תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, עקב תאום לוקה בין מספר אנשים, יצא שיש לנו מחשב בעל לוח הכולל יציאות DVI וVGA בלבד, ומסך עם dp, mini-dp ו HDMI. למיטב ידיעתי, לא ניתן לחבר את המסך ללוח עם כבל DVI-DP, כשהDVI מחובר למחשב. האם קם בHDMI המצב דומה - לא ניתן לחבר כבל DVI/HDMI, או להשתמש במתאם בסגנון, כשחיבור הDVI הולך ללוח, וחיבור הHDMI הולך למסך? אשמח לתשובה מושכלת, לפני שאנחנו מחליפים לוח. חיפוש בגוגל הניב תוצאות מנוגדות. תודה רבה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה , לפני שבועיים קניתי עכבר אופטי חדש מבית LOGITECH הכל היה בסדר איזה יומיים ואחר כך באמצע שהמחשב עבד ואני שיחקתי משחק העכבר נתקע ולא זז ורק הלד של העכבר היה דלוק... לאחר הוצאת כבל הUSB והכנסתו העכבר חזר לפעולה וכעבור שבוע עוד פעם קרתה אותה בעיה ! יומיים האחרונים הכל עבד חלק אבל מי יודע מזה?! חשוב לציין שלפניכן היה לי עכבר גולה רגיל של LOGITECH גם הוא על USB ולא הייתה לי איתו שום בעיה אז כנראה שהבעיה היא לא בלוח אם! יכול להיות שהוא גם לא מקבל מספיק מתח אבל זאת אפשרות מאוד לא רציונלית...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל. ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר. המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לדודים שלי מחשב עם Q6600 לפני יומיים התחילה להם בעיה שברגע שהם מפעילים את המחשב הוא מצפצף שתי צפצופים ואז לא קורה כלום(המסך לא נדלק) הם פתחו את המחשב וראו שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . עכשיו השאלה שלי היא כזאת :הלך להם המאוורר ו/או גם המעבד?(המוכר בחנות שהם הלכו אמר להם שהמעבד הלך בלי לראות את המחשב בכלל אז מה יכול להיות הבעייה בסיפור הזה?) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם וקיבל ארטיפקטים. התחלתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהמאוורר הגדול במארז שלי הפסיק להסתובב. פתחתי את המארז וראיתי שגם המאוורר של הCPU לפעמים מסתובב ולפעמים לא (בין ריסטרטים למחשב). חשבתי שאולי קיימת בעיה במאוורר של המארז (מובנה 250 מ"מ), אז חיברתי אותו למחשב נוסף ושם הוא עובד תמיד ומסתובב יותר מהר מאשר אצלי במחשב. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הספק כח של המחשב נחלש (המחשב בן כמה שנים טובות) ולכן המאווררים כבר לא פועלים. ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מארז: enermax chakra אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת בעלת חיבור USB, לאחרונה התחילה להופיע בעיה מוזרה. נניח כאשר רוצה להיכנס לSAFE MODE המקלדת פשוט לא עובדת. כמו כן, לא ניתן לעשות פורמט מכיוון שלא יכול ללחוץ על איזשהו כפתור כדי לבצע בוט מהדיסק. בביוס ולאחר העלייה של מערכת ההפעלה, היא עובדת תקין. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי מחשב בן 3 ימים . גיימינג עם כרטיס מסך gtx 1650 מעבד intel core i5 19400 ולאיטים רחוקות בשעות של הלילה המסך נכבה ונדלק באמצע משחק ואחרי משהו כמו עשר דקות - רבע שעה זה קורה שוב . חשוב לציין שזה לא קורה בשולחן עבודה בכלל. דרך הגב המשחק זה cs go מריץ לי על 300 fps אז אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שמפרטו להלן: Core i3 6100 Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI HEC 8K01 Mini ITX Black + PSU 200W Samsung SSD EVO 850 250GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V - HX421C14FB2/8 Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB 2400Mhz CL15 1.2V - HX424C15FB3A/16 לפני כשבוע וחצי התקנתי לו את סטיק הזכרון השני (16GB, 1400MHz), והוא עבד נפלא במשך כמעט שבוע. בשבוע שעבר הוא נכנס למצב שינה וכשחזרתי לעבוד עליו - הוא כלל לא הגיב. למעשה, הוא לא נדלק יותר וכל האורות שלו כבויים באופן קבוע (LAN, memory, סתם נורות שיש על הלוח). ניסיתי כבר לנתק את הזכרון (כל אחד בתורו ואת שניהם יחדיו), להחליף ספק כוח (עם 3 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-