עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bison,

שלום לכולם, יש לי לפטופ HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by Cilay,

שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Styx,

שלום חברים קניתי SSD וזכרונות למחשב לאחר התעייצות וחיבור הכול למחשב וכל הזמן יש לי מסכים כחולים ואני לא מצליח לעשות כלום בגלל שאני חושד שזה אי תאימות בזכרונות הינה מה שהיה לי: http://www.corsair.com/cmx4gx3m2a1600c9.html והנה מה שהוספתי http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158..101..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12022&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קבצי ה DMP http://speedy.sh/vHHAy/100613-25584-01.dmp http://speedy.sh/NggVr/100613-13462-01.dmp http://speedy.sh/kjjd3/100613-14586-01.dmp וקובץ פלט מ CPU-Z http://speedy.sh/nUUKB/OFIR-PC.txt נ.ב אני שם לב בטיפשותי עכשיו שהתזמונים של שתי הזכרונות שונים הראשון זה 9-9-9-24(הcorsair) והשני…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by FFFF,

קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  5. המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית. בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא. ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך. ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים. אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yotam.m,

יש לי בעיה של זיהוי HD SATA במחשב שלי. נפל לידיים שלי HD SATA של מקסטור 120GB אבל הלוח לא מזהה אותו. חיפשתי באתר של ASUS דרייברים אבל לא מצאתי דרייברים SATA ללוח הזה. הHD משמיע צפצופים מוזרים כאלו איך שהמחשב עולה וכשכתוב SCANNING IDE יש אולי איזה 40 נקודות כאלו משהו בסגנון הזה SCANNING IDE..................... תוקע את העליה של המחשב ועד שהמחשב כבר עולה הHD כמובן לא מזוהה. יש למישהו פיתרון? יש סיכוי שזה קורה מכיוון שהלוח שלי ישן? צריך דרייברים? אם כן באתר של ASUS ללוח שלי אין דרייברים SATA. תודה לעוזרים. דר"א יש לי 2 HD IDE אחד של 80GB והשני של 60GB יש סיכוי לעבוד עם 3 ביחד? צריך להוציא את הIDE? אפשר לעבוד עם HD 1 של IDE והשני של SATA?

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by Yuval933,

קניתי אתמול עכבר חדש של razer Copperhead. התקנתי את הדרייבר, והעכבר פועל אבל שאני נכנס לדרייבר כדי לערוך מקשים הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו וללחוץ "ok" על מנת שהוא יסרוק את חיבורי הusb תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3687/112143uw3.jpg אני עושה ok ושום דבר לא קורה, אני חוזר לתוכנה ושוב זה קורה. לא החלפתי בין החיבורים מאז שהתקנתי את הדרייבר. עזרהה ???

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by Idanp,

נסיתי לעשות קצת OC למחשב הישן שלי העלתי קצת תFSB ואחרי אישור בביוס המחשב לא נידלק פשוט רואים מסך שחור יש מצב שהוא נישרף או משהו? זה P4 2.66 על לוח MSI עם ציפסט של SIS *ניסיתי לאפס תביוס וזה לא עוזר :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by portance,

שלום הייתי היום אצל חבר שלי שפתאום המסך שלו לא מראה תמונה, זאת אומרת שחור לגמרי. הדלקתי את המחשב והוא דלק וגם המאורר של המעבד מסתובב אבל המסך מחשב שזה מסך CRT 17 של LG, לא נתן תמונה. ג'ימפרתי את הלוח אם גם עם הג'מפר וגם על ידי הוצאת הבטריה, שמתי את הזכרונות בחריצים האחרים ועבדתי עם זיכרון אחד אחר כל פעם. חיברתי רק את החשמל והמסך למחשב, הוצאתי את הכרטיס רשת, הוצאתי גם את הכרטיס מסך מהחריץ וחיברתי בחזרה אך גם זה לא עזר. מדובר במחשב בן 8 שנים בערך, עם לוח אם ישן מאוד של ASUS אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל ללוח יש 4 לדים ושהמחשב היה דולק אז 2 לדים היו בצבע ירוק ו2 לדים בצבע כתום. מחר אני הולך אליו עם כרטיס מסך תקין לנסות לסדר לו את הבעיה. לפי דעתי זה או כרטיס מסך או הלוח אם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by nirfun,

היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by S^E,

שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אריאל58,

שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  14. פתאום זה הפסיק לפעול......... כל הUSB שלי שיש לי במחשב מה זה?? ? אפשר להחזיר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GZA3,

או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Gosha,

שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ABL,

אחרי הרבה ניסיונות החלטתי לשאול כאן כי לא מצאתי פיתרון שעבד לי. כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי פוסט עם ספלש סקרין לבן (של הגרסה הישנה של גיגהבייט) על זה זה תקוע דקה הוא מצפצף ציפצוף אחד, אחרי 10-20 שניות מצפצף ציפצוף אחד ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור ולא קורה כלום (אם אני לוחץ ריסט זה עושה אותו דבר). רק כשאני מכבה לחלוטין ומדליק שוב הוא עולה כרגיל עם הספלש סקרין השחור והכל בסדר. זה תמיד אותה תופעה ותמיד בפעם השניה שאני מדליק את המחשב הוא עולה בסדר. מה אפשר לעשות? -אין OC על הזכרונות, הם נבדקו והם בסדר -הוצאתי את הסוללה מהלוח כדי לאפס את הביוס, לא פטר את הבעיה -ניסיתי לנתק כל רכיב כדי לבודד את הבעיה כמו כונן אופטי וכונן קשיח אחר, לא עזר -בדקתי את הSSD והוא תקין

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by !elad!,

המחשב שלי איתי הוא פשוט איתי כל דבר שאני עושה בויינדוס לוקח לו שעות לעשות אותם זה המפרט AMD Duronprocsesor 1.30 GHz 224 MB של RAM כרטיס מסך : sis 650_651_M650_740 כרטיס קול :SiS 7012 Audio Device תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shahamf,

היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם

24. הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by falken,

אוקי אז ככה היום שהדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : disk boot failure, insert system disk and press enter אפילו את הווינדוס הוא לא העלה לי קראתי קצת ואמרו לי לבדוק תחיבור של הארד דיסק בדקתי ניתקתי וחיברתי שוב לא עוזר ניסיתי לדחוף דיסק של ווינדוס אבל על המחשב יש WIN 7 ואין לי תדיסק שלו אז ניסיתי XP לא קרא את מה שהוא רוצה =/ עזרהה ??? מה עושים מצב כזה ? תודה ענקית מראש !

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.