תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אנשים אני כבר משתגע!!!! אז אתם חיבים לעזור לי... טוב .. אז קניתי מחבר כרטיס טלויזיה של lifeview בלי הדריברים... הורדתי את כל הדריברים מהאאתר של lifeview אבל שום דבר לא מתאים!!! וכן המחשב מזהה את הכרטיס!! ניסיתי לעלות על הדגם עם ADIA32 ו אוורסט אבל הם לא נותנים לי את השם של הדגם~~ למישהוא יש רעיון איך אניאוכל כבר לראות טלויזיה מהמחשב??? (זה בטח לא יזיק... פנטיום 2 אקס פי פרו ) בתקווה . . .
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באמצע הצריבה ששום תוכנה לא פועלת ברקע פתאום הבאפר יורד והצריבה הולכת אני לא יודע מה קרה פעם הכל היה בסדר... עשיתי בדיקה של מהירות של הארדיסק וקיבלתי תוצאות של 45 מגה בשניה מעבד: p-4 1800 זכרונות 256 266 mhz
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, שיהיה חג שמח וחופשה נעימה לכולם. אוקיי, אז כמו שהכותרת אומרת, יש ברשותי את הצורב הבא PHILIPS SPD2412T, עכשיו לראשונה יצא לי להשתמש בו לפני כמה שבועות. כשצרבתי אז הכל היה בסדר, שני דיסקים ראשונים הוא צרב בסדר גמור, אומנם טיפה איטי ביחד לצורב של אחי ואחותי - 1 וחצי 2 דקות יותר.. אבל חוץ מזה הוא צרב בסדר גמור, עכשיו כאשר הצורב הגיע לצריבה השלישית, הוא פשוט נתקע ב13%, נתקע לחלוטין, ממש ככה המחשב לא זז ולא יכלתי להזיז אפילו את העכבר לאחר כמה דקות של תקיעה. עכשיו לאחר עוד כמה דקות המחשב פשוט ריסט את עצמו לבד, בהתחלה חשבתי תקלה לגיטימית, שקורה שהיה מתרחשת פעם ב.. חשבתי גם אולי בגלל שגלשתי באותו זמן (אבל חשוב לציין שרק גלשתי.. כ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי את מערכת ההפעלה המדהימה אך קצת מעצבנת ווין XP אבל יש לי בעיה מעצבנת נורא והיא קשורה לכרטיס הנ"ל HERCULES 3DPROPHET 4500 הכרטיס עובד מעולה על הדסקטופ ובתוכנות אחרות אך. וכאן האח הגדול הוא עושה לי המון בעיות במשחקים כגון UNREAL TOURNAMENT שפועל כשלרוחבו מליוני צבעים וCOUNTER STRIKE בו הוא לא פועל תחת D3D וOPEN GL אנא, כל מי שיכול לעזור לי בכל דרך, בכל הצעה, אפילו למשחק אחד.. כי אני לא יכול בלי UT לפחות 3 פעמים ביום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי רשת מקומית שהוקמה סביב ראוטר לצורך חיבור מדפסת למחשב ברשת אלחוטית wi fi. הכל עבד למישרין במשך 4-5 שנים עד שלפתע עלתה אצלי הודעת שגיאה שהמדפסת איננה מחוברת למחשב ! נכנסתי ל settings של windows10, בחרתי wi fi ו show available nertworks. משלל רשתות ה wifi שהופיעו במסך בחרתי את זו שלי, ואף על פי ש connect automatically מסומן, לחצתי connect הקלדתי סיסמה וקיבלתי הודעת שגיאה שהסיסמה לא נכונה ! זו הסיסמה ואין אחרת מלבדה ! מה עושים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-