך של המחשב. לא מצב שינה, אלא רק החשכת מסך. איך עושים את זה? איך מקצים מקש פונקציה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לדודים שלי מחשב עם Q6600 לפני יומיים התחילה להם בעיה שברגע שהם מפעילים את המחשב הוא מצפצף שתי צפצופים ואז לא קורה כלום(המסך לא נדלק) הם פתחו את המחשב וראו שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . עכשיו השאלה שלי היא כזאת :הלך להם המאוורר ו/או גם המעבד?(המוכר בחנות שהם הלכו אמר להם שהמעבד הלך בלי לראות את המחשב בכלל אז מה יכול להיות הבעייה בסיפור הזה?) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-