עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shefernadav,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר.. כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכ…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iveco,

עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KingKong,

אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר..... המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670 יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אציין כי היום התקינו לי תשתית של הוט, ברור לי כי לא כל הזמן (או אף פעם) גולשים במהירות המקסימלית, אבל נראה כי יש משהו שמגביל את המהירות ל-50M מאחר ואני לא עובר את זה באף בדיקה באף אתר בדיקת מהירויות. בכל מקרה, שמתי לב כי כשאני מחבר את המודם שלהם ישירות למחשב, הנורית ליד הכ.רשת (מאחורי המחשב) היא ירוקה. כשאני מחבר את המחשב לראוטר (WRT54GL) היא הופכת לכתומה. החיבור אותו אמרו לי להגדיר בראוטר הוא DHCP. מדובר בכ.רשת שמובנה בלוח H81M-plus של אסוס אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by נבידיה,

החלפתי ווינדוס לפני חודש וחצי,בהתחלה הכל עבד רגיל עד שהופיעה בעיה ובה המחשב לא נכנס לשינה,וגם למצב שינה לא נכנס... לא הותקנו תוכנות חריגות במחשב,הבעיה הופיעה בלי שום סיבה. תודה רבה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by boss,

עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחורנה גיליתי שהמחשב שלי מקרטע וזה מפריע לי מאוד, ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אך ללא הצלחה. זה מתחיל מהעליה של המחשב בשלב הBIOS ( סרטון: https://vid.me/4TWi ) הדפי אינטרנט מקרטעים בגלילה, תגובת המחשב איטית ואני מקבל FPS נמוך אפילו במשחקים שאינם דורשים הרבה. לאחר ניסיון של OC למעבד הייתה קפיצה מ90-100 FPS בCS:GO (עדיין המשחק מרגיש כאילו הוא מקרטע) ל150 FPS יציב והמשחק פשוט רץ חלק. המחשב לא הסתדר כל כך טוב עם הOC ,אפילו כהעליתי מ200 ל210 ולכן ויתרתי. זאת נראית בעיה של מעבד\לוח אם.. האם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא? מפרט: לוח אם: GA-880GM-D2H REV 1 מעבד: AMD Athlon II x4 640 3.0ghz כונן קשיח: INTEL SSD 120GB כרטיס מסך: AMD HD6850 עשיתי גם בדיקת וירוסים, MALEWARE וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ronitah10,

הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zivgev,

אהלן, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה וקצת. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שאם נניח סגרתי את המחשב ואני בא להדליק אותו או שהוא לא נדלק בכלל או שהוא נדלק וישר נכבה וכך חוזר נדלק\נכבה עד שאני מכבה אותו\מנתק מהחשמל. ניסיתי לבודד את כל החלקים, ניתוק כל הרכיבים (זיכרון\מעבד\כרטיסי הרחבה) והחזרתם ועדיין זה קרה. אחרי מספר ניסיונות כיביתי אותו לגמרי ובבוקר שבאתי להדליק עדיין זה קרה ושניסיתי שוב פתאום התחיל לעבוד בלי בעיות. האם יכול להיות שהלוח הלך איכשהו? למרות שלפעמים עובד..? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by iveco,

התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את ה PAGE FILE ? אני חייב לציין שיש לי הרבה כוננים קשיחים בבית SATA2 , ככה שאם צריך להוסיף כונן זאת לא הבעיה . ה PAGE FILE יושב על כונן C כברירת מחדל רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לגרום למחשב לעבוד הכי טוב יש לי כרגע 3 דיסקים במחשב וזיכרון פיזי 1792 מגה בייט נכון לעכשיו ביטלתי את ה PAGE FILE ב C , ביטלתי את ה PAGE FILE ב D , שמתי את ה PAGE FILE ב E בכונן קשיח שיש עליו רק קובץ של GHOST גיבוי ומעבר לזה אין כלום עשיתי CUSTOM 2688-2688 וזהו .. ישנה אפשרות להגדיר את ה PAGE FILE על כל הכוננים הקשיחים C D E מה אתם עושים ? מה הכי טוב למחשב ? TODA

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by gtrippleg,

אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה... פרסמתי מוצר בלוח, השארתי את המייל שלי, קיבלתי מודעה ממישהו שהתעניין וכשניסיתי לענות לו זה נותן לי את ההודעה (החופרת) הבאה, ולא מצויין המייל של הבן אדם אז אין לי איך לחזור אליו...זה די דפק לי מכירה וחבל... פיתרון? עריכה: מתנצל, בסוף מצאתי את המייל שלו בהודעה החופרת אז קבלו ביטול ומתנצל שבזבזתי את זמנכם - יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by uzi4u2,

לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אז ככה יש לי בבית ראוטר של בזק מדגם: VEGN2610 משום מה היום (אני אפילו לא זוכר את הסיבה) רציתי לכבות את ה-WIFI ולחצתי על הכפתור הלא נכון להלן: מאז הרשת האלחוטית בתדר ה-2.4GHz (הרשת האלחוטית בתדר ה-5GHz עדיין תקינה - הקטע הוא שהיא לא מכסה את כל הבית והמדפסת לא מוצאת אותה) כל הזמן מנתקת ממנה מכשירים לאחר כרבע שעה של זמן חיבור, ולא מאפשרת חיבור חוזר, עד לאחר הפעלה מחדש של הראוטר, וככה זה חוזר על עצמו. אני אובד עצות, אלו הן הפתרונות שניסיתי ולא צלחו: 1. ניתוק הראוטר מהחשמל לחצי דקה ולהחזיר. 2. איפוס הראוטר. 3. ניתוק המודם לכ-25 דקות ולהחזיר. אם מישהו כבר נתקל בבעיה אשמח לעצה!

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  25. Started by tomerA,

יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים