עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by PuppEDogg,

יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM

3. Started by oneq,

שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא ידעתי איפה לפתוח את זה... קניתי כרטיס מסך r9 280x ושמתי hdmi אחרי שהvga ולא היה מתאים כי אין כניסה לו בכרטיס עצמו הלכתי להחזיר לרזולוציה לפני החלפת המסך 1280x768 או 1360*768 הווינדוס אמר לי 1280 ותוכנה של אינטל אמרה לי 768 לפני התקנת הכרטיס החלפתי לרזולוציה והמסך לא התאים ניסית 1360 גם לא עזר אני כבר שעה מחליף רזולוציות וזה לא מצליח המסך שלי זה טלוויזיה שאני כבר לא משתמש בה תודה לעוזרים!ובלי קשר מה זה amd gvr שמעתי שזה מראה FPS במקום FRAPS?​

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם! החלפתי מעבד וכונן קשיח למחשב תקין (ברשותי כבר שש שנים)- למעשה ביצעתי לו שינמוך ממעבד 4 ליבות לשתי ליבות, ומכונן קשיח 500GB ל- 250GB (את המעבד והכונן העברתי למחשב חדש שבניתי): http://hwzone.co.il/community/threads/553858-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-(%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-post) כל שאר החומרה נשארה כמו שהייתה... מפרט המחשב: לוח אם : G31M3 V2 מעבד: PENTIUM E5700 3GHZ זיכרונות: 4GB - 2X2GB כולל כונן קשיח: 250GB כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx התקנתי בכונן החדש WINDOWS 8.1 ונראה שהמחשב עובד סבבה. למחרת שמתי לב שהוא מגיב טיפה לאט... ואז הבחנתי שבמנהל המשימות הוא כל הזמן מראה 100 אחוז שימוש בדיס…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by roibehory,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by marzipanov,

הי חברים בואו תחוו דעתכם. כבר הרבה זמן כשאני מנסה להיכנס אל אתרים שדורשים אבטחה גבוהה (גוגל, פייפאל) דפדפן פיירפוקס מתריע שהוא לא מזהה את האתרים ( get me out of here). ולמה אני חושב שזה קשור לאנטיוירוס? כי כשאני מכבה אותו אני מפסיק לקבל את ההתראות האלו. טוב אז האמת היא שדי נבהלתי ופירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (גם את ההתקנות הורדתי מחדש). אבל זה לא השתנה. איך אני יכול לדעת אם זו התראת שווא או שיש פה בעיה. עזרה בבקשה, כי בינתיים אני לא משתמש בגימייל ולא בפאיפאל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avilev,

מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by swlal,

שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!

15. Started by Nimrod14,

אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Monopoly,

עשיתי אבחון לBSOD שאני מקבל כל בוקר בעזרת BlueScreenView מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התקלה דו"ח מצורף בקובץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by airforce,

שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום לאח שלי במחשב יש מסך של פיליפס דגם philips 226v וכרטיס מסך של ATI דגם RADEON2400 HD הרזולוציה כל הזמן יורדת ומשתנה ומתעוותת יש לציין שהמסך מחובר כרגע עם VGA ויש ספק ג'נרי כרגע ולא משהו מה לעשות די לפתור את הבעיה במינימום כסף?להחליף כבל DVI?ספק?מה קשור ישירות לזה?משהו אחר? בעיה שניה שהוא מחבר את הסלולרי שלו - נקסוס הכרטיס רשת במחשב נופל TP LINK TL-WN822N תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amnesia,

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by mMmSaK,

אני לא יודע למה זה פתאום התחיל לקרות אבל אם הייתי יודע מה התקלה או בכלל מרגיש תקלה בדיסק קשיח הייתי עושה משהו מישהו יודע ממה זה נגרם? ואם כן איך אפשר לסדר את זה? או שמא מערכת ההפעלה השתגעה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ntc6,

קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Grim-X,

שלום. קניתי לאחרונה GTX 970 ואני מקבל FPS של בין 45 ל 60 ב Far Cry 3 על הגדרות Ultra מלאות. כשבדקתי ב youtube ראיתי שהעלנו סרטוני ביצועים של אותו המשחק כמובן עם כרטיסים בדגמים קצת שונים (רובם חלשים מהדגם שלי) ורכיבי מחשב דומים. ברוב המקרים ה FPS בסרטונים אלה לא יורד מ70 ויכול להגיע גם מעל ל-100. ההגדרות הגרפיות שהם מראים תואמים לשלי. דוגמאות לשני סרטונים: https://www.youtube.com/watch?v=bkL3JXI77M4 ביצעתי benchmark בעזרת PerformanceTest V8 מ http://www.passmark.com/products/pt.htm בהשווה לביצועים שאחרים דיווחו עליהם עם אותו הכרטיס ומחשבים דומים קיבלתי תוצאות דומות. הדרייבר הוא האחרון של nvidia (ללא בטא) לא בוצע עדכון Bios דרך האתר של gigabyte (פשוט לא ראיתי …

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים