תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי את זה בעבר כבר אבל לא היו תגובות אולי עכשיו מישהו יענה ויהיה לו רעיון איך מסדרים את זה אז ככה: לוח DFI INFINITY הבעיה ההיא כזו אנשים שומעים את עצמם וכל מה שאני מפעיל שקשור ב קול אצלהם !!! ואני עם אוזניות לא רמקולים ! דוגמאות : כל תוכנות המסרים (ICQ MESSENGER VENTRILO TEAMSPEAK וכו ...) אנשים שומעים את עצמם מדברים כאשר אני איתם בתוכנות מסרים או במשחק אפילו ...... גם אם אני מפעיל סתם שיר או סרט או כל מה שקשור ל קול הצד השני שומע את זה !!! שוב ......עם אוזניות בכלל !!!!!!! החלפתי לוח אם אפילו , לא עזר .. שמתי 4 סוגי דרייברים שונים גם לא עזר .... מה שהכי מוזר זה שחבר קנה את אותו מפרט בדיוק ולא אין את הבעיה הזו ואפילו משתמש באותו גרסת דרייבר כשלי . מה אפשר לעשות !?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מופיע לי בהתקן צהוב התקנתי דרייבר של הלוח אם ללא הועיל ,אן דבר שלא נסיתי... מערכת הפעלה 98se .מצרף תמונת מסך.. אשמח לכל הצעה .תודה לכם... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מוצא תהארד דיסק שלי... ניסיתי כל מיני שטויות בביוס, ניסית גם לעשות OFF ON לגאמפר הזה בביוס, ניסיתי להוציא ולהכניס תחיבורים של ההארד דיסקכלום! הוא כל הזמן מבקש ממני לעשות בוט לראיד משהו כזה, לפני שעולה הוינדוס (יש לי הארד דיסק 1 שמחובר בכבל אדום כזה לא ברור לי איך קוראים לו) ניסיתי לשחק שהוא ינסה להיכנס לסקאזי ראשון ואחרי זה לHDD-0 או כמעט כל צרוף אפשרי... בבקשה תעזרו לי =/ SweeT EviL
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
במהלך כל משחק, המשחק מתמזער לwindows (לא יוצא ממנו) על דעת עצמו..... הרצתי memtest לזכרון ואין בעיה, פירמטתי את המחשב, הרצתי spyware doctor וכלום אני לא מוצא את הבעיה ואובד עצות מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
וזו האזהרה: warning! cpu has been change or Overclock fail. Pleas re-enter CPU setting in te CMOS setup and remember to save before quit!! אני מעולם לא נגעתי בהגדרות ובטח לא עשיתי OC לאחרונה עשיתי FDISK לכונן C וחילקתי אותו למחיצות (אולי לא חילקתי נכון?? כי המחשב עובד..)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם... כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה: One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר... ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) עכשיו אולי הסיבה היא שהתקנתי ווינדוס 64 ביט ליפני ופיתאום זה קרה או שלא יודע מה.. בכל מקרה בעיה מרגיזיה חשבתי על לעדכן את הביוס אבל עוד לא ניסיתי ודרך אגבבבב פורמטטט לא פותר לי את הבעיה!!! יש לי לוח DFI NF4 Ultra Infinity
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שאני מפעילה את המחשב , לאחר כשעתיים בערך אני רואה את האותיות או המילים בצבעוני ומטושטש, אני עידכנתי את כל הדרייברים של כרטיס המסך שלי לאחר מכן המחשב ניתקע או שהמסך מתכבה או ששעושה ריסט לעצמו. מה הבעיה ? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם שמי הוא [move]תמיר אסרף[/move] אז ככה תשמעו התקנתי את הדריברים של הכרטיס קול שלי (C-Media AC97) אחרי פירמוט.. בקיצור זה מתקין הכל אחלה אבל כשאני בודק אם הדריביר עובד זה עושה ככה: וכשאני בודק עם הC-Media WDM Audio Device עובד אז זה עושה ככה: מה אפשר לעשות כבר? התקנתי ומחקתי כבר חמישים פעם זה לא עובד פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עבד זה דחוף לי אנא עזרו לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DFI SLI DR עם יציאו ממנו של INFRA RED ואני לא מצליח להפעיל אותה התקנתי את הדריבר שלו המחשב זמהה אבל אני לא מצליח או שאני אל משמ ידוע איך להפעיל אותו בבקשה!! תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע כל 20-30 דקות סתם נתקע מה אפשר לעשות ,הוצאתי וניקיתי את המאוורר של המעבד (החומר התרמי שעל המעבד התייבש האם זוהי הבעיה? ) ויש לי מחשב אינטל פנטיום 4 HT 3.0 Ghz פרסקוט ,לוח אם 478 865P אני לא בטוח ,256 DDR 400 מגהרץ -זכרון מה יכולות הסיבות לתקיעות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע אפילו סתם שאני רואה תמונות במחשב.... וגם בעוד מצבים הוא פתאום נתקע ולא מגיב בכלל. מחשב פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון 533 מגה הרץ כרטיס מסך על הלוח עוד משהו שיכול לעזור ? תעזרו לי ..............
-
- 9 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הדלקתי את המחשב הישן שלי , ופתאום אני רואה שהמנורה במארז נדלקת , אבל מתחילה להבהב בלי להפסיק , והמסך מציג הודעה כזו: Check your PC and signal cable , monitor is working. ושום דבר לא קורה אחרי זה. זה פשוט מציג את ההודעה הנ"ל , ובדקתי את הכבל של המסך הוא מחובר בסדר. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך נשרף פתאום? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-