עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by maors,

שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם השבוע קניתי כרטיס מסך חדש שהוא AMD SHAPPIRE R7 240 מסדרת RADEON (עוד נתונים : 2GB DDR3 חיבור PCIE ) והמוכר בחנות אמר שהוא יתאים ללוח אם שלי שהוא ASROCK WOLFDALE1333-D667 R2.0 כשהגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס רק ללוח אם כי לא מצאתי לו חיבור גם לספק וגם בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו מסתובב (זה שעל הכרטיס מסך) אבל כשאני מדליק את המחשב רק הכרטיס ONBORAD עובד לי. ושיניתי את ההגדרה של זה בביוס לPCI וPCIE עדיין כלום ואז שמתי לב שבמנהל התקנים הוא בכלל לא מראה לי אותו וגם כל פעם בסוף ההתקנה של בדרייבר הוא רושם שההתקנה הושלמה אבל יכול להיות שהיה איזה בעיה ובקובץ LOG של ההתקנה רושם שזה הצליח. אני כבר 3 ימים שובר את הראש לגבי זה. אשמח לתשובה שתעזור. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Ofekppp,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט היינו 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המחשב לא נדלק בכלל הנוריות לא נדלוקות המאווררים לא נדלים כאילו הוא לא מקבל בכלל חשמל אני מנתק ומחבר את שקע החשמל למחשב ואז אני רואה שמהאווררים מסתובבים לפחות משנייה כאילו ההתחלה של הסיבוב ואז נפסק ניתקתי חיברתי כבלים של המחשב את החשמל הכל ולא עוזר החשמל בבית שלי עובד אז זאת לא הבעיה איך מסדרים את זה . ממתי התקלה קיימת? התקלה קיימת מאתמול עבד הכל טוב פתאום זה קרה אני מנסה להדליק תמחשב ולא נדלק האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא בבקשה תעזרו לי אני מתחנן

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by mati88,

שלום,יש לי כבר 3 שבועות בערך ניתוקים באינטרנט לכמה שניות . זה התחיל מאז שהוט התקינו לי את הפייבר בוקס אבל לפי הטכנאי של הוט אין ניתוקים והבעיה היא בין המחשב (נייד) לפיבר בוקס וזה גרם לי לחשוב שאולי הבעיה בכרטיס רשת במחשב (אבל זה קצת מוזר שהבעיה התחילה רק אחרי התקנת הפיבר בוקס) הספק שלי הוא נטוויזן ,תשתית של הוט ..מהירות 30 מגה בלי חייגן . איך אני יכול לוודא שהבעיה בכרטיס רשת ?או אולי משהו אחר ? ונזכרתי בעוד משהו שלדעתי הוא קצת מוזר ,הורדתי קבצים בהורדה ישירה ואף פעם זה לא נעצר(קבצים של 8-9 מגה ).אז אפשר להגיד שהבעיה זה רק בגלישה . תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Igal Nazar,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!

8. שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעת תקיעות סאונד (מעין צליל תקועה) לשבריר שניה שחוזר על עצמו כמה פעמנים ונעלם. זה קורה כאשר אני מקשיב למוזיקה/וידאו. האם אתם נתקלתם בתופעה הזו? מפרט מחשב: מעבד: AMD A10 5800 זכרון : 8GB כרטיס מסך : משולב של המעבד. כונן קשיח: SAMSNG 840EVO 1TB מע' הפעלה: WIN8

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן ח'ברה, חיברתי כבל HDMI מהכרטיס מסך (670 GTX) לטלויזיה (toshiba regza) ואני לא מצליח לגרום למחשב להיראות בטלויזיה. בעבר הייתי מצליח והפעם זה פשוט לא מזהה את הטלויזיה בהגדרות של Nvidia control panel לא משנה מה אני עושה. בדקתי שזה לא הכבל שדפוק, חיברתי לפטופ לטלויזיה וזה עבד לי ישר, ז"א הבעיה או בפורט של הHDMI בכ.מ או משהו בהגדרות שאני מפספס..איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. לפני כמה ימים נכנס לי וירוס מדיסק קון קי . עשיתי סריקה והאנטי וירוס לא זיהה שום וירוס. יש ל בעיה עם קבצי תמונה . ראו תמונה: ניסיתי לסדר באפשרויות תיקיה וזה פשוט לא הצליח... איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by dav120,

http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png זה לא רק במשחק הזה אלא בכל המשחקים שאני מנסה להתקין ו קרה לי פתאום שלשום הצלחתי לתקין מחקים אחרים תודה רבה לעוזרים (תעשו copy לכתות למעלה ותדביקו בurl למעלה ואז יעבוד לכם התמונה)

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by dog,

בבוקר פתאום לא עולה. יש הודעה שזה נגרם משינויים שנעשו בתכנה או חומרה. חומרה לא עשיתי כלום. תוכנה התקנתי אתמול עדכוני וינדואס ועדכון אדובי. אבל בסיום ההתקנות ואחרי ריסטרט זה עבד אתמול בסדר.ניתקתי דברים רק ההכרחי. הוצאתי והחזרתי מהחשמל. הוצאתי והכנסתי זכרונות. לא עזר. זה לא עולה גם ב safe mode. כרגע אני מריץ startup repar של וינדואס אבל לא בונה על זה הרבה. כשניסיתי לעשות סיסטם ריסטור זה הוציא הודעת שגיאה 0xfb 78584d memory at 0x00000008 the nemory could not be read החלפתי זכרונות היה לי סט נוסף לא עזר. ניתקתי כונן דיוידי. לא עזר. ניסיתי להעלות ללא עכבר ומקלדת. גם לא. בשלב מסוים עולה גם מסך התראה כחול.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by roy77,

יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. רכשתי אתמול זוג כרטיסים 280X, לפני כן היה לי זוג GTX560 TI. עם הכרטיסים הקודמים הייתי רגיל שאם אני נכנס למשחק התמונה מוצגת על שני המסכים שמחוברים (מסך מחשב בDVI ומסך טלויזיה בHDMI).. מאתמול איך שאני נכנס למשחקים המסך מחשב "נכנס לישון" והתמונה מוצגת רק במסך הטלויזיה.. יש דרך כלשהי להציג את התמונה במשחקים בשני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, אבל יש לי כמה בעיה כשאני גורר חלונות הם נמרחים על המסך, גם אם אני ממזער חלון הוא מתמזער עם תקיעות ולא בצורה חלקה, בנוסף לכך שמתי לב שבחלקו העליון של המסך ישנו גוון ורוד שלא היה שם לפני כן... איך אפשר למצוא את הבעיה ? כרטיס מסך: Sapphire R9 290 Tri-X OC. מסך: hanns g hu191d לא משהו טוב במיוחד וגם ישן. עריכה: הגוון הוורוד הופיע כי אחד מהחיבורים בכרטיס לא תקין כנראה, למרות שניסיתי מסך אחר באותו חיבור והוא לא הראה את הגוון הוורוד... החלונות עדיין נמרחים ומתמזערים עם תקיעות, יכול להיות חוסר תאימות בין המסך לכרטיס ? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by numnumnum,
    • 0 תגובות
    • 462 צפיות
  20. Started by Bishop1,

אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yaniv51,

שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. [h=1]יש לי רמקולים מובנים במחשב ואני לא שומע כלום מה עושים?[/h]

• 29 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם GA-P35-DS3 rev. 1.0 - מערכת הפעלה של WIN7 64 - רצה סבבה אבל לא טסה.... ישנם כרגע 2 כרטיסי זיכרון ( 2*1G) שרצים בדואל - ושי שני סלוטים פנויים הינה הקונפיגורציה לפי CPUID https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e2bc5251b6&view=att&th=147cf12b661d65af&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hysk0d2p0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-mxK14vtE-T4EBbCXXYfea&sadet=1407930754115&sads=hDJ6nwbAOSUsmLvtOECJ4Og2zB0 1. השאלה שלי היא אם אפשר להוסיף רק רכיב אחד של 1G ? או שחייב שניים 2. אם כבר שניים צריך בבקשה המלצות איזה לקנות לדעתכם ? ואיפה ? מעדיף בארה"ב ( כי גם ככה צריך לקבל מישם חבילה בקרוב) 3. ו…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים