תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב, המחשב חדש, הוא רק 3 חודשים אצלי. אני מכניס את הדיסק של ה WIN XP לכונן ועושה לו BOOT. קודם כל חשוב לציין שכל תהליך ה BOOT עולה לאט יחסית. חשבתי שאולי הדיסק פגום ולכן החלפתי דיסק, נתקלתי באותה בעיה. ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר ושם ה BOOT עולה מהר וכמו שצריך. בכל מקרה, התחלתי לעשות את ה BOOT ( למרות האיטיות ) וברגע שהמחשב היה צריך להגיע לקטע הזה : המחשב עשה מסך כחול. חשבתי שאולי ההארדיסק מקולקל, לכן קניתי חדש, ועכשיו כשהוא אמור להגיע לקטע הזה המחשב פשוט מאתחל את עצמו. אולי כונן הדיסקים פגום? או לוח האם? מה לעשות? הייתי הולך לממש אחריות על החלקים אבל אני לא יודע מה פגום
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהסיכויים למצוא תשובה או לתקן הם קלושים, אבל בכל זאת אנסה: לאחר הוצאה וחיבור של כבל החשמל מהמסך עצמו, המסך חדל לפעול. הכוונה בחדל לפעול היא שהוא לא נדלק בכלל, ולא שרק אין סיגנל או משהו דומה. ניסינו להחליף כבל, להחליף שנאי, לחבר למחשב אחר וכלום לא עזר. די ברור שהתקלה במסך עצמו. השאלה היא אם יש דרך למצוא ולתקן את הבעיה בצורה עצמאית (ע"י פתיחת המסך וכו). על תיקון המסך דורשים 500-600 שקל וזה לא משתלם. תודה רבה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ אסוס ul30a ונדפק לי הארדיסק. אני מקבל הודעה שצריך לחבר מדיה: reboot and select proper boot device or insert boot media המחשב לא באחריות. כרגע אני בגרמניה ואני מתלבט האם לשלוח את המחשב לאסוס או למעבדה רגילה. אם ירכיבו הארדיסק חדש, חנות רגילה יכולה להתקין את הוינדוס המקורי שבא עם המחשב ? כלומר אחרי שמתקינים דיסקשיח חדש איך מתקינים את הוינדוס שבא עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי היום מחשב לנובו חדש דגם ideapad 510s כל פעם שאני לוחצת על המקש הימני\שמאלי במשטח העכבר במקלדת נפתח לי מנוע חיפוש בצד של קבצים וכדומה. (ככל הנראה CORTANA) המקשים של המשטח כלל לא עובדים כמו מקש ימני ושמאלי של עכבר רגיל. איך אפשר לבטל את זה?? ובנוסף, אשמח לשמוע עצות לשימוש יעיל ונוח יותר במשטח העכבר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון המחשב שלי פשוט התחיל לקפוא ללא תגובה ולעשות מדי פעם ריסט. הטמפ' שלי בסדר אז אולי זה בעיית ספק? יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב שחבר לי הביא הגיע עם ריח שרוף והוא לא נדלק. החלפתי ספק, כשמדליקים את המחשב נדלקת נורת POWER על הלוח (נורה אדומה), המאוורר של המעבד מסתובב לשניה וזהו... אין תגובה נוספת, הלוח לא מתעורר. מה אני יכול לעשות? כמו מה זה נשמע לכם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי לא מזמן קנה מחשב חדש ואיתו גם צורב של LG 32*10*40 נידמה לי ואחריי חודשיים בלבד ו5 צריבות הוא מת, הוא עושה רעשים לא קורא דיסקים והצריבות נידפקות הרבה ( ניסיתי להתקין מחדש לנקות לשנות תוכנת צריבה ) החבר יחליף אותו לצורב של MITSUMI 32*12*40 אבל חוץ מזה יש למישהו מושג מה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד הדו-ליבתי (הישן) שלי נראה כאילו יש לו ליבה אחת, וכך גם מזהה אותו הווינדוס שלי. יש לכם מושג למה? (האם המעבד מזוייף/פגום, או שזה יכול לנבוע מהגדרות מוטעות בלוח אם?) תודה מראש! מצורפת תמונת מסך של CPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למשהו נסיון עם ID COOLING FROSTFLOW יש לו בקורות מצויינות יש באיבי https://www.ebay.com/itm/ID-COOLING-240L-AIO-Water-Cooler-Unique-Comet-tail-LED-Lighting-240mm-Radiator/401243304845?epid=2255308921&hash=item5d6bf6f38d:g:bikAAOSwSlBY0HsR במחיר ממש טוב מוכר סיני
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש דרייברים לכרטיס קול AESS Audio Driver ES1869/1857 תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-