עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקי אז זה בערך הסיפור אני חוזר לבית וכרגיל ישר למחשב לבדוק הודעות ושאר עמייאת ואח שלי החכם מווינה כיבה לי תמחשב, אמרתי בסדר, פשוט נלחץ כאן (ON) וזה ידלק, א=ב=ל לאא...המחשב סירב להדלק וכאשר שאלתי למה..(למהההההה...למההההההההההההההההההה) הוא ענה לי בשתי ציפצופים.(המחשב נדלק, הכל מרעיש פשוט המסך לא נדלק) מייד פתחתי את הדלת חיזקתי את הכרטיס מסך והזיכרונות, ושוב אותו סיפור ציפצופים, באותו הרגע חשך כל עולמי..(חחחחחחחח) ניתקתי את כל הכבלים של המחשב הנחתי אותו על המיטה ועשיתי בו את זממי.... (פירקתי את כל החלקים, ניתקתי הכל, עשיתי שואב, החזרתי הכל למקומו בסדר שלא יאומן..) וכאשר חיברתי את המחשב לחשמל פאף הוא נדלק והכל טוב, (ציפצוף אחד). אבל אז הייתי צריך לסדר כמה דברים שם, אז כיבית…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zniibidl,

המחשב באחריות, ולאחר שהיו בעיות בזיכרון החולף הזיכרון במסגרת האחריות. המחשב חזר אליי לפני מס' ימים ומאז כל קרס כבר מספר פעמים. חבר אמר לי שיכול להיות שהבעיה היא בסלוט של הזיכרון בלוח האם. מדובר במחשב i7 3770 לוח אם ג'יגהבייט h77-d3h זיכרון קורסאייר xms3 הארדיסק SSD סמסונג EVO. אני מצרף את קבצי הDMP. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי מחשב נייח של GIGABYTE, לא היה בשימוש במשך למעלה משנה. כשהפעלתי אותו הוא לא נדלק, שיחקתי קצת בספק כוח שלו וניקיתי אותו, הוא נדלק פעם או פעמיים ואז כשכיביתי אותו- הוא לא עבד יותר. קניתי ספק כוח חדש, חיברתי לכל המקומות ואיפה שצריך, המחשב נדלק ועבד כמו שצריך, עשיתי לו הפעלה מחדש 20 פעמים בערך מאז והוא עדיין עבד. ניתקתי אותו מהחשמל היום כדי להעביר אותו למקום אחר, ואז כשניסיתי להפעיל אותו ולחצתי על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא הגיב (כן, המחשב בחשמל והמתג מאחורה דולק😅) מישהו יכול אולי להצביע על הבעיה? מקווה שלא קניתי ספק כוח חדש סתם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by THE-BIG,

הרכבתי את המערכת החדשה z170 hd3p עם מעבד 6600k כולל m.2 850 evo בנוסף יש לי עוד ssd מאז שהפעלתי את המערכת לפני 48 שעות כבר קיבלתי פעמיים מסך כחול ? מה לא תקין ? . האם התוצאות של הכונן החדש תקינות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אני יודע שיש אנשים ששולחים סוג של tracker כדי לראות אם מישהו פתח אימייל. איך אני יכול לפתוח אימיילים בג'ימייל ואם יש טרקרים הם לא יופעלו? קראתי במקומות שונים שצריך לעשות disable ל-images אבל אני לא יודע אם זה חוסם במאה אחוז כי עשיתי את זה ופתחתי מספר אימיילים מרשימות תפוצה שבוודאות שקרובה למאה אחוז יש להם טרקרים וג'ימייל לא שאל אותי אם לאפשר images בפתיחה.

10. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד אינטל Q6600 ואני חושב ביוס של AWARD (הכחול הסטנדרטי) משום מה שאני רוצה לאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ההארדיסק הוא שומר את ההגדרות אבל בפועל מעלה את ההארדיסק. למרות שבבדיקה לאחר מכן בהגדרות כתוב במפורש שהDEVICE הראשון הוא USB HDD. אניפשוט משתגע המחשב לא מקשיב לי, אולי זה תופעה ידועה? יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by roman847,

שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liel3,

יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by יהודה לוי,

קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by HairyAss,

הי, יש לי לוח אם מדגם RC410M של MSI. כרטיס הקול הוא ALC880. לאחרונה המחשב לא משמיע סאונד בכלל.. ניסיתילהתקין דרייבר מחדש, לעדכן, למחוק ולהתקין מחדש.. מה לא ניסיתי.. שום דבר. אני מפחד שאולי הוא נשרף או התקלקל או משהו כזה... יש איזושהי דרך לדעת את זה? או רעיונות אחרים? משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by I21I21,

למה יש כל כך מעט זיכרון פיזי פנוי ? האם זה בעיה ? מה ההבדל בין זיכרון פיזי פנוי לזמין ? http://www.siz.co.il/my.php?i=co22uzvngjmi.jpg מפרט: windows 7 ultimate 64 bit QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz 8 GB Ram המחשב גם קפא כמה פעמים ,בטח זה קשור לזה אולי צריך לנקות את המחשב מאבק המחשב לא עמוס,יש מקום פנוי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מצ"ב תמונה. אני מקבל את המסך הזה בניסיון לכבות או להפעיל מחדש את המחשב. כמו כן עשיתי סריקת וירוסים ויש לפחות 6 כאלו..אבל באופן מוזר באמצע הסריקה פתאום אני נתקל באותו מסך גם כן לפני שהסריקה מסתיימת והווירוסים נמחקים (בערך ב- 62% של הסריקה)..אגב סריקה של ESET. האם זה חומר או תוכנה? איך לבדוק ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by daniel86,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום! ברשותי המחשב עם המפרט הבא- intel i5 4670K Asus gryphon z87 8gb ram Patriot sapphire r9 290 tri-x seasonic mii12 850w המפרט לעיל עבד בצורה שוטפת וללא בעיות כשנה. רכשתי כרטיס מסך נוסף (בידיוק מאותו הסוג) היום כשחיברתי אותו למערכת והדלקתי אותה- מסך המחשב קפץ ישר למצב SANDBY המסך מחובר בחיבור DVI. המאווררים של כרטיסי המסך והמעבד פועלים. יש אור ירוק על לוח האם. מה ניסיתי לעשות- השתמשתי במסך אחר - לא עזר. ניתקתי את כרטיס המסך החדש - אותה תקלה. חיברתי את המערכת למצבה הקודם - התקלה נישמרת (משמעו שמשהו מהרכיבים המקוריים נידפק?) ניתקתי את שני כרטיסי המסך החיצוניים וניסיתי לעבוד עם הכרטיס המובנה - לא עזר. ניתקתי הארדיסקים - לא עזר ניתקתי את הזיכרון - גם לא עזר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. לאחר עידכון מערכת הפעלה ווינדוס 10 המחשב מבצע איתחול תמידי. נייד HP Probook 450 g5 יש לציין שהמחשב כל הזמן מעודכן ולא היתה בעיה לפני כן. קרה היום בבוקר לאחר עדכון של הימים האחרונים. תודה רבה יוסי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מדובר בלוח: GIGABYTE 915P. שלום רב לכולם, לאחי יש בעית הפעלה עם המחשב. אין תצוגה או צליל הפעלה. אז ככה, ניסיתי את הדברים הבאים: איפוס ביוס דרך הסוללה. איפוס ביוס דרך הג'מפר. הפעלת המחשב עם סלוט זיכרון אחד ולהיפך. הפעלת המחשב ללא כרטיס מסך ולהיפך. ניתוק ההארדיסק. ניתוק הכונן. שום דבר מין הדברים הללו לא פתר את הבעיה. אפשר להכריז על מותו של הלוח? תודה ושבוע טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הורדתי את התוכנה "speed fun" לאחר שהמחשב פתאם נכבה כשאני מפעיל סרטון ביוטיוב או משהו כזה.. כבר זמן רב אני מרגיש שהלפטופ שלי מתחמם יותר מידי... בכל מקרה לאחר שהרצתי את התוכנה קבלתי את התמונה שהעלתי, מישהו יודע מה צריך לעשות? איפה עושים את זה אם צריך באיזור חיפה או שניתן לעשות את זה לבד? וכמה בערך זה צריך לעלות? ד"א המחשב בן 3 שנים מוזר לי שפתאם הוא עושה בעיות, שמעתי על לפטופים שמחזיקים הרבה יותר ויש בו חומרה טובה למיטב ידיעתי... (ניסיתי לפתוח אותו אבל זה לא קל אז ויתרתי..) תודה רבה ...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Mr_Eli,

שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Raistelyn,

כשאני מפעיל את המחשב, אז הוא מצפצף, צפצוף אחד ארוך ואינו עולה. בנוסף לכך כל המאווררים עובדים (ספק, כ.מסך ומאוורר אחורי של המארז). המאורר שאינו פועל הוא המאוורר של המעבד. אותו חיברתי לחיבור של מלבני דק שנקרא על הלוח אם "cpu fan". כשאני מכבה את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, אז המאורר מסתובב לכמה רגעים ועוצר. מה יכול לגרום לכך? , אני מעדיף לא להזמין טכנאי. כמה עובדות: ספק הכח-עובד והמאוורר שלו מסתובב(Thermaltake 400W MODEL: 400PP). ספק הכח מחובר לשני הארד דיסקים. לשני הארד דיסקים האלה מחובר לכל אחד בנפרד גם כבל SATA2, שמחבר ביניהם ללוח אם. גם המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (8800GT Palit), ולכן אני מניח שהכרטיס מסך פועל, חיברתי אותו כראוי לסלוט שלו. הזכרונות …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים