תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שמפרטו להלן: Core i3 6100 Gigabyte GA-B150N Phoenix-WIFI HEC 8K01 Mini ITX Black + PSU 200W Samsung SSD EVO 850 250GB Kingston HyperX Fury Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V - HX421C14FB2/8 Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB 2400Mhz CL15 1.2V - HX424C15FB3A/16 לפני כשבוע וחצי התקנתי לו את סטיק הזכרון השני (16GB, 1400MHz), והוא עבד נפלא במשך כמעט שבוע. בשבוע שעבר הוא נכנס למצב שינה וכשחזרתי לעבוד עליו - הוא כלל לא הגיב. למעשה, הוא לא נדלק יותר וכל האורות שלו כבויים באופן קבוע (LAN, memory, סתם נורות שיש על הלוח). ניסיתי כבר לנתק את הזכרון (כל אחד בתורו ואת שניהם יחדיו), להחליף ספק כוח (עם 3 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חיפשתי בכל נר אפשרי. המחשב קורס (בלי צלצולים, בלי מסך כחול, פשוט מקבל ריסט) במשחקים כבדים, בסצינות כבדות בעיקר, ולפעמים בקטעים מוזרים ביותר. דוגמאות: היט מאן - קורס באופן קבוע. אחרי 5 דק' משחק גריד 2 - קורס כאשר יש את הסרטים (cinematics) בין מעבר בין TIER שונים. (לא תמיד) בנוסף זה קרס לי גם במשחקים ישנים מאד, שרצו מדהים בעבר (כמו קוד MW2).. חומרה: כ. מסך Radeo 5850 ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 ניסיונות קודמים לתיקון: 1. התקנת דרייברים ישנים 2. עדכון ביוס / לוח אם 3. פרמוט 4. ניתוק מלבד הארדיסק SSD, לוח אם, מעבד, כ.מסך. בדיקה שעבדה:…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר השארתי את המחשב דלוק והלכתי לעבודה, חזרתי והמחשב היה כבוי. ניסיתי להדליק אותו ולא הצלחתי. אז כיביתי את הספק מתח והדלקתי אותו וניסיתי שוב להדליק את המחשב, עכשיו כל מה שהוא עושה זה להדליק את המאווררים ל2 שניות ונכבה ומדליק את עצמו שוב ושוב נכבה ועוד פעם ועוד פעם. אין צפצופים, כשהמחשב מכובה אני מצליח להטעין ממנו מכשיר USB... I7 3770 16GB הארד דיסקים: SSD128 HDD1T HDD3T ניסיתי להעלות את המחשב גם עם ניתוק של הארד דיסק אחד כל פעם וזה לא צלח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבעיה והבדיקות שביצעתי : אחד מהדברים קורא - המסך הופך פתאום לשחור וחוזר לעצמו ואז מופיע הודעה שהיתה בעיה בדרייבר ושוינודס עשה ריקוברי - המסך הופך לשחור ואין יציאת ווידאו הדבר קרא כל כמה דקות החלפתי ספק, ונראה שיש שיפור אך לאחר כמה דקות המחשב הפעם קפא, אבל זה לקח לו מעט יותר זמן (אך עדיין מספר דקות) שוב הדלקתי לאחר מספר דקות שוב קפא, מה שמוזר שהפעם לא הופיעה הודעת שגיאה של ווינדוס וזה לקח יותר זמן עד שהתקלה הופיעה. ניתקתי את הכרטיס מסך, עברתי לכרטיס מסך מובנה בהתקנת הדרייבר שלו פתאום שוב הופיע בדיוק אותו מסך שחור אך כרגע אני עובד איתו וזה לא קרה שוב. (המסך השחור היה מופיע כמה פעמים גם בהתקנת הדרייבר של הכרטיס מסך, וכשהחלפתי לספק אחר הןא לא הופיע בהתקנה) מערכת הפעלה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במסך חדש שתומך ב4k ואני מחפש כרטיס מסך מומלץ,שימוש עיקרי במסך זה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אני לא בעניין של גיימינג,זה הדגם של הלוח אם, https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#support-dl-bios ועוד שאלה בנושא,האם יהיה אפשרי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך, או שלא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה , לפני שבועיים קניתי עכבר אופטי חדש מבית LOGITECH הכל היה בסדר איזה יומיים ואחר כך באמצע שהמחשב עבד ואני שיחקתי משחק העכבר נתקע ולא זז ורק הלד של העכבר היה דלוק... לאחר הוצאת כבל הUSB והכנסתו העכבר חזר לפעולה וכעבור שבוע עוד פעם קרתה אותה בעיה ! יומיים האחרונים הכל עבד חלק אבל מי יודע מזה?! חשוב לציין שלפניכן היה לי עכבר גולה רגיל של LOGITECH גם הוא על USB ולא הייתה לי איתו שום בעיה אז כנראה שהבעיה היא לא בלוח אם! יכול להיות שהוא גם לא מקבל מספיק מתח אבל זאת אפשרות מאוד לא רציונלית...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבר AMD Phenom II x3 435, לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, זיכרון 2GB PC3-10600U של Crucial ב- DIMM בודד, כרטיס מסך מסך on-board, דיסק 250GB של Samsung, ספק Seasonic SS-380. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (עם רישיון חוקי וכל העדכונים) והוא משמש בעיקר לגלישה באינטרנט. היה יציב ותקין עד לפני כמה שבועות, אז התחיל לקפוא לעיתים קרובות. אין מסך כחול, אין שגיאות ה- event logs - פשוט קופא וחוזר לעבוד רק אחרי איתחול. הבעיה הלכה והחמירה, עכשיו הוא קופא אחרי זמן קצר למדי ולפעמים גם לא עולה אם לא מנתקים אותו לחלוטין מהחשמל לכמה דקות. לפעמים התצורה משתבשת כשהוא קופא. ההשערה הראשונה שלי היתה בעיית זיכרון, הרצתי עליו memtest86+ המשך שמונה שעות ולא נמצאה שגיאה אחת.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם intal core i3 12gb ram 256gb ssd win10 שאני מדליק את המחשב עם הכרטיס מסך אין תמונה מהמסך הכרטיס מסך אפילו לא מסתובב [ האם זה אומר שהכרטיס מסך נשרף יש לי אותו כבר 6 שנים והוא בחיים לא עשה בעיות בעזר אשמח לעזרתכם לפתירת הבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-