עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי מחנות מסויימת מעבד ב-Tray ז"א בקופסת פלסטיק קטנה ללא מדבקה שפותחים אפילו שסורקים את המוצר לפני שמשלמים ולאחר כמה ימים שהתברר לי שאני לא צריך את המעבד החזרתי לחנות שמצידה שלחה אותו למעבדה לבדוק האם לא עבר בו זרם חשמלי לפני שהיא מזכה אותי. האם יש אפשרות כזו לדעת אם לא עבר במעבד שום זרם חשמלי ?

3. שלום, אני יודע שהכותרת לא ממש אניפורמטיבית או ברורה מספיק אבל באמת שאני כבר לא יודע מה לכתוב. שכן שלי רכש מחשב נייד חדש מדגם: Dell inspiron 7537 בנוסף הוא רכש כונן SSD: Samsung Evo 250GB. הוא הביא לי את המחשב, הוצאתי את ההארד דיסק המובנה, עשיתי העברה (פעולה שכבר עשיתי בעבר ולא יצרה בעיות), הכנסתי את ה- SSD החדש והפעלתי את המחשב. דבר ראשון הופיע לי הודעה שקשורה למטען של המכשיר: "The AC power adapter type cannot be determind. This will prevent optimal system preformance. Strike the F3 Key (Before the F1 or F2 Key) if you do not want to see power warning messages again. Strike the F1 Key to continue, F2 to run setup utility " חשוב לציין שהמחשב חדש מאריזה מקורית. המטען הגיע ע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…

6. אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. היי הרכבתי מחשב חדש. לא הכל חדש אבל החלקים המרכזיים כן (מעבד/לוח/זיכרון) המפרט: מעבד: I5 4690k זיכרון: Crucial Ballistix Sport 8GB (2X4GB) לוח: Gigabyte Z97X-Gaming 5 כרטיס מסך: Radeon HD4870 (משדרג בקרוב למי שתוהה) SSD: Kingston V300 120GB (עבר מהמחשב הקודם) ספק: Enermax Pro82+ 525W יש לי עוד HDD נוספים מהמחשב הקודם שהעברתי לחדש אחרי התקנת Windows 7 64bit SP1 על המחשב החדש (כמו שהיה גם במחשב הקודם על אותו SSD), התחלתי לקבל BSOD שרשום בו Bad Pool Header המחשב עבד כמה שעות ורק אז זה התחיל. לרוב זה קורה בדקות הראשונות לאחר שהוינדוס עלה ולפעמים יותר. הוינדוס טוען בevent viewer שהוא לא מצליח ליצור minidump ונוצר לי dump בגודל 500 מגה כמעט בc:\windows\temp עדכנתי את הביוס של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idoSC,

היי יש לי מחשב עם i5-760 ומאוורר מובנה שהגיע איתו ועם המחשב, אבל לא נראה כמו מה שיש בסרטוני unboxing של המעבד ביוטיוב. תמונה של המאוורר כאן: http://ibin.co/1cojC6nHpvEO אני רוצה לפרק את המאוורר ולשים עליו משחה תרמית חדשה אבל אני לא מצליח לפרק אותו. כמו שרואים בתמונה יש שם שתי ידיות קפיציות וגם 4 ברגים מוגנים בפלסטיק אבל אי אפשר לסובב את המיגון כדי להוציא אותו כמו שמראים בסרטונים, והידיות לא עושות כלום כשמפעילים לחץ חלש עליהן. נתקלתם פעם בדבר כזה? יש לכם רעיון איך להוציא את הסט? תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by ithamar21,

שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Liorinio,

שלום, היום חזרתי מהצבא לכבוד הרגילה שלי והדלקתי לתומי את המחשב. הוא עבד בסדר גמור, אבל אחרי בערך 20 דקות, הוא פשוט נעצר. המסך כבה, שום דבר לא מגיב, לא המקלדת, לא העכבר, לא המסך.. ממש פשוט קופא במקום. חשבתי שזה חד פעמי ולא ייחסתי חשיבות, ולאחר שימוש חוזר במחשב ( בערך אותו פרק זמן ) המחשב שוב קפא. הוא פשוט לא מגיב, ממש קופא. הפיתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט, שזה לא ממש פיתרון. המחשב הוא מחשב יחסית חזק' I5 וכרטיס מסך שאני לא זוכר כל כך את שמו, משהו כמו HD6850 של sapphire או משהו כזה, והוא בן 3 שנים בערך. כשיצאתי לצבא פעם קודמת הוא עבד מעולה, ואף אחד לא השתמש בו.. האם מישהו נתקל בזה?אשמח לפתרונות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Hotline Miami,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד דגם ASUS N75SL.. בזמן האחרון יש לו בעיה מוזרה.אני צופה הרבה בסרטונים ביוטיוב,מדי פעם הסרטונים פשוט נתקעים לי.אני לא מדבר על תקיעה של כמה שניות אני מדבר על תקיעה של דקות ארוכות שתוקעות לא רק את היוטיוב אלא את כל המחשב.הכל קופא,מערכת ההפעלה לא מגיבה(8.1)כמו שאמרתי לדקות ארוכות והרבה פעמים גם צריך לעשות ריסטרט.למחשב. מה שמוזר בבעיה הזאת שזה קורה רק בדפדפן כרום.בIE ופיירפוקס זה לא קורה.עשיתי הסרה והתקנה מחדש לכל מה שקשור לפלאש במערכת הפעלה.מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס עם CCleaner.עשיתי סריקה מלאה ב superantispyware וגם Malwarebytes,לא נמצאו שום מזיקים.לבסוף הסרתי את הכרום התקנתי מחדש הבעיה עדיין קיימת. Fuck That אמרתי ופירמטתי את המחשב.נחשו מה? ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד HP Elitebook 2560p עם כרטיס רשת אלחוטי Boradcom 43224agn. כשאני מנסה להוריד קובץ גדול בהורדה ישירה (לדוגמא, ה- technical preview של ווינדוס 10) ולעתים גם סתם בצפיה בסרטונים ביוטיוב החיבור לאינטרנט סוג של מתנתק. המחשב מראה שהחיבור לרשת האלחוטית עדיין קיים אך אין לי גישה לראוטר ולאינטרנט (משולש אזהרה צהוב מעל קווי הקליטה) - דיאגנוסטיקה של החיבור מסדרת את זה כמו גם ניתוק וחיבור מחדש. הבעיה לא בראוטר עצמו כי באף מחשב או סלולרי אחר אין ניתוקים כאלו (מדובר ב- tp-link 1043nd עם dd-wrt). ניסיתי לעדכן דריבר אך זה לא עזר. הורדה של כ- 500 מגה בביטורנט לא הפריעה לחיבור משום-מה. מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש משהו שאני יכול לשנות בהגדרות על מנת שזה לא יקרה? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by alexml902,

שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by guyst,

שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. המחשב נדלק (אין צפצופים עם ההדלקה) כל המאווררים עובדים כולל זה של המעבד. הנורה בלוח אם דולקת, אך לא מגיע שום דבר למסך. האור במקלדת (עם חיבור יו.אס.בי) לא נדלק המחשב נקנה לפני שנתיים, הרדיסק 2 טרה, ספק 450 וואט. זכרון 4 ג'יגה, לוח אם של אסוס. חיברתי מחשב ישן שלי וכל הציוד ההקפי עבד .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by niross,

שלום לכולם, אני חווה תופעה מוזרה שבה בזמן שאני צופה בסרטי תלת מימד, ישנן קטיעות או תקיעות קצרות בווידאו. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במחשב או בכבל החיבור לטלוויזיה, וגם החלפתי נגן (עובד עם Pot Player), אבל הבעיה ממשיכה להתרחש. מדובק במחשב חזק - 3770K 3.5 GHz Core i-7 עם כרטיס מסך Geforce GTX 660. הסרטים רצים בסדר גמור כל עוד אני מנגן אותם כside by side - ניגון רגיל של סרט, בלי שאני מבקש מהטלוויזיה להפוך אותם ל3D, אבל ברגע שאני מפעיל את התלת מימד בטלוויזיה - הקטיעות מופיעות. בדרך כלל הן מופיעות בסצינות עם הרבה אפקטים/פרטים. עדכנתי את גרסת התוכנה של הטלוויזיה לגרסה המעודכנת ביותר וגם הdriver של הכרטיס מסך מעודכן. יש לכם מושג במה מדובר? תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ykg,

יצרתי Bootable usb עם ווינדוס 7 עליו, על פי המדריך הנ"ל http://pcsupport.about.com/od/windows7/a/install-windows-7-usb.htm. הצלחתי לעלות איתו על מהלפ טופ היחסית חדש שלי. במחשב הישן (לוח P35 של Abit) יש שלוש אופציות: USB FDD USB ZIP/LS USB CD ROM שמתי את שלושתם ראשונים והוא פשוט לא עולה מהUSB אלא מגיע לדיסק הקשיח בסוף של דבר ועולה עם הווינדוס הישן שלי. יכול להיות שהלוח לא תומך? המחשב מ2008 בערך. יש עוד משהו שאני יכול לעשות? הפורמט של הUSB הוא NTFS אם זה משנה משהו. איו פה עניינים של UEFI ו-SECURE BOOT כי זה מחשב מהזמנים של אנטיוחוס

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tmvizel,

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by rivki1985,

המחשב שלי מאתחל את עצמו באמצע עבודה ונותן לי הודעת שגיאה(קובץ 1 עם הרקע התכלת) ומופעל מחדש מופיע לי חלון זה (קובץ 2 עם הרקע הסגול) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

25. פתחתי את האשכול הזה לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/threads/549170-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7#.VC5yzRYXeLA עד היום חשבתי שזה בעיה בכרטיס שהוא נדפק או משהו, החלפתי כרטיס מסך אתמול ועדיין הבעיה קיימת אולי מישהו יודע איך לסדר את זה אחת ולתמיד סוף סוף? ד"א עוד בעיה שיש לי בדרך כלל שהייתי מפעיל את המחשב תוך 13 שניות כבר הוא היה דלוק והכל טוב (SSD) עכשיו עם הכרטיס החדש כשאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע ב BIOS ורק אחרי 2~3 דקות הוא נדלק, אני לא יכול להכנס ל BIOS ולא ל boot setup, אם אני לוחץ על איזשהו כפתור שזה בהתחלה אני מגיע למסך שחור עם שני רווחים …

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.