תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית עם לוח אם של asus p5g41c-m lx וכל פעם שאני מחבר USB כלשהו כמו דיסק און קי או מדפסת, המחשב בכלל לא מגיב ולא משמיע צליל. רק הכרטיס רשת שלי שמחובר באמצאות USB מזוהה ועובד. היה לי ווינדוס ויסטה ובהתחלה הכל עבד עד שיום אחד הופיע הבעיה ופירמטטי לווינדוס 7. תודה מראש לעוזריים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב. אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב.. תשובה דחופה תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים הרכבתי מחשב פשוט. הוא לא היה בשימוש בשנה האחרונה והיה במצב הפקרותי. ניסיתי לחבר את המחשב, אבל אין תצוגה על המסך. בהתחלה ניסיתי כשהכרטיס מסך היה מחובר. כשזה לא עבד ניתקתי וניסיתי בחיבור המובנה בלוח האם. ההשארה שלי היא שהלוח אם כבר לא בין המתפקדים. זה נכון או שיש אופציה אחרת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אח שלי הביא תמחשב שלו מתיקון וכל פעם שאני מנסה להתקין את אה windows המסך נשאר שחור ולא עושה כלום אותו דבר גם בלי הדיסק ניסיתי הכל בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R554L החלק של האור של המסך הפסיק לעבוד. שכיוונתי פנס על המסך ראיתי תצוגה, רק האור לא עבד. פרקתי את המסך ניקיתי את החיבורים, וכעת המסך חזר לעבוד אבללל. ברגע שאני מנתק את הספקת החשמל התאורה של המסך כבת מיד, המחשב ממשיך לפועל רק התאורה של המסך חשוכה. ברגע שאני מחבר את המטען מיד נדלק התאורה. בדקתי את כל הגדרות התאורה והבעיה לא נמצאת שם. אשמח לשמוע כל רעיון מה הבעיה. תודה רבה רבה לכותבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב דלק והוריד סרטים, אני באתי מביצפר הדלקתי תמסך ולא ראו כלום כאילו המחשב בסטנדביי עשיתי ריסט ושוב לא ראוים כלום! החלפתי את הכרטיס למשו ישן שהיה בבית, והבעייה היא הכרטיס מסך... עכשיו אני קניתי בקיאספי, מישו יודע איך השירות שלהם והאם הם יעשו לי בעיות? כי בטלפון הם נשמעו נחמדים.. אמרו תבוא נבדוק ונחליף עם תתגלה בעייה יש לציין שכשהדלקתי תמחשב לא היו שום צפצופים ושום כלום... יש לכם מושג מה הבעייה ? ושוב איך השירות של קיאספי?? בבקשה תענו מהר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב שולחני עם חיבור רשת קווית פעיל כאשר מחברים אליו מתאם רשת אלחוטית ב usb לגלישה זמנית, מה בעצם קורה כאשר מתחברים אל הרשת האלחוטית, האם נוצר קונפליקט כל שהוא בין האלחוטי לקווי ? מה קורה כאשר מתנתקים מהרשת האלחוטית האם הרשת הקווית חוזרת להיות פעילה ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב לא חדש בכלל בשבועיים האחרונים, פתאום נתקע המסך קופא לפעמיים גם הצבעים מתחרבשים כזה. לפני שאני רץ להחליף כרטיס מסך, איך אני בודק שזה בטוח הבעיה ? מפרט של המחשב. EP45-UD3L Q6600 NVIDIA 8800GT ספק - corsair hx520 ניסיתי להפעיל OCCT אולי אני לא יודע איך נכנסתי ללשונית של GPU ולחצתי ON התוכנה קורסת ויש את השגיאה הבאה. מחשב משמש רק עבור סרטים גלישה באינטרנט ממש בקטנה פוטושופ ואופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח בן כמה שנים טובות של SeaGate - Barracuda SATA V 120GB, Model ST3120023AS, ולפני כחודש קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק חדש, אך כשאני מחבר את הישן (במקום החדש, עם הכבלים שיש במחשב החדש) המחשב פשוט לא מזהה אותו. הלכתי ל-BIOS ונכנסתי לאיזו אפשרות של Boot Device או משהו בסגנון, וזה הראה לי רק את הצורב. אני לא מתכוון להשתמש בדיסק הישן גם אם הוא יעבוד שוב, רק כמה דברים שיש בו קצת חשובים לי, ברגע שאני אעביר אותם הוא הולך ישירות לפח. האם יש דרך כלשהי שעשויה להציל את ההארד דיסק הישן כדי שאוכל להעביר נתונים בפעם האחרונה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-