תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הבעיה של הדי וי די המזד*** שלי!!!!! אני חייב מומחה די וי די שידריך אותי ויענה לי על מלא שאלות... אז הסיפור המלא הוא ככה: קיבלתי מחבר 4 סירטי די וי די שונים סתם כי סיקרן אותי לנסות להכין ריפ. כיון שאני מתעסק עם סרטים רבים. הדגם של הכונן הוא- sony dvd-rom ddu1621 כונן סטנדרטי שקניתי בחנות שכולם שונאים-ksp אין לי מושג כמעט בכלל בדי וי די ...בקיצור הכנסתי לכונן וניסיתי לצפות בלב אמיץ....התוכנת הקרנה שלי Powerdvd 4.0 אמרה לי שהיא עוברת איזור לאיזור 1 וכי יוותרו לי רק עוד 4 פעמים לעבור...אוקי כיוון שאני יודע שיש הגבלת איזורים על די וי דיים החלטתי לחפש דרך לפרוץ את הכונן כדי שאוכל לעבור חופשי בין איזור לאיזור. הורדתי מאתר http://www.firmware.fr.st את הגרסא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, Win7 מע' הפעלה, 64 ביט. בניסיון לעדכן תוכנת אנטיוירוס של avg מתקבלת הודעת שגיאה שבכותרת. בניסיון להתקין מחדש את ה avg או להתקין את האנטיוירוס של מייקרוסופט מתקבלת אותה הודעת שגיאה. לציין שבהתקנת ה win היו בעיות בביצוע update אך סודר ע''י התקנת כל מיני patch. כך שה update של win עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כיום במחשב שלי מחשב נייח במארז COOLERMASTER ATX בו יש לוח אם - Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד Intel I3-6100 וזיכרון של 8G ושני כוננים הארד דיסק+ SSD וספק סטנדרטי. בגלל מגבלות מקום אני רוצה להקטין את המארז ולהניח את המחשב באופן מאוזן ולא מאונך מבקש המלצות למארז קטן יותר שיכיל את כל המפרט שלי כאשר הגודל הפיזי המקס' של הנישה בה אניח את המחשב 43ס"מ לרוחב על 19ס"מ גובה ועומק של 55 ס"מ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי מודד 90 מעלות צלזיוס בעת שאני משחק Call of Duty 4. למעשה, ראיתי גם טמפרטורות גבוהות מכך בכמה מעלות. מצורפת תמונות. אולי זרימת האוויר הכללית במארז לא טובה? דווקא על הכרטיס הגרפי (וגם על המעבד עצמו) יש קירור יעודי. אשמח לשמוע אם זאת היא בעיה, ואם אפשר לשפשר את המצב, ואם כן - איך. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום הופיעו לי מסכים כחולים במחשב עם קודים שונים המסך הכחול הראשון הופיע לי קוד אחרי המילה סטופ 0x000000d0 במסך הכחול השני היה כתוב לי 0x000000c5 ובמסך הכחול השלישי היה כתוב 0x00000019 בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה memtest והכל היה תקין אין לי מושג מה יכול לגרום למסכים הכחולים בבקשה תעזרו לי אופיר אצלי הכל sata
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כעשרים דקות המחשב שלי נכבה לפתע.. כאשר הדלקתי אותו הרחתי ריח שרוף , שניים מחיבורי המולקסים עלו בעשן והמיסו את הכבלים , מהר מאוד כיביתי את המחשב. היסתכלתי באברסט בימים האחרונים וגם שמתי לב שה12v עומד על 12.38 במנוחה וה 5v עומד עומד על 5.70 אבל הבלגתי והיום זה תפס אותי אני לא יודע אם העומס היה הבעיה ולא יודע מה לעשות הספק הוא של colors it מה אני יכול לעשות? :(
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה שהחלה בימים האחרונים. המחשב מסרב להידלק בלחיצה על כפתור ההדלקה, הוא נדלק רק כאשר אני מחבר את הכבל חשמל (או מכבה ומדליק את ה- UPS) ולוחץ על כפתור ההדלקה במקביל. לא בעיה של מגעים/כבל, כי המחשב מקבל חשמל כשהוא מחובר לחשמל. לא בעיה של ה- UPS, כי זה קורה גם בלעדי ה- UPS. אם אני מכבה את הספק מאחור ומחכה כמה דקות שיפרוק (חשבתי שזה קשור לחשמל סטטי), אחרי שאני מדליק את הספק, המחשב עדיין לא נדלק, רק כאשר אני מנתק ומחבר את הכבל חשמל. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב win10 ויש לי גם טלפון galaxi s7 ואני רוצה להגדיר את המצלמה של הטלפון שתהיה על המחשב. ראיתי פעם אחד שעושה את זה, איך בדיוק עושים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA Z77X UD3H . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שאר המפרט נמצא בצד ללוח האם הזה יש 6 USB3 וארבע מהם לא עובדים מה שלא עובד זהו הצ'יפ VIA USB3 ROOT HUB שלא עובד ניסיתי לעדכן את הדרייבר וזה לא הצליח נ.ב. יש חשמל שמה תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב מקרטע לכמה שניות בכל 2-3 דקות, יכול לראות במשחק מיינקראפט, או כשאני עובד על 2 תוכנות (פוטושופ ואוטוקאד - לא שימוש כבד במיוחד) ויוטיוב פתוח ברקע. מצרף סרטון מהמשחק מיינקראפט שאפשר לראות את התקיעות של המחשב. המפרט של המחשב: Intel core i7-7500 8gb ram 512 ssd Nvidia Gefroce 940 MX - מעודכן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-