עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by raz2058,

היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by CRYSMAN,

טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ran.inc,

היי, יש לי כרטיס ATI RADEON 2600XT של GIGABYTE, ישר אחרי שקניתי אותו(יחד עם מחשב חדש) היה לי בעיות איתו שהוא היה קורס כאשר שיחקתי במשחקים. אחרי כמה זמן הסתכלתי בSYSTEM LOG של WINDOWS והיה רשום שם שיש בעיה עם כוח למחשב, הבנתי שהבעיה היא בספק שלי וקניתי ENERMAX LIBERTY 400W, ואז הכל עבד כמו שצריך. לאחרונה חזרה לי הבעיה עם מאפיינים קצת שונים, בכמה משחקים אחרי 5 דקות אני רואה מלא פסים אפורים לאורך המסך(מאפיין זה היה קורה בעבר כאשר היה בעיה של הספק) ואז המשחק קורס ובSYSTEM LOG של WINDOWS אני רואה שגיאה כזו: Display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת ATITOOL ואני לא רואה איזה שינוי משמעותי כאשר המשחקים קרוסים. א…

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Royz,

זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Myrath,

שלום לכולם, יש לי רמקול בלוטוס' שמשמש אותי כרמקול עיקרי למחשב (מדובר ברמקול גדול של 100 וואט). משום מה, אם אני לא משתמש ברמקול לזמן קצר, הוא כבר לא מופיע לי ברשימת אמצעי השמע ואני צריך לפתוח את מרכז התקני הbluetooth במחשב וללחוץ ולחבר אותו שוב. ככה שוב ושוב ושוב. יש דרך לסדר שהרמקול יהיה מחובר בבלוטוס' למחשב ללא ההתנתקות המוזרה הזאת? הרמקול הקודם שהיה לי היה מחובר כל הזמן... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  8. היי חבררים יש לי עגלה של סופרמרקט זמנית עד שאני יסים עם המחשב שלי העגלה היא לוח של ASUS מעבד E2140 ג'יגה של קינגסטון קשיח 80 של היטאצ'י סטה ספק 400 נחמד X700 וכרטיס קול וכניסות יואסבי לאחרונה נהייו בעיות מוזרות וביזאריות לחלוטין תחילה המוזרה ביותר: אני גולש באינטרנט שומע שירים דרך אתר מסויים ופיתאום שאני באתר נגיד פה ואני יורד למטה או עולה עם הגלילה (הגולה של העכבר) אני מתחיל לשמוע זיופים במוזיקה היא הולכת ונהיית איטית עוד בעיה , פיתאום המחשב נתקע.. ונגיד בדיוק נאמרה מילה בשיר נגיד המילה ''לישון'' אז המחשב ניתקע והוא גם משמיע לי ברמקולים שוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשון ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט עוד בעיה זה שהמחשב פיתאום עושה לי פריז לא זז העכבר והוא ניתקע רציתי גם לציין ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, לפני כמה זמן התקנתי SSD חדש של Samsung EVO850 250GB, עכשיו העניין הוא שמאז אני חווה המון בעיות, כולל אחת שנוצרה אתמול והיא ממש מציקה. אז הבעיות הם: 1. המחשב נכנס באופן ראנדומלי למצב שינה באמצע עבודה, וברגע שהוא נכנס למצב הזה אין אפשרות ל'העיר' אותו, כלומר אני לוחץ על העכבר / מקלדת והמחשב כן מראה שהוא דלוק, אבל המסך עדיין כבוי. 2. המחשב לפעמיים פשוט עושה מסך לבן, כל המסך לבן פשוט, נגיד המחשב ער חצי שעה ואני לא לוחץ על כלום, הוא לא יכנס למצב שינה, אבל אם אני חוזר ולוחץ על סתם חלון - בום מסך לבן, וחייב ריסטרט בשביל לסדר את זה. 3. עשיתי את כל ההמלצות שאמרו, לשנות את המצבי שינה דרך Control Panel, להפוך את הצלילים של ווינדוס ל'No Sound' + הוצאתי והכנסתי את הבטריה של …

10. Started by danidino,

היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני חדש עם זה לא קשור לפרום אז תימחקו.. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ולהרכיב לבד כי כול התכנאים לא אמינים אמרו לי שזה קל! קראיתי מלא מדריכים.. עכשיו רציתי להוציא את הכרטיס מסך? אוצתי*הוצתי את הבורג מי המארז שמחובר לכרטיס מסך.. וזה זז אבל זה לא יוצא עם אני יוצא חזק זה לא הישבר? ואיפה המעבד? ראיתי שייש שם מאורר בטוח הלוח אז אחרי אמאורר המעבד שם? והחומר טרמי זה קשה לעשים? יש כאן משהו שלא היצליח להרכיב בפעם הראישונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by galedri,

מיצטער על השעה המאוחרת אבל זה ממש דחוף לי משעה 1 עד 4 ניקיתי את המחשב אבל ממש את כולו את הספק את הלוח אם בקיצור פתחתי והוצאתי הכל וניקיתי והדלקתי את המחשב ורציתי למחוק כמה דברים פתאום המחשב ניתקע ועשה לי ריסט לבד וכל פעם שאני עושה פעולה כלשהי למשל להיתחבר לאיסיוק או להיכנס לווינאמפ וזה זה ניתקע לי ועושה ריסט תעזרו לי בבקשה תודה..

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  13. שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. היי חברים יש לי בעיה במסך או כרטיס מסך או לוח אם או ספק אני כבר לא יודע המסך שלי נהייה שחור לשניה והוא נראה מרצד כמו פסים קטנים שרצים במסך (בביוס רואים את זה בבירור מלא קווים קטנים כאלו )שמתי כרטיס מסך אחר לבדיקה ועדיין יש לי את הבעיה . עכשיו הבעיה התחילה לי לפני יומיים שלושה ועכשיו היא החמירה כלומר יותר מידי המסך מתכבה וכמו כן רואים בו הרבה קווים לפני שבוע כמו כן עשיתי ניקוי אבק במחשב והחלפתי HDD חדש SSD לא יודע אם יש קשר בין הדברים אבל כל מידע אני יודע שזה חשוב שכחתי לציין שהמסך שהוא נהייה שחור המנורה שלו עדיין דולקת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RGod,

קיצר ככה ....הלוח הוא ABIT IC7MAX 3 ....יש לו כרטיס קול מובנה אבל זה לא משנה כי גם כאשר הוא מופסק בביוס קורה אותו דבר . כאשר אני מוסיף כרטיס קול ללוח הוא בכלל לא עושה POST ,בלעדיו הוא כן עושה ,וגם כאשר אני מפעיל אותו בלעדיו ומוסיף אותו באמצע הפוסט הכל עובד . הבעיה השניה היא ככה :בלי הכרטיס קול שאני מוסיף רק כאשר ה ON BOARD מופעל -אני מפעיל WINAMP ו מפעיל שיר ומקבל הודעה ....BAD בלה בלה בלה ... לא זוכר ,הוא רושם או שהדרייבר לא מעודכן ועוד כמה דברים ,אבל כרגע הבעיה הראשונה יותר מעניינות אותי (עם הוספת הכרטיס קול אותו דבר ) . קיצר צריך פתרונות \למה זה קורה בכלל ? P4-2.6N ABIT IC 7 MAX3 512ELIXER -כרגע (יש 1G של GSKILL -DRAGON ) 40 G WD CREATIVE 128 PCI ATI RADEON 9700PRO…

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

יש לי את המחשב כבר איזה ארבעה חודשים +- אף פעם הוא לא עשה לי בעיה בזמן הזה, לא היה לי שום בעיות והכל היה עובד מעולה.. בזמן האחרון המחשב פשוט נכבה לי , לא עושה ריסט פשוט ניכבה.. נגיד אני באיזה משחק ברשת משחק , הוא פשוט נכבה באמצע , ואז אני צריך להדליק אותו וכו וכו.. משהו יודע מה הבעיה? עשיתי סריקת וירוסים וספאם והכל , לא היה לי איזה וירוס או משהו כלום..

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  19. זה הפורום הכי מתאים שמצאתי, אולי חוץ מחומרה אבל שם זה בטח רק למחשבים(למרות שגם טלפון הוא מחשב.. לא משנה). בכל מקרה, נשרפו לי כמה פיקסלים במסך של nokia c2-01(כן, אני מסתדר עם זה ועם אייפוד טאץ') אז הזמנתי אחד חדש מאיביי. בעיקרון הכל עובד, אין שום פיקסלים שרופים אבל נראה לי שהמסך הזה לא מספיק בהיר. הוא נראה לי יותר "מרוח"(זה LCD), פחות חד ופחות בהיר מאשר המקורי(שגם הוא LCD). אני שואל באופן כללי- כשמחליפים חלקים פנימיים כאלה, צריך לתת להם לקבל קצת חמצן? זה נראה לי אמור להיות ההפך- כמה שיותר סטרילי, אבל אני לא מוצא שום סיבה אחרת למה המסך הזה נראה יותר כהה(לא שיחקתי עם ההגדרות לפני שהחלפתי מסך). *בנוגע ל-HDD- מצאתי Seagate ישן בבית(המדריך התקנה שמודבק עליו מתייחס לווינדוס 98' …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by David_Beckham,

באמצע משחק , פתאום ריסטרט .. כולם יגידו שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא מתחמם , אני לא חושב , יש מצב שזה הארד דיסק .. קיצור מי שיכול לעזור בבקשה

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by gif,

hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן,אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הבעיה הזאת: טוה אז ככה, קניתי מחשב לפני חודש וחצי בערך, מחשב טוב לפי דעתי. מעבד: INTEL E4400 2GHZ ליבה כפולה זכרון:1024MB DDR2 667MHZ לוח אם של גיגהבייט 945GCM-S2 בהתחלה הכל היה בסדר אבל בזמן האחרון המחשב נהיה איטי. הכל זז לאט, כשאני מפעיל פוטושופ ועוד תוכנות זה ממש איטי. האנטרנט איטי, החלונות עולים לאט. בקיצור הכל ממש לא זז!!!! אני עושה בערך כל שבוע ניקוי דיסק ואיחוי! אז למה??? אני לא מבין גדול במחשבים אבל שמעתי משהו על זכרון ווירטואלי וקובץ החלפה ???! האם זאת הבעיה?? או שזה משהו אחר??? בבקשה תעזרו לי. רק מי שמבין בזה ולא סתם לזרוק תגובות כמו: תחליף מעבד או משהו כזה! תודה רבה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DrStyle,

התקנתי CATALYST 9.5 וסתם עשיתי בדיקת מאמץ ופתאם המסך נהיה שחור וזה כתוב אי אפשר לשחק ואפשר בלחץ לראות תמונות כל שנייה המסך נהיה שחור מה זה לעזעזאל? ומה לעשות פרמוט זאת האפשרות האחרונה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.