עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by kfir91,

מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד

4. Started by ללל,

מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by GoldFish,

שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 34N1A1N79,

התקנתי ווינדווס 10 ואני לא מצליחה לעדכן את השעון, הוא על זמן ירושלים 2+ ישראל, הכל בעברית, ניסיתי להעביר לשעון ידני, אח"כ שעון אוטומטי שוב כלום לא עוזר, הוא משתנה שאני משנה אותו ושוב חוזר לשעה אחרת לא קשורה בכלל 2. איך אפשר להעלים את הקוביות "מהנה ומעניין" ליד לחץ התחל, תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Alon.sal,

שלום לכולם, ראשית כל, המחשב הוא Dell inspirion 14 5447 בן שנה וחצי. שנית, בימים האחרונים המטען מתחבר, מטעין ואחרי דקה מתנתק ואז שוב מתחבר ומטעין, וחוזר חלילה, כל זה מבלי להזיז את המחשב. הייתי בטוח שזו בעיה במטען אך כאשר הסוללה נטענה בערך ב50% ניתקתי מהמטען, הכל עבד בסדר גמור בערך חצי שעה-שעה ואז כשהסוללה הייתה על 22% היא צנחה ל7% וקיבלתי התראה על סוללה נמוכה. אוסיף ואציין כי, בדקתי ב bios ורושם שהסוללה תקינה. בקיצור, אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by ido135,

הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by עמית שוסהיים,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  13. לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה

15. אהלן ערב טוב, אני מנסה לפתוח תמונות במחשב וכתוב לי ''למציג התמונות של Windows אין אפשרות להציג תמונה זו מכיוון שייתכן שאין במחשב שלך די זכרון זמין. סגור תוכניות אחדות שאינך משתמש בהם או פנה מקום בדיסק הקשיח (אם הוא כמעט מלא), ולאחר מכן נסה שוב'' לפי גאדג'ט בדסקופ (כן אני נאמן לWIN7) אחוזי השימוש בזיכרון הם נמוכים. בדקתי גם דרך מנהל המשימות ויש לי יותר מ2GB פנויים. לגבי ההארד דיסק, במחיצה הזו של ההארד דיסק יש לי יותר מ200GB. מה הסיבה שזה קורה? תודה.

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  16. שלום. אז כבר שבוע שאני משחק FIFA 16 אחרי כמה זמן המחשב פשוט נכבה לגמרי ונדלק לבד. זה קורה אך ורק בזמן משחק ולא בשום מצב אחר גם לא לאחר הפעלת תוכנות כבדות של עריכה וכו.. המחשב עבר היום פרמוט בלי קשר והוא נקי ותקין. המאווררים בבדיקה שלי פועלים מעולה והטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה ויותר מזה מעבד במנוחה 20 מעלות ומאמץ לא עובר את ה 60 מעלות. המחשב נקי מאבק אני מאוד שומר עליו. אם צריך אז המפרט שלי הוא: לוח אם asus sabertooth x99 מעבד: Intel Core i7-5820K כרטיס מסך: 970 G1 זיכרון: קורסיאר DDR4 32GB 2600MHZ כמובן יש SSD 250 של סמסונג EVO ויש 1TB של סמסונג מישהו נתקל בבעיה כזו? מישהו יודע מה הפתרון? תודה רבה מראש

• 46 תגובות
    • 10.5k צפיות
  17. Started by KostaKing,

אז קניתי לדודן מחשב חדש, הלוח אם הזה gigabyte ga-b85m-d3h עם כרטיס של GTX970, כשאני מתקין את הדרייבר החדש המחשב פשוט לא עולה נתקע בבוט אני צריך לפרמט, חשבתי אולי זה הביוס עדכנתי אותו פירמטתי הכל, התקנתי את הדרייבר ולא, עדיין ממשיך. פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו http://jpg.co.il/view/5650b9f403f23.jpg/ אשמח לכל עזרהה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by ANTONIO,

שלום, אני מחפש איפה אני יכול לקבל שליטה או להגביל את שעות השימוש של הילדה שלי באינטרנט בווינדוס 10 ואני לא מוצא.... בווינדוס 7 היה. הילדה כבר מוגדרת במחשב ולא צריך להוסיף אותה כחדשה. ב"משפחה ומשתמשים אחרים", כאשר אני לוחץ על המשתמש שלה יש לי אפשרות "שנה את סוג החשבון". אבל האפשרות היחידה שיש לשנות היא ממשתמש רגיל ( זה מה שהיא עכשיו ) ל מנהל מערכת.... כרגע אני מוגדר במחשב שלה כמנהל מערכת. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 9.4k צפיות
  21. Started by alex542,

לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by 34N1A1N79,

היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום רב אשמח להמלצה איך להפוך את המחשב שלי לסופר שקט. אני מחפש המלצה לקירור למעבד ולשלושה מאווררים למארז. כרגע אני משתמש במה שהגיע עם המחשב שקניתי ואני מניח שמדובר על דברים סטנדרטים. להלן המפרט של המחשב שלי: מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK MACH + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0קדמיות ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד : Intel[emoji768] Core[emoji769] i5 4590 Haswell לוח אם : GIGABYTE H87M HD3 זיכרון :16Gb DDR3 1600MHZ כרטיס מסך : Gigabyte GeForce GTX970 אין לי בעיה להשקיע בהיבט כספי - פשוט חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט

• 8 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים