תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה
-
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ASUS 8800GT 512MB חיברתי אותו ללוח אם ל PCE-E X16 הכחול העליון בלוח אם וכשהפעלתי תמחשב המאווררים והכל נדלק העכבר והמקלדת הופעלו אבל המסך נשאר שחור וכתוב בו NO SIGNAL ( הלוח אם שלי זה STRIKER EXTREME ) ניסיתי גם עם מסך CRT וגם עם מסך LCD וכלום לא עזר ניסיתי לחבר גם לPCI-E X16 האמצעי ( צבע לבן ) וגם לא עזר אפילו חיברתי תשקע 12V/5V מאחורי הכרטיס מסך בכבל עצמאי לספק ( בלי מאווררים או משהו ) וגם לא עזר למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? :-( יוגב
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים פחתאום המחשב לא רצה להידלק אז פתחתי את הספק ושמתי לב שהפיוז נשרף השאלה שלי אם נשרף הפיוז כלומר הוא היגן על הספק והספק לא נשרף נכון???? נאם הפיוז הזה הוא פיוז רגיל כמו בשאר מכשירי חשמל או שזה פיוז מיוחד???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח לשנות קוד בממיל שלי מה אני עושה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, עקב תאום לוקה בין מספר אנשים, יצא שיש לנו מחשב בעל לוח הכולל יציאות DVI וVGA בלבד, ומסך עם dp, mini-dp ו HDMI. למיטב ידיעתי, לא ניתן לחבר את המסך ללוח עם כבל DVI-DP, כשהDVI מחובר למחשב. האם קם בHDMI המצב דומה - לא ניתן לחבר כבל DVI/HDMI, או להשתמש במתאם בסגנון, כשחיבור הDVI הולך ללוח, וחיבור הHDMI הולך למסך? אשמח לתשובה מושכלת, לפני שאנחנו מחליפים לוח. חיפוש בגוגל הניב תוצאות מנוגדות. תודה רבה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש בחלקים הרכבתי אותו בבית לבד ועכשיו אני עובד עצות! כל כמה זמן בצורה אקרית המחשב קופא. התמונה לא זזה שום דבר לא עובד ואם יש סאונד אז הוא עושה לופ. זה לא בעיה של חימום כי יש מאווררים על הכל וכשאני נוגע שום דבר לא חם. זה לא הכרטיס מסך בדקתי אותו במחשב אחר. זה לא הווינדוס כי התקנתי XP VISTA וגם VISTA64 בכולם זה נתקע. לפעמיים זה נתקע גם בהתקנה של הווינדוס. המפרט: core 2 dual 6mb 3.00mhz 8800gt gigabyte pci-express 2.0 2gb dual channel ocs reaper בבקשה עזרה....
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני גר ביחידת דיור. ביחידה יש בקירות חיבורי רשת. אני מחבר את המחשב לקיר, ועובד האינטרנט. אני רוצה ליצור וויפי ביחידה. קניתי ראוטר חדש של tp link. כשאני מגדיר אותו, הוא דורש סיסמה. הבעיה: אין לי גישה למודם, ואני לא יודע מה השם משתמש וסיסמה שלו. גם בעל היחידת דיור לא יודע. כן יש לי גישה לסוויץ' - (מתג). השאלה שלי מה עליי לעשות? 1. האם קנייה של ראוטר משולב במודם יפתור לי את הבעיה? כיצד? 2. האם חיבור של הראוטר לסוויץ' יכול לעזור לי? נ.ב - ניסיתי לעשות "הוט ספוט" (נקודת גישה) דרך המחשב, אבל זה לא יציב, לא בריא למחשב, ולא פרקטי. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי נקיון כולל של המחשב. נקיון כולל כלומר פירוק של הכל, ניקוי בלחץ אוויר, שימון מאווררים, התקנת גוף קירור חדש לכרטיס המסך, החלפת ספק מהמחשב השני למחשב המדובר, והחזרה של הכל למקום. לאחר ההדלקה המחשב לא מבצע פוסט. כל המאווררים שמחוברים ללוח האם נלדקים עם הלדים היפים והכל, ומעבר לזה כלום. הנורה שמצביעה על מתח לזכרונות דלוקה גם היא. אלו הבעיות שחשבתי עליהן כבר ונפסלו: 1. מעבד. המאוורר של המעבד מחובר היטב והוא גם עובד. החלפתי למעבד אחר ועדיין כלום. 2. זכרונות. הוצאתי סטיק אחד והחלפתי בין כל החריצים. כלום. כנ"ל הסטיק השני. 3. כרטיס מסך. מכיוון שהחיבור של הקירור החדש מתחבר ישירות ללוח האם, חשבתי שאולי בלי מאוורר שמחובר לכרטיס, הוא מסרב לעבוד. ולכן חיברתי מאוורר לאחד מ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים הרכבתי מחשב פשוט. הוא לא היה בשימוש בשנה האחרונה והיה במצב הפקרותי. ניסיתי לחבר את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך. בהתחלה ניסיתי כשהכרטיס מסך היה מחובר. כשזה לא עבד ניתקתי וניסיתי בחיבור המובנה בלוח האם. ההשארה שלי היא שהלוח אם כבר לא בין המתפקדים. זה נכון או שיש אופציה אחרת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מחשב ישן שהיה אצלו.. בערך שנה לא הדליקו אותו.. המחשב עצמו נדלק והמסך לא.. יכול להיות שהכרטיס מסך הלך?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבר AMD Phenom II x3 435, לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, זיכרון 2GB PC3-10600U של Crucial ב- DIMM בודד, כרטיס מסך מסך on-board, דיסק 250GB של Samsung, ספק Seasonic SS-380. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (עם רישיון חוקי וכל העדכונים) והוא משמש בעיקר לגלישה באינטרנט. היה יציב ותקין עד לפני כמה שבועות, אז התחיל לקפוא לעיתים קרובות. אין מסך כחול, אין שגיאות ה- event logs - פשוט קופא וחוזר לעבוד רק אחרי איתחול. הבעיה הלכה והחמירה, עכשיו הוא קופא אחרי זמן קצר למדי ולפעמים גם לא עולה אם לא מנתקים אותו לחלוטין מהחשמל לכמה דקות. לפעמים התצורה משתבשת כשהוא קופא. ההשערה הראשונה שלי היתה בעיית זיכרון, הרצתי עליו memtest86+ המשך שמונה שעות ולא נמצאה שגיאה אחת.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עבד אתמול בלי בעיה. היום בבוקר החלה הבעיה המחשב נדלק אבל על המסך לא מוצג כלום. לאחר הוצאת אחד הסטיקים של הזכרון הפנימי המחשב עלה עם תצוגה. זה אומר שיכול להיות שהסטיק ההוא תקול?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מידי פעם המסך של המחשב פשוט נהיה שחור כתוב עליו digital power saving mode ואז נהיה שחור כאילו הוא במצב שינה, רק שאי אפשר לעשות כלום כדי שהוא יצא מזה חוץ מריסטרט ולפעמים גם זה לא עובד. החלפתי כבל hdmi וניסיתי לחבר למסך טלויזיה והתופעה עדיין קיימת. המחשב אצלי 3 שנים אם זה אומר משהו. אשמח לעזרה אם מישהו יודע למה זה יכול לקרות ומה כדאי לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-