תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שהגיע עם כבל מתח שהתקע שלו הוא בעל שתי "שיניים" עגולות שלא מתאימות לשקעים שיש לי בבית (3 חורים שטוחים) המחשב הוא קטן בעל ספק של 200 האם אני חייב לקנות ממיר כלשהו או שאני יכול להשתמש בכבל מספק ישן (של 300)? תודה (שאלה טפשית... אבל לא בא לי לשרוף את המחשב או משהו....)
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי : יש לו מעבד 2.0GHZ של אינטל על לוח של ASUS - המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (55 מעלות ב BIOS) ללא כל מאמץ. בדקתי וניקיתי את ה HS של המעבד החלפנו HSF למעבד, המתחים בסדר והמעבד לא ב OC. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע מה יש לי במחשב בזמן האחרון אבל כשאני מתקין משחקין או פותח קבצי RAR\ZAP הוא עובד כמו צב. את אותם משחקים שכרגע אני מנסה להתקין והוא טוען ים זמן הוא התקין לפני כחודש בקצב הרבה יותר מהיר, גם קובץ מסויים של RAR שפתחתי לפני כחודש במס' דקות עכשיו נפתח לי רק לאחר 40 דקות!!! אני לא יודע אם זה קשור אבל הלפתי לא מזמן את הזיכרון (מ-512MB ל-1024MB) ואולי הזיכרון הזה לא טוב או משהו. יש מצב? יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לבדוק למה זה כזה איטי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב עולה חלקית ונעצר לפעמים רק לאחר הודעת הזיהוי של כמות הזכרונות ולפעמים בעמוד ה welcome של windows . כאשר הוא מצליח לעלות הכל עובד כשורה, מה הסיבה לתקלה? ב bios בבדיקת pc health השורה של ה 3.3v מראה fail מה הסיבה? תודה מראש על העזרה יוסי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקנתי XP HOME ENABLED ואת כרטיס המסך מבוסס ה-Radeon של הרקולס. אולם, כשהתחלתי לעבוד עם המערכת, נתקלתי בבעיית תצוגה מאוד מוזרה. ישנם טקסטים שמופיעים מטושטשים משום מה (גם בעברית וגם באנגלית). זה מופיע בכל מיני מקומות - כותרות חלונות, בתוך וורד, בעמודים של אתרים ועוד. מה שמוזר זה, אם אני מסמן את הטקסט עם העכבר, אז הוא מסתדר... ניסיתי לשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך, ללא הועיל. ניסיתי גם לחפש דרייברים מעודכנים של הרקולס (יש לי את גירסא 6.13.10.6015), אבל משום מה האתר של הרקולס לא ממש זמין (ברמת DNS, משום מה....) על כל פנים, אני מצרף גם תמונת מסך שתבהיר על מה אני מדבר. עזרה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יש למחשב הזה... התקנתי את התוכנה alcohol 120 ופתאום לפני ההתקנה זה כיבה את המחשב בפתאומיות ושאני פותח אותו הוא מגיע לטעינת הווינדוס וחוזר עוד פעם להתחלה מין ריסטרט כזה שוב ושוב ???
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד?נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: קנו לחברה שלי מחשב נייד חדש של lenovo מסוג g50 עם מעבד Intel i5 ללא מערכת הפעלה. התחלתי להתקין את המערכת הפעלה (לא פעם ראשונה שלי) לפי המדריכים שמצאתי בפורום מוכר ופתאום הופיעה התקלה הזאת: וכשלחצתי על אישור הופיעה התקלה הזאת וכשאני לוחצת על עיון זה מה שמופיע ואז אני לוחצת על אחד מהם והתמונה השנייה מופיעה ממתי התקלה קיימת?מהיום, מחשב חדש האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא
-
- 9 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי פלופי נוסף על המחשב הוא מחובר כעת ואני רוצה לדעת איך לעדכן מהביוס כדי שהמחשב יזהה אותו תודה מראש
-
ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח בנפח 250GB שמחולק בצורה הכי פשוטה ל-D ו-C, כשעל כונן C מותקנת המערכת. כונן C כולל נפח של 40 ג'יגה וכונן D מציע 193 ג'יגה, ומן הסתם כל הדברים מותקנים על D ולא על כונן המערכת. משום מה, למרות שאין שום דבר מותקן על C חוץ ממערכת ההפעלה, עדיין הוא מראה שכל ה-40 ג'יגהבייט תפוסים ואני צריך לפנות מקום בכונן (אין בידיוק מה לפנות). ניסיתי DISK CLEANUP, אבל גם אחרי שהוא מוחק הכל אחרי יום הכונן שוב מלא... אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב פעמיים, המשחק עדיין מקרטע לי (unreal tournament 99)... פעם זה לא היה ככה, והייתה לי בדיוק את אותה מערכת שיש לי היום. amd barton 2800 asus a7n8x deluxe 512mb 400mhz asus fx 5200 ניסיתי מספר דרייברים אבל שום דבר לא עבד. חשבתי שזה ה- norton ins, אבל גם זה לא... opengl עבד טוב, אבל בגלל שהכל כל כך כהה והצבעים מגעילים בטרוף וויתרתי על הרעיון (אני עובד ב- d3d)... הקטע המעצבן הוא שפעם זה עבד מעולה וזה משגע אותי =\ חוץ מזה נראה לי שגם העבודה בווינדוס מראה סימני חולשה. ניסיתי לעשות איחוי, ובדיקת וירוסים עם kaspersky חדש ומעודכן ושום דבר לא עזר... ניסיתי להסיר גם דברים מה- msconfig אבל עדיין =\ ובנוסף, שמתי לב שיש לי לאגים כאלה בעכבר בווינדוס... למישהו יש איזה…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-