עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by lior2009,

היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jcdenton1,

אני מדבר בשמו של חבר שלי שכתב הודעה בפורום לינוקס בקשר לבעיה עם המסך בקצרה: אתמול הוא קיבל מסך מאג (אין לי כח לכתוב את הדגם). היום הוא התקין מנדרייק 9.2 ולאחר זמן מה שהוא השתמש במנדרייק המסך מאג שלו נשרף. הוא החזיר את המסך הקודם והמשיך לעבוד במנדרייק ולאחר כמה זמן המסך התחיל להשתגע וראו מטושטש והוא התחיל לגדול ולקטון כאילו הוא לקח LSD. הוא ניתק ושוב חיבר את המסך והעיוותים חזרו שוב אחרי בערך דקה. אח"כ הוא חזר לאקס פי ואז המסך פשוט נכבה ונדלק בלי סוף. פתאום המסך נכבה לגמרי ואז הוא כיבה את המחשב, הדליק מחדש, ולאחר התמונה של הלוח המחשב הציג מלא מספרים בינאריים. אם מחכים דקה המסך שוב נכבה :\ בקיצור עכשיו המחשב לגמרי מת (כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג מספרים בינאריים כאלה בלי קשר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pc34,

קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by TAMIRRR013,

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Karoni,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by parlux,

היי שלום ותודה רבה לעוזרים. יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R512C המחשב פתאום יום אחד לא עבוד. אני לוחץ על לחצן ההדלקה, נדלק המחשב. המנורה של הארדיסק פועלת וגם של הסוללה, המסך מראה קצת אור בגלל שהמסך מציג רקע שחור אבל אין לוגו התחלתי של ASUS! יש מסך שחור ואחרי כמה שניות זה ניכנס לי ישירות לחלון הביוס מה לא עשיתי בשביל לנסות לסדר את זה, איפוס להגדרות של הביוס, פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללה של המחשב וגם את הסוללה שיש על הלוח אם (סוללה של הביוס אני חושב) והחלפתי סוללה חדשה בלוח (סוללה של הביוס) חשבתי אולי שהסוללה הקודמת נדפקה ולא עזר כלום, כשאני מדליק את המחשב עדיין אין את הלוגו ההתחלתי הבפעלת המחשב של אסוס ואין כלום! אחרי כמה שניות משהו כמו 10 זה ניכנס יש…

10. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???

11. היי לכולם, כל פעם שאני מעביר קבצים, בעיקר בעת גיבוי המחשב, אני צריך "להשגיח" על התהליך כדי לסמן "בצע עבור כולם" ו"דלג" לכשאתבקש. האם יש פונקציה בהגדרות או תוכנת העברת קבצים שאפשר לדאוג לדברים האלו מראש (ואז אוכל לגבות בשקט את הקבצים במהלך הלילה)? תודה נ.ב. אם מישהו מכיר תוסף לכרום/יישום שמאפשר מוניטורינג על אתרים ומודיע כשיש בהם שינוי - אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד. בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם. נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה זמן רב. אשמח לדעות ו/או תגובות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, קודם כל אני מודע לכך שיש נושא בעניין ממש חדש, אבל בגלל שהשאלות קצת שונות העדפתי שלא לערבב ולבלבל בכך שאשאל שם. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניין כבר לפרמט את המחשב ולהתחיל דף חדש לאחר ההתקנה. בנוסף, אני רוצה להשתמש בכונן הישן שלי במקום צורב בעזרת מה שמפורט כאן: השאלה שלי היא איך להתקין את הווינדוס 10 מחדש (אני מאלה ששדרגו מווינדוס 8 כאשר ההצעה הייתה חינם). אני רואה שתי אפשרויות: 1. להתקין את ה-SSD, לשים דיסק/DOK עם ההתקנה של הווינדוס ולדאוג שהביוס ייכנס לדיסק/DOK במקום לכונן, כך שאוכל להתקין את המערכת הפעלה. זאת הייתה אפשרות מועדפת עד לפני כמה דקות, שראיתי שמייקרוסופט כבר לא מאפשרים להוריד את הווינדוס 10 בחינם מהאתר שלהם ובמקום ז…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ward,

יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by Ramonsito,

שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zame,

היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by Cyron,

שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .

20. Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by יוספי,

ניסיתי להתקין דרך USB ניסיתי דרך 2 דיסק און קיי שונים והורדתי כל פעם את הווינדוס ממקום שונה, בדיסק און קיי הראשון אני מקבל שגיאה כזאת כאשר הוא מתחיל להתקין את הווינדוס מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת בדיסק און קיי השני אני מקבל http://srv2.jpg.co.il/8/547109abac84e.jpg מה ניתן לעשות בבקשה? תודה

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. אז ככה.. המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו בלי שום אזהרה מוקדמת די הרבה בזמן האחרון.. הוא פשוט נכבה, ואחר כך אני לא יכול להדליק אותו למשך 10 דקות בערך, בנוסף לזה יש הרבה קפיאות שמצריכות את כיבוי המחשב (לא מסכים כחולים, התמונה המסך פשוט קופא) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?.. תודה ענקית מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דן שלו,

שלום. תודה מראש על האתר (פורום). שאלתי: אני צריך ליצור קובץ אימג' - אסביר מה אני מבין שזה: קובץ שיקוף של כל הכונן הרצויי כולל תוכנות והכל ובהפעלתו ניתן להפעיל את כל המערכת מחדש לגמרי. המצב שלי הוא כזה: יש לי כונן במכונה מסויימת (אין נגישות למערכת חלונות שבה). 1.אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד לדיסק הקשיח (הוא SSD) של המכונה לשאוב את התוכן ושזה יצור לי קובץ אימג 2. ואז את הקובץ הזה לשתול בתוך כונן SSD חדש ע"י חיבור הכונן למחשב הנייד הנ"ל. 3. לחבר את הכונןן החדש למכונה להדליק ושזה יראה לי זהה למערכת שהעתקתי. האם הדבר ניתן? וע"י איזה תוכנות (לא מוכרח חינמיות העיקר שיהיה טוב) תודה רבה דן

24. לוח אם של אינטל D946GZIS , קיבלתי אותו משומש לכן יכול להיות בהחלט שהוא לא תקין. בכל מקרה, הלוח מקבל מתח, נורה הירוקה שלו נדלקת, אבל כאשר מדליקים את המחשב מופיע רק נקודה (כמו נקודה של סוף משפט) בקצה השמאלי העליון של המסך וזהו. החלפתי מעבד + זכרונות ללא שינוי. הבעיה היא שאני לא בטוח ב 100% לגבי המעבד והזכרונות הללו. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? זה הלוח: http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/dsktpboards/d946gzis

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.