תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אתמול הרכבתי לחבר מערכת חדשה לגמרי. השתמשנו בקירור Noctua NH-L9i שהוא לא סוס עבודה אבל אמור לעשות את העבודה לפי הביקורות שקראתי. המחשב כמובן לא מיועד לאוברקלוק והכל יישאר בסטוק. אחרי שהרכבנו את המחשב עשיתי לו בדיקת מאמץ קטנה עם פריים ולהפתעתי הטמפרטורה הגיעה ל-90 מעלות אחרי 4 דקות של בדיקה. עצרתי את הבדיקה מהר. האם זה הגיוני שמעבד בסטוק מגיע ל-90 מעלות? משחה תרמית של נוקטואה נמרחה באופן מושלם על ידי. בדקתי באינטרנט וקראתי שלא כדאי לבדוק מעבדי האסוול עם פריים ושעדיף להשתמש ב-IBT עוד דבר שלא הגדרתי זה פרופיל מאוורר בביוס אז המהירות של המאוורר נשארה על 900 משהו כזה. מדובר בלוח H87-D3H. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בנושא ! יש אפשרות שאתם יכולים לעזור כדי לגלות את התקלה? תודה לכול העוזרים !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה היי לכולם מה שלומכם? ועכשיו הבעיה.... יש לי PROVIEW 19" שטוח ...לפני חודשיים קניתי אותו ובשבוע שבועיים האחרונים הופיעה בעיה די מעצבנת שממש מרגיזה אותי והיא: כל דקה שתיים או כל כמה דקות בהתחלה הכל כרגיל המסך עובד מוצויין הצבעים הכל רק פתאום המסך כזה קופץ ונישמע רעש של כאילו זרם כזה וככה זה חוזר על עצמו כל כמה דקות וזה ממש מעצבן מישהו יודע אוליי מה הבעיה? ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמסך כי אמרו לי שזה מזיק אפילו הוצאתי את הקבלים שלי מהמחשב והכנסתי חזרה....אבל....כלום לא עזר... ??? בבקשה...מי שמבין שיעזור לי כי ממש התייאשתייייייייי :'(
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל תקלה בכרטיס רשת, המחשב הנייח שלי שלי מחובר כרגע לאינטרנט בדונגל אלחוטי שמתקשר עם הראוטר שנמצא 4 מטר ממנו. אבל הגלישה הפכה לסיוט בגלל שבכל דף אינטרנט שאני פותח, רשום לי בתחתית הדף "ממתין למטמון" ולפעמים לוקח לדף להיטען דקות ארוכות. מדוע זה קורא את הדף מהמטמון (מדובר לא רק בדפים שכבר פתחתי, אלא גם בדפי אינטרנט מאתרים חדשים) ומה ניתן לעשות כדי לשפר את זה עד שאמצא הזמן להחליף כרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להקטין את הPF שלי ל 512 מגה >>> למרות שגודל הזיכרון שלי הוא 2 G המטרה שלי היא כמה שיותר פעילות זיכרון RAM איך שהוא אני לא מרגיש שזה משפיע לא רוצה להכניס את המערכת לאי יציבות >>> מחפש הגדרות נכונות / חדשות למערכת על 2G זיכרון האם כדאי להישתמש בתוכנה? אם כן >>> באיזו? THX
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/threads/553304-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%95#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/threads/552972-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9C%D7%91%D7%93#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , אתמול , חזרתי מהעיר , וראיתי שהמחשב שלי תקוע , טוב, אמרתי נעשה ריסט , עשיתי ריסט , ובום! , הוא נתקע בבוטסקרין , ניסיתי כמעט הכל , להוציא כרטיס מסך\להחליף , לבדוק את הכרטיס במחשב אחר , בדקתי את ההארדיסק, החלפתי זיכרונות , אפילו החלפתי את החיבורי IDE על הלוח , שום דבר לא עזר , הוינדוס לא עולה(לעומת זאת שאני מחבר את ההארדיסק שלי אצל אח שלי שיש לו אותו לוח , הוינדוס עולה ועובד נפלא...) , בקיצור , מה שנשאר זה לבדוק את הלוח ואת המעבד... , יש הצעות? עוד דבר שניסיתי הוא להתקין את הוינדוס מחדש , אז הכנסתי דיסק עם בוט , ושהוא גומר להעתיק קבצים ורושם "setup is starting windows" בהתקנה הראשונה שבוחרים באיזה מחיצה להתקין ואיזה מחיצה לפרמט והכל , גם שם הוא נתקע , זה אומר שגם פו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב הכונן הפסיק להגיב ביום אחד ללא פגיעה פיסית - שומעים את הצליל של הכונן - צליל של מנוע, אך לא ניתן להגיע לספריות. לאחר שהוצאתי את הזכרון ממיקומו בשקע ה USB וניסיתי להעבירו לשקע אחר - המחשב לא זיהה אותו . כאשר מנסים לגשת לכונן ממקום חיבורו המקורי מתקבלת הודעת שגיאה : The request failed due to fatal device hardware error. הלד בחלק הקדמי של הזכרון דלוק בצהוב ירקרק ומהבהב מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר , תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך VOODOO3...כן אני יודע כרטיס מסך יןש מאד...אבל אני מסתפק בו די הרבה זמן (משהו כמו 5 לשנים) לאחרונה המחשב מפסיק לעבוד...הוא כאילו נתגע דקה וחר דקה מופיעה הודעה שאומרת שיש בעיה בכרטיס מסך ב ויש לשמור את כל הנתונים ולצאת מהמערכת. כאשר הדבר קרה פעם ב כמה ימים לא התייחסתי אליו, אבל עכשיו כאשר אני פותח את המחשב, כעבור שתי דקות הוא נתקע ולא מאפשר לי לעבוד. אז אני ואחי פתחנו את המחשב וראינו שיש שם קבלים שרופי (נפוחים ובעלי נוזל כתום מעליהם...) טוב, אם אני מגדיר את מצב הקבל בין אחד לחמש... יש שם קבל אחד במצב חמש אחד במצב ארבע!! ועוד כמה שמצבם הוא אחד!!! בקיצור אני לא יודע אם להחליף את הכרטיס מסך כמו שאמר המחשב, או שזה בעצם הלוח אם... (הכרטיס מסך הוא קטן ו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לתיקון קבצי וידאו שיחזרתי מכרטיס זיכרון של מצלמה והתמונות חזרו אבל כל הוידאו פגומים מישהו מכיר תוכנה טובה? עדיפות לחינמית אבל אם אין אז תוכנה שלפחות נותנת מספר תיקונים בחינם ולא שנותנת רק מס' שניות מהסרטון כדי שאוכל לבדוק איך התוכנה והאם שווה לקנות אותה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זקוקה לעזרה ... ברשותי DVD נייד לרכב של LG מדגם DP372B את ה-DVD ברכב, אני מבקשת לחבר ל-2 יעדים: הראשון (כבר מתחבר) : למסך המותקן ומשמש כמראה ומחובר לחיישני/ומצלמת רוורס. במקרה זה הבעיה, שחוטי היציאה של ההתקן יושבים בגב המושב האחורי, ואני צריכה לייצר סוג של הארכת החוט, על מנת שיגיע אל מרכז הרכב ... כדי שהנוסעים מאחור, יוכלו לצפות בסרטים. כל חיפושי בחנויות האלקטרוניקה ואף אצל מתקיני מערכות שמע מורשים (אלה יודעים "רק" לקחת מהקופסה ולחבר). היעד השני: אל מסך (גם טלויזיה) LCD דק7 אינטש Artech CTV708 למקרה זה יש לפתור 2 בעיות: האחת - פיצול היציאה ממכשיר ה-DVD (שתהפוך ל-2 יציאות) השניה - חוט מתאים היודע לזהות שידור מה-DVD אל המסך. ... לא הצלחתי למצוא כזה. האם למישהו פתרונו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-