עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SEangel,

לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.

6. Started by דוקטור קוף,

שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ... שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ... יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ? E120 LEXMARK נ.ב. ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by refael11,

כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by MatrixDevil,

אני רציתי להתקין Xפ אבל בהתקנה כותב לי את השגיעה למלעה WTF!!! יש לי מחשב AMD 2700+ A7N8X-E Deluxe 512mb ddr 80 GB SATA

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה ישר שעולה המחשב הוא ניטען ואז רשום לי floopy fail(40) ואז רשום לילחוץ f1 או del (להיכנס לביוס) אם אני לוחץ f1 עולה לי המחשב איך אני עושה שהוא יעלה ישאר בלי כול התהליך הזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Verjil,

שלום לכולם, אני משתמש חדש באתר כפי שאתם יכולים לשים לב. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור תא הבעיה המאוד מעצבנת שיש לי. :kopfpatsch: :kopfpatsch: הבעיה: מהפעם האחרונה שכיבתי את המחשב שלי, לא שינית כלום ומאז אני שומע סאונד מעצבן שהיה מוכר היטב בווינדוס 98 ו 95. כזה "טי, נו" כל כמה שנית (בערך 10). מה לעשות, איך לתקן את זה?. בבקשה עזרו לי! מידע מערכת: Windows XP service pack 1. 5 in 1. 512MB DDR. 120 GB. Geforce 5500. 128. *בקרוב יצורף קובץ סאונד. סליחה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by r_s,

יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by danielblum,

המחשב שלי מוגן עם סיסמא ופתאום כשאני מעלה אותו הוא לא קורא לי את הסיסמא ולכן אי אפשר להיכנס. כיצד יש דרך לעקוף ולפרוץ את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שזה שונה מלוח ללוח ולצערי אין לי את החוברת של הלוח http://www.foxconnchannel.com/EN-US/product/motherboard_detail.aspx?ID=en-gb0000041 יעזור לי מאוד אם מישהו יכוון אותי בחיבורי החוטים power led power sw rest sw h.d.d led speaker למעט ה speaker הכתוב ליד החיבורים בלוח מקוצרים או לא מובנים לי. אם תהיה אפשרות לכוון אותי למרות הסרבול שבדבר,זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  17. היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לאחרונה המחשב שלי מסרב לעלות כמו שצריך. באמצע הטעינה מופיע מסך שנראה ככה: לאחר שהמסך מופיע המחשב מסרב להמשיך לעלות. ניסיתי לעשות את מה שמוסבר בסרטון (www.youtube.com/watch?v=vPt78weVKac) וזה החזיק מעמד לריסטרט אחד, אבל אז הבעייה חזרה. ניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר, ולאחר מכן דרייבר ישן מ-2011 אבל שניהם לא עזרו. יש הצעות אחרות? (חוץ מלא לעשות ריסטרט לעולם...). יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT, ו-Windows 7 64bit

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by asaf20,

ערב טוב בהמשך לנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421908.0 אני מתנצל על התגובה המאוחרת הייתי בטיול עם חברים בבולגריה. המחשב נכבה לאחר כמה דקות של משחק + , - כגון קרייסיס RA3 .ובאמצע התקנה של COD 5 ו GTA IV אמרתם לי להעלות תמונה של התוכנה ושם הספק כוח במדבקה כתוב Mono mode דגם : PSG600R-D תצלום של התוכנה http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=40mkcx9810ldtceafl4e.jpg הפעלתי שיר,סרט,נכנסתי למשחק,הרצתי בדיקה של האנטי וירוס וספייבוט בתקווה שזה מאמץ אותו.. וצילמתי אשמח להמשך בעזרה.. תודה

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  20. היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Omega81,

בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by golesh77,

חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by orv89,

שלום , את האמת אני כבר מיואש ! קנייתי מחשב מאיבורי ( אל תקנו ) והוא במילים עדינות חרא מחשב - די חדש . עכשיו , המחשב התקלקל , אני מפעיל אותו הוא מגיע לרגע שהוא טוען את הויינדוס, מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט (אני לא יכול לראות מה מופיע במסך כחול כי זה מהר ) עכשיו אני הולך לוקח את הארדיסק שלו מחבר למחשב אחר פועל מצויין , אני הולך לאיבורי , הם מחזירים לי את המחשב באותו צורה, אבל מה הם החליפו ? את הצורב שבכלל עבד מצויין ! וכתבו לי הבעיה בווינדוס של הלקוח .. אמרתי טוב עשיתי פירמוט , עדין אותו בעיה , ושוב אניצריך להחזיר להם את המחשב שזה די רחוק .. יש לכם הצעה אחרת ?! תודה אור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.