תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,קניתי מבאג אתמול כונן קשיח של MY PASSPORT בגודל טרה בייט אחד, ובטעות כשחיברתי אותו למחשב, מחקתי את כל תכולתו (הדרייברים הנחוצים לו). כאשר, ניסיתי להתקין אותם מחדש, ההתקנה שלהם פשוט תוקעת את המחשב (הורדתי את ההתקנות מהאתר הרשמי), וכך גם כשאני ניסיתי להיכנס לכונן עצמו דרך המחשב שלי (המחשב מזהה את הכונן אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, כשמנסים להעביר ההעברה קופאת). זה ממש דחוף לי, אני רוצה להעביר לשם קבצי מערכת הפעלה על מנת לפרמט את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ,קניתי מחשב לפני כחצי שנה אך התקלה קיימת כבר כמעט מההתחלה אבל עכשיו היא מחמירה המחשב הוא E8400 4GB Raedon HD3850 256Mb לוח אם Gigabyte EP43 DS3L ספק כח נראה לי הוא הבעייה אבל לא בטוח Hiper HPU-4S425 מארז אם חשוב זה centrium 590 cooler master עכשיו התקלה היא כזאת ,אני מדליק את המחשב משתמש בו כמה זמן ופתאום המסך קופא היא אפשר להזיז כלום חייבים להדליק מחדש לאחרונה כל פעם שהוא קופא אני מדליק אותו מחדש אך שום דבר לא עולה על המסך ורק לאחר חצי שעה של ניסיונות המחשב חוזר לפעול מישהו יודע מה הבעיה?? תודה רבה אם מישהו מצליח למצוא אני חושב אולי בעיה של חום למרות שלא אמור להיות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מופיע לי על צג המחשב חיבור וניתוק כל שנייה של USB כאשר לא מחובר שום התקן. נוצר מצב שאני לא יכול לחבר שום התקן חיצוני אשמח מאוד לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת , תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי בעיות לבצע שיחת וידאו בתוכנה הנ"ל, ובעיות עם השיתוף מסך שם. אשמח אם מישהו גם משתמש בתוכנה ויכול לעשות איתי שיחות נסיון ולעזור לי לפתור את הבעיות שם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי מחשב עם מארז קטן שנקרא HTPC להלן המארז https://ksp.co.il/index.php?uin=42379&select=.130..549.&txt_search=%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96 יש ברשותי כרטיס מסך להלן כרטיס המסך שברשותי https://ksp.co.il/index.php?select=.1044..35..123..122..121.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=42388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= כרטיס המסך גדול מדי ואינו תואם. שאלה יש מה לעשות בנידון? או שהוא באמת לא מתאים לגודל המארז? שאלה שנייה איזה כרטיס מסך כן מתאים (חייב חיבור לשני מסכים אחד HDMI השני DVI ) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אודה למי שישיב לי על בעיה שהתעוררה במחשב שבביתי שלאחר 5 שניות הוא לא ממשיך להידלק ויוצאת הודעת אזהרה: WARNING !!! USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!! PLEASEN REMOVE OVER CURRENT USB DEVICE!!! כעבור 10 שניות הוא נכבה, ממה נגרם השינוי המדובר באזהרה ומה דרך התיקון? ניתקתי את כל החיבורי של הUSB החיצוניים והכרטיס של הרחבה שלנתי כניסות USB הנוסף שהיה במחשב ועדיין הבעיה נשארה. מה עלי לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי 5 שניות ואז נדלק ואז נכבה אחרי 5 שניות וחוזר חלילה... הערות: אין צפצופים בהדלקה. לא מספיק לעלות שום מסך. ניסיתי לנתק זכרונות- הבעיה נשארה. ניתקתי את הכרטיס מסך מהספק - עדיין אותה בעייה. ניקיתי את המחשב + החלפת משחה טרמית במעבד. - עדיין אותה בעייה. רעיונות למישהו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד סגור על סיסמא,על הביוס עומד סיסמא ואני לא יודע איך לאפס אותה למשל במחשב רגיל אני יודע איך אני צריך להזיז אז ה JUMPER ! אבל במחשב נייד אין לי מושג מה אני צריך לעשות אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה! ואני לא יודע ביכלל אם אפשר לפתוח אותו ואיך ואיפה נימצא ה JUMPPER אם הוא קיים בלל! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אשמח לפידבק, המחשב (cooler master משנת 2013) נכבה ונדלק כל 2-3 שניות, המסך שחור לחלוטין... בפעם הראשנה שזה קרה השארתי אותו דולק ומאוחר יותר הכל עבד. הפעם זה לא קורה והוא פשוט נדלק ונכבה כל הזמן. ספק כוח? אשמח לרעיונות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. היה לי בעיה במחשב ועשיתי sfc / scannow הוא מצא כמה שגיאות. ובטעות הפעלתי את המחשב מחדש ושאני לוחץ על המשתמש ורושם את הסיסמא הוא עושה ברוך הבא ואז הוא לא נכנס וחוזר למסך נעילה שאני לא מספיק לראות את השולחן עבודה. עזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה רק אופציה לקנפנג את הRAID אך לא מצליח להכנס לBIOS (למטרת קביעת סדר ה BOOT - צריך להתקין ויסטה). תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-