תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם החלפה של מעבד במחשב עלולה לגרום לאובדן נתונים שמצריך אותי לבצע גיבוי לכל המידע בדיסק C שלי? ומה לגבי המהרה - האם אחרי השדרוג להמהרה יש מחיר של אובדן מידע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן חודש ומצלמה חדשה USB2 בשניהם >> ודריברים תקינים... אבל משהו לא ניראה לי הגיוני כאן.....????? ??? אני מעלה קובץ של 1.9G מהמצלמה שלי ( הרוב וידאו + קצת תמונות) הגיוני ? שיקח לקובץ לעלות 40 דקות??? ( עוד לא סיים >> אולי זה יהיה יותר) ??? אז מה כול הסיפורים האלו על חיבור USB2 מהיר? > מה עם חיבורUSB רגיל זה היה לוקח יותר מ 40 דקות? די מיאש... איך אני יכול ליבדוק עם כל המערכת שלי עובדת בUSB2 ?ושהכל תקין? THX
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שאני מחליף בקרוב. מכיוון שיש המון חלקים די חדשים במחשב שיעברו למחשב החדש, חשבתי להרכיב את המחשב בעצמי. גם לחסוך כסף וגם ללמוד מקרוב. האם זה מסובך? האם קל להרוס משהו בדרך? הסתכלתי במדריך באתר של תום וזה נראה די פשוט, חוץ מהשלב שצריך לשים דבק על המעבד...איך משיגים את הדבק הזה? ועוד שאלה קטנה: יש לי שני הרד דיסקים: 1.ישן 20 GIGA של SEAGATE, נראה לי שהוא 7200 2ץחדש WD 80 GIGA 8 BUFFER אני עובד עם וידאו וגרפיקה ורציתי לדעת איך לדעתכם אני צריך לעשות את החלוקה (תוכנות בHD הקטו או מערכת הפעלה , מי יהיה הMASTER וכו...) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז אני יתחיל שהמחשב אחרי פירמוט + התקנה חדשה של לוח אם, מעבד וראם חדשיםהכל מותקן כל הדרייברים יש אבל המחשב איטי לפעמים נתקע וזה לא אמור להיום משהו ששמתי לב זה שהמעבד והזכרון ב SPEED הם משתנים נורא דראסטי מ3K ל700https://www.youtube.com/watch?v=2dA-Ry-4jOchttps://www.youtube.com/watch?v=m05WucuQR74&feature=youtu.be אולי BIOS?תראו את כל הסרטון זה 15 שניות ותבינו אולי זאת הבעיה אולי לא לא יודע אשמח לעזרה תודה המחשב:מעבד: I7-7700לוח אם: MSI B250M PRO-VDRAM: 2X8כרטיס מסך GTX970
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר.... לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים. בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסך ולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב. לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו. מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים. לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי. המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, א…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לאח שלי יש בעייה במחשב שאפילו אני (כן, אני...) לא הצלחתי לפתור... על המחשב שלו היה מותקן ווינדוס אקס פי. לפני כמה ימים באמצע עבודה על המחשב, פתאם המחשב הפעיל את עצמו מחדש. בכל פעם שניסינו להפעיל את המחשב הוא התחיל לעלות, ובמסך של ה XP איתחל את עצמו מחדש. לא היה אפשר להעלות את המחשב במצב נורמלי, במצב בטוח, או בשום דרך אחרת!! לאחר שראינו שאין מה לעשות, וחשבנו שמדובר בבעית תוכנה, וירוס, או משהו כזה, החלטנו לפרמט את המחשב. עשיתי Fdisk למחשב, ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 98. (כמובן שלפני ההתקנה גם פירמטתי את המחשב) אך הפלא ופלא, שוב המחשב עולה, וכשמגיע למסך הפתיחה, מפעיל עצמו מחדש. נקודת אור קטנה אחת לאחר הפירמוט וההתקנה מחדש, היא שכעת ניתן לגשת למצב בטוח של הווינדוס. ב…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב יש ויסטה 64 מחשב עם כרטיס קול ON BOARD 1.כשמזיזים את העכבר יש רעש ברמקולים (דרייברים של כ.קול ולוח אם הותקנו), קורה גם במחשב זהה אחר שרכשתי 2.אחרי SHUTDOWN המחשב עולה כאלו הייתה נפילה (ברוב הפעמים) מציע אופציה ל LAST KNOWN GOOD. מה דעתכם אלו בעיות חומרה?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , היה לי במחשב windows 8.1 ורוצה להעביר ל 7 אני בא להתרין את ה windows 7 וזה השגיאה שאני מקבל. "ל windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים . ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x800700010" מזה אומר? ספויילר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ששידרגתי לWindows 10 הטמפרטורה של המעבד עלתה. לפני השידרוג: היה בין 31 ל32 מעלות אחרי השידרוג: בין 36 לבין 40 מעלות בלי קשר לשידרוג, אני מנקה את מארז המחשב פעם בחודש. האם זה תקין? ואם לא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לוח האם, ואני משתמש כרגע באחד אחר. הם מדגם שונה אבל אותה יצרנית ואותם נתונים טכניים. אז לקחתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו ללוח אם החדש. מה שקורה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס 7. אני מקבל את השגיאה הבאה: 0Xc000000f the boot selection failed. ברור לי שזה מצב בעייתי ולא תקין כי תוכנת מערכת ההפעלה מנסה לטעון דרייברים אחרים שלא קיימים..אך מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה הזו? הדברים שניסיתי עד כה ולא הצליחו: *ניסיתי את תיקון המערכת עם דיסק ההתקנה, הוא מוצא את הווינדוס 7 סורק אותו, ולבסוף אומר שהוא אינו יכול לפתור את הבעיה. *ניסיתי את הפקודות, bootrec.exe /fixboot /fixmbr chkdsk /f /r אני מעוניין לשמור על ההתקנה הנוכחית ..האם זה ניתן וכיצד? מערכת הפעלה נוספ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ובכן הבעיה היא כזו: המחשב Pentium 3 450Mhz (כן עוד יש כאלה :-\) עבד עד עכשיו עם דיסק קשיח ישן של Maxtor בנפח 30GB. הוצאתי אותו והחלפתי בדיסק קשיח חדש של Western Digital בנפח 80GB, מחובר כמו הישן ב-IDE ובדיוק במקום בו הישן היה מחובר מבחינת הסדר בכבל, גם בדקרתי שהג'מפר ממוקם נכון. המחשב לא מזהה אותו ופשוט לא עולה. בהגדרות הביוס כאשר אני בוחר ב- Auto detect הוא פשוט נתקע. ניסיתי להגדיר אותו בעצמי ללא הצלחה (ניסיתי במצב LBA ככה רשום על הדיסק הקשיח). הבנתי שצריך אולי להגדיר אותו כ-Single אבל לא מצאתי כזאת אופציה בביוס (ביוס ישן?). חברים, מה עלי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם ה APG שלי הלוח M שלי תומך ב APG X4 וגם הכרטיס מסך תומך בזה, אבל בכל תוכנה שבודקת את המחשב (AIDA) וגם בDRIVER של כרטיס המסך נתון כי הכרטיס משתמש ב APG X 2. איך אפשר לשנות את זה שיהיה 4???? לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את זה. הכרטיס מסך הוא GF 2 MX 64MB לוח אם:ECS p4 vxms CHIPSET של VIA . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-