עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

3. שלום לכולם, כמו שאפשר להבין מהכותרת, בזמן האחרון מופיעות שלל תופעות/תקלות בלפטופ, ועוד לא מניתי לגמרי את כולן. הלפטופ שלי הוא DELL Inspiron N5010 4504AW7 והוא ברשותי כמעט כשנתיים (מנובמבר 2010) א. נתחיל בזה שלפני כחודש פתאום עלתה הודעה בקשר לסוללה של הלפטופ - יש בעיה עם הסוללה, יש לשקול להחליפה. זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על האייקון של הסוללה למעטה: http://imageshack.us/photo/my-images/443/batterysucks.jpg/ לא התרגשתי כל כך כי סה"כ המחשב מתפקד, והרי במילא אני 99% מהזמן מחובר עם הלפטופ לחשמל (ואני לא אתפלא אם בגלל זה זה קרה מלכתחילה - מין טעינת יתר או משהו כזה) בכל מקרה זו בעיה אחת. ב. יש לי היום מלא קריסות של פלאש/שוקווייב בגוגל כרום (לא בדקתי באמת אם יש בעיה ספציפית עם ג…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. (או כל כרטיס אחר)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by helpplz,

טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by carew,

תמונה מה -task manager מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Googleness,

דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by erezo,

התקנתי אתמול את האופיס החדש גרסה 2013 ופעם הייתי יכול ליצור אייקון של אאוטלוק על שולחן העבודה (לא קיצור דרך רגיל) שדרכו הייתי יכול להיכנס למאפיינים של האאוטלוק ולהגדיר הגדרות חשבון מייל ע"י הערך ברישום HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{00020D75-0000-0000-C000-000000000046} אבל זה לא תופס בגרסה 2013, האם הערך השתנה? יש מיקום אחר ברישום של WINDOWS 7 ליצור את האייקון האמיתי ולא הקיצור דרך? תודה מראש לכל מי שיודע את התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי מחשב חדש בן חודש ומצלמה חדשה USB2 בשניהם >> ודריברים תקינים... אבל משהו לא ניראה לי הגיוני כאן.....????? ??? אני מעלה קובץ של 1.9G מהמצלמה שלי ( הרוב וידאו + קצת תמונות) הגיוני ? שיקח לקובץ לעלות 40 דקות??? ( עוד לא סיים >> אולי זה יהיה יותר) ??? אז מה כול הסיפורים האלו על חיבור USB2 מהיר? > מה עם חיבורUSB רגיל זה היה לוקח יותר מ 40 דקות? די מיאש... איך אני יכול ליבדוק עם כל המערכת שלי עובדת בUSB2 ?ושהכל תקין? THX

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by hadarelk,

שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by e-d-a,

המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kobikl,

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה: ראו תמונות.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shark1011,

קניתי מחשב חדש ואני מתקשה קצת בחיבורים אחרונים של הלוח אם. מפרט המחשב: מעבד- AMD PhenomII 720 קירור- למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם- GIGABYTE 785GT U2DH ספק- Seasonic s12II 330W קשיח- Samsung F3 1TB זיכרונות- TRANSCEND 2X2GB DDR3 מארז- Thermaltake V3 הרכבתי את המעבד ללוח, הקירור על המעבד, חיברתי את הספק לכל המקומות שצריך, אבל המחשב עדיין לא עולה. כשאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים ונראה שהכל נדלק אך זה לא מגיע לשלב של הביוס והמסך לא מקבל שום אות מהמחשב. יש סיכוי שהחיבורים של הלוח למארז לא מחוברים טוב וזה מה שגורם לבעיה? (אלו החיבורים היחידים שיכולים להיות לא נכונים) אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Intelee,

היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר.... לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים. בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסך ולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב. לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו. מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים. לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי. המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים