עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Aganathon,

קניתי היום מחשב חדש : פנטיום 4 2.4 ג'יגה : 800 מגה הרץ היפר-טרדינג לוח אם Asus P4P800 2 זיכרונות TwinMos 256 - צ'יפים TMD7 משהו ספק Hec 300AR-T מארז סופרטלנט אלומיניום שחור + 5 מאווררים + חלון כל שאר הדברים עברו מהמחשב הישן (2 הרדיסקים צורב דיוידי כרטיס מסך (MSI Ti 4200) כרטיס קול (SB Live) התקנתי הכל לבד, וממש לא היו בעיות (חוץ מחתך עמוק באצבע ;D). בהתחלה חשבתי לא לעשות פורמט, ופשוט להשאיר את הווינדווס (XP) מהמחשב הישן. הדלקתי את המחשב, נכנסתי לביוס. הגדרתי את כל מה שצריך. שמרתי, כיביתי, הדלקתי את המחשב. במקום הצפצוף הקצר הרגיל, היו שני צפצופים גבוהים - אין לי מושג מה זה אומר, ולא כתוב בחוברת. מופיעה הבדיקה של הבוט, המחשב לא מזהה את ההרדיסק השני (IBM דסקסטר). החלפתי קב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eins,

שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by אדם קולדר,

מקבל הודעה diagnostics policy service אינו פועל ניסיתי msconfig ועוד עדיין לא נפתרה הבעיה

7. Started by shaharZur,

אני עובד עם המדריך http://www.pcspot.co.il/guides/assembly3.php ועשיתי מה שרשום שם . בדקתי את הספק , חיברתי אותו ללוח, חיברתי את החוטים של המארז ללוח אבל לא מצאתי את החוט של ה buzzer/speaker איפה הוא? וכאשר אני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר 2 שניות מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by Totalost,

היי, נעלם לי הסאונד במחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים (כולל גם במצב בטוח) הרמקולים תקינים, המחשב לא על השתקה, ואין סימן במערבל העוצמה כשאני משמיע סאונד. כשאני פותח שיר במדיה פליר הוא מעלה הודעת שגיאה. ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני אבל הבעיה נמשכת. נק' השחזור האחרונה במחשב שלי היא מלפני 3 (!) שנים כך שזו לא אופציה. יש הצעות אחרות? תודה מראש.

9. אהלן, כמו בכותרת, הווינדוס 7 על הלפטופ מסוג dell n5010 שלי החליט לא לעלות - נתקע בטעינת מערכת ההפעלה ועושה ריסט. כשאני מנסה לפרמט הוא לא מאפשר לי, הוא נתקע במסך "תכנית ההתקנה מתחילה" ניסיתי להחליף לדיסק התקנה אחר, להתקין מusb וכלום. יש לציין שלפני שהוא עושה ריסט, כשאני מנסה לטעון בצורה רגילה את הווינדאוס, הוא מראה מסך כחול לכרבע שניה. יש רעיונות לבעיית חומרה?

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום רב המחשב אינו מזהה התקני usb שאני מנסה לכנס לחומרה ולבקר אפיק אוניברסלי לא מופיע לך שום מאפיינים בלושנית בקר אפיק אוניברסלי.... יש להזכיר שהסוג של הלוח asus 962lua מערכת הפעלה xp

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני לא בטוח שכל השאלות שייכות לפורום הזה אך אנסה ואשמח לתשובתכם \עזרתכם קניתי מחשב חדש ועבדתי איתו שבוע ימים שבמהלכם המחשב פשוט זוחל התקנתי את התוכנות הנדרשות ואנטי ווירוס ואני ספייוואר.ממש כל מה שאפשר ליקטתי מהפורומים כאן ועבדתי לפי העזרה של החברים . אני חושד שהארד דיסק אולי הזיכרון פגומים ,אני קצת חסר אונים ולא יודע מה לעשות ועבורי הפורום הוא המקום הראשון שתמיד עזר לי . מה עושים במצב שכזה היציעו לי להוריד תוכנות לבדיקת זיכרון והארד דיסק אבל לא המליצו לי איזו תוכנות להוריד ,. אולי אני טעיתי הגדרתי את הזיכרון הווירטואלי והכפלתי את הזיכרון 2G כפול 1.5 .אולי זה לא בסיידר . בכל מקרה אני מבקש עזרתכם ואשמח מאוד לדעת מה אפשר לעשות בכדי להציל את המצב אני עדיין משוכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ומקווה לפתרון מהיר כשאני מפעיל את המחשב והמערכת עולה הכל קופא במקומו ורק העכבר זז אני נאלץ לבצע מ"ס פעמים של ריסטרט למערכת ומשום מה לאחר מ"ס ניסיונות בדרך כלל המחשב עובד אני לא מצליח למצוא \להצביע על הבעיה ולא יודע מהיכן להתחיל במחשב מותקנות תוכנת אנטי וירוס ומ"ס נוסף של תוכנות לניהול וניקו המחשב אשמח לקבל עזרתכם בנושא תודה לעונים ושבת שלום לכולם תודה רובי

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by איתמר טל,

ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?

14. Started by omery000,

הגיע אליי המארז (Fractal Design Node 304) והייתי צריך להוציא כמה ברגים בשביל לשלוף את מחזיקי הכוננים הקשיחים, רק שהברגים האלה היו ממש מוברגים חזק ואני ברוב חוכמתי ניסיתי להבריג אותם עם מברג שטיפה קטן מהבורג בקיצור שני ברגים הצלחתי להוציא ואחד נשאר תקוע.. במצב שחוק כמעט לגמרי מרוב הנסיונות להוציא אותו.. מה עליי לעשות? הנה כמה תמונות להמחשה מזירת התאונה:

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. אני צריכה כרטיס רשת חיצוני,ועוד משהו,יש לנו ליד הבית מרכז רפואי עם ווי פיי חינם,רק שאצלי הוא איטי,האם ניתן להגביר את המהירות? והאם יש מוצר שהוא גם כרטיס רשת חיצוני וגם מגביר מהירות? זאת אומרת בכרטיס רשת בעל אנטנה אחת המהירות איטית,האם יש דרך לסדר שאוכל ללמוד בזום דרך הווי פיי? אודה למענה.תודה רבה

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  17. החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב

18. Started by GRiM,

בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות. לפעמים בעת עומס הוא קורס, או שאני מפעיל אותו והוא מצפצף ציפצופים קבועים עם הפסקות ללא ראות על המסך. אני משער שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס מסך, לזיכרון יש לי אחריות לכל החיים ושנה נוספת לכרטיס מסך - כדאי לקחת לבדיקה?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. אני צריך עזרה... כל הזמן יש לי מסכים כחולים העלתי את ה3 קבצי המינידאמפ האחרונים שלי אני צריך לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה...בקשה אני צריך עזרה :s05: :s05: http://rapidshare.de/files/10959381/Minidump.rar.html

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול והיום פתאום הוא לא עובד. היום השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. מה עושים???? פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן וז…

• 45 תגובות
    • 11.2k צפיות
  23. Started by ano,

ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. התקלה הזאת לרוב מתרחשת בזמן שאני משחק ב-World Of Warcraft. המשחק עצמו נתקע לכמה שניות, אחרכך מתקבלת תמונה של פסים צבעוניים/אפורים על המסך גם כן לכמה שניות בודדות, ואחריהן המסך פשוט נהיה שחור ומופיעה לי הודעה בצד שמתחלפת בין דיגיטאלי לאנאלוגי! התקלה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. צירפתי כאן תצלום של טמפרטורות שונות בזמן שהמשחק פעיל, והן נראות לי תקינות. את המפרט אתם יכולים לראות בצד. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אני לא מאמין שזאת תקלה תוכנתית, כי הווינדאוס עבר פירמוט והתקלה המשיכה למרות זאת. http://img269.imageshack.us/my.php?image=17391044.jpg http://img269.imageshack.us/my.php?image=19841509.jpg

• 1 תגובה
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.