עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tzach_n,

אתמול הרכבתי לחבר מערכת חדשה לגמרי. השתמשנו בקירור Noctua NH-L9i שהוא לא סוס עבודה אבל אמור לעשות את העבודה לפי הביקורות שקראתי. המחשב כמובן לא מיועד לאוברקלוק והכל יישאר בסטוק. אחרי שהרכבנו את המחשב עשיתי לו בדיקת מאמץ קטנה עם פריים ולהפתעתי הטמפרטורה הגיעה ל-90 מעלות אחרי 4 דקות של בדיקה. עצרתי את הבדיקה מהר. האם זה הגיוני שמעבד בסטוק מגיע ל-90 מעלות? משחה תרמית של נוקטואה נמרחה באופן מושלם על ידי. בדקתי באינטרנט וקראתי שלא כדאי לבדוק מעבדי האסוול עם פריים ושעדיף להשתמש ב-IBT עוד דבר שלא הגדרתי זה פרופיל מאוורר בביוס אז המהירות של המאוורר נשארה על 900 משהו כזה. מדובר בלוח H87-D3H. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by roey312,

שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by OhayoNB,

סליחה - לנעול

5. שלום, אני כבר שנה משתמש בכרטיס מסך הנ"ל וכל פעם שהיתי מחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים/סדרות הכל היה תקין וצבעוני, פתאום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה (S-video) אני רואה שחור לבן. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך, לא משנה איזה פורמט שידור אני בוחר זה לא עוזר (PAL/NTSC)... יש לי טלויזיה של sony רגילה. מה ניתן לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tomer512,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם intel blkdh67bl שאני מחבר רמקולים ליציאה הכתומה(רשום בתוכנה- רמקול מרכזי/סאב-וופר יוצא) או ליציאה השחורה(רשום בתוכנה- רמקול אחורי יוצא) זה לא משמיע שום דבר חיבורי הקול שכן עובדים לי הם החיבור מקדימה והחיבור הירוק מאחורה, אבל מאחורה החיבור כבר תפוס עם אוזניות... ד.א. - אני לא ממש בטוח אם זה קשור לתוכנה או לחומרה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orpee1,

שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by XXbandXX,

רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AmitDanan,

אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם. אז ככה המחשב מגיע כל הזמן לתפריט של safe mode שיש בחירה אם לעלות את הוידוס נורמלי או במצב בטוח. בכל מה שאני בוחר המחשב עושה ריסטרט. הפעולות שכבר ביצעתי. 1 ניסיתי לעשות ריפר לוינדוס אבל המחשב רשם לי שהוא לא מזהה את הארדיק. 2 איפסתי ביוס גם לא עזר. 3 ניסיתי לפרמט אבל קיבלתי את אותה הודעה שהמחשב לא מזהה את הארדיסק הארדיסק עצמו בחיבור SATA. 4 ניסיתי גם ללחוץ f6 כדי שיזהה את הSATA זה לא עזר. אין לי כונן פלופי כדי להוריד דרייברים במקרה וצריך. 5 בדקתי שכל החיבורים יושבים במקום. הדגם של הלוח הוא msi pt880 neo תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי שם מידע של שנתיים , פתאום הבוקר הפך RAW אשמל לעזרתכם כיצד להחזיר את ההרד דיסק לפעיל מבלי לאבד מידע בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Yotam.B,

היי, ידידה פנתה אליי בקשר לאיזו בעיה שיש לה. הבעיה היא שאחד הכוננים במחשב שלה מבקש פירמוט. ברגע הראשון חשבתי שאולי זה איזה התקן חיצוני שלא נותק כמו שצריך ולכן הבעיה נוצרה. אבל ! מסתבר בכלל שמדובר במחיצה פנימית במחשב. הקטע המוזר - המחיצה הזאת יושבת על הכונן שגם מחיצת C יושבת עליו לכן אני לא מבין איך זה יכל לקרות. אז איך פותרים את זה? ואיך מצב כזה בכלל קורה שמחיצה אחת מעלה את הבעיה הזאת ואילולא שאר המחיצות הן בסדר? תודה וחג שמח לכולם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by haclick,

הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ehh,

שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

16. Started by ronent07,

לק"י שבוע טוב: ברשותי מדפסת הזרקת דיו HP. מה ההבדל בין הדפסה רגילה לטיוטה או איכותית? תודה רונן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…

19. אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?

22. קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by infernal goat,

שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, בשישי התקנתי [לא הלך בקלות=] כ. מסך GT 240... לא היו בעיות מאז... שלשום היתה בעית אינטרנט [נטוורק אדפטר עשה "לעצמו" DISABLE?!?! הודעה במקום המתאים כאן בפורום בכל אופן, קרה לי עכשיו, ואתמול שהמסך פשוט נראה עם גרפיקה מרוחה ומנצנצת זוועה... אני מאמין שחברתי כראוי את הכרטיס, למרות ש"הלך קשה" בהתחלה... ואפילו שחקתי טיפה ולא היו בעיות מיוחדות... היום, לא מזמן כשקרה לי שוב עניין המסך המנצנץ + מסך כחול הרצתי את תכנת BLUESCREEN וקבלתי את זה [ אני גם אחפש בגוגל, אבל מאחר ויש פה אנשים עם ידע נרחב אז אני מתייעץ]: ================================================== Dump File : Mini070611-01.dmp Crash Time : 06-Jul-11 1:38:05 PM Caused By Driver : win32k.…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SEangel,

הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.