תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון חדש 512 מגה של קינגסטון שאותו הוספתי ל 512 מגה של מיקרון. לשניהם יש 400MHz ו CL3. וגם קניתי כרטיס מסך חדש - X800GTO של פאליט. טוב... אני משחק בניד פור ספיד מוסט וונטד ואחרי כמה שעות של משחק המחשב נתקע ומפסיק להגיב, הסאונד נכנס ללופ ואחרי כמה שניות מופיע מסך שחור. קרה לי פעם אחת שזה קרה ואחרי איזה 10 שניות זה חזר למשחק. אבל בכל הפעמים האחרות זה נתקע לגמרי. שום דבר לא מגיב למשל שאני לוחץ על ה num lock במקלדת הנורה לא נכבית... ממש הכל לא מגיב אפשר לעשות רק ריסט. למה זה? אני כמעט בטוח שזה לא בגלל הכרטיס כי זה לא נראה לי הגיוני שבגלל הכרטיס המקלדת לא תגיב. יש מצב זה הזיכרון? דוד שלי אמר לי שאולי זה בגלל שזה חברות שונות של הזיכרונות... אבל לא נראה לי כי זה ע…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זה התחיל לפני כשנה (עוד בתקופה שהיה לי מותקן XP) המחשב שלי התחיל לחטוף מסכים כחולים ולרשום בLog שהוא לא יכול לאתחל את הכרטיס רשת onboard. התקנתי מחדש את דרייבר של הכרטיס והכל הסתדר, אבל לאחר חודשיים הבעיות חזרו. הרצתי על המחשב מספר בדיקות והתברר שMemtest מפוצץ בשגיאות. הוצאתי את הזיכרונות אחד אחד ועדיין היו מלא שגיאות, התקנתי את הזיכרונות בסלוטים אחרים (יש לי 4 סלוטים ו2 סטיקים) והשגיאות לא נעלמו, לאחר מכן החלפתי את הזיכרונות עם מחשב אחר והרצתי Memtest על שני המחשבים, ונחשו מה? הזיכרון שלי עובד מצוין במחשב אחר, והזיכרון של מחשב אחר עובד מצוין אצלי! ועכשיו מגיע הדבר הכי הזוי: החזרתי את כל הזיכרונות למקומם, הרצתי Memtest והוא לא מצא אפילו שגיאה אחת, פתאום הכל התחיל לע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי חדר לא מזמן ועכשיו כשאני בחדר החדש אני נוגע במארז יחף ואני מתחשמל!! אני מסוגל גם להעביר זרם לאנשים שנמצאים לידי אם אני יחף... בחדר הקודם אני לא זוכר שזה היה ככה... יש סיבה לתופעה הזאת?
-
היי, יש לי מחשב חדש שמשום מה קופא\קורס מדי פעם, כל פעם שאני משחק יש תקיעה של 4\5 שניות וזה חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נתקע וחייב לעשות ריסט ידני, בדקתי ב event viewer וזה לא אומר הרבה חוץ מ -event id 1001 או kernal error המפרט שלי הוא asrock z390 pro i59600k 32gb crucial m.2 rtx2080 יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? איזה דברים אני יכול לעשות כדי לוודא שכל החלקים תקינים לפני שאני שולח לבדיקת מעבדה? צילמתי תמונה מבדיקה שחבר אמר לי לעשות, זה נראה לכם תקין? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי קנתה מחשב נייד לפני יומיים הדגם: מחשב נייד HP Pavilion 14-CE2000NJ / 6PB92EA עכשיו כשהיא משחקת בסימס4 או גולשת הרבה זמן באינטרנט שומעים את המאורר כאילו כמו מטוס רעש חזק מאוד.. בדקתי את המעלות של המעבד והוא נמצא בין 50~60 מעלות. האם יש תקלה כלשהי בחיבור של המאורר? צריך להפעיל את הביטוח שיבדקו מה יש שם? או אולי פשוט צריך להתאים משטח קירור כלשהו(ואם כן מה מומלץ?)?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלה רק בגודל שלהם .לא ניתן לפתוח אותם ומקש ימני לא נותן כלום.גם ריענון לא מגיב מה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב חדש שקניתי (p4 dualcore 3Ghz / 1G ram ddr2 667) משהו גורם לכך שהמעבד נשאר בניצולת של 100 אחוז??????!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-