עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shemiraz,

שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Shay Sas,

אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?

4. Started by ofer_mat,

משהו יכול להגיד לי איזה מתח כל חוט?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sPoiled,

כמובן במנוחה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ben_ten,

אני מוריד סרט מאתר מורידים וכתוב שם שיש "תרגום מובנה" על הסרט אבל כשאני מפעיל את הסרט אין שום תרגום ואין נעליים. הם אומרים שצריך להתקין "נגן תומך" בשביל שהסרט יעבוד עם תרגום השאלה שלי איך אני מצליח להוציא את הקובץ תרגום SRT שהוא בכלל לא מובנה מהקובץ של הסרט ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם נפלתי לתוך כופרה עם סיומת KOOM מישהו מכיר דרך טיפול או כלי מומלץ לפיתרון? תודה לעונים

9. שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון? תודה מראש, עידן

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ZXY1,

קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Integer,

זה המחשב שלי: --------[ EVEREST Professional © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.20.148/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Report Wizard Computer B7C6BD2DDEED4ED Generator אסף אלקוסר Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2004-12-04 Time …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ZXY1,

התקנתי במחשב סורק של קנון דגם CANON LIDE20 התקנתי את הדריבריים שלו וכשאני מפעיל את התוכנה לסורק הוא מקפיץ לי הודעה שיש לי בעיה עם WIA איך אני פותר את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by furyanaor,

כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by nadaviko1,

שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?

24. Started by sonix123,

ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ed1,

קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים