עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה: ניסיתי לשלוח פקס בעזרת הווינדווס XP לא מצאתי את אשף שליחת הפקסים כי הוא לא קיים אצלי ולאחר מכן נכנסתי וראיתי הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח פקס כי המחשב לא מזהה את המודם. יש לציין כי לא מזמן התקנתי קו טלפון של הוט המחובר למחשב ומתפקד כטלפקס, אין לי מכשיר פקס מחובר כי אני מעדיפה לשלוח דרך אשף הפקסים במחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית המודם? התקשרתי להוט והם מסרבים לעזור כי קווי הטלפון והאינטרנט אצלי תקינים ועובדים. מצורפת תמונה של החומרה בתוכנת אוורסט: http://i259.photobucket.com/albums/hh313/m...nro/EVEREST.jpg (את המודם סטנדארט נדמה לי שהתקנתי בטעות..)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by unknown20070,

היי אני לא יודעת אם זה קשור לכאן.. אני מנסה להריץ תכנית בשפת C בטרמינל. מזינה תווים, ויוצא לי מן ריבועים כאלה או סמיילים (בטרמינל אחר) מצרפת תמונה מישהו יודע...?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ZXY1,

התקנתי במחשב סורק של קנון דגם CANON LIDE20 התקנתי את הדריבריים שלו וכשאני מפעיל את התוכנה לסורק הוא מקפיץ לי הודעה שיש לי בעיה עם WIA איך אני פותר את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ayal45,

היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מחשב מסוג פנטיום MMX במהירות 233MHz עם 128 מ"ב זיכרון. החלפתי עכבר לאחר שזה שהיה מותקן התקלקל, מאז כבר חודשים ארוכים יש לי בעיה ממש מוזרה: בכל פעם שמכבים את המחשב או עושים ריסט, בהפעלה הבאה המחשב לא שומר את הגדרות העכבר ולא מזהה אותו בכלל. בדקתי במנהל ההתקנים ותחת הסעיף "עכבר-> חיבור טורי תקני" יש סימן צהוב. כאשר אני מגדיר לו לחפש חומרה חדשה באופן אוטומטי המחשב מודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה, עושה ריסט והעכבר מזוהה. כמו כן גם השעון משתנה ואני צריך לכוון אותו כל פעם מחדש. מערכת הפעלה היא Windows 98, העכבר הוא עכבר פשוט ומחובר ע"י יציאת COM. מה עושים כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by RGB64,

שלום, כמה פעמים ביום במשך כמה חודשים, עכבר אופטי חוטי Genius מסוג PowerScroll Eye PS/2 מפסיק להגיב. הסמן לא זז וגם הכפתורים לא משפיעים. האור עדיין דולק. ניתוק וחיבור הכבל מחדש לא פותר את הבעיה, אלא רק הפעלה מחדש של המחשב או כניסה למצב Standby (היציאה ממנו רק ע"י לחיצה על אחד ממקשי המקלדת, אח"כ העכבר פועל כרגיל). בד"כ הבעיה מופיעה בעת הזזת העכבר, כלומר מיד לאחר שהוא מגיב הוא נתקע. לא זוכר מקרים שניסיתי להתחיל להזיז את העכבר והוא לא הגיב מלכתחילה. גם אחרי שהורדתי דרייבר לדגם הזה הבעיה המשיכה ומחקתי אותו. עם או בלי קשר, לעתים יותר רחוקות הסמן זז ממקום למקום על פני כל המסך, אולי עשרות מקומות בשניה אחת של הזזת העכבר, והמחשב מגיב כאילו גם נלחצים כפתורי העכבר, למרות שאני רק מזיז…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by noam Ben,

אהלן, הייתי על המחשב הכל היה רגיל, חוזר לאחר כמה דקות והוא כבוי. לחצתי על כפתור ההדלקה, יש רעש מהמאווררים של כמה שניות, ונכבה שוב. שזה קורה יש הבהוב מהנורת טעינה בצבעים לבן וכתום, כשהוא כבוי זה מראה כאילו הוא מטעין רגיל. המחשב dell insprion בן שנתיים פלוס מינוס. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להדליק כשהוא מחובר לחשמל/מנותק ב2 המקרים אותה תוצאה. תודה

11. Started by ZXY1,

קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. המחשב שלי: E7200 לוח אם Intel DG43RK זיכרון: Transcend PC3-10700 667 Mhz 2GB *3 כרטיס מסך: Radeon HD 6850 GB 16 GDDR5 WIN 7 32 BIT ספק: 500W גנרי

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by saharbz,

שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shark1011,

קניתי מחשב חדש ואני מתקשה קצת בחיבורים אחרונים של הלוח אם. מפרט המחשב: מעבד- AMD PhenomII 720 קירור- למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם- GIGABYTE 785GT U2DH ספק- Seasonic s12II 330W קשיח- Samsung F3 1TB זיכרונות- TRANSCEND 2X2GB DDR3 מארז- Thermaltake V3 הרכבתי את המעבד ללוח, הקירור על המעבד, חיברתי את הספק לכל המקומות שצריך, אבל המחשב עדיין לא עולה. כשאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים ונראה שהכל נדלק אך זה לא מגיע לשלב של הביוס והמסך לא מקבל שום אות מהמחשב. יש סיכוי שהחיבורים של הלוח למארז לא מחוברים טוב וזה מה שגורם לבעיה? (אלו החיבורים היחידים שיכולים להיות לא נכונים) אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dfwyr123,

אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by amisha,

היי , לאחרונה ה WIN תמיד עולה לי עם שעון ותאריך לא נכונים , עשיתי ניסיון והגדרתי את הזמן בביוס כמו שצריך ולמרות זאת המחשב עולה עם זמן לא נכון . למישהו יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום. מדובר במחשב חדש. כאשר חיברתי שלושה התקני USB לקידמת המארז, הם תיפקדו כראוי. כאשר הדלקתי את המחשב מחדש, הם לא פעלו. הוצאתי והכנסתי - ודבר מעניין קרה: כאשר הוצאתי את ההתקן הראשון, אחד חזר לעבוד. נדמה שכאילו יש מגבלה של כמה התקנים יכולים לעבוד בו זמנית. האם אכן כך? מדוע הוצאה של התקן אחד מחזריה לפעולה התקן אחר? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים