עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי צורב של ריקו לא דגם חדש במיוחד בקיצור בזמן האחרון קרה פעם פעמיים שהוא לא היה מגיב והמנורה הייתה דולקת סתם... הכפתור לא היה פותח ולא סוגר, וגם לא החור הקטן שמכניסים דרכו סיכה רק הeject של וינדוס עזר אתמול זה קרה שוב רק שהפעם כלום לא עוזר, גם לא ריסט.. בבקשה עזרו לי, יש לי כמה צריבות דחופות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by User_Name,

יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by david85,

האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי צורב 48*24*48 עם win xp והמחשב שלי לא מזהה אותו. אני בטוח שחיברתי את כל החיבורים כמו שצריך אז זה לא זה. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by haitin,

specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by E-tay,

שלום... אני רוצה לפרמט את המחשב ...יש לי winXp pro הכנתי דיסקט הפעלה והפעלתי את המחשב מחדש אבל הדיסקט לא עובד אז ניסיתי לשנות בביוס אבל אין לי שם floppy 1.44 איך אני יכול לפרמט בכל זאת<? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by vsync,

המחשב : P2 266MHz Riva TNT 16mb 192mb sdram היום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר, ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב! ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד, לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום. אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GuyGesh,

שלום לכולם, יש לי לוח אם GigaByte 7VRXP גרסה (Rev1.1). שתי בעיות עקריות: 1. הבנתי שעל מנת לנצל את תכונת ה- ATA133 שתומך בה ה- HardDisk שלי. אני צריך להתקין אותו על IDE3 או IDE4 ולאפשר ב- Bios את רכיב ה- Promise ( הרכיב שמאפשר תמיכה ב- ATA133 ) במוד ATA, אז לקחתי את כל ההתקנים שלי שמורכבים על IDE1 ו- IDE2 והעברתי אותם, בהתאם, ל- IDE3 ו- IDE4. רכיב ה- Promise זיהה את ההתקנים אך לא זיהה את קבצי ה- System ומן הסתם ה- Windows לא עולה... וב- Bios לא מצאתי איך מגדירים חיפוש של ה- System ב-IDE3 במקום ב- IDE1 ! אם משהו הצליח לקנפג את המערכת שלו בתצורה הנ"ל - אנא שתפו אותי... 2. אני משתמש בכרטיס קול שהוא חלק מן הלוח אם ( OnBoard ), ואני כל הזמן שומע צפצופים ורעשים תמידיים ממנו ! …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים. כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם . תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Dadude,

אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: כמה שעות אחרי שכיביתי את המחשב (כיביתי ב-100% - בדקתי כמה פעמים), המחשב נדלק חזרה מעצמו!!!! מישהו יכול להסביר לי מה קורה ואיך מסתדרים את זה? תודה מראש ???

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Runny,

שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by edi,

בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שאלה ראשונה היא כמה זמן אמור לקחת סריקת מערכת מלאה עם אנטי וירוס מלאה? (פחות או יותר עם מפרט כמו שלי) ושתיים הטמפרטורה של המעבד שלי היא 55 מעלות, ושל המערכת בכללי היא 50, זה בסדר? טוב? או מסוכן? (כי זה נראה לי ממש גבוהה!) תודות מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Hitman_47,

המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mda101,

<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ??

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by avivbar,

כשאני מכניס דיסק לכונן הנורה מהבהבת וזה מראה כאילו זה חושב אבל זה ממשיך ככה מלא זמן ובסוף זה מפסיק להבהב וזה מראה כאילו אין דיסק בתוך הכונן. אפשר עזרה בבקשה????????

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים