תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2012, והוא היה מאוד מהיר עד שהפסיק לעבוד עכשיו, ואני רוצה לראות אם אוכל להחיות אותו המפרט: הלוח אם שלו הוא GA-H77-D3H GIGABYTE המעבד שלו הוא Core i7 1155 Quad 8MB הבעיה: כשמדליקים את המחשב המאווררים מסתובבים, אבל במקום שיישפע הציפצוף beep שמציין שה-BIOS עלה בהצלחה, אחרי כעשרים שניות עד דקה הוא מתכבה לרגע וכאילו מתאתחל מחדש (המאווררים מפסיקים ואז ממשיכים) והוא נתקע בלופ הזה לנצח. מה כבר בדקתי: החלפתי סוללת CMOS ממחשב אחר, זה לא עזר לא להידלק מעניין לדעת ש: לפני שהמחשב איבד את היכולת שלו לעלות, הוא עבד מהר ולשביעות רצון. לקראת ימיו האחרונים מדי פעם הוא היה נכשל בלהידלק, והיה נרא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמים בחודש האחרון שהמחשב פתאום נכבה, ואז נדלק ונכבה בלי הפסקה בהפרשים של שניות. מה שאני עושה זה אני מכבה את המחשב דרך הכונן ואז אחרי 5-10 דקות מדליק ואז המחשב עובד לי טוב (אני כותב ממנו עכשיו). דיברתי עם הטכנאי שאני בדרך כלל הולך אליו והוא אמר לי שבגלל שעכשיו המחשב שלי עובד טוב אז קשה לו לאבחן למה זה קרה, בטח לא בזמן קצר, וכל עוד המחשב עובד אני מעדיף שיישאר אצלי כי אני עובד דרכו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לאבחן את זה אצלי לבד בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ווינדווס 10 ואני לא מצליחה לעדכן את השעון, הוא על זמן ירושלים 2+ ישראל, הכל בעברית, ניסיתי להעביר לשעון ידני, אח"כ שעון אוטומטי שוב כלום לא עוזר, הוא משתנה שאני משנה אותו ושוב חוזר לשעה אחרת לא קשורה בכלל 2. איך אפשר להעלים את הקוביות "מהנה ומעניין" ליד לחץ התחל, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה אקראית שמדי פעם קורת כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי התמונה שמצורפת. "Recovery Your PC/Device needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed Error code: 0xc000000e You'll need to use recovery tools. If you don't have any installtaion media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer." אחרי שאני מבצע ריסט ידנית זה מסתדר והוינדוס עולה כרגיל. (הכנסת דיסק של וינדוס ביצוע recovery לא עוזר, הבעיה חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן שאני מדליק את המחשב). המפרט של המחשב מצורף בצד והוינדוס מותקן על SSD. למישהו יש רעיון אולי מה זה יכול להיות או האם זה עשו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברשותי המחשב עם המפרט הבא- intel i5 4670K Asus gryphon z87 8gb ram Patriot sapphire r9 290 tri-x seasonic mii12 850w המפרט לעיל עבד בצורה שוטפת וללא בעיות כשנה. רכשתי כרטיס מסך נוסף (בידיוק מאותו הסוג) היום כשחיברתי אותו למערכת והדלקתי אותה- מסך המחשב קפץ ישר למצב SANDBY המסך מחובר בחיבור DVI. המאווררים של כרטיסי המסך והמעבד פועלים. יש אור ירוק על לוח האם. מה ניסיתי לעשות- השתמשתי במסך אחר - לא עזר. ניתקתי את כרטיס המסך החדש - אותה תקלה. חיברתי את המערכת למצבה הקודם - התקלה נישמרת (משמעו שמשהו מהרכיבים המקוריים נידפק?) ניתקתי את שני כרטיסי המסך החיצוניים וניסיתי לעבוד עם הכרטיס המובנה - לא עזר. ניתקתי הארדיסקים - לא עזר ניתקתי את הזיכרון - גם לא עזר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט של המחשב החדש שלי זהה: i5 2500K 3.3ghz ATI READON HD 6850 1GB 4GB RAM 1600mhZ לוח אם P67A-UD3 בהתחלה המחשב טס בכל ועכשיו באופן מוזר לאט לאט אני מרגיש יותר בעיות..בהתחלה בצורה שלא אמורה לקרות המחשב היה לפעמים מתחיל לטעון לאט ..אחר כך באינטרנט נהיה איטי, עכשיו אפילו במשחקים אני מרגיש קצת איטיות וקצת קירטועים. ומה שמצחיק , זה שהמעבד כל הזמן לא עובר את ה5% USAGE ובמשחקים 30-50% , וגם המעלות נמוכות מאוד. מערכת הפעלה WIN7 64BIT שהורדתי מהTORRENTLEECH . מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, בשנה האחרונה אני חווה בעיות עם המחשב (PC) אשר לפני מס' חודשים התברר לי שהן קשורות כנראה להתחממות שלו. בהתחלה הבעיה היתה שכאשר עשיתי ריסט למחשב לא הייתי מצליח להעלות מחדש את הווינדוס בחלק מהמקרים, ונאלצתי במקרים האלו לכבות את המחשב, לתת לו להתקרר קצת, ואז להעלות את הווינדוס מחדש. הבעיה הלכה והחמירה ולפני מס' חודשים המחשב פשוט התחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם - באמצע העבודה שלי עליו. הבנתי מחבר שהבעיה היא כנראה התחממות. ראיתי שאחד המאווררים עובד יום כן יום לא (כלומר, לא כל הזמן). ניסיתי להתיז עליו WD-40 אבל זה לא ממש עזר. בינתיים בגאונותי, בניסיון לתקן אותו, גרמתי לכך שאחד מחוטי החשמל שהיו מחוברים אליו נקרע, וכעת הוא useless. בכל אופן, החל מלפני מספר חודשים אני פשו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים של סילברליין (שני רמקולים + סאבוופר). במחשב הקודם, שהיה PC, הם עבדו בסדר גמור - אבל במחשב החדש, שהוא לאפטופ, כל פעם שאני מגביר אותם מעל לווליום מסויים (ולא מדובר על ווליום גבוה - זה בחצי הנמוך של הווליום), הם מצפצפים (ובחוזקה). גם אם אני מגביר את הבס מעבר לווליום מסויים הוא עושה קולות מאוד לא תקינים. יש לי במחשב שני חריצים בלבד שמתאימים לכבל של הרמקולים (שהוא כבל כזה כמו בננה, בצבע ירוק) - ליד אחד מהם סימן של מיקרופון וליד האחר סימן של אוזניות. אני מחבר את הכבל לשקע עם הסימן של האוזניות לידו (אם כי ניסיתי גם לזה עם הסימן של המיקרופון). מה עושים? אם אני שומע דרך הרמקולים במחשב הווליום המירבי הוא לעיתים קרובות נמוך מדי ולא ניתן לשמוע כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עידכנתי את גרסת האובונטו ל20 - מאז האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר כשעה של עבודה תקינה. מה שקורה הוא שכל אתר חוץ מיוטיוב וגוגל לא עובד ועלי לכבות ולהדליק מחדש את הויפי. נראה לי ניסיתי כמעט כל סרטון ביוטיוב - לשנות DNS, לשחק עם IPV, לשחק עם כל מני קבצים לפי סרטוני יוטיוב. שום דבר לא עובד לי ואני גם לא באמת יודע מה בכלל הבעיה ואיפה היא נמצאת. אשמח לעזרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי מצלמת אינטרנט של שיאומי. אני רוצה לחבר אותה לאינטרנט בשביל להיכנס אליה מהאייפון. שאלות: 1. אמרו לי שכשנכנסים לאפליקציה של שיאומי לבחור שרת סין. יש שם 4 אופציות שרשומות בשפה שאינה אנגלית מה בוחרים? 2. אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הביתי המצלמה צועקת עליי בסינית לחבר אותה לאינטרנט. אני מנסה לסרוק קוד QR עם העדשה של המצלמה ולא מצליח ! בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח אני שובר על זה את הראש ולא מצליח להבין מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים !!! נ.ב- אני לא איש טכני .. צריך הסבר שלב אחרי שלב הכי ברור שאפשר אחרת אלך לאיבוד ניבר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-