תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום חברים! יש לי משהו מוזר במסך של הנייד החדש שלי. מדובר על נייד של LG וכאשר כול המסך ברקע לבן רואים בצד שמאל מן כתם בצבע שחור ממש חלש יש לציין שממש צריך להתאמץ לראות את זה ורואים את זה רק על רקע לבן או תכלת בהיר. זה לא לכלוך כי ניקי את המסך כמה פעמים עם החומר המיוחד למסכי LCD וכמו כן זה לא נראה כמו פיקסל שרוף. זה ממש נראה כמו כתם לכלוף שחור בהיר. אודה על עזרתכם בנושא ומה אני אמור לעשות היות והנניד עוד באחריות. תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה הגלגלת האמצעית מגלגלת לי לבד בלי שאני עושה כלום. לדוגמה: אני גולל באתר למטה וכשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר לי למעלה מעצמו. באוטלוק זה ממש מרגיז כי כשאני עומד על הדואר הנכנס זה מוריד לי למטה ומעלה למעלה במהירות בלי שאני ממש עושה משהו. אני חייב לגלול עם החצים בצד ע"י לחיצה עליהם עם העכבר כדי לשלוט בגלילה בלי שהיא תשתגע... אני לא בטוח שזה בעכב כמו אולי משהו בהגדרות שלו למרות שהוא הזדהה לבד בWIN 7 והדונגל האלחוטי שלו הותקן לבד. אני התקנתי מהאתר את התוכנה של העכבר אבל זה לא ממש עזר לי... האם מישהו יודע מדוע זה קורה? אני אבדוק עכשיו במחשב אחר ואדווח לכם. בכול אופן אשמח לעצות בעניין, תודה עריכה: טוב, אכזבה קשה, ומעכבר שנחשב מוערך... זה קורה גם במחשב אחר. מספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עבד אתמול בלי בעיה. היום בבוקר החלה הבעיה המחשב נדלק אבל על המסך לא מוצג כלום. לאחר הוצאת אחד הסטיקים של הזכרון הפנימי המחשב עלה עם תצוגה. זה אומר שיכול להיות שהסטיק ההוא תקול?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם יש לי שאלת שמטרידה אותי כבר הרבה זמן האם יש אפשרות לעשות RECOVERY למחשב נייח כמו שיש במחשבים ניידים שלוחצים F12 וזה משחזר לי תמחשב להתקנה של הוינדוס והדרייברים נקיי כמו שקניתי אותו (ללא צורך בדיסק של ווינדוס). אם יש אפשרות כזו אפשר מדריך בעברית. תודה רבה רבה לעונים/ות ושבת שלום ומבורך.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני שבוע תוכנה אחת שפועלות עם הפעלת המחשב נפגמה איכשהו והתוכנה השתמשה בכל ה- 16 GB זיכרון. לא הייתה ברירה אלה להסיר אותה, לא היה ניתן לעצור את הפעולה. מדוע בעיה כזו נוצרת? עכשיו, אחרי שהסרתי אותה פיתאום הופיע לי כונן חדש במחשב הנקרא: Disconnected Network Drive (:A:) NTFS התוכן בפנים ממש מוזר כמו: inn.coast.cars , premisejump , scope_relevance_sense , deceive-inc-clarify-four וכדומה.. איך אפשר להסיר את הכונן הדימיוני הזה? האם זה בטוח להסיר את התוכן שנמצא שם? אשמח למי שיודע מדוע הבעיה עם התוכנה קרתה ואיך נוצר הכונן של ה- Network . תודה רבה חברים, שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי נייד של דל לא מעט שנים. המאווררים שלו כמעט אף פעם לא מופעלים, אולי פעם ביום-יומיים כשיש ממש הרבה מאמץ. שלחתי את המחשב לניקוי מאווררים לפני כשנה במעבדה מקצועית. בימים האחרונים המאוורר דלוק כל הזמן, גם אם אני לא נוגע במחשב במשך שעות, וזה עושה רעש מעצבן. בspeedfan כתוב HD0 38 ובשאר פחות מ-50 מעלות והכל על צבע ירוק. בtask manager אין שום דבר חריג והcpu usage יכול להיות גם על 0-1 אחוז במשך שעות. והמאווררים נדלקים אחרי כמה דקות מהדלקת המחשב. אז למה זה כך ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחריות הכל חיים אבל אחריות קבלו שבור דוגמא תמונה זה. http://www.ocztechnology.com/ocz-el-...ecial-eol.html תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
קניתי GTX 1060 ועכשיו הרזולוציה חורגת מהמסך והוא קצת מטושטש, לא חד. 1920X1080
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-