עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KF,

התקנתי דרייברים לכרטיס מסך INTEL HD4000 ומאז החלונות הפכו להיות ממוזערים במעבר בין הלשוניות. איך אני מחזיר את הלשוניות למצב הקלאסי שלהן , יותר נוח לי ככה. מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט תודה

2. Started by rivki1985,

הי לכולם ותודה על הפורום התותח לאחר שהתקנתי את ווינדוס 8 בצעתי חלוקה של הדיסק הקשיח ב C השארתי 750GB ובD שמתי 250GD שניה אח"כ התחרטתי ואני רוצה שבC יהיה לי 300 והשאר בD איך אני יכולה לסדר את זה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by minor,

האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

6. Started by dani1236,

חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by ztakram,

שלום כיצד אני מבטל בביוס את כרטיס הקול? (לוח אם ג'גבייט G33) לא מצאתי את ההגדרה המתאימה בביוס האם יש בעיה להשאיר את הכרטיס המובנה בנוסף לכרטיס קול חיצוני?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ganon131,

שלום, יש ברשותי חשבון מפתח של אפל, להבנתי צריך לשלם להם כל שנה מחדש. אם אני לא משלם, האם האפליקציה יותר לא תעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by oz4225,

אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. זה מה שמצאתי לגבי SYNAPTICS : והבעיה שלי היא שבכל הקשה העמוד רץ למטה ומיד לאחר התיקון שלי שוב חוזרת התופעה ומהירות הסמן רץ למקסימום ,כמו סרטון המצורף. אין לי שליטה על הגדרות מהירות הסמן אודה לעזרה.

11. שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. שלום. איכשהו הבאתי למצב בו כל הסימניות (Bookmarks) מהמחשב הביתי מופיעות על המחשב בשולחן העבודה. איני מעוניין במצב הזה. מכנסתי להגדרות> סינכרון שירותי גוגל וניסיתי להתנתק. כלום לא עזר לי והסרתי את דפדפן הכרום. התקנתי אותו מחדש והסימניות עדיין שם. לפי מה שקראתי באינטרנט, עם ביטול הסנכרון בהגדרות, הסימניות נשארות במקומן. חייבת להיות דרך להתנתק. אני רוצה שהסימניות שלי יהיו על המחשב הביתי בלבד. עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by fuichtva,

קיצרתי את הגמפר של הסוללה בלוח ובעוד הגמפר מקוצר המחשב נדלק, האם יתכן שזה גרם לקצר בלוח? כיון שמאז יש לי בעיה שהמחשב לא נדלק תמיד בלחיצה הראשונה על אף שהכל עובד אין דבר על המסך וגם לא נשמע הביף של האתחול ואז אני צריך לכבות ושוב להדליקפעם ופעמים נוספות ואז מערכת ההפעלה עולה? כמו-כן לאחר הביף הרגיל של האתחול יש עוד שנים קצרצרים- מה זה אומר? אני רוצה לציין שהמחשב עולה בסופו של דבר ועובד בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by ilanb0,

הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?

18. Started by יוליוס,

כל פעם שהמחשב עולה קופצת לי הודעה לעדכן . xvid codec כיצד אני מבטל את התוכנה ? לט מצאתי אותה בהסרת תוכניות .

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by bad boy,

לחבר שלי המחשב לא מזהה את ההרדיסקים בעת הפעלת המחשב אבל בביוס הוא מראה אותם והם מוגדרים כראשיים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by azki,

שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  24. מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by superginiman,

יש לי מחשב P4 1.5 A עם לוח SG-71 ABIT ושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.