תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם החלפת וינדוס בטאבלט דומה להחלפה במחשב נייח\נייד? או שאני צריך לוודא שהטאבלט תומך בוינדוס מסויים ? או האם להתקין רק את הסוג שהיה עליו במקור? בקיצור אני צריך להחליף וינדוס ואני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה בטאבלט. מה אני צריך לדעת? הטאבלט הוא: Surftab wintron 10.1
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לטיפים לגבי שמירת אורך חיים של לפטופ. לדוגמא: א) האם כדאי להשאיר אותו במצב של מסך סגור (מצב שינה) כאשר מעבירים אותו ממקום למקום בהנחה שהוא עדיין פועל במתח נמוך וכל פגיעה קטנה עלולה לפגוע ברכיבים? ב) במצב של שימוש תמידי (אפילו 12 שעות רצוף) האם לנתק את הסוללה ולפעול איתו היישר מעמדת ההטענה? הבנתי שסוללות אמורות לתמוך ב500 הטענות באופן כללי וממוצע. ג) על כמה לשמור את הטמפרטורה? והאם הטמפרטורה של רכיבים ספציפיים זה משנה? ד) כשסוחבים את הלפטופ (בתיק למשל)- לשים אותו בקייס נפרד או משוחרר בתיק זה בסדר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעשות עוד סקר לאחר ששוב נשרפו לי חלקים במחשב... וההיסטוריה הקצרה של השריפות שלי היא כדלקמן: בשלוש שנים האחרונות נישרפו/ חטפו קצר אצלי במערכת 3 לוחות אם ו3 הארד דיסקים, 2 זיכרונות ומארז אחד איבד את היכולת להידלק (חיווט מחודש יכול לפתור את הבעיה?) כמו כן נשרף לי גם כרטיס מסך של ATI ה9600 פעם אחת אבל זה עוד היה למזלי בתחום האחריות. אז תהיתי לגבי כמה דברים, הראשון הוא אם אני היחיד שקורים לו כל הדברים הנפלאים האלו, או שאני ממש לא יחיד סגולה ויש יותר קורבנות ממה שנדמה... והשני זה מעין ניסיון להבין מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הבעיה הזו, כרגע מותקן אצלי מגן נגד ברקים אבל אין לי אל פסק, האם כדאי לי להתקין אחד כזה? ולסיום ובאותו נושא ממש, הבעיה האחרונה שקרתה לי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הלוחות היחסית חדשים 1151 דור 6 ומעלה ציפסט H170 UP יש להם M.2 PCIE MVME , יש גם M.2 SSD SATA שהוא כמו SSD SATA רגיל אותה מהירות חיפשתי לוח אם עם M.2 SATA SSD ולא מצאתי , באיזה לוח / ציפסט שמו את זה ? באיזה לוח יש את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב חברים קניתי דיסק קשיח 4 טרה של טושיבה של 3.5 חברתי אותו לתחנת עגינה עם יואס בי כחול וזה לא עבד שומעים שהדיסק עובד אבל לא ניפתחת מחיצה בכלל אני רוצה להגיד 1 המחשב הוא חלונות 10 פרו 64 ביט עברית 2 בחנות הוא פרמט לי ל -MBR 3 בצעתי בדיקה במחשב שני עם אותה מערכת הפעלה וחברתי את הכונן ללא יואס בי כלומר חברתי אותו בפנים וגם שם הוא לא ניפתח 4 המחיצה מזוהת ללא אות בחלק השני הוא רק למרות שהוגדרו שני מחיצות ופורמטו בחלנות 10 פרו אבל זה לא קורא 4 שניסיתי למחוק את המחיצה לא יכולתי קליק ימני על המחיצה הדבר היחידי שאפשר זה רק ללחוץ על עזרה צרפתי לכם תמונות אשמח לעזרה ממי שמבין בזה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
A PROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time youve seen this stop error screen,restart your computer if this screen appears again follow check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation , ask your hardware or software manafacturer for any windows updates pumight need. if problems continue , disable or remove any newly installed hardware or software, disable BIOS memory options such as caching or shudowing if you need to use safe mode remove or disable components, restart your computer, prees F8 to select Advanced s…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי בעיה כי אני הולך לקחת אתך המחשב לתיקון ורציתי לקבל דעה שלכם על מה שקרה אז יש לי 2 בעיות מכיוון שעשיתי כמה דברים על המחשב של שכן שלי. בעיה 1: בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש והחלטתי לתת לשכן שלי את הזיכרון הישן מסוג sdram 123 שתי סטיקים של 64 , gforce 3 ti200 , segate 20 gלו מחשב p3 b אוקי אז זה מה שהחלטתי לתת לו ויש 450 שיושב על הלוח אם כמו כרטיס ,לוח אם INTEL לא מזוהה ו128 זכרון וHD MAXTOR 20 GB וצורב ימאהה ו סי די אסוס אז התקנתי את החלקים הישנים שלי על המחשב הנ"ל והיה מסך שחור אבל אז הכנסתי את הזכרונות מחדש והכל עבד ולמחרת הוא מתקשר איל בקשר לבעיה הנ"ל שהמסך שחור במקום שתיהיה ספירת זיכרון זיהוי חומרה וכו, והמחשב לא עולה , ניסיתי להוצי…
-
שלום רב המחשב שלי מקפיץ מסך כחול בזמן כיבוי מערכת, צירפתי את הקבצים תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP dv6510ej. אתמול רציתי לבדוק אם הכרטיס זכרון שיש לי (PC2-6400) יתאים לזכרון שבמחשב הנייד, פתחתי את החלק שמסתיר את הזיכרונות, הוצאת את הזיכרון ראיתי שכתוב PC2-5300, הבנתי לא מתאים והחזרתי למקום. מיד לאחר מכן כשהדלקתי את המחשב, המחשב נדלק, לא משמיע שום ציפצוף, אבל המסך - שחור. לחלוטין. בלי שום כתוביות של שגיאה כלשהי, פשוט מת. שוב ניסיתי להוציא את 2 הזיכרונות שכבר היו שם והמחשב עבד איתם מצויין, החזרתי שוב ועדיין אותו הדבר. בדקתי אם כשאני מדליקה את המחשב כשאין שום זיכרון בפנים הוא מצפצף פעמיים וזה אכן כך. מה שיותר חיזק את ההרגשה שלי שהמחשב תקין אבל המסך...מת.. ניסיתי להדליק כשהסוללה לא בפנים אלא רק ע"י חיבור לחשמל ועדיין שומדבר. למישהו יש רעיונות לפיתרון? או…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מכנית מסוג Logitech G910 orion spark החלה בעיה מזמן שהמקש של ה "W" לא היה לוחץ אבל זה היה מאוד נדיר, ביומיים האחרונים המקש חצי עובד... זאת אומרת שאני לוחץ לא קורה כלום או לפעמים מקליד פעמיים. חשוב לציין שלא נשפך כלום על המקלדת והמקש עצמו לחיץ (לא נתקע או קשה ללחיצה) שמתי לב למשהו מוזר שרק שהפלסטיק עצמו שכתוב עליו "W" נמצא על המקש זה קורה יותר, וכאשר אני מסיר אותו זה קורה פחות. אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבא שלי הגאון נעל לי את המחשב כחלק מעונש (את חשבון ה Administrator!!!!!) ושכח את הססמה. ניסיתי כל דבר אפשרי, safe mode, debuging mode ושאר ירקות הפיתרון האחרון- לנקות Cmos הבעיה- איך לעזאזל אני עושה את זה? הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9 ואין בו ג'אמפר נורמלי לעשות clear cmos לפי מה שאני רואה בחוברת של הלוח כתוב "אם יש לך ג'אמפר, תזיז אותו לפינים 2-3" אבל אין ג'אמפר. מה עושים? תודה מראש על העזהר :\
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-