עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט עם מעבד E2200 וכרטיס מסך MSI HD4350 וספק כח של איזיקול 300 ווט כל פעם כשאני מפעיל את המחשב ואני מגיע למסך של אחרי הWELCOME של הווינדואז אקס פי אני פשוט מקבל NO SIGNAL על המסך (בנוסף ליציאת הD-SUB שמחוברת אל מסך CRT 17" מחובר גם מסך טלויזיה מיציאת DVI במחשב שמחובר אליו דרך כבל עם מתאם לטלויזיה לכניסת HDMI) ניסיתי להסיר את ההתקנה של הדרייברים של כרטיס המסך בהצלחה דרך VGA מוד של הווינדואז לאחר מכן אחרי הריסטרט המחשב מראה לי שמזהה את הכרטיס מסך מתקין את הדרייבר דרך הווינדואז ואז פעם אחת קרה שפשוט לאחר סיום התקנת הדרייברים שוב קיבלתי NO SIGNAL בפעם אחרת קרה שנשאר על רזולוציה של 640X480 עם 8 סיביות ואז כשבאתי לשנות ל800X600 או אפילו רק ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by skot,

ניסיתי כבר 2 דיסקים ואני מקבל אותה הודעה..: the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum ונראה לי שהדיסק בסדר....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080

4. Started by gal505,

במנהל משימות אצל חבר במחשב יש CPU שנע בין 20% ל-80% במצב IDLE ..ואין שום תהליך שאמור להעשות זאת שמופיע ברקע למעט ה SVCHOST ותהילך הIDLE של SYSTEM.. זה פנטיום D דואל קור 3.0GHZ ללא כרטיס מסך ואי אפשר להריץ משחק כמו CS1.6...מה הבעיה? ואיך אפשר לפתורה? תודהמראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by barsha,

שלום. יש לי מחשב נישא dell. בשלב מסוים המחשב לא עלה ובנסיונות לץקן את התקלה המחשב התקין מחדש את החלונות. כל הקבצים שהיו עליו נעלמו. הקבצים הם מסוגים שונים. כיצד ניתן לשחזר את כל הקבצים הישנים או לפחות את כל אלה שנשארו תקינים? החשיבות העיקרית היא כמובן קבצי jpg והחשיבות המשנית הם קבצי המוזיקה. חברה המץמחה בשחזור דרשה 3000 שקל על השחזור כשהיא לא אחראית שהשחזור יצליח. התשלום הוא גם במידה והשחזור נכשל. יש לי מחשב נוסף וגם דיסק חיצוני בו 0.7 גיגה פנויים, קיבולת שהיא מעל ה500 מגה של המחשב הנישא. במידה וניתן - מעדיף להצע השחזור לדיסק החיצוני ואחר כך לטפל בקבצים. תודה על כל עזרה. ברוך.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ערןלנדאו,

שלום לכם, היום התחיל לי סימונים על האייקונים, שני חיצים על רקע כחול, בכל אייקון שאיננו קיצור דרך. אני חושש שזה וירוס. המערכת הפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט, אני מצרף תמונה, ותודה מראש לכל העוזרים. [ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tiger2014,

הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Shmoolik,

אני צריך לשנות את ה IP שלי ואני לא יודע איך. אני עם CABLE + 012 + 750. גם כשהתקשרתי אליהם לתמיכה , אמרו לי שהם לא יכולים לשנות לי את ה IP אבל כל פעם שהמודם מתאחל את עצמו הוא מושך כתובת של IP זמינה. לכן אמרו לי לנסות לכבות אותו ללילה או יותר , ולמחרת לחבר אותו ואז הוא כנראה "ימשוך" כתובת IP שונה. עשיתי , לא עבד. למישהו יש רעיון ? או אולי תוכנה ש"כאילו" תשנה את האיי פי שלי ? אני מתכוון , שבסדר יהיה לי את ה IP של עכשיו אבל נגיד אני נכנס לשרת \ FTP או משהו כזה , שהשרת או מי שזה לא יהיה , יחשוב שיש לי IP אחר. -- *לא קניתי\ביקשתי\רכשתי שום שרות של IP קבוע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OR007,

פתחתי על זה ת'רד בעבר אבל בסופו של הדבר הבעייה הסתדרה... לאחר בעייה עם ה-WINDOWSNT כל הרג'יסטרי שלי שלך...אז נאלצתי להתקין את ההאלף לייף מחדש כמו תוכנות רבות אחרות. בכל אופו התוצאה שלי ב-3DMARK היא 4300 !...אבל בקונטר סטרייק אני מקבל 5-30 FPS, לפעמים זה באמת מגיע ל-5. אני לא זוכר איך סידרתי את זה אבל אם למישהו יש פתרון אז שיכתוב. OFFTOPIC... לאחר הורדת דרייברים מאתר הבית של החברה (SAPPHIRE) התוצאה ב-3D MARK קפצה ב-500 נק'...ולעומת זאת O/C של מ-275/275 ל- 300/300 שיפר רק ב-100 נק'. בכל אופן כל מי שיודע איך לפתור את הבעייה בקאונטר זה יעזור לי מאוד !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי webcam מלפני כמה שנים והיא פעלה מצויין על win98, עכשיו מאז החלפתי מערכות הפעלה וכרגע אני על win2k pro, הבעיה היא שהחברה המפגרת של המצלמה לא מכינה יותר דרייברים והגרסא למערכת הפעלה הכי חדשה היא לwin98....(החברה: kensington) האם יש דרך כלשהי להפעיל את הדרייברים על win2kpro ? או שגורלה של המצלמה נחרץ? תודה מראש. ושנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bomsa400,

הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Chaosruler,

קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 114508534,

אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קיבלתי זיכרון חדש 512 מגה של קינגסטון שאותו הוספתי ל 512 מגה של מיקרון. לשניהם יש 400MHz ו CL3. וגם קניתי כרטיס מסך חדש - X800GTO של פאליט. טוב... אני משחק בניד פור ספיד מוסט וונטד ואחרי כמה שעות של משחק המחשב נתקע ומפסיק להגיב, הסאונד נכנס ללופ ואחרי כמה שניות מופיע מסך שחור. קרה לי פעם אחת שזה קרה ואחרי איזה 10 שניות זה חזר למשחק. אבל בכל הפעמים האחרות זה נתקע לגמרי. שום דבר לא מגיב למשל שאני לוחץ על ה num lock במקלדת הנורה לא נכבית... ממש הכל לא מגיב אפשר לעשות רק ריסט. למה זה? אני כמעט בטוח שזה לא בגלל הכרטיס כי זה לא נראה לי הגיוני שבגלל הכרטיס המקלדת לא תגיב. יש מצב זה הזיכרון? דוד שלי אמר לי שאולי זה בגלל שזה חברות שונות של הזיכרונות... אבל לא נראה לי כי זה ע…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי ביוס של:VIA-ApolloPro133 הורדתי את העידכון שלו לפי מספר המודל של הלוח אם (35c92100xx). קיבלתי 5 קבצים ובתוכם 3 קיבצי bin 1 txt קובץ הסבר 1 exe שאותו מפעילים בנוסף לקובץ bin 1 [glow=red, 2, 300]הבעיה:[/glow] אני לא יודע באיזה קובץ BIN ליבחור ואיך אני אמור לדעת אני פשות לא רוצה לנחש כי אתם יודעים מה יקרה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- נתונים של קובץ TXT: VIA-ApolloPro133 (ATX) Motherboard - Award BIOS (VT82C693A+VT82C686A/686B) V1212AG.BIN For Winbond (39A) Clock Gen IC Dec/2000 V1218AG.BIN For Winbond (39B) Clock Gen IC Dec/2000 V1214AG.BIN…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by slider,

אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by stingeR-,

טוב זה הולך ככה , לפני שבועיים קניתי עכבר אופטי חדש מבית LOGITECH הכל היה בסדר איזה יומיים ואחר כך באמצע שהמחשב עבד ואני שיחקתי משחק העכבר נתקע ולא זז ורק הלד של העכבר היה דלוק... לאחר הוצאת כבל הUSB והכנסתו העכבר חזר לפעולה וכעבור שבוע עוד פעם קרתה אותה בעיה ! יומיים האחרונים הכל עבד חלק אבל מי יודע מזה?! חשוב לציין שלפניכן היה לי עכבר גולה רגיל של LOGITECH גם הוא על USB ולא הייתה לי איתו שום בעיה אז כנראה שהבעיה היא לא בלוח אם! יכול להיות שהוא גם לא מקבל מספיק מתח אבל זאת אפשרות מאוד לא רציונלית...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilanb0,

בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?

24. קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, יש לי נייד של דל לא מעט שנים. המאווררים שלו כמעט אף פעם לא מופעלים, אולי פעם ביום-יומיים כשיש ממש הרבה מאמץ. שלחתי את המחשב לניקוי מאווררים לפני כשנה במעבדה מקצועית. בימים האחרונים המאוורר דלוק כל הזמן, גם אם אני לא נוגע במחשב במשך שעות, וזה עושה רעש מעצבן. בspeedfan כתוב HD0 38 ובשאר פחות מ-50 מעלות והכל על צבע ירוק. בtask manager אין שום דבר חריג והcpu usage יכול להיות גם על 0-1 אחוז במשך שעות. והמאווררים נדלקים אחרי כמה דקות מהדלקת המחשב. אז למה זה כך ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.