עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lumi,

יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אלה רק בגודל שלהם .לא ניתן לפתוח אותם ומקש ימני לא נותן כלום.גם ריענון לא מגיב מה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mrpoli3,

שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by zoom182,

הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Yoav,

שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by מההקטע123,

שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, זה התחיל לפני כשנה (עוד בתקופה שהיה לי מותקן XP) המחשב שלי התחיל לחטוף מסכים כחולים ולרשום בLog שהוא לא יכול לאתחל את הכרטיס רשת onboard. התקנתי מחדש את דרייבר של הכרטיס והכל הסתדר, אבל לאחר חודשיים הבעיות חזרו. הרצתי על המחשב מספר בדיקות והתברר שMemtest מפוצץ בשגיאות. הוצאתי את הזיכרונות אחד אחד ועדיין היו מלא שגיאות, התקנתי את הזיכרונות בסלוטים אחרים (יש לי 4 סלוטים ו2 סטיקים) והשגיאות לא נעלמו, לאחר מכן החלפתי את הזיכרונות עם מחשב אחר והרצתי Memtest על שני המחשבים, ונחשו מה? הזיכרון שלי עובד מצוין במחשב אחר, והזיכרון של מחשב אחר עובד מצוין אצלי! ועכשיו מגיע הדבר הכי הזוי: החזרתי את כל הזיכרונות למקומם, הרצתי Memtest והוא לא מצא אפילו שגיאה אחת, פתאום הכל התחיל לע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by strifer,

החלפתי מעבד ולפי האתר של הלוח אם שלי MSI KT3 Ultra 2 הוא מסוגל להריץ אותו בלי בעיות הבעיה היא שהוא מזהה אותו כ 2000+ אבל המהירות של 1800+ עזרה מישהו? עידכנתי הכל מביוס וכלה בדרייברים של הלוח אם

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250‎ (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4‎ GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…

13. Started by dani007,

יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by samos,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד. כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה מיד. ניתקתי את הכל פרט לחשמל וזה לא משנה. החלפתי ספק ויש אותה תופעה, אני מדליק את המחשב והוא נכבה מייד. כאשר החלפתי ספק שכחתי לחבר את החיבור של 4 פינים מהספק ללוח ואז המחשב נדלק אבל לא הגיב, לא ראו כלום במסך ולא היו ציפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם הלך הלוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by L1ron,

המפרט של המחשב החדש שלי זהה: i5 2500K 3.3ghz ATI READON HD 6850 1GB 4GB RAM 1600mhZ לוח אם P67A-UD3 בהתחלה המחשב טס בכל ועכשיו באופן מוזר לאט לאט אני מרגיש יותר בעיות..בהתחלה בצורה שלא אמורה לקרות המחשב היה לפעמים מתחיל לטעון לאט ..אחר כך באינטרנט נהיה איטי, עכשיו אפילו במשחקים אני מרגיש קצת איטיות וקצת קירטועים. ומה שמצחיק , זה שהמעבד כל הזמן לא עובר את ה5% USAGE ובמשחקים 30-50% , וגם המעלות נמוכות מאוד. מערכת הפעלה WIN7 64BIT שהורדתי מהTORRENTLEECH . מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by HWmaniak,

כל פעם שאני מחבר התקן אחד האחר מתנתק בעצמו והווינדוס טוען שהוא לא מחובר למחשב כביכול. דוגמא: אני מחבר את המדפסת למחשב ופתאום אין אינטרנט כי ה WIFI מתנתק ואני צריך להוציא ולהכניס את המודם מהUSB שיחזור לפעולה. יש מצב שזו בעיה חשמלית כלשהי? יש לי ווינדוס 8.1 ואולי הוא הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ofirterev,

שלום לכולם פתאום הופיעו לי מסכים כחולים במחשב עם קודים שונים המסך הכחול הראשון הופיע לי קוד אחרי המילה סטופ 0x000000d0 במסך הכחול השני היה כתוב לי 0x000000c5 ובמסך הכחול השלישי היה כתוב 0x00000019 בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה memtest והכל היה תקין אין לי מושג מה יכול לגרום למסכים הכחולים בבקשה תעזרו לי אופיר אצלי הכל sata

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avivi85,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התחלתי לשחק קצת FALLOUT 4 , ואחרי זמן מסויים המחשב קפא. הדלקתי מחדש, ועוד פעם זה קרה. ניסיתי לעדכן דריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי שוב, אחרי בערך 40 דקות עוד פעם זה קרה, המסך קפא והמחשב לא מגיב. חשוב לציין שהתקנתי את הווינדוס והכל בעצמי. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם בעזרת הדיסק שקיבלתי, ודרייברים לכרטיס מסך מהאינטרנט. אולי לא התקנתי משהו נכון?? אשמח לעזרה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket …

21. ללא הבוסטר זאת אומרת .....עם הבוסטר לאחר כמה ריסטים יש POST ומע' ההפעלה רצה חלק .....אבל בלי הבוסטר פשוט לא ניתן לעבוד .... והלוח יכול להגיע לVDIMM 4V .....מה קורה ? CUPRA אם אתה רואה את זה זרוק לי עצם .....אני יודע שאצלך זה עבד ..... עם הבוסטר אני יכול לעבוד גם על 260 יציב בלי בעיה .... גם על כיווני DEFAULT בביוס אין לי POST בלי הבוסטר תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.

23. המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…

24. כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

בזמן האחרון, לפעמים שאני משאיר את המשחב בלילה המחשב פשוט קופא, ואני צריך לעשות לו ריסט ידנית. איך אני יכול לבדוק ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים