עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פורמט פתר את הבעיות! חג שמח :-)

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by 2Fluffy4U,

שלום, יש לי בעיה שהמחשב לא מתעורר לאחר מצב שינה. מדובר בכניסה למצב שינה אחרי חצי שעה שממנה אין יכולת להחזיר את מערכת ההפעלה. נורות הלד של המחשב פועלות וכן המאווררים אךהמסך לא מתעורר וגם המקלדת ועכבר לא מגיבים. הבעיה קיימת אצלי זמן רב, פשוט ביטלתי את האופציה למצב שינה אך אתמול בכוונה עשיתי פירמוט מלא והתקנתי ווינדוס 8 לאחר פירוק כל הרכיבים והרכבתם מחדש ואיפוס ביוס. הבעיה עדיין קיימת. כונן מערכת ההפעלה הוא ssd crucial c400, ולדעתי כנראה מדובר בו בתור גורם לבעיה. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור זאת מבלי לוותר על הכונן ואם בכלל זה אפשרי בכונני ssd... תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. הנייד (dell e6400 + כרטיס מסך אינטל) התחיל לעבוד קצת לאט ואחרי כמה בדיקות גיליתי של HD יש כמה סקטורים דפוקים אבל המחשב עדיין עובד... כמה ימים אחר כך הטקסט פתאום מתחיל להשתבש וכל התכנים בתצוגה פתאום מפוקסלים, אם אני עושה ריפרש זה חוזר להיות תקין ואז פתאום שוב מפוקסל (ראו תמונת) האם יש קשר בין ה HD לתצוגה? עידכנתי ביוס ועדכנתי דרייברים של כרטיס המסך אבל הבעיה עדיין קיימת. בנוסף הרצתי גם בדיקה ל maleware ווירוסים ולא נמצא כלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FordF13,

הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי מחשב חדש היום וכשסיימתי לבנות אותו קרו כמה בעיות מוזרות בהתחלה הוא נדלק לכמה שניות בלי להראות תמונה ואז נסגר ואחרי שתי שניות נדלק שוב וככה זה חוזר חלילה בלי אפשרות לכבות את זה בפעם אחרת שניסיתי להדליק הוא נדלק רק בזמן שלוחצים על הכפתור וברגע שעוזבים הוא נכבה ובאופן מוזר בלדים של המאווררים היו מהבהבים בפעמים אחרות המחשב פשוט לא היה נדלק מישהו יכולה להגיד לי מה לעשות בשביל לאתר את הבעיה בבקשה ? תודה

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  6. לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  7. שלום לכולם, תיקנתי את המסך של האנדרויד שלי ופירמטו לי את המכשיר.עכשיו אני רוצה לשחזר את האנשי קשר והSMS מהחשבון ג'ימייל שלי. כשאני מסנכרן את החשבון באנדרויד זה משחזר לי אנשי קשר משמירה ישנה של אנשי קשר וכנראה שלא גיביתי את האנשי קשר הנוכחיים שהיו לי. אבל העניין הוא שכשאני נכנס במחשב לג'ימייל ולוחץ על call log נמצאים שם השיחות שלי עם אנשי קשר שלא נמצאים בסנכרון! וכך גם כשאני נכנס לSMS בג'ימייל במחשב מופיעים שם כל הסמסים שלי שלא סוכרנו. איך אני משחזר את האנשי קשר מה-call log ואת הסמסים מסנכרן למכשיר?אם זה בכלל אפשרי. תודה רבה,אתם ממש תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  8. Started by yoyo5,

מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  9. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nakar7,

אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  11. יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by i,

שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by LIRON1,

יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zohar678,

הבעיה התחילה למעשה בקורא כרטיסי הזיכרון המובנה במארז של EZCOOL EZF22030 . עד כמה שזכור לי כשעבדתי עם מערכת ה XP הכל היה תקין. כשעברתי לוינדוס 7 בכול פעם כשהייתי מדליק את המחשב הייתי מקבל את ההודעה שלא זוהה התקן USB. ניסתי מספר פעמים למחוק את הדרייבר ולרסט את המחשב על מנת שהמערכת ההפעלה תזהה שוב את קורא כרטיס הזיכרון, אך ללא הועיל. התקנתי תוכנה למציאת דרייברים, גם זה לא עזר. התקנתי את הדרייבר מהדיסק של לוח האם ונדע. לאחרונה ניתקתי את הכבל נתונים של קורא כרטיסי הזיכרון מלוח האם. תוך כדי הניתוק ניתקתי גם את הכבל נתונים של שיקעי ה USB בפרונט של המארז, לאחר שחיברתי שוב את הכבל נתונים של הUSB למקומו, ללא הכבל נתונים של קורא הכרטיסי זיכרון. התחלתי לקבל שוב פעם את אותה הודעה מרגי…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. הורדתי את התוכנה "speed fun" לאחר שהמחשב פתאם נכבה כשאני מפעיל סרטון ביוטיוב או משהו כזה.. כבר זמן רב אני מרגיש שהלפטופ שלי מתחמם יותר מידי... בכל מקרה לאחר שהרצתי את התוכנה קבלתי את התמונה שהעלתי, מישהו יודע מה צריך לעשות? איפה עושים את זה אם צריך באיזור חיפה או שניתן לעשות את זה לבד? וכמה בערך זה צריך לעלות? ד"א המחשב בן 3 שנים מוזר לי שפתאם הוא עושה בעיות, שמעתי על לפטופים שמחזיקים הרבה יותר ויש בו חומרה טובה למיטב ידיעתי... (ניסיתי לפתוח אותו אבל זה לא קל אז ויתרתי..) תודה רבה ...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום יש לי מעבד INTEL I2500K ,איך אני מעביר את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שבא עם המעבד והלוח אם? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guardian Spirit,

ראשית שלום לכל חברי הפורום, תתחדשו על המערכת! כרגע אני משתמש בgalaxy s3 ויש לי בעיית scaling חמורה עם האתר. אני לא ממש רואה מה אני כותב הלאה...אז סלחו לי. הפורום הפך ללא שמיש לבעלי סמארטפון. אני לא יכל להגדיל או להקטין את הפורום..יש לי כפתורים הנמצאים במקומות רנדומליים. אנא תעשו משהו עם זה. או תציעו לי פתרון לבעיה.. תודה ומצטער שרשמתי את זה פה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by saarxee,

שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים מחוברים במחשב ב-SATA, בדיסק הקשיח הראשון יש לי WIN7 והשני היה ריק, התקנתי בשני XP וכעת המחשב לא מעלה את 7 ורושם שגיאה, XP כן עולה. איך אני מחזיר את 7? ניסיתי לנתק את הכבל מהקשיח של XP וניסיתי לשנות בביוס, הכל מוגדר טוב. הוא מעלה את XP בכל מצב..

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by saarxee,

שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  21. היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by croetro,

יש לי מחשב נייד של לנובו g570 פתאום הוא החליט שהוא לא מעלה את הוינדוס. פשוט נתקע על הסמל של הוינדוס ! ניסיתי להשתמש בכפתור השחזור ולשחזר את המחשב למצב יצרן וגם זה לא צלח והוינדוס פשוט לא עולה.. כשרני נכנס לביוס הוא לא מזהה פתאום את הכונן דיסקים ואני לא יכול לנסות לפרמט.. יש למישהו מןשג מה עובר על המחשב??

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by ariel_rg,

שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  25. יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 ultimate 64bit בעברית כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי כמה זמן כל המסך נהיה עיוותים ולא רואים כלום הפתרון היחיד שהצלחתי זה לעשות ריסטרט אבל זה רק לזמן קצר עד שזה חוזר ואני צריך ריסטרט מחדש, לאחרונה החלפתי את המאוורר של המעבד מאייבורי , פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עזר הורדתי אנטי וירוסים גם זה לא עזר, אני לא יודע אבל לפני ואחרי הפירמוט יש לי דיסק חיצוני של 3TB אז העברתי מלא דברים אליו יכול להיות שהעברתי את הבעיה אליו אני לא יודע הצלחתי איכשהו לצלם את הבעיה (תלחצו כדי להגדיל את התמונה): שלום אני חדש פה, לא ראיתי טופס אז אני פשוט רשמתי את הבעיה, בבקשה אל תנעלו אני חייב עזרה,

• 8 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים