תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי תקיה בONE DRIVE עם מלא קבצים. כמעט כל הקבצים נמצאים במצב אונליין ככה שהם לא תופסים לי מקום במחשב. רק אלה שאני צריך, מוגדרים כזמינים באופליין. במאפיינים של הקבצים שמוגדרים רק באונליין מופיע גודל קובץ: 30 מגה (סתם דוגמה) ומתחת נפח בדיסק: 20 קילובייט. אני רוצה לסדר את הקבצים אבל לא לפי הגודל של הקובץ אלא לפי הנפח שהם תופסים בדיסק. יש אפשרות לעשות את זה? לא ראיתי אופציה כזאת גם באפשרות של השדות הנוספים בתפריט הSORT. לא מצאתי שום דבר בגוגל שמדבר על זה. אני על ווינדוס 8.1 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
גיסתי הביאה לי את המחשב ואני מנסה להתקין לי אנטיוירוס ואין לי הרשאות לכולם! אני אדמין, היי יה עם MS ESSENTIAL אבל עשיו זה בסדר. כל אנויריוס שאני רצה תקין _ לא משנ להיכן... אין לי אישור מישהו יודע מה קורה פה. יש רק משתמש אחד וזה אדמין... אז למה זה ככה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז זה בערך הסיפור אני חוזר לבית וכרגיל ישר למחשב לבדוק הודעות ושאר עמייאת ואח שלי החכם מווינה כיבה לי תמחשב, אמרתי בסדר, פשוט נלחץ כאן (ON) וזה ידלק, א=ב=ל לאא...המחשב סירב להדלק וכאשר שאלתי למה..(למהההההה...למההההההההההההההההההה) הוא ענה לי בשתי ציפצופים.(המחשב נדלק, הכל מרעיש פשוט המסך לא נדלק) מייד פתחתי את הדלת חיזקתי את הכרטיס מסך והזיכרונות, ושוב אותו סיפור ציפצופים, באותו הרגע חשך כל עולמי..(חחחחחחחח) ניתקתי את כל הכבלים של המחשב הנחתי אותו על המיטה ועשיתי בו את זממי.... (פירקתי את כל החלקים, ניתקתי הכל, עשיתי שואב, החזרתי הכל למקומו בסדר שלא יאומן..) וכאשר חיברתי את המחשב לחשמל פאף הוא נדלק והכל טוב, (ציפצוף אחד). אבל אז הייתי צריך לסדר כמה דברים שם, אז כיבית…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל כמה זמן המחשב שלי נעצר ומופיע לי מסך כחול, רשום שם מיליון דברים ומספרים ואין לי מוסג מה זה אומר אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעיה שישלך תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה שצילמתי כשהמחשב תקוע. התופעה חוזרת על עצמה מדי פעם ותמיד באותו האופן. אם המחשב הצליח לעלות אז הוא כבר לא ייתקע. לא הצלחתי למצוא קשר לסיבה שגורמת לו פתאום להתקע או פתאום לעלות באופן תקין. לפעמים עוברים שבועות לפני שהוא נתקע. האם יש איזה דרך שיטתית למצוא את הגורם לתקלה בזמן שהיא כבר קורית? האם יש דרך לעקוב אחרי רצף הפקודות שמבצע המחשב בזמן עליה? למשל מה הפקודה הבאה אחרי המסך הנוכחי? אולי זה יתן רמז? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש למדי (בן כמה חודשים) - I5 2400, זכרון של 4GB, בקיצור, סטנדרטי למדי. בשלב כלשהו הופיעה בעיה מוזרה: כל פעם שהמחשב מתבקש לבצע פעולה כלשהי בקובץ "גדול" (סדר גודל של ISO או סרט באיכות טובה), ואין זה משנה מהי אותה פעולה (צפייה בסרט, צריבה, העתקה) - כמות הזכרון הנמצא בשימוש, ע"פ מנהל המשימות, מטפסת די מהר מרמה של 0.8-1.2 ג'יגה האופייניים לשימוש רגיל ללא עומס לרמה של כ3.9 ג'יגה, והמחשב מאט לכדי זחילה מוחלטת, כמו פנטיום 3 שמנסה לפתוח אתר עמוס פלאש. לפי תוכנת הניטור גם כמות הHard Faults מרקיעה שחקים במצב הזה ומגיעה לכמה מאות. אחרי שהפעולה עם הקובץ נגמרה, בדיליי של כמה דקות, כמות הזכרון בשימוש נופלת בפתאומיות מוחלטת לרמה הרגילה (ממש קו אנכי לחלוטין בגרף). בכל שלב שהוא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אז ככה: היה: Win 7 32bit professional, כאשר הלפטופ מחובר לרסיבר שבתורו מחובר לטלויזיה , דרך HDMI. הכל עבד טוב ויפה. הערב, התקנתי Win7 64bit ultimate כדי להנות ממלוא 4GB הזכרון שלי בגדול, ואני סובל משני דברים עיקריים: כאשר כבל ה HDMI מחובר, והרסיבר פועל, התמונה עוברת אוט' לטלוויזיה, רק ששם לא רואים כלום (no signal), וכך אין לי אפשרות אפילו לשחק עם הפרמטרים כדי להגדיר Dual View או כל דבר אחר. כאשר הכבל מנותק/רסיבר כבוי, התמונה חוזרת ללפטופ עצמו, ואז לא מצאתי דרך להגדיר שאם אני מחבר מסך חיצוני, שלא יעבור אליו אוטומטית. דרייברים מותקנים ומעודכנים וה Win עצמו מעודכן (7.1) טיפ טופ. אני מדגיש- הכל עבד טוב ויפה עד התקנת ה Win החדש. הכבל, רסיבר והטלוויזיה תקינים ומוגד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן. בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית. מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את לוח האם על המגש, את הזכרון, הכרטיס הגרפי, וכן הלאה. בסיום כל זה - וכאשר כל זה נעשה על מגש לוח-אם נשלף (בעוד שהמארז עצמו נמצא במקום אחר), הופתעתי לגלות (ברוב בורותי) שאין לי שום דרך להדליק את המחשב - למיטב ידיעתי. ז"א - אני מבין שכפתור ההדלקה נמצא על המארז. והוא איננו. אז כיצד מדליקים את המחשב? :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח GA-880GM-UD2H ובשבוע שעבר הכרטיס רשת הפסיק לעבוד סתם ככה, והבעיה היתה כל כך חמורה שזה לא עבד לא בWIN7 ולא בלינוקס.. הוא נסע לKSP ששם קנה את המחשב והכרטיס רשת עבד שם..... הבעיה חזרה כבר פעמיים-שלוש, הכרטיס רשת מפסיק לעבוד לגמרי ופתאום חוזר לעבוד Summary Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit CPU AMD Athlon II X4 630 29 °C Propus 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-880GM-UD2H (Socket M2) Graphics PHILIPS 107E @ 1280x1024 ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-