תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER. את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק.. לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה. מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28 אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ושנה טובה יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם GL553VD. לאחרונה, אני שומע הד ברמקולים כאשר אני משתמש בהם, מה שלא קרה בעבר. אני לא יודע בדיוק מתי הבעיה החלה מאחר ולא השתמשתי ברמקולים של המחשב כמעט שבועיים, אבל יכול להיות שהדבר קשור לכך שאתמול חיברתי אוזניות למחשב (SS סיביריה V2) - אני בספק גדול שזה מה שגורם לבעיה, אבל היה כתוב באינטרנט מהחיפוש הקצר שערכתי שיש לזה קשר למיקרופון וזה המיקרופון היחיד שחובר אי פעם למחשב. תודה רבה, חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עדכנתי לגרסאת EFEI F9C (בטא), אני מעוניין לבצע שינמוך חזרה לגרסאת 6 או 7. גרסאת 8 עושה לי בעיות בSLEEP יצרתי USB עם EFIFLASH ואני מקבל אותה הודעת שגיאה שהגירסא המותקנת עדכנית יותר. אולי יש אופציה לעלות את הBACKUP מה DUAL BIOS? יש מלא ג'מפרים בלוח אבל לא מצאתי בMANUAL של הלוח איך עושים זאת... מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston HyperX Predator Series 16GB DDR3 2133 כרטיס מסך:GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD ספק כח:SEASONIC X650 GOLD
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקייי אז כל יומיים~שלושה אני מכבה ת'מחשב לכמה שעות ואז שוב מדליק, אבל מה שקורה הוא שתמיד שאני מדליק (או עושה ריסטרט...) אז בשלב של הזיהוי cd ו-hdd אז אני שומע כל מיני צפצופים מהרמקול, בסדר נגיד... אבל אחרי השלב של starting up windows.... שניה לפני שהוינדוס עולה, בום! ריסטרט, ככה איזה 7-6 פעמים עד שלמחשב נמאס לעשות ריסטרט והוא מעלה ת'וינדוס רגיל.. בדקתי בתוך המחשב, כל הכבלים מחוברים טוב, המאווררים פועלים כרגיל, אין עומס חום... מה לעשות? זה משגע אותי ! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס עם הדפדפן כרום לאתר YAD2.CO.IL מופיע לי עמוד אפור במרכזו כתוב "אוי לא משהו השתבש בעת דף הצגת דף זאינטרנט זה.כדי להמשיך טען דף מחדש או המשך לדף אחר."ניסיתי הכלבטלתי את כל ההרחבותהסרתי את גוגל כרום והתקנתי אותו מחדשהורדתי מהאתר ADOBE את תוכנת הפלאש האחרונהכלום לא זה עוזר ההודעה על התקלה ממשיכה להופיעלמה זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ו SAFE MODE עם NETWORKING וכרגע אני בו דרך SAFE MODE עם NETWORKING מה יכולה להיות הבעיה? האם יש תוכנה שיכולה לבדוק למה זה? הוא היה בסדר אתמול. הוא אמר שכיבה כרגיל ובבוקר כשהדליק המחשב לא עלה והדרך היחידה שעלה היא כמו שצייניתי: SAFE MODE ו... SAFE MODE עם NETWORKING אין שום הודעת שגיאה או משהו, הוא רק מראה את הסמל של חלונות שהוא מעלה ונעצר שם. הדרך היחידה שהוא מגיע לוינדוס היא ב safe mode וב safe mode עם NETWORKING שאני כרגע ממנו . הותקנה תוכנות/דרייברים/עדכונים חדשים כלשהם של מייקורוסופט(UPDATE) OFFICE 2010 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-