עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DaViDM273,

שלום הבעיה התחילה עם מסכים שחורים מדי פעם באמצע משחק והיום אחרי הדלקה מחדש מסך שחור המקלדת ועכבר לא דלוקים והמאווררים עדיין עובדים. החלפתי את הכרטיס מסך עם כרטיס מסך ממחשב אחר והמחשב נדלק והכול עובד ובמחשב השני אותה בעיה. מפרט: ryzen 5 1600 gainward gtx 970 phoenix tx650m Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 asus prime b350-plus

2. Started by Benny770,

לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך

3. יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by donMON,

שלום, יש לי 2 יציאות בננה, אחת לאוזניות ואחת לרמקולים. מה שקרה זה שהפלסטיק החיצוני שתופס את החיבור ביציאה שמיועדת לאזניות נשבר, ואם אני מכניס עד הסוף משום מה שומעים רק באוזניה אחת ולפעמים לא שומעים בכלל, ורק בזווית מאוד מסוימת באמצע 2 האוזניות עובדות, וזה כמובן מאוד לא נוח... בקיצור מה שאני רוצה זה להחליף בביוס את ההגדרות שהיציאה השנייה תתאים לאוזניות (כרגע זה לא), או ששניהם יתאימו. זה אפשרי? ואיך אני עושה את זה? דגם המחשב: asus notebook U31F תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shaolin,

ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שבת שלום כולם. הגעתי היום הביתה והפעלתי את המחשב - הוא נדלק אך לא עלה כלום במסך. הוצאתי את הפאנל הצידי של המארז, זה שממול הלוח (דרש הזזה קלה של המחשב לכיווני) - המחשב עולה. כיביתי, החזרתי למקום עם הפאנל - לא עולה. הוצאתי את הפאנל (שוב, תזוזה של המארז) - המחשב לא עולה ואף התחילו צפצופים שמעידים על בעיה בזיכרונות. הוצאתי החזרתי וכו וכו, לבסוף עבד. החזרתי למקום (בדרך המארז קיבל ממש טפיחה קלה מהשולחן - המחשב נכבה. הדלקתי אותו והוא שוב לא עולה. החזרתי למקום והוא לא עלה ושוב צפצף! אני כבר חסר אונים בקטע הזה.. זה קורה לי מאז שעברתי למארז הזה (כל המפרט בחתימה). בנוסף להחלפת המארז בוצעה הארכה לכמה כבלים, ואולי זאת הבעיה.. (הלוואי! אולי אבא שלי יבין שאי אפשר עם ספק ג'נר…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shefernadav,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by roe10,

היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shahkar_19,

כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by stingeR-,

היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)

13. Started by moti30,

שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??

14. שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sector5,

\\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ekmo,

שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הלוח הוא: HPCompaq DC-7600 ההודעה: 917 front audio not connected , יש אפשרות לבטל את ההודעה? ( ללא הביטול חייב ללחוץ F1 שהמחשב יעשה BOOT) חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי פתרון, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, הכבל של הAudio לא קיים ,כי זה מארז אחר ואין את החיבור לשמע הקידמי) תודה רבה, לירן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני כמעט בטוח שזה הלוח ולא הכרטיס מסך. כי מאז שזה התחיל לקרות, הבקרי USB לא עובדים בזמן הPOST(מה שמקשה לעלות SAFEMODE). אני אעלה תמונות עוד כמה דקות, פשוט אני מפחד שזה יחזור על עצמו. סה"כ זה קרה פעמיים מאז אתמול. הWINDOWS אתמול התקין 2 עדכונים רציניים אני חושב. זה קרה מאז.(לא מאמין שזה קשור לWIN אבל רק בשביל הפרוטוקול). המפרט בצד. מזל שכבר הזמנתי מעבד, לוח וזיכרונות חדשים שבוע שעבר. הצילומים ייתעכבו קצת. בינתיים צילמתי טמפרטורות:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. [פתחתי ת'רד על זה בפורום רשתות ואינטרנט אבל זה מתקשר לשם רק בגלל שזה כרטיס רשת ולא יותר. עכשיו, במחשבה שניה זה יותר מתאים לפה] יש לי מכשיר HomePlug שמחובר לחשמל ולכרטיס רשת עם כבל רשת ישיר. כשהמחשב כבוי אז הכרטיס עדיין דולק ולכן הHomePlug נשאר גם דלוק כי הוא מחובר למחשב. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל אז גם הHomePlug נכבה כי לכאורה אין חיבור למחשב. כל הקטע פה הוא לכבות את הכרטיס רשת כשהמחשב נכבה בשביל שגם הHomePlug יכבה כי שמתי לב שהוא ממש מתחמם וחבל סתם. ניסיתי דרך מנהל ההתקנים באפשרות של צריכת חשמל, האפשרות של מתן אישור למערכת לכבות את ההתקן כבר מסומנת. לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל אפשר רק דרך הBIOS אבל אני לא סופר מומחה לעסק שם. צילמתי את מה שהיה נראה לי רלוונטי: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי פנטיום 4 1.6 והיה לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 מסריח כזה.. ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך GF FX 5200 וכאשר אני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא עולה.. מה יכולה להיות הבעיה? ולפי מה שאני יודע יש לי AGP X4 ושאלתי אם זה מתאים גם ל8 וגם ל4 אז אמרו לי שכן.. הצעות? פתרונות? תודה.!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by stingeR-,

אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by StarMo,

אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ido_,

אהלן, יש לי מחשב בסלון שיש עליו GTX 1060 של NVIDIA שמחובר לרסיבר של קולנוע בייתי ומשם לטלויזיה. אתמול החלפתי טלויזיה, אחרי ההחלפה באמת היתה לי את האפשרות להעלות רזולוציה ל4K אבל אחרי RESTART פתאום נעלם לי הCONTROL PANEL של NVIDIA, הרזולוציה מוגבלת ל1920x1080 ואין לי אפשרות להוציא שמע דרך הHDMI, עם איזשהו דרייבר ג'נרי של WINDOWS. ניסיתי: 1. לחבר ישירות לטלויזיה במקום דרך הרסיבר 2. להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש 3. לנתק מהחשמל 4. לפרק את הכרטיס מסך ולחבר מחדש (לא ניסיתי עדיין להחליף סלוט PCIE בגלל שיש בעיית מקום במארז בסלוט השני) 5. לבטל את הכרטיס מסך ONBOARD דרך הביוס כאשר מסירים לגמרי את הדרייברים הWINDOWS מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.