תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נוסף עם לוח אם גיגהבייט GA-8I915PL-G, לפי עזרה שקיבלתי היום פה ובאתר של החברה, הלוח תומך במעבד DUAL CORE 2.8 של אינטל. הכנסתי את המעבד החדש, שמתי עליו היט-סינק מקורי וחדש של אינטל, המחשב נדלק אבל אין שום BOOT BEEP והמסך נכנס לסטנד-ביי. עצות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח,לפני כמה שעות ולראשונה ששמתי לב הופיעה לי הודעה על אזהרה שמצביעה על מתח מעבד מחוץ לטווח. מכיוון שהכול חדש דנדש אני די מודאג(וגם יקר). אני מצרף תמונה של התוכנה "intel desktop utilities" משהו נראה לכם חריג? האם יש בעייה כולשהי ובכלל זה יכול לפגוע במעבד? אודה לכם על העזרה כי הבעייה הדירה שינה מעיני.. מודה לכם וחג חנוכה שמח לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר 10 ימים יש לי מסכים כחולים,ולא פניתי לעזרה מתוך עצלנות התופעה התחילה משומקום,סתם ככה באמצע עבודה הייה לי מסך כחול קרה לי עוד כמה פעמים... אבל מה ששמתי לב אליו זה שזה קורה לי רק באמצע עבודה!!! רק שאני גולש באינטרנט,ועושה כל מיני דברים זה קורה כי אני משאיר את המחשב דולק כל הלילה ולא קורה לו כלום! הפעם,זה עשה לי אחד,עלה מחדש ולאחר 2 דקות של שימוש בפיירפוקס בום!! חזר המנייאק... בקיצור הפעם זה מחק לי את כל הסימניות של הפייר פוקס!!! לא נשאר שום זכר לסימניות!והיו שם דברים ממש חשובים אז אני צריך את עזרתכם בשני דברים הראשון והכי חשוב-איך אני משחזר את כל הסימניות שהיו לי? ושני גם חשוב-איך לפתור את בעיות ה Blue Screen Of Death חח לא יודע אם עדיין קוראים לזה ככה אז כדי לחסוך כל מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס רשת של הלוח הזה למטה בצד ימין מופיע הסימן של החיבור רשת ויש עליו סימן קריאה וכתוב שם Limited or no connectivity המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת ואני מצליח להתחבר אבל אחרי זמן מסויים שאני מוחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: ואז האינטרנט "מת" וצריך לעשות ריסט.. ניסיתי לעדכן דרייבר ולא עזר...[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 14:12:13 עזרה בבקשה.. האינטרנט שלי קורס כל 5 דקות......
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק.. מידיי פעם שלוחצים אז האור נדלק לשנייה (ניתן לראות שהמאווררים מסתובבים גם) ואז נכבה מיד כעבור שנייה-שתיים. קנינו ספק חדש, לא עזר.. זאת לא הבעיה בו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר לשם אוזניות ואין סאונד אולי צריך להתקין איזה דרייבר ? או להגדיר משהו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעיה נורא מוזרה יש לי 2 הארד דיסקים חיצוניים, ושני צורבי חיצוניים כל פעם שאני מחבר משהו מערכת ההפעלה xp ניכבת(עושה לעצמה הפעלה מחדש) פשוט זורקת אותי החוצה וגם זה קורה שאני מנתק משהו גם מצלמת אינטרנט בחיבור usb מה זה???????????????????????????????????????????????????? כאילו כל דבר חיצוני ממש עושה לי קצר חשמלי במערכת, זה מתנתק וחוזר לעצמו רגיל אח"כ זה משהו פיזי שמחייב מעבדה? כל התייחסות תתקבל בשמחה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה. הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS. האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מאמין שזו בעיית חומרה, אבל אני לא בטוח. מידי פעם בזמן עבודה עם המחשב אני שומע שה HD נכבה ונדלק מיד לאחר מכן (אותו רעש מהHD כמו שעושים reset). כאשר זה קורה כמובן שהמחשב קופא, לרוב הוא מתאושש אבל לפעמים הוא מרסט את עצמו. איך אני יודע אם הHD עושה בעיות או שאולי זו בעיית תוכנה (windows משתגע או משהו שכזה) הבעיה התחילה לפני כשבועיים - מאז אני מגבה את כל הדברים על HD חצוני אבל כמובן שזה לא לעניין. יש איזה רעיון מה לבדוק, או לפחות איך להתחיל?
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-